Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
Rabbim sanada nasip etsin arkadasim ben okuycam
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
ben olsam arardım geğurcacı
sanırım bayram telaşesi kuzum
Ben izmirlerde sürtüyommm
kocacığım saolsun canım sıkkın diye hadi dedi gidelim annenlere cuma günü döneriz bi kaç gün kafan dağılır dedi
tabi sabah babamla ağlaştık biraz çok özlemiş azcıkta carlostan laf açılınca çok üzüldü
bu arada annemle babam duruyo duruyo karnıma bakıyo
utanıyom
Allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah canım dualarımız seninle herşey güzel olacak inşallah meleğini sağ salim kucağına alacaksın.
Âmin sağolun arkadaşlar hayatta herşey insanın başına gelebiliyormuş ama söz konusu evlat olunca çok çok daha zor bu dört ay nasıl geçicek sonrasına nasıl katlanıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum şuan kızım nezle oldu ağlaması mızırtısı canımdan can koparıyor ya oğlumun o küçücük bedenin ameliyat olacağını düşünmek sonrasındaki ömürlük süreç heran korku şimdiden içimi yakıyo Allahım kimseye yaşatmasın Hakkınızı helal edin sizlerinde canını sıktım
canım, benım gercekten zor bı surecten gecıyosun ama lutfen sogukkanlılıgını yıtırme hepımız hayatımızın bellı donemlerınde,bazı ımtıhanlardan gecıyoruz Rabbim cok buyuk derdı veren Allah dermanınıda verır. ama nacızane fıkrım bı rısklı gebelık uzmanına gozukmen, artık tıp ve teknelojı o kadar gelıstı kı herseye bır cagre bulunuyor o yuzden kendınıde mınıgınıde uzme.. hepımızın duaları senınle, hersey yoluna gırecek canımm benımm
Ay birde yuzumde ergen sivilcesi gibi dokulmeler oldu.aslinda sivilce degil ama alerjik gibi kirmizi kirmizi ozellijle alnim dolu.
Acaba kis geldi diye krem suruyordum, veya ceviz findik yumurta yag m7 yapti ben de.
Yoksa birseye alerjim mi vardı anlamadim ama cirkinlestim bi de erkek annesi olacam:))))
allah razı olsun cnm
durum bilgisi ver yevrım
Gunaydin kizlarrrrr
Gogsunuze karniniza bIrseyler suruyor musunuz. Gec mi kaldim acaba :))))
Veya gogus ucunuza birsey surmeye basladiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?