BAZEN gerçekten lafı çok yalnış anlıyorlaryada başka yerlere çekiyorlar işte
ne güzel bizim yerinde kesilecek aldığımız yerde kısmetse etleri de annem halledecek bana pek iş kalmaz
ne güzel gerçi sizin de ilk gün biter kestiğini bilen herkes kesime gelir
hemde ne koku ya :2:
bizimkiler biliyor sevmediğimi genelde et pişiriliyor ise beklenir arar öyle giderim çekemiyorum ne yalan söyleyim yemediğim için de ayrıca kötü kokuyor
ayyy kız et yenmezmi biz bayılırız bekarken bende yemezdim gerçi hiç evlendim eşim bir kebap yapar allahhhhhhhhhhhhhhsüpperdir birde biş dimmi bizim buranın kebabı bir başka oluyor başkası yapsa bende öyle severek yiyemem hele buranın dışında et mesela dana etini yemeyiz biz kuzunun lezzetini asla vermez kebapda kavurmada
neyse çoğu kişide kuzu eti yemiyor kokar diye tercih meselesi tabi kokar ama lezzetlisi kuzu etidir tüm gurmelerde böyle söyler zaten
ben bursaya gidip iskender yemeden dönen birisiyim
şimdi ayda 1 kez de olsa yiyorum ama çok severek değil aramadığımtek şey
abim oradan buzlukta hazır kebaplar yolladı yüzüne bile bakmadım
cnm geçmiş olsun mu diyim, inşallah sonraki testin iyi çıkar, pekiii sen çok şekerli tatlı yiyor muydun? genetik yatkınlık vs. var mı? ya da kendinde belirti hissediyor muydun? çok acıkma, ani sinir parlama filan..
ben de henüz olmadım, benden ileri bir arkadaşım da çıktı şeker hamielikte dr. diyet vermiş, onda hiç belirti yokmuş ama çıkmış işte..
Sağol canım, yok ya herhangi bir belirti falan yok. Eskiden daha çok tatlı yerdim. Hamileliğimin başından beri 3-5 defa tatlı yemişimdir o kadar.. Ama sadece şeker değil, hamurişi, ekmek , hazır gıdalar, pilav da yükseltiyormuş.. Gerçi ben hamurişi dışındakileri çok az tüketirim de..
Evet ya 191 epey yüksekmiş. Dün pek ciddiye almamıştım ama bugün araştırınca tırstım biraz. Gerçi testten önceki akşam kocaman 2 dilim elmalı pastayı mideye indirmiştim.
Bu arada kızlar ben reflü için sabahları aç karnına dut pekmezi yiyordum, pekmez içenler dikkat, şekeri tetikleyebiliyormuş, diyetisyen söyledi. Aklınızda olsun sizin de..
reflü benzeri yanma arasıra oluyor canım, ama dut pekmezinin iyi geldiğini bilmiyordum, öğrenmiş oldum. ben zaten kilo probleminden dolayı şekeri yükselten gıdaları bir süredir tüketmiyordum ya da sınırlı tüketiyordum. inşallah şeker meker çıkmaz çünkü zaten tüketmiyorum, bir de elimden meyvemi, kuru kayısımı, kuru incirimi almasınlar, ağlarım yoksa
ben bursaya gidip iskender yemeden dönen birisiyim
şimdi ayda 1 kez de olsa yiyorum ama çok severek değil aramadığımtek şey
abim oradan buzlukta hazır kebaplar yolladı yüzüne bile bakmadım
cnm geçmiş olsun mu diyim, inşallah sonraki testin iyi çıkar, pekiii sen çok şekerli tatlı yiyor muydun? genetik yatkınlık vs. var mı? ya da kendinde belirti hissediyor muydun? çok acıkma, ani sinir parlama filan..
ben de henüz olmadım, benden ileri bir arkadaşım da çıktı şeker hamielikte dr. diyet vermiş, onda hiç belirti yokmuş ama çıkmış işte..
Sağol canım, yok ya herhangi bir belirti falan yok. Eskiden daha çok tatlı yerdim. Hamileliğimin başından beri 3-5 defa tatlı yemişimdir o kadar.. Ama sadece şeker değil, hamurişi, ekmek , hazır gıdalar, pilav da yükseltiyormuş.. Gerçi ben hamurişi dışındakileri çok az tüketirim de..
Evet ya 191 epey yüksekmiş. Dün pek ciddiye almamıştım ama bugün araştırınca tırstım biraz. Gerçi testten önceki akşam kocaman 2 dilim elmalı pastayı mideye indirmiştim.
Bu arada kızlar ben reflü için sabahları aç karnına dut pekmezi yiyordum, pekmez içenler dikkat, şekeri tetikleyebiliyormuş, diyetisyen söyledi. Aklınızda olsun sizin de..
cnm sen baya bi şekere etki eden şeyler yiyiomşsun bence, şu ara onları kes belkide normale inecek şekerin. Oy aç karna dut pekmeziii, testten önce de elmalı pastalar oh afiyet olsun cnm istedi he
bende o tesstten çok tırsıyıorum ya düşündükçe içim geçiyor...ay şekerli şekerli...bööhöhöhö
senin gibi çok et tüketmeyen arkadaşlarım var speedyim, onlar da genelde köfte, balık, tavuk göğsü vb. yiyorlar.
bana da 3 öğün et versen yerim, o derece severim. ama iş brokoli vb. sebzelere geldi mi, fazla sevmesem de sırf faydalı diye yiyorum bunları. damak zevki işte, naparsın...
ayyy kız et yenmezmi biz bayılırız bekarken bende yemezdim gerçi hiç evlendim eşim bir kebap yapar allahhhhhhhhhhhhhhsüpperdir birde biş dimmi bizim buranın kebabı bir başka oluyor başkası yapsa bende öyle severek yiyemem hele buranın dışında et mesela dana etini yemeyiz biz kuzunun lezzetini asla vermez kebapda kavurmada
neyse çoğu kişide kuzu eti yemiyor kokar diye tercih meselesi tabi kokar ama lezzetlisi kuzu etidir tüm gurmelerde böyle söyler zaten
canım bizde işler duruma göre değişiyor. biz de ramazan bayramının ilk günü eşimin tarafına gitmiştik, ben de kurban bayramı için "ilk gün bizim tarafa gideriz" diye kestirip atmıştım. zavallım hiç sesini çıkartmadı. ama sonra annem kanıma girdi, "ilk gün kurban kesimi filan bizim iş güç çok olur, siz o tarafa gidin, 2. gün gelirsiniz bize." diyince, ben de artık eşime 1.gün onun tarafına bayramlaşmaya gideceğimizi söyledim. yavrum ne dersem kabul edio zaten:)
ya sölemesi ayıp öğlen tavuklu bi yemek yedim...beğenmedim de...kaldı tabakta çoğu ama o an en iyi o gözüktü gözüme neyse..
ay masadaki herkes sen hamilesin neden tavuk yiyosun, bu tavuklar antibiyotikli diye başladılar. ay dedim biliyorum biliyorum...ama işte kaçtı da iştah hakkaten de iyi diildi, ben de az bişi yemiş oldum eee şimdi de acıtkım tabi ...şimdi binada yemek avına çıkıcam haydi bana afiyet olsunnnn
kızlar park yatak hakkında ne düşünürsünüz:26::26:bizim mobilya beşik...krem beyaz gbi rengi....oda olarak almadık biz...benim bekarlığımdan hiç kullanamdan kalan genç odası dolabım var yeni yaptırmıştı babam ozaman nişandan falan önceydi...eskisi dağılınca...onunla yakın oldu beşiğin renkleri....oyüzden oda almadık...biraz büyüyünce bazalı falan arabalı setlerden alırız diye düşündük...şimdi beşiği kendi odasına koyarsak yatak odasına ne koymalı...beşiği yatak odasına alırsak bebeğin odasında tek dolap şifonyer falan kalacak olurmu öyle acaba:26::26:bende park yatak gbi birşey mi alsak dedim ama yada speedyninki gbi sepet tarzı...
ben park yatakt düşünüyorum canım odası yan oda olcak ama dediğin gibi dolap şifonyer sap gibi kalıcak gündüz odasında yatırcam gece yanıma alıcam bende mis kokulumu
kızlar park yatak hakkında ne düşünürsünüz:26::26:bizim mobilya beşik...krem beyaz gbi rengi....oda olarak almadık biz...benim bekarlığımdan hiç kullanamdan kalan genç odası dolabım var yeni yaptırmıştı babam ozaman nişandan falan önceydi...eskisi dağılınca...onunla yakın oldu beşiğin renkleri....oyüzden oda almadık...biraz büyüyünce bazalı falan arabalı setlerden alırız diye düşündük...şimdi beşiği kendi odasına koyarsak yatak odasına ne koymalı...beşiği yatak odasına alırsak bebeğin odasında tek dolap şifonyer falan kalacak olurmu öyle acaba:26::26:bende park yatak gbi birşey mi alsak dedim ama yada speedyninki gbi sepet tarzı...
vedat milor mu var ya hani gurme:) kuzu diyince adamın eli ayağı titriyor, nasıl güzel yiyor öyle iştahlı iştahlı...
ben de danayı pek sevmezdim, hep küçükbaş alırdık biz iç anadolulu olunca. ama 2 senedir dana kesiliyor, kuzunun tadını asla vermiyor tabi ama yine de yiyoruz.
değilmi ya...sap gibi olur....sticker falan aldık...odayı boyayacağız,perdesi lambası raf halı vs herşey uyumlu olacak ,ama beşik yokkdaha çok işimiz var...stickerdan başka hiçbiri yokk ne perde ne lamba ne halı....
bizim durum da aynı senin gibi canım, çocuk odası olan odada parmaklıklı bebek yatağı (3-4 yaşına kadar yatabileceği) ve benim genç kızlığımdan kalma genç odası takımım var. bebek yatağını ilk aylar için kendi yatak odamıza taşıyacağız. sonrasında da çocuk odasına tekrar götüreceğiz. 4-5 yaşına gelince de sıfırdan oda yapacağız.şimdilik düşünce bu.
ama bir tane park yatak alınsa iyi olur diye de düşünmüyor değilim. bir yere giderken yanında götürebiliyorsun mesela o avantajı var.
bana sorarsan sepet gibi ufak beşik deil de park yatak tercih et, daha kullanışlı olur.
ben de tavuk yemiyorum canım, arada bir köy tavuğu alınıyor, düdüklü tencerede pişirip onu yiyoruz.
damak zevki işte ama yenmeli bence sonuçta herşeyde bir gıda var senin kansızlığın en büyük nedenide et yememendir bence
senin gibi çok et tüketmeyen arkadaşlarım var speedyim, onlar da genelde köfte, balık, tavuk göğsü vb. yiyorlar.
bana da 3 öğün et versen yerim, o derece severim. ama iş brokoli vb. sebzelere geldi mi, fazla sevmesem de sırf faydalı diye yiyorum bunları. damak zevki işte, naparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?