2014 Şubat Anneleri

ayyy kız et yenmezmi biz bayılırız bekarken bende yemezdim gerçi hiç evlendim eşim bir kebap yapar allahhhhhhhhhhhhhh süpperdir birde biş dimmi bizim buranın kebabı bir başka oluyor başkası yapsa bende öyle severek yiyemem hele buranın dışında et mesela dana etini yemeyiz biz kuzunun lezzetini asla vermez kebapda kavurmada
neyse çoğu kişide kuzu eti yemiyor kokar diye tercih meselesi tabi kokar ama lezzetlisi kuzu etidir tüm gurmelerde böyle söyler zaten

ben bursaya gidip iskender yemeden dönen birisiyim
şimdi ayda 1 kez de olsa yiyorum ama çok severek değil aramadığımtek şey
abim oradan buzlukta hazır kebaplar yolladı yüzüne bile bakmadım

damak zevki işte ama yenmeli bence sonuçta herşeyde bir gıda var senin kansızlığın en büyük nedenide et yememendir bence

senin gibi çok et tüketmeyen arkadaşlarım var speedyim, onlar da genelde köfte, balık, tavuk göğsü vb. yiyorlar.
bana da 3 öğün et versen yerim, o derece severim. ama iş brokoli vb. sebzelere geldi mi, fazla sevmesem de sırf faydalı diye yiyorum bunları. damak zevki işte, naparsın...

al benden de o kadar zebze ile aram yok, keşke yesem...

ya kızlar sosyoloji bacımıza yazanlar, onun yazısı benim alıntm gibi olmuş çorba.com :)

ya sölemesi ayıp öğlen tavuklu bi yemek yedim...beğenmedim de...kaldı tabakta çoğu ama o an en iyi o gözüktü gözüme neyse..
ay masadaki herkes sen hamilesin neden tavuk yiyosun, bu tavuklar antibiyotikli diye başladılar. ay dedim biliyorum biliyorum...ama işte kaçtı da iştah hakkaten de iyi diildi, ben de az bişi yemiş oldum eee şimdi de acıtkım tabi ...şimdi binada yemek avına çıkıcam haydi bana afiyet olsunnnn

vedat milor mu var ya hani gurme:) kuzu diyince adamın eli ayağı titriyor, nasıl güzel yiyor öyle iştahlı iştahlı...
ben de danayı pek sevmezdim, hep küçükbaş alırdık biz iç anadolulu olunca. ama 2 senedir dana kesiliyor, kuzunun tadını asla vermiyor tabi ama yine de yiyoruz.

Maşallah kocana:) ne güzel

kızlar park yatak hakkında ne düşünürsünüz:26::26:bizim mobilya beşik...krem beyaz gbi rengi....oda olarak almadık biz...benim bekarlığımdan hiç kullanamdan kalan genç odası dolabım var yeni yaptırmıştı babam ozaman nişandan falan önceydi...eskisi dağılınca...onunla yakın oldu beşiğin renkleri....oyüzden oda almadık...biraz büyüyünce bazalı falan arabalı setlerden alırız diye düşündük...şimdi beşiği kendi odasına koyarsak yatak odasına ne koymalı...beşiği yatak odasına alırsak bebeğin odasında tek dolap şifonyer falan kalacak olurmu öyle acaba:26::26:bende park yatak gbi birşey mi alsak dedim ama yada speedyninki gbi sepet tarzı...

ben de tavuk yemiyorum canım, arada bir köy tavuğu alınıyor, düdüklü tencerede pişirip onu yiyoruz.

ben park yatakt düşünüyorum canım odası yan oda olcak ama dediğin gibi dolap şifonyer sap gibi kalıcak gündüz odasında yatırcam gece yanıma alıcam bende mis kokulumu

ben park yatakt düşünüyorum canım odası yan oda olcak ama dediğin gibi dolap şifonyer sap gibi kalıcak gündüz odasında yatırcam gece yanıma alıcam bende mis kokulumu

değilmi ya...sap gibi olur....sticker falan aldık...odayı boyayacağız,perdesi lambası raf halı vs herşey uyumlu olacak ,ama beşik yokkdaha çok işimiz var...stickerdan başka hiçbiri yokkne perde ne lamba ne halı....

bizim durum da aynı senin gibi canım, çocuk odası olan odada parmaklıklı bebek yatağı (3-4 yaşına kadar yatabileceği) ve benim genç kızlığımdan kalma genç odası takımım var. bebek yatağını ilk aylar için kendi yatak odamıza taşıyacağız. sonrasında da çocuk odasına tekrar götüreceğiz. 4-5 yaşına gelince de sıfırdan oda yapacağız.şimdilik düşünce bu.

ama bir tane park yatak alınsa iyi olur diye de düşünmüyor değilim. bir yere giderken yanında götürebiliyorsun mesela o avantajı var.
bana sorarsan sepet gibi ufak beşik deil de park yatak tercih et, daha kullanışlı olur.

aynen o adamın kuzu eti yemesi beni öldürüyor zaten azının suyu akıyor adamın
canım bizim burdada danaya giren oluyor çok çok nadir mesela eşimin teyzesigil dana kesiyor ama o danayı kavurmadan önce saatlerde suda haşlıyorlar öyle kavuruyorlar yoksa sert oluyor yiyemiyoruz biz ayrıca kebap içinde önceden aldıkları koyun etini kullanuyorlar

bizimde odamız hazırlanıyor şuanda şifonyer yatak ve dolap var halı ile abajur alıcam bende perdesi var zaten

he bide park yatak yok daha

dolap falan yeni olmasa tam bir takım olsun isterdim ama yepyeni kaldı öylecebaya yakın denk geldi renkleri iyi oldu oyönden..
park yatağın içinede yatak alacağız değilmi yine....uykuseti birtane var....nevresim mi almalı diğeri içinde....nasılsa kenar korumalığa ihtiyaç yok park yatakta....ufak tek yorgan,ve nevresim olsa nasıl olur:26:

damak zevki işte ama yenmeli bence sonuçta herşeyde bir gıda var senin kansızlığın en büyük nedenide et yememendir bence

hangi doktora kırmızı et tüketmiyorum desem nohut ye mercimek ye eş değer diyip duruyor
bide hamileikte yedim yiyorum da hala gram yükselme olmadı bu ay gittiğimde yine baktııcam kanıma

balık tavuk çok severim
sebzenin de delisiyim diyebilirim haşlama sebze ver her gün yerim

illa odasında yatak olmak zorunda mı ? ayaklı sepet yada park yatak alırsın o oda da uyur bazen
evin durumuna bağlı canım hangisi sığar ise ben nedense park yatapa ısınamadım ondan sepet aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…