2014 Şubat Anneleri

o değilde bn nasıl gezcem şimdi ev ev her evde et kokucak hiç tahammülüm yok

Yetmiyo demek ki! Hayır doğduktan sonra ben halledecem zaten allah ın izniyle. Her şey rayına oturur. Sonuçta benim bebeğim. Ben bakacam ben emzirecem ben büyütecem , bensiz yapamayacağı için o da doğunca artık havasını mı alır diyim ne diyim

Pantolon olayında da alınganlık yok bence. bana soruyor , sıkmıyor diyince de inanmıyor, kendimi kurtarmak için yalan söylüyormuşum gibi davranıyor. Doğru düzgün söylese bişey demeyecegım zaten. Ama söylemesine bilegerek yok kimsenin. Biz bebeklerimize zarar verecek bişey yapar mıyız ya??

ay hatun farkına varamıyor ki hamile olduğunun...hatunun kafasındaki tilkilerin kuyrukları düğümcük durumda
ya işte senin babannende aynıymış nerdeyse bak....aminn bacımmm....geçen bayram da kızı odaya saklandı....tam biz kalkacakken misafir geldi,onlarda mübarek bayram ziyaretine değil akşam oturmasına gelmiş gbi saatlerce yayıldılar....her yapılması gerekeni bana söyledi durdu kv hazretleri sinirimden kudurmuştummmm

evet canım benim eşim keser eşimin dedesi ve dayısı kasapmış eskiden sonra lokantacılığa dönmüşler eşimde küçüklükten gidermiş tatillerde falan yanlarına ordan alışkanlığı bir kasap edasıyla keser hatta eli de hızlıdır

yavrum biz taşıyıcı anneyiz onlar daha iyi bilir,onların bebeği sonuçta ya

evlerin et koktuğunuda sende duyuyorum alemsin valla ilk gün gitme sende hiç bi yere 3.gün koku moku kalmaz

Ay canım kokmaz mı yaaa. Evleri bırak insanların elleri bile kokuyor. El öperken eskiden beri midem kalkardı. Bu bayram birinin evine kusmazsam iyidir

ben de eşimin kesmesini çok isterdim canım ama ne yazık ki kandan çok huylanıyor, çok şükür babam kardeşime el verdi de kardeşimle babam evelallah tüm komşuların kurbanını keserler. et parçalamak ve pişirmekten de inanılmaz zevk alıyor çocuk:)

ben sizin o ramazan yemeğinize bayılırım bayılırım:) antep ve antakya yemeklerine oldum olası hayranım zaten...

Ay canım kokmaz mı yaaa. Evleri bırak insanların elleri bile kokuyor. El öperken eskiden beri midem kalkardı. Bu bayram birinin evine kusmazsam iyidir

çok hoşsun proletim, bizim annemlerin ev de hep kokardı, hele sabahları ciğer pişirilir, akşama işkembe,paça derken:))) fena kokardı:))
ama şimdi kendi evim hiç kokmayacak çünkü kesiliyor, parçalanmış halde paketler içinde eve geliyor, sen de dağıtıyorsun, kalanı buzluğa atıyorsun:)
bizimki dana olacağı için iç organlarında sadece ciğer, böbrek ve kalp geliyor. ama ben eşime tenbih ettim diliyle işkembesini bize ayırsınlar diye.artık bilmiyorum işkembeyi adamlar temizlemeden getirirse yandık:)

ay ne biliym canım bize hiç kokmaz alışıkmıyız neyiz ondanmı acaba benim eşim kokmalı en çok bana çünkü çok koyun keser ama bana kokmuyor demekki

benimki 14-15 yaşında başlamış kesmeye çok sever benimkide kebap yapmayı falan ailenin kebapcısı diyebilirim evde et yemeklerinide eşim yapar hatta illa eli değecek

gel yapayım canım sana

kız allah seni netmesinn kahkaha attım resmen evet ya kokuyooooo

evet o bende de var ya.....babannemi öpünce bilhassa çok kötü olurdum çünkü rahmetli ellerindeki et kokusu gitmesin diye nerdeyse ellerini yıkamayacak durumda olurduuu

evet o bende de var ya.....babannemi öpünce bilhassa çok kötü olurdum çünkü rahmetli ellerindeki et kokusu gitmesin diye nerdeyse ellerini yıkamayacak durumda olurduuu

tek avantajı bizim eller kokmıcak en azından ben kayınvalideme doğrattırıcam etlerimi çünkünüm çiğ ete dokunmak yassak

BAZEN gerçekten lafı çok yalnış anlıyorlar yada başka yerlere çekiyorlar işte

ne güzel bizim yerinde kesilecek aldığımız yerde kısmetse etleri de annem halledecek bana pek iş kalmaz

ne güzel gerçi sizin de ilk gün biter kestiğini bilen herkes kesime gelir

evlerin et koktuğunuda sende duyuyorum alemsin valla ilk gün gitme sende hiç bi yere 3.gün koku moku kalmaz

hemde ne koku ya :2:
bizimkiler biliyor sevmediğimi genelde et pişiriliyor ise beklenir arar öyle giderim çekemiyorum ne yalan söyleyim yemediğim için de ayrıca kötü kokuyor

tek avantajı bizim eller kokmıcak en azından ben kayınvalideme doğrattırıcam etlerimi çünkünüm çiğ ete dokunmak yassak

evet parçalama işini benm de kv halleder ama birsürü leğen falan çıkar ya bulaşk onları ben tek başıma yıkadım geçen sene...bu sene prenses moduna ben geçmeyi düşünüyorum becerebilirsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…