2014 Şubat Anneleri

Son düzenleme:

Ay canım kokmaz mı yaaa. Evleri bırak insanların elleri bile kokuyor. El öperken eskiden beri midem kalkardı. Bu bayram birinin evine kusmazsam iyidir

ben severim etle oynamayı löp löp haha ama
bu bayram yokum kesmem ellemem şuan
yoksa tavıkla dans mı etmedim böbrek mi incelemedim

Canım sana da geçmiş olsun.. Bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 100 1 saat sonra yapılan da 191 çıktı işte. Senin kaç çıktı ki ? Ben de fazla kilo almadım diye seviniyordum ama, hevesim elimde patladı. Ya ben galiba biraz geniş bir insanım, açıkcası pek de takmadım şeker yüksekliğini. Ama biraz silkelensem iyi olacak galiba.
Zaten allah korusun insülin falan sıkıntı olur benim için.Hergün karnımdan iğne yapıyorum, başka bir iğne yapmak için göbüşümde yer kalmadı ki, kalbur gibi oldum

sen demir hapını gğünde kaç tane alıosun
o bizim içtiğimiz noraml demir haplarının yarısı kjadar ihtiva edio
oyüzden iki tane al dedi bana doktor
bir de pekmez ye hergün bi kaşık falan
kansız kalma sana zararı olur saçların dökülür enerjin gider kışın üşürsün
bi de demir emilimini azaltan bi etmen var b12 eksikliği acep sen de oyle bi durumda mı var?
yada kronik kansızzın bilemedim şimdi oakdar hapa yükselmesi lazım yoksa

Merhaba
Gebelik şekerinin alınan kiloyla ilgisi var mıymış peki biliyor musunuz? Genetik mi acaba?
İnşallah rahatlıkla atlatırsınız benim 2 arkadaşım da atlattı allaha şükür . Şimdi birinin 9 aylık ikizleri birinin de 3,5 yaşında oğlu var:)

hmm çok güzel bi noktaya parmak basmışsın, hani madem diosun mercimek ete eş değer, hani ya nerde kan yapma mevzusu...
ben etçi biri olarak ki hamileilkte çok %100 tadını alamadığımı düşünüyorum halen, o bulantılı dönemde et met yemiyorken ruh gibiydim iki adım atmaya mecalim yoktu..şimdi daha çok yiyorum ve daha canlıyım maaaşellah

sağdaki çok hoşmuş, gerçi o ayaklandığında olmaz..ay benim kızım pek kalın giyinmeyi sevmiyor, rahat etmek ister hep bebekkende uyku tulumunda çok sıkılırdı ne zaman giydirdiysem çok ağlardı..biz de ikea'dan almıştık :)

ben severim etle oynamayı löp löp haha ama
bu bayram yokum kesmem ellemem şuan
yoksa tavıkla dans mı etmedim böbrek mi incelemedim

anammm deluuu

pzt. işe gelecek olan cengaver var mı içinizdeee, ben yarım gün gelezeğimmmm

ıhh evdeyim misss gibii:))

Pöffff. Bende öğlene kadar burdayım P.tesi

bende ilaç direk kabızlık yapıyor hatta doktor onun için değiştirdi buda yine yaptı .
ama Allahtan beni rahatsız etmiyor diğerinde patlayacak gibi oluyordum.
günde 1 tane alıyorum
pekmez de haftasonları tüketiyorum hafta içi midem kaldırmıyor işe giderken.

çocukluktan olan bişey bende iğnesini bile oldum aylık çok fazla yükselmiyor
geçen ay kontrolde saçlarımın eskisinden bile çok döküldüğünü söyledim genelde doğum sonrası dökülür dedi
bu ilaca başla bir sonraki ayda kalsiyum desteği alırsın dedi saçım hala dökülüyor maalesef
bunun için eskiden cildiyeye gittim o doktor da çok sık yıkanmaktan ve strestendir dedi her gün banyo yapıyorum..
enerjim hamilelikte daha iyi önceden ölü gibi olurdum şimdi eve gidip bir sürü işler yapıyorum
üşümekte annemden kalan bişey kışın bile askılı giyebilirim bu kış biraz üşüme yapıyor ama kanı bebekle paylaştığım için

Kızlar neler yapıyonuzz:) ben bugün kendime azcık bayramlıklar falan aldım :) ayrıntılı ultrason sonucumu kendi doktoruma götürdüm neden perinatologa yaptırmadın diye trip yaptı bana biraz :) takamıycam kafaya çocuğun herşeyi normal işte daha ne olsun uff. hepiniz perinatoloğa mı yaptırdınız?

Tesekkur ederim canim.
Sezeryan zor olur demesinin nedeni; plesanta aşağıdaysa yani plesanta previaysa ameliyatta kanama çok olabiliyormuş. Bu kanama tehlikeleri de beraberinde getiriyormuş. Çok ünite kanla ameliyata giriyormuş doktorlar bu yüzden müdahale edebilmek için. Normal doğum.zaten previanın şekline göre belki, eğer plesanta tam kapatıyorsa rahim ağzını; asla normal doğum yaptırmıyorlar ki ben zaten normal yapamam ilk doğumum sezeryandı..
Bende ilk zamanlar bikini bölgemde pat küt vuruşlar hatta sarsılmalar hissederdim:108:
Bebeğin ayaklarì ile sıçrıyor ondan canım
Daha sonra o vuruşlar resmen ellerini ayaklarını karnında sürttürmeye dönüp daha da serleşiyor:108:
benim oğlan baş aşağı dònmüş ayakları yukarda. Zaten hissediyordum rahmimde korkunç bir baskı oluyordu..
Sağlık olsun insallah..

amanınnn bilmiş cadıııbizim oğlan gelir mi acaba sıcağa bilmem....sağdaki gbi alayım da,büyüyünce bakarız artık ayaklı birşeyler

Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin

herkese iyi bayramlar diliyorum kızlar, bayram boyunca nete girme ihtimalim çok çok düşük evdeki net sorunlu çünkü

hepinizi öpüyorum İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SENEYE BEBEKLERİMİZ KUCAĞIMIZDA 9-10 AYLIK OLUR İNŞALLLAH

Allah korusun ya

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin yavruna da bişeycik olmaz doktor hatasıdır

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar

30 Ekim tarihine kadar izinliyim ben evden girebildiğim kadar girerim

son 15 dakika sonra çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…