2014 Şubat Anneleri

hadi hayırlısı artık biraz dinlenme ve yeni hayata başlama zamanı
eminönüne gitmişken kızına da bakarsın bişeyler

Kızıma bir şey almadım artık almam kıyafet sanırım bir kaç eksiğimizide tamamlarsak herşeyi tamamdır

ohh ne güzel valla şimdi istdiğin kadar kjendinle ilgilenirsin bebeğinle ilgilenirsinn.
eminönüne gitmişken havuzlu hana da git bari orayı çok ovüolar

Havuzlu hana gittim ama görümcemin bebişe aldım bir şeyler benim kız kotayı doldurdu artık

Günaydın canım. Yeni yaşantın dilediğince olur inşallah. Oralarda internetsiz kalıp özletme kendini emi?

İnterneti taşıcaz inşallah çok uzun sürmez gelmesi

Ben iki gündür hastayım kızlar ya Kış gelmeden 2. gribim oldu ya

vallahi bende özledim yaaaa
herzaman mı böyle kalabalıksınız yevrum

yok kuzum diildik bu arada cuma gunu gıtmedıler yarın gıdeceklermıs allah nasıp ederse ınsallah Allahım neler dusunuyorum kendımden utandım valla nerdeyswe kurban kesıcem ya aaa boyle de bunaltılmaz kı kardesım

Kızlar ben de eşim ve oğlumla ordaydık. Başka birşey için gitmiştik Eminönüne geçen cumartesi havuzlu hanla yeni tanıştık. Fiyat araştırması yaptık yine geliriz deyip nokta kadar bişey almadan çıktık birbirimizin yüzüne bakıp güldük komik oldu kısmetin önüne geçilmiyor... Toptan alışveriş yapacağız bu durumda:)))

Kuru bir öksürük başımda gece boyu öksürdüm Gece kalkıp zeytinyağı içtim biraz iyi geldi... Karabiber içicem şimdide... Başka önerisi olan var mı arkadaşlar yoruldum öksürmekten

Merhaba hanimlar nasilsiniz?bebisleriniz de iyidir insallah.herkes bayram telasinda sanirim.simdiden herkese hayirli bayramlar diliyorum.sevdiklerinizle hep beraber guzel bir bayram gecirmek dilegiyle bayraminiz mubarek olsun.

yapmıyor arkadaş, tembel galiba zar zor yalvar yakar kalktı şimdi süpürdü bende sildim.sabrım tükendi kavga edicez bu gidişle.Birde ben yapınca beğenmez.inat ettim bende temizlemedim artık pes etmiştim ama yerler öyle kıl doluydu ki basmaktan çekiniyordum.bütün adamlar böyle mi ya?

Kizlar ben size soylemeyi unuttum..
Doktorum; "sezeryan olacagin icin subati beklemeyiz ocak sonu gibi aliriz bebegi" dedi.
Simdi ben subat annesi degil miyim yani?
sizlere alismistim.
Gerci sat'a göre subat annesiyim ve en azindan simdilik burada kalmak istiyoruum

Heheheh
benim koca da yapiyor ama zooorrlaaa..
Söylene söylene. Erkek adam ne anlar ki sonucta?
Yerleri elektrikli ile süpürme, hali kaldirma silkeleme, camlarin uzanmasi zor yerlerini silme gibi isleri o yapiyor
Toz alma düzenlemebulasik yemek cocukla ilgilenmek vs de ben..
Napalim sabredecekler artik:108:

Gecmis olsn ayni dertten muzdaripim..
Ben bol tavuk suyuna.corba yaptim sicak sicak biberli ve bol limonlu ictim yumusatti baya.
Bir de balli limonlu ilik su ictim.. Bir de hapsuruk var bende buruk akintisi falan
Ben oglana bi hastane vikisindan baska bisi almadim daha ama kuduruyorum o ayri
Kesin cinsiyeti ogrenelim emin olalim dedim erkekti biliyorduk ama.
Simdi gecen günkü muayenede doktor iyice gösterdi pipiyi
Artik ònümüzdeki aya kalmadan ben de doldurucam poşetleri insallah..
Eminönü cooook uzak bana keske gidebilsem

