2014 Şubat Anneleri

Rabbim sanada nasip etsin arkadasim ben okuycam

1 tane mı okuyacaz canım okuyayım bende 41 defa mı

ben olsam arardım geğurcacı

sanırım bayram telaşesi kuzum

Aradım aradım. Rahatladım biraz. Yarın sabahın köründe gidecem görünmeye. Bu arada sen niye herifi tek gönderdin? Bayramı tek başına ghçireceksin. Ananlara filan gitseydin

Son düzenleme:

oKudum canım, Rabbim tez zamanda sanada nasıb eder ınsallahh dualarım senınle

bı tuhafım bugun kızlar ya, bı halsızlık bı garıplık var uzerımde kan sekerım dustu sandım tatlı bıseyler yedım gecmedı, 1sa kadar uyumusum uyandım hala aynıyım e yemekte yedım nıye ıyı olmadım kı... agzımda bı tatsızlık bas agrım ve halsızlıgım varr:18::18:

ıyı yapmıssınız canımm benımde babam ve abım karnıma bakıp duruyoo heheheee kıyamam ben onlara degısık gelıyor sanırımm

Allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah canım dualarımız seninle herşey güzel olacak inşallah meleğini sağ salim kucağına alacaksın.

Âmin sağolun arkadaşlar hayatta herşey insanın başına gelebiliyormuş ama söz konusu evlat olunca çok çok daha zor bu dört ay nasıl geçicek sonrasına nasıl katlanıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum şuan kızım nezle oldu ağlaması mızırtısı canımdan can koparıyor ya oğlumun o küçücük bedenin ameliyat olacağını düşünmek sonrasındaki ömürlük süreç heran korku şimdiden içimi yakıyo Allahım kimseye yaşatmasın Hakkınızı helal edin sizlerinde canını sıktım[/QUOTE]

canım, benım gercekten zor bı surecten gecıyosun ama lutfen sogukkanlılıgını yıtırme hepımız hayatımızın bellı donemlerınde,bazı ımtıhanlardan gecıyoruz Rabbim cok buyuk derdı veren Allah dermanınıda verır. ama nacızane fıkrım bı rısklı gebelık uzmanına gozukmen, artık tıp ve teknelojı o kadar gelıstı kı herseye bır cagre bulunuyor o yuzden kendınıde mınıgınıde uzme.. hepımızın duaları senınle, hersey yoluna gırecek canımm benımm

Çok güzel kalpli insanlarsınız canlar teşekkür ederim..
Şimdilik ve her daim şubat annesiyim buradayım
Ayrı ayrı alıntılayıp cevap vermek istedim ama yapamıyorum malum mobilden girdiğim için çoook zorlanıyorum..
Grip mi nezle mi bilmiyorum ama birşey oldum hapşura hapşura içim çıkıyor zaten plesantam aşağıda korkuyorum bişey olcak diye
ne yapmak lazım bilmem ki?..

Canım bende okudum 1 tane.Rabbim kabul etsin insallah katindan hayirli saglikli evlatlarla yuvani senlendirsin.gonlundekini hayirli kilsin insallah.

canım, benım gercekten zor bı surecten gecıyosun ama lutfen sogukkanlılıgını yıtırme hepımız hayatımızın bellı donemlerınde,bazı ımtıhanlardan gecıyoruz Rabbim cok buyuk derdı veren Allah dermanınıda verır. ama nacızane fıkrım bı rısklı gebelık uzmanına gozukmen, artık tıp ve teknelojı o kadar gelıstı kı herseye bır cagre bulunuyor o yuzden kendınıde mınıgınıde uzme.. hepımızın duaları senınle, hersey yoluna gırecek canımm benımm[/QUOTE]

