- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
biz bi bayram kayınvaliye bi bayram annemlere kahvaltıya gidiyoruz sizde de var mı böyle bişey ?
mesela bu bayram annemlere gidicez namazdan sonra hemen gidiyoruzönce mezarlığa babanneme gideriz sonra anneme geçeriz
ben sesimi çıkarmasam her bayram kayınvalideye gideriz herhalde...ben ağaç kovuğundan çıktım çünkü....bu kızın babası yalnız oraya giderler belki diyen yok hiç eşim de dahil....ben demesem eşim hiç teklif etmedi...hatta babama kahvaltıya gidip oradan onlara geçince nasıl surat asmışlardı....bir de arayıp kalırlar kahvaltıya gelin diye....sanki onlar demese biz bilemeyeceğiz....belki babama gideceğiz dimi amaçok düşüncesziler çokk
bizde iki tarafında beklentisi var ailesi eşime çok düşkün bende evin tek kızıyım daha evlendik ilk bayram böyle bir karar verdik eşimle
gitmesek ikimizin de içi gidecekti evde tek başına yapmakta sıkıcı iki tarafa da söyledik
ramazan bayramın da kayınvalideye
kurban bayramın da annemlere gideceğiz diye. ikisi de bişey demedi
böyle rutin olunca ne eşim laf edebiliyor ne ben ne de aileler
mesela ramazan bayramında oraya gidince önce o tarafı gezer öyle annemlere geçeriz ama mutlaka 1. gün iki aileye gitmiş oluruz.
biz bu konuda bile tartışmış insanlarız....eşim çok anlayışsızlık etti evliliğimizin en güzel zamanlarını mahvetti...şimdi iyi ama kıymeti yok...bizimkiler hep bekler....babam demez birşey oraya gidin önce sorun olmasın der...ama kvler gelin aldılar ya hep orada olmam lazım...ilk bayram burnumdan getrmişti....oradan kalkıp babama gidiyoruz diye bir surat astı akıllara zararsonra 3.günümü ne uğramıştık ozaman da gelemeyazdınız demişti tabi misafirlere kendi hizmet etti....
daha sonra ilk onlara gidişimizde ise babama gideceğiz kalkıyoruz....komşuları gezin diye tutturmuşlardısenn komşuların bile bnm babamdan daha mı değerli....biz gezeceksek olsak kendi komşularımızı gezeriz demiştim çok bozulmuşlardı
BU konu da kayınvalden suçlu ama eşin ondan da suçlu anasının ağzını büzecek olan eşin
neyse şimdi ne güzel arayı düzeltmişsiniz evden çıkarken eşinle yapın planınızı şuraya şuraya gidceğiz diye
cnm geçmiş olsun mu diyim, inşallah sonraki testin iyi çıkar, pekiii sen çok şekerli tatlı yiyor muydun? genetik yatkınlık vs. var mı? ya da kendinde belirti hissediyor muydun? çok acıkma, ani sinir parlama filan..Anaaam bir dün girmedim maşallah ne çok yazmışsınız yavBirazdan geçmişi okurum.
Hatunlar dün kontrole 2. doktoruma gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç 191 :18:
Dr bi sürü söylendi bana. 2 hafta sonra 100 gr lık yükleme yapacaklar. Eğer oda yüksek çıkarsa insülin tedavisine başlayacağız dedi. Adam felaket tellalı gibi yav.. Bayram sonrasında kendi doktorumla görüşeceğim artık.
Aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar, sizin sonuçlar nasıl ??
hadi size iyi eğlencelerrr, sana sandalye ayarlasınlarCanlar,
Kocam radyodan Murat Dalkılıç konserine 2 kişilik bilet kazanmış. Akşam konserdeyiz inşallah
Bakalım ne kadar durabilcem ayakta. Biletler heba olmasa bari
madem eşin düşünmüyor, sen talepte buluncaksın cnm biraz bilsin bu konuya sıkıldığını..ben sesimi çıkarmasam her bayram kayınvalideye gideriz herhalde...ben ağaç kovuğundan çıktım çünkü....bu kızın babası yalnız oraya giderler belki diyen yok hiç eşim de dahil....ben demesem eşim hiç teklif etmedi...hatta babama kahvaltıya gidip oradan onlara geçince nasıl surat asmışlardı....bir de arayıp kalırlar kahvaltıya gelin diye....sanki onlar demese biz bilemeyeceğiz....belki babama gideceğiz dimi amaçok düşüncesziler çokk
biz bi bayram kayınvaliye bi bayram annemlere kahvaltıya gidiyoruz sizde de var mı böyle bişey ?
mesela bu bayram annemlere gidicez namazdan sonra hemen gidiyoruzönce mezarlığa babanneme gideriz sonra anneme geçeriz
bizde iki tarafında beklentisi var ailesi eşime çok düşkün bende evin tek kızıyım daha evlendik ilk bayram böyle bir karar verdik eşimle
gitmesek ikimizin de içi gidecekti evde tek başına yapmakta sıkıcı iki tarafa da söyledik
ramazan bayramın da kayınvalideye
kurban bayramın da annemlere gideceğiz diye. ikisi de bişey demedi
böyle rutin olunca ne eşim laf edebiliyor ne ben ne de aileler
mesela ramazan bayramında oraya gidince önce o tarafı gezer öyle annemlere geçeriz ama mutlaka 1. gün iki aileye gitmiş oluruz.
Anaaam bir dün girmedim maşallah ne çok yazmışsınız yavBirazdan geçmişi okurum.
