- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ince pike tarzı olandan olablir ozaman değilmi kundak battaniyesitabi arabayla gidip geldikten sonra korur
HASTANE çıkışının içindekiler ince kalır bide ondan daha kalın olması lazım araba ile gideceğiz ama sonuçta şubat ayının soğuğu olacak
bizim battaniyemiz bak burada kahverengi puantiyeli
SPEEDY & BABY: BUGÜNLÜK YAZILAR BENDEN MİLLET
Ay canım kokmaz mı yaaa. Evleri bırak insanların elleri bile kokuyor. El öperken eskiden beri midem kalkardı. Bu bayram birinin evine kusmazsam iyidir
süper bir cümle kurmuşummyani ben demek istedimki,benm peluş var ince de olsa olur değilmi...evde falan kullanmaya....
canım bende yükleme testi yaptırdım yüksek çıktı diyete başladım 3 gündür..75 lik mi yaptırdın sen açlık,1.saat ve 2 saat değerlerin falan kaç..ben şeker ölçme aleti aldım sürekli ölçüyorum..çok sıkıntılı bir döneme girdik canım allah yardımcımız olsun..inşallah insüline gerek kalmadan diyetle düzene girer değerlerin..
hangi doktora kırmızı et tüketmiyorum desem nohut ye mercimek ye eş değer diyip duruyor
bide hamileikte yedim yiyorum da hala gram yükselme olmadı bu ay gittiğimde yine baktııcam kanıma
balık tavuk çok severim
sebzenin de delisiyim diyebilirim haşlama sebze ver her gün yerim
illa odasında yatak olmak zorunda mı ? ayaklı sepet yada park yatak alırsın o oda da uyur bazen
evin durumuna bağlı canım hangisi sığar ise ben nedense park yatapa ısınamadım ondan sepet aldım
Canım sana da geçmiş olsun.. Bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 100 1 saat sonra yapılan da 191 çıktı işte. Senin kaç çıktı ki ? Ben de fazla kilo almadım diye seviniyordum ama, hevesim elimde patladı.Ya ben galiba biraz geniş bir insanım, açıkcası pek de takmadım şeker yüksekliğini. Ama biraz silkelensem iyi olacak galiba.
Zaten allah korusun insülin falan sıkıntı olur benim için.Hergün karnımdan iğne yapıyorum, başka bir iğne yapmak için göbüşümde yer kalmadı ki, kalbur gibi oldum
hmm çok güzel bi noktaya parmak basmışsın, hani madem diosun mercimek ete eş değer, hani ya nerde kan yapma mevzusu...canım sürekli yemediğin için o yani hayatın boyunca hiç tüketmediğin için ayrıca etteki besin değeri olarka protein değeri mermiceğe falan eşit ama asla kan yapma olayı değil, nohutun kan yaptğını hiç duydunmu mesela
yani hayatın boyunca eti çok çok az tükettiğin için şuan hafatda bir tüketmenin kansızlığına bbir faydası olmaz tabiki
kızlarr size bir soru dahauyku tulumu almayı düşünüyormusunuz yada aldınızmı ben şu ikisi arasında kararsz kaldım nette gezinirken gördüm ..size sorayım dedim...biri hem pike gibi,biri bayağı tulum...hangisi daha iyi olurkii
Eki Görüntüle 829273 Eki Görüntüle 829274
ben severim etle oynamayı löp löp haha ama
bu bayram yokum kesmem ellemem şuan
yoksa tavıkla dans mı etmedim böbrek mi incelemedim
hmm çok güzel bi noktaya parmak basmışsın, hani madem diosun mercimek ete eş değer, hani ya nerde kan yapma mevzusu...
ben etçi biri olarak ki hamileilkte çok %100 tadını alamadığımı düşünüyorum halen, o bulantılı dönemde et met yemiyorken ruh gibiydim iki adım atmaya mecalim yoktu..şimdi daha çok yiyorum ve daha canlıyım maaaşellah
sağdaki çok hoşmuş, gerçi o ayaklandığında olmaz..ay benim kızım pek kalın giyinmeyi sevmiyor, rahat etmek ister hep bebekkende uyku tulumunda çok sıkılırdı ne zaman giydirdiysem çok ağlardı..biz de ikea'dan almıştık :)
anammm deluuu
pzt. işe gelecek olan cengaver var mı içinizdeee, ben yarım gün gelezeğimmmm
hmm çok güzel bi noktaya parmak basmışsın, hani madem diosun mercimek ete eş değer, hani ya nerde kan yapma mevzusu...
ben etçi biri olarak ki hamileilkte çok %100 tadını alamadığımı düşünüyorum halen, o bulantılı dönemde et met yemiyorken ruh gibiydim iki adım atmaya mecalim yoktu..şimdi daha çok yiyorum ve daha canlıyım maaaşellah
sağdaki çok hoşmuş, gerçi o ayaklandığında olmaz..ay benim kızım pek kalın giyinmeyi sevmiyor, rahat etmek ister hep bebekkende uyku tulumunda çok sıkılırdı ne zaman giydirdiysem çok ağlardı..biz de ikea'dan almıştık :)
anammm deluuu
sen demir hapını gğünde kaç tane alıosun
o bizim içtiğimiz noraml demir haplarının yarısı kjadar ihtiva edio
oyüzden iki tane al dedi bana doktor
bir de pekmez ye hergün bi kaşık falan
kansız kalma sana zararı olur saçların dökülür enerjin gider kışın üşürsün
bi de demir emilimini azaltan bi etmen var b12 eksikliği acep sen de oyle bi durumda mı var?
yada kronik kansızzın bilemedim şimdi oakdar hapa yükselmesi lazım yoksa
olur tabiki de canım neden olmasın
Hayırlısı olsun cnm, ilk kez sez. zor olurmuş lafını duydum, normal mi olmak zorunda demek oluyor o? Bende bebişin hareketlerini bildiğin bikini çizgimin altında hissediorm ayakları sanırım orada pıtır pıtır
anammm deluuu
hastane çıkışı gibi değil tabi benim dediğim ama anlatamamışımmsen dedin ya arabayla gidceğiz ona yazdım cümlnenin kalanını da...ama öyle bir olmuş ki yazdığım,sanki ben ince pikeyle arabayla götürcekmişi gbi
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?