canım sürekli yemediğin için o yani hayatın boyunca hiç tüketmediğin için ayrıca etteki besin değeri olarka protein değeri mermiceğe falan eşit ama asla kan yapma olayı değil, nohutun kan yaptğını hiç duydunmu meselahangi doktora kırmızı et tüketmiyorum desem nohut ye mercimek ye eş değer diyip duruyor
bide hamileikte yedim yiyorum da hala gram yükselme olmadı bu ay gittiğimde yine baktııcam kanıma
balık tavuk çok severim
sebzenin de delisiyim diyebilirim haşlama sebze ver her gün yerim
illa odasında yatak olmak zorunda mı ? ayaklı sepet yada park yatak alırsın o oda da uyur bazen
evin durumuna bağlı canım hangisi sığar ise ben nedense park yatapa ısınamadım ondan sepet aldım
canım sürekli yemediğin için o yani hayatın boyunca hiç tüketmediğin için ayrıca etteki besin değeri olarka protein değeri mermiceğe falan eşit ama asla kan yapma olayı değil
yani hayatın boyunca eti çok çok az tükettiğin için şuan hafatda bir tüketmenin kansızlığına bbir faydası olmaz tabiki
hangi doktora kırmızı et tüketmiyorum desem nohut ye mercimek ye eş değer diyip duruyor
bide hamileikte yedim yiyorum da hala gram yükselme olmadı bu ay gittiğimde yine baktııcam kanıma
balık tavuk çok severim
sebzenin de delisiyim diyebilirim haşlama sebze ver her gün yerim
illa odasında yatak olmak zorunda mı ? ayaklı sepet yada park yatak alırsın o oda da uyur bazen
evin durumuna bağlı canım hangisi sığar ise ben nedense park yatapa ısınamadım ondan sepet aldım
odasında olmasına gerek yokmu diyorsun:26:beşik var işte mobilya ama onu yatak odasına alırsak sap gbi kalır dolap falan diye düşünmüştümmoyüzden de park yatak sepet vs birşey baknıyorudm...
yeme canım tabiki tercih senin damak zevki dediğim gibiyemesem de bişey olmuyormuş 6 ayda olmadığına göre
doğum yapayım bir daha hiç ağzıma sürmem herhalde
beşik yatak odasına sığacak mı ? eğer sığar ise odayı doldurmak için 2.beşiğe gerek yok demek istemiştim.
ama benim gibi sepet aklımda kalacapına alayım diyorsan al tabi tek avantajı hangi odadaysan oraya gezdirebilirsin
sığacağını düşünüyoruz çünkü yatak odam büyük....evet sırf bebeğin odası boş kalmasın diye,beşiği o odaya koyup yatak odasına birşey baktım ....bir gelsin de beşik bakalım nasıl olur...
cnm geçmiş olsun mu diyim, inşallah sonraki testin iyi çıkar, pekiii sen çok şekerli tatlı yiyor muydun? genetik yatkınlık vs. var mı? ya da kendinde belirti hissediyor muydun? çok acıkma, ani sinir parlama filan..
ben de henüz olmadım, benden ileri bir arkadaşım da çıktı şeker hamielikte dr. diyet vermiş, onda hiç belirti yokmuş ama çıkmış işte..
Sağol canım, yok ya herhangi bir belirti falan yok. Eskiden daha çok tatlı yerdim. Hamileliğimin başından beri 3-5 defa tatlı yemişimdir o kadar.. Ama sadece şeker değil, hamurişi, ekmek , hazır gıdalar, pilav da yükseltiyormuş.. Gerçi ben hamurişi dışındakileri çok az tüketirim de..
Evet ya 191 epey yüksekmiş. Dün pek ciddiye almamıştım ama bugün araştırınca tırstım biraz. Gerçi testten önceki akşam kocaman 2 dilim elmalı pastayı mideye indirmiştim.
Bu arada kızlar ben reflü için sabahları aç karnına dut pekmezi yiyordum, pekmez içenler dikkat, şekeri tetikleyebiliyormuş, diyetisyen söyledi. Aklınızda olsun sizin de..
kızlarr size bir soru dahauyku tulumu almayı düşünüyormusunuz yada aldınızmı ben şu ikisi arasında kararsz kaldım nette gezinirken gördüm ..size sorayım dedim...biri hem pike gibi,biri bayağı tulum...hangisi daha iyi olurkii
Eki Görüntüle 829273 Eki Görüntüle 829274
sağdaki daha kullanışlı olur ben benzerini aldım. soldaki için biraz daha büyümesi lazım
ufakları yokmudur ki...hani kollarını falan hareket ettirmesi açısından tulummu acaba diye düşündüm aslında...tabi küçüğü varsa...ve çok kalın değilse...
pike gibi olan daha iyi olur tabi bu durumda
hiç bilmiyorum ama yenidoğan için yoktur diye düşünüyorum
tamam...bir bakınırım bakalım olmazsa bende kundak battaniye alırım
dışarı çıkarmak için böyle kalın battaniye alacaksın zaten aşıya falan giderken
dışarı çıkarmak için böyle kalın battaniye alacaksın zaten aşıya falan giderken
canım sen yine iyiymişsin ben bugün 21+1 deyiz ve 1700gr aldımDoktoruma kalsa herşey normal en iyi doktor diye onu seçtim ama 49 kilo ile hamile kaldım şuana kadar 3 kilo almışım göbeğim ise hiç yok gidiyorum sıkıntı varmı diye normal diyor anlamadım sizlerle paylaşmak istedim ama görüyorum ki hissetmeyen yanlız nen değilmişim :)
benim koyduğum resimdeki ince dimi....kalınına bakmıştım ama ozman cinsiyetimiz belli değildi almamıştım kaldı gtti bidaha..o farklıydı biraz...
peluş da almıştık buarada...senin topiğine koymuştum sanırım....hepsi kalın iyi olurmuki,yoksa resimdeki inceyse onu da otarz mı almalı
kalını varsa bir daha gerek olmaz sanırım.
ben ev tipi anakucağına oturtucam battaniye ile oda soğuktan korur zaten her şekilde araba ile gidip geleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?