Hatunlar dün kontrole 2. doktoruma gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç 191 :18:
Dr bi sürü söylendi bana. 2 hafta sonra 100 gr lık yükleme yapacaklar. Eğer oda yüksek çıkarsa insülin tedavisine başlayacağız dedi. Adam felaket tellalı gibi yav.. Bayram sonrasında kendi doktorumla görüşeceğim artık.
Aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar, sizin sonuçlar nasıl ??
cnm geçmiş olsun mu diyim, inşallah sonraki testin iyi çıkar, pekiii sen çok şekerli tatlı yiyor muydun? genetik yatkınlık vs. var mı? ya da kendinde belirti hissediyor muydun? çok acıkma, ani sinir parlama filan..
ben de henüz olmadım, benden ileri bir arkadaşım da çıktı şeker hamielikte dr. diyet vermiş, onda hiç belirti yokmuş ama çıkmış işte..
hadi size iyi eğlencelerrr, sana sandalye ayarlasınlar
madem eşin düşünmüyor, sen talepte buluncaksın cnm biraz bilsin bu konuya sıkıldığını..
önceki sene kurbandan beri babama gtmedik önce....geçen sene ramaznda kvye gttik en son babama gdnce...sonra kurban oldu ve eşim kurban aldı anasında kesti 2 bayram üst üste oradaydık....geçen ramaznda yne oraya gttik....bu kurban müsaadenle babama gdeilm önce demiştim tamam dedi eşim de ama şimdi kardeşi kurban alıyormuş ve kesecek adam yok eşimden başka....daha bahsi geçmedi.... önce oraya gidelim keseyim sonra babana geçerizmi der,yoksa babana gdelim sonra kesrm mi bilmem belli değil. gerçi önce babama gidersek sonra kvye,akşama kadar mahsur kalırız.....birde gelen giden olursa yandımoyüzden kaçacak kapı olur aslında babama sonra gitmemiz...ama böylede hak geçiyor kimse düşünmüyor...önce oraya gitmemiz farzmış gbi oluyor...bilmiyorummmm
bizdede var öyle bişi ama sıralı değil annem yalnız olduğu için eğer abimlerde orda olmassa kesin anneme gideriz orda kahvaltımızı ederiz. mesela ramazanda öyle yaptık birde bizim özel ramazan yemeğimiz vardır sabah kahvaltıda o yenir onu yedik sonra kayınvaldemlere geçtik genelde böyle oluyor
kurbanda ise ilk gün eşim kayınvaldemlerin kurbanını keser orda bizimkinide orda keser aradan bi kaç tane daha çıkar kesin akşama kadr 5 kurbanı bulur en az kestiği o gün kurban telaşıyla geçer zaten, benim annemde de abimler olur yada annem abimlerde olur oda onlarla kesmeyi tercih eder. falan filan
canım bizde işler duruma göre değişiyor. biz de ramazan bayramının ilk günü eşimin tarafına gitmiştik, ben de kurban bayramı için "ilk gün bizim tarafa gideriz" diye kestirip atmıştım. zavallım hiç sesini çıkartmadı. ama sonra annem kanıma girdi, "ilk gün kurban kesimi filan bizim iş güç çok olur, siz o tarafa gidin, 2. gün gelirsiniz bize." diyince, ben de artık eşime 1.gün onun tarafına bayramlaşmaya gideceğimizi söyledim. yavrum ne dersem kabul edio zaten:)
önceki sene kurbandan beri babama gtmedik önce....geçen sene ramaznda kvye gttik en son babama gdnce...sonra kurban oldu ve eşim kurban aldı anasında kesti 2 bayram üst üste oradaydık....geçen ramaznda yne oraya gttik....bu kurban müsaadenle babama gdeilm önce demiştim tamam dedi eşim de ama şimdi kardeşi kurban alıyormuş ve kesecek adam yok eşimden başka....daha bahsi geçmedi.... önce oraya gidelim keseyim sonra babana geçerizmi der,yoksa babana gdelim sonra kesrm mi bilmem belli değil. gerçi önce babama gidersek sonra kvye,akşama kadar mahsur kalırız.....birde gelen giden olursa yandımoyüzden kaçacak kapı olur aslında babama sonra gitmemiz...ama böylede hak geçiyor kimse düşünmüyor...önce oraya gitmemiz farzmış gbi oluyor...bilmiyorummmm
KURBAN bayramı daha meşaketli oluyor onun için arada kalıyorsunuz sanırım
en güzeli kesip geçmeniz sanırım işiniz bitince kaçarsınız tabi et dağıtmaya yardım et demezse
eşleriniz kurbanları kendisi mi kesiyor maşallah ne cesaret
rahmetli babannem yıllarca erkek torun ve oğullarına kahvaltı verirdi namazdan hemen sonra onlara harika sofra hazırlar birlikte kahvaltı ederlerdi aklıma bir an o geldi kız torun ve gelinlerine de öğlene yemekler yapardı
ne dersen he diyor seniki de
KURBAN bayramı daha meşaketli oluyor onun için arada kalıyorsunuz sanırım
en güzeli kesip geçmeniz sanırım işiniz bitince kaçarsınız tabi et dağıtmaya yardım et demezse
eşleriniz kurbanları kendisi mi kesiyor maşallah ne cesaret
rahmetli babannem yıllarca erkek torun ve oğullarına kahvaltı verirdi namazdan hemen sonra onlara harika sofra hazırlar birlikte kahvaltı ederlerdi aklıma bir an o geldi kız torun ve gelinlerine de öğlene yemekler yapardı
ne dersen he diyor seniki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?