Sağolasın canım antalyadayım ben burda proföser inanç beye gittim ayın 21 de akdeniz üniversitesinde heyete giricem aynı gün amniyosentez yapılacak ayın 24 dede ankaraya tevfik karagöz e muayene olup görüşücem elimden ne geliyorsa çabalıycam inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Sağolasın canım antalyadayım ben burda proföser inanç beye gittim ayın 21 de akdeniz üniversitesinde heyete giricem aynı gün amniyosentez yapılacak ayın 24 dede ankaraya tevfik karagöz e muayene olup görüşücem elimden ne geliyorsa çabalıycam inşallah hayırlı sonuçlar alırım[/QUOTE]

İnşallah güzel haberler alırsın. Yaaaa ben yine grip oluyorum sanırım bi ayda ikinci grip bu ne yaaaa

slm hamişler...
geçmişi okuyamadım, umarım herkesin keyfi yerindedir...
biz ananemizin yanındayız, yarında babamız geliyor inşallah,
keyfimiz yerinde maşallah...
geleceğimiz gün doktor randevumuza gittik, hadi ayrıntılıya dedi çok şaşırdım,
ek bir ücret devermedim, herşeyimiz normal
ama hem minik kızımın arkası dönük ve benim karın yağlarım yüzünden kalbine bakılamadı
çok şükür bununla avunuyoruz, tatil dönüşü yine bakılıcak bakalım inşallah bişey yoktur
artık pıtpıtların yerinide maşallah güzel vuruşlar aldı
hepimize hayırlı bayramlar diliyorum,
tatlıları çok götürmeyin haaaa
öpüldünüüüzzz....

Gunaydin kizlarrrrr
Gogsunuze karniniza bIrseyler suruyor musunuz. Gec mi kaldim acaba :))))
Veya gogus ucunuza birsey surmeye basladiniz mi

Ay birde yuzumde ergen sivilcesi gibi dokulmeler oldu.aslinda sivilce degil ama alerjik gibi kirmizi kirmizi ozellijle alnim dolu.
Acaba kis geldi diye krem suruyordum, veya ceviz findik yumurta yag m7 yapti ben de.
Yoksa birseye alerjim mi vardı anlamadim ama cirkinlestim bi de erkek annesi olacam:))))

Günaydın kizlar
Aayyy aynısı bendede var normslde hic sivilcem olmazdı bi değişik aynı tarifin gibi alnim bayram agzi

günaydın canlar,

o dediğiniz alındaki sivilceler bende 2-3 aylıkken olmuştu. şu an maşallah beslenmemden midir nedir, eskisinden daha iyi oldu cildim.
yağlı, şekerli, hamurişi türünü oldukça azalttım belki de bundandır.

bugün çoğu kişi tatil herhalde pek kimse yok

durum bilgisi ver yevrım

an itibariyle sabah huzur ve mutluluk içinde bir sultan edasıyla yarı uzanık vazıyette üzüm salkımından agzımla kopararak pc karsısında yiyorum euhueheuhe izleyemediğim muhteşem yüzyılları da dev ekrana bagladım izliyorum biryandan Çınar'la oynayışıyorum karnımdan burdayım arkadasıııım diye tekmelio Allahım ne çok mutluyuz teyzesi bilsenn bu gunune şükür rabbim evim huzur ve temiz çamaşır kokusu dolu eheheh kızlar biz oğlumla geri döndük nihahahahaha

Gunaydin kizlarrrrr
Gogsunuze karniniza bIrseyler suruyor musunuz. Gec mi kaldim acaba :))))
Veya gogus ucunuza birsey surmeye basladiniz mi

Herkese günaydııın,
Ben de dün gece kocamı memleketine gönderdim. Artıkın ders çalışma zamanı. Yani bayramda ben buralardayım.

Canım ben 4. Aya girdiğimizden beri biooil kullanıyorum. Çok şükür deride kaşıntı falan deniyor ya henüz hiçbir şey olmadı ve bunu kullanıp hamileliğini tamamlayan bir arkadaşımın da hiç çatlağı olmadı. Yapı meselesi belki ama bir iki tane ergenlik çatlağım vardı onları da geçirdi dedi. Ben de ergenlik çatlaklarından çok var, geçirir mi bilmiyorum ama dediğim gibi şimdilik eklenen bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…