2014 Şubat Anneleri

oh miss, sana iyi bayramlar ve güzel dinlenmeler diliyorum şimdiden canım,
her şey gönlünüzce olsun:)

ne yapıyor canm bulantı kusma durumları mı?

maşallah, ama bu arada bence yine de sana benzeyebilir, çünkü düşünsene hiç uzun yüzlü bebek gördün mü :)? hepsi toparlak oluyor, bir de ultrasında daha uvarlak çıkıyorlar, benim kızım da arap dudaklıydı ultrason resimlerinde ama burun filan, genel itibariyle fikir veriyor insana.

geçmiş olsunnn, hamilelikte karın büyüdü mü öksürük çok zor, bende bestami gibi karnımı tutat tuta öksürüyorumm

Hayırlısı olsun cnm, ilk kez sez. zor olurmuş lafını duydum, normal mi olmak zorunda demek oluyor o? Bende bebişin hareketlerini bildiğin bikini çizgimin altında hissediorm ayakları sanırım orada pıtır pıtır

srpilyd üzüldük üzülmene ama bence çok sevmesine ilgisine bozulma aksine sevin, benimki de neler diyor, bi seviişi var çocuk korkuyo bi öpüşü var, böyle nefessiz bırakacak bi yerini kıracak sanki öyle sıkıyo, öyle sarılıyo böyle şak die elinden çekesim geliyor, bir de hiç bakamayan hali ile ben bakarım bana güven ben senin annenim diyo vs. vs. bunlara takılma biliorm insan sinir oluyor ama...açıkcası ben iş yaptırmayı isteme konusuna bozuldum orada eşine çıtlatıcaksın durumu, zavallıyı mı oynasan acaba..ben bi annenlere yardıma gideyim iş yapayım desen acaba ne der, ya da yardıma gidicem de o sırada yüzünde acı bi ifade olsun karnım da ağrıyor, belim de ağrıyor ah ah vs...eşin bilsin durumu..benimki ben hamileyken iznimde bi tabak yemek getirmeyi bile akıl etmedi saolsun..ama evine gidince hiç bişeye elmi sürdürmez.

ha ha di mi, siz de bi doğum iznine çıkınca görün ben ilk hafta salağa dönmüştüm bi de evde bi sürü ufak yaralanmalaırm olmuştu, valla ne yalan diyim onu nazara bağlamıştım.. iş yerimde bi abla benim karnım büyüdükten sonra sürekli ooooh şimdi şu kadar iznin var, oooh şimdi yatcan ooooh mooooh dedi dedi izne çıktığım ilk gün ertesi kadıköy de 2. 80 düşmştüm, sonra bi sürü yerimi kestim bişiler kırdım döktüm..
Amaaa o 1 hafta sonrasında evlilik hayatımda yaptığım en güzel yemekleri yapmıştım eşime :) güzeldi tv izliyordum, bebek videoları vs. vs.. yemek yapıordum ortalık topla, sürün kuşan kocayı karşıla keşke doğum izni 6. ayda başlasa hehe daha ağırlaşmadan tadını çıkarsak şu işin..
bu arada son aylarda yemek yapmak bile zor da oluyordu biraz, karın kocaman ...ayakta fazla kalamıosun filan

cnm, bebeğe yeter mi o kadar mama, ya da sana? ben çok acıkmaya başladım valla artık :)

bazen komşular, akrabalardan daha iyi olur cnm..benimde komşum doğum sonrası koca bi tepse börek getirmişti saolsun bi de bizimkiler kv. tarafı o kadını sevmez, inadına mıdır nedir, kadında beni aşırı sever

ve bizim evde yemek var mıydı? yapan olmuş muydu derseniz ??? koca bi hayır, annem dahil o kadar bilgili tecrüveli insanlar hepsi unutmuş, bende akıl etmemiştim açıkcası...Ne mi yaptık? Pizza istemiştik!!! Skandaalll ya meme veriyorum daha yeni, pizza bu baharatlı ıvırlı zıvırlı, çocuk sever mi hiç...çok da gazı olmuştu pizzadan sonra, zaten emzirme döneminde de...hamileilkt eolduğu gibi mecburi kola ve pizzadan uzak durmuştum.. hala da içmem cola, bi yanımda içerlerse az bişi cnm çeker ama

ya tamam sevsin ama şimdiden sahipleniyor diye kızıyorum....hamile olana kadar bekledi ama şimdi iş beklemiyor,doğduktan sonrayı kast ediyor sanırım anaoğul gelir benim işimi yaparsınız dedibende müsaade edermi acaba diyebildim...benim şeyim yer yıllamaz genelde onlara gidince....ama son iki üçtür karnım ağrıyor deyip oturuyorum...onu getirseydin bu vardı getir isterse...kalk kendin getir diyecem birgünbirde dün hareket etmedi bebeğim...ayağından iğne olmuş oda...beni arıyor zaten gidecektik ama erken gelde yemek yap diyecektim diye...tabi yaptramadı

kızlarrr günaydınnn
birkaç gündür ayrı kaldık.herkeşşşi öpüyorummm

Hoşgeldin yavrimu, özlettin

Canım benim burnum çok hafif kemerli, alt çenem de biraz önde. Bu yüzden hep evladım babasına benzesin diyordum. Belki öyle görmek istediğim için babasına benzetiyorum Doktora eşime benziyor diyince. Döndü eşime, bu hanım sana hakaret ediyor iskelet diyor sana dedi.

Ayyy o nazar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Derler ya yıldızı düşük diye. Bende onlardanım sanırım. Çok kolay nazara geliyorum. Bi arkadaşım var renkli gözlü. Çok severim kendisini ama ağzından maşallah kelimesi çıkmaz asla. O gelsin gitsin illa başıma bişey geliyor. Geçenlerde geldiler eşiyle 10 dk oturup gittiler, 1 metrelik bi vazom var, kaldırmıştım dolabın üstüne, o kafama düşüyordu tepeden zor sıyırdım. Herkesin ödü koptu. :18:

oyyy ya ben onun göz rengi ile ilgisii olduğuna inanmıorm, inanmak istemiorm ya da ben de mavi gözlüyüm zira :) maşallah demeye de çalışırım, nazar deilde....beni çok üzenlere, cnmı sıkanlara taktım mı takarım bazen..başlarına da bi iş gelir hani tövbe tövbe

bu arada baya kahverengi gözlü ve dehşet nazarı değen birini tanıorum öööyle böyle değil...o da fırtına gibi eser valla Allah kem gözden korusun diyelim Bu arada nazar boncuğuna da bayılırım

Anaaam bir dün girmedim maşallah ne çok yazmışsınız yav Birazdan geçmişi okurum.
Hatunlar dün kontrole 2. doktoruma gittim. Şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç 191 :18:

Dr bi sürü söylendi bana. 2 hafta sonra 100 gr lık yükleme yapacaklar. Eğer oda yüksek çıkarsa insülin tedavisine başlayacağız dedi. Adam felaket tellalı gibi yav.. Bayram sonrasında kendi doktorumla görüşeceğim artık.
Aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar, sizin sonuçlar nasıl ??

ben de senin gibi düşünüyorum bbilimciğim,
tanıdıkların birçoğu hastaneye geliyor zaten, eve gelenler de elinde yiyecek bir seyle geliyor genelde. çok zorda kalınırsa güzel bir pastaneden bir kaç çeşit alınır.evde pasta,börek,çörek işi zor olur, ben de yapmak istemem. aslında ne yalan söyleyeyim, üzeri şeker hamurlu olan bebek kurabiyelerine bayılıyorum,

Geçmiş olsun canım. İnşallah 2.yüklemenin sonuçları düzgün çıkar

Valla benim bi daha başıma bişey gelirse onun sözlerinden sonra açık açık söylicem..Gözünü seveyim maşallah de diye. Alınmaz inşallah. Korkar oldum valla onu gördükçe başıma bişey gelecek diye.

Canlar,

Kocam radyodan Murat Dalkılıç konserine 2 kişilik bilet kazanmış. Akşam konserdeyiz inşallah
Bakalım ne kadar durabilcem ayakta. Biletler heba olmasa bari

geçmiş olsun canım, 75 lik yükleme yapıldı galiba sana.şubat annelerinden bildiğim kadarıyla şeker yüklemesi yapılan yok ama ocak annelerinde hemen hepsi oldular.

bizim sülalede de böyle çok nazarı değen kişiler vardır. ben de göz rengi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. o kişileri tespit ettim ve uzak durmaya çalışıyorum.biri annemin yengesi(çok şükür uzakta), biri arkadaşı (kadın kendisi de itiraf ediyor benim nazarım çok değer diye), biri de inanmayacaksınız ama öz teyzem. fazla görüşmemeye, görüşsem de mutlu, iyi yanımı ortaya çıkarmamaya, dikkat çekmemeye çalışıyorum. bir de felak ve nas sureleri ilaç gibi geliyor.
ayrıca bilir misiniz bilmem, üzerlik diye kuru bir ot vardır, nazar olduğunu düşünürsen o ot yakılır tütsülenir evde. onun kokusu nazarı alır derler. o ot olmazsa annem de ocakta tuz çevirirdi aynı anda da dua okurdu. o tuzdan da ağzımıza bir çimdik verirdi. dua okur üflerdi yüzümüze, o anda zaten bir esneme gelir, üzerindeki nazar çıkar gider.

günaydın kızlar son çalışma günümüzden kayınvalideler gene aşka gelmiş

bide bayramda otobüsle uzun yol gidecek olan var mı ya ben gidicem ama bişi olur mu die de endişeliyim

merhaba canım, hayırla gidin hayırla dönün inşallah,
biz yaz tatiline giderken kendi aracımızla 5-6 saatlik yolu 8 saatte gitmiştik. sebebi 2 saatte bir mola vermemiz. ayaklarını sarkıtmaman ve 2 saatte bir kan dolaşımının sağlanması için yürümen gerekiyor. ayaklarının altına küçük bavul gibi bir sey koyabilirsen iyi olur.

oh miss, sana iyi bayramlar ve güzel dinlenmeler diliyorum şimdiden canım,
her şey gönlünüzce olsun:)

Sağol canım benim

bugün yine karışık bir yoğunluk var sohbete dahil olamadım

kızıma yeni cici aldım pazardan almıcam diyorum ama görünce içim gidiyor
diğer foruma ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…