Gecmis olsn ayni dertten muzdaripim..
Ben bol tavuk suyuna.corba yaptim sicak sicak biberli ve bol limonlu ictim yumusatti baya.
Bir de balli limonlu ilik su ictim.. Bir de hapsuruk var bende buruk akintisi falan
Ben oglana bi hastane cikisindan baska bisi almadim daha ama kuduruyorum o ayri
Kesin cinsiyeti ogrenelim emin olalim dedim erkekti biliyorduk ama.
Simdi gecen günkü muayenede doktor iyice gösterdi pipiyi
Artik ònümüzdeki aya kalmadan ben de doldurucam poşetleri insallah..
Eminönü cooook uzak bana keske gidebilsem

Sela kzlar. Gün boyu hep oturuyorum.Alt karnımda agrı var ve karnım cok sert. Allah korusun, Bebeğime bi şey olmuş olabilir mi?:18::18::18: karnımı sıkıp kendimi öne çekemiyorum bile! Karnımda sancı hissediyorum. Ne olmuş olabilir sizce?
Bi de vajınada dısardan yanma var ve idrarım bulanık. Bunun sebebi enfeksiyon mudur acaba? Doktoruma da yeni gittim. Gittiğimde öyle bi şikayetim yoktu. Ne yapayım bilemedim???????:44::18:

A.s canim telas yapma. Bende de oluyordu bebek arkasini falan dönüp baski yapiyordur. Zaten karnimiz genisledikce sanci baski hissetmemiz cok normal ama ara yine de doktorunu bi sor gel derse git muayene ol canim icin rahat etsin en iyisin doktor bilir. Hareket etmiyormu ki bebegin? Ediyorsa problem yoktur zaten.vajinada yanma enfeksiyon veya mantar olabilir. Bemce en kisa zamanda tekrar doktoruna bi muayene ol
allah saglik ve sifa nasip etsin insallah..

Evet çok şükür hareket ediyor. Hareketlerini hissediyorum. Enfeksiyonsa zaten çok su içmem lazım. Mantar ise olmaması için çok dikkat ediyorum ve kaşıntı olunca doktora danışarak sürdüğüm bir merhem var. Neyse durma göre bakıp gerekirse doktora gideyim. Umarım sırtını döndüğü içindir bu sertleşme.:44::44:

merhabalar,
benim dekarnım sertleşiyor
doktor normal olduğunu söyledi eğer bu durum geçici ise sancı yok ise idrar yaparken yanma yok ise sıkıntı olmadığını söyledi
eğerki idrarda yanmam varsa sürekli sertlik varsa bence doktorunu bilgilendir bi diyeceği varsa söylesin buarada karnını sıkarak uzandığın yerden kalkma yan dön öyle kalk artık.

ne değişik şeyler içiosun öyle:>D
ben sıcak süt ıhlamur falan içiom onları da önerebilirim:)

havuzlu han nasıl fiyatlar falan sışardan çok farklı mı?
git dedi arkaadşım ama fiyatlar çok farketmiosa yorulduğuma değmez gibi geldi bana

valla kocamın hakkını yemiyim yapar
sabah süpürdü evi yarında siler işte
ben de toz alırım etrafı toplarım
yapınca beğenmemesi ayıp bu halinle hem de

çılgın tabiki burda kalabilirisn:)
herşey kısmet,

Bugün ilk defa sertleşiyor. Hep olmuyor yani. İdrar yaparken yanma olmuyor. Oluyorsa da 15 te 1 filan. Bakacam yarın da sertleşecek mi diye. Ama bugün sertleşmenin yanında dediğim gibi biraz ağrı var. Neyse yarın kendimi izleyeyim, noa göre karar veririm. Bu arada çok teşekkürler cevap verdiğin için. Biraz da olsa içim rahatladı

çılgın tabiki burda kalabilirisn:)
herşey kısmet,

Canim canim tesekkur ederim..
Evet kesinlikle hersey ile kismet. Allah sag salim zamaninda kucagimiza aldirsin da gerisi onemli degil..

vallaha yapmam kiii
saolsun ben söylemeden yapar
zaten hayatta duramaz çok titiz benim yapmıcağımı bildiği için yapıyor
hatta yapma sen ben işten gelince yaparım dediğide çok oldu

Çakma Şubat Annesi senii
kız olurmu öle şey hepimiz anayız sonuçta (anam analık damarım geldi )
kal bizle

telaş yapma canım gaz vardır üşütmüşsündür yada hareketsiz kaldığından dır
önemli bişey olacağını sanmam

Evet kesinlikle hersey ile kismet. Allah sag salim zamaninda kucagimiza aldirsin da gerisi onemli degil..

aminn

Merhabalar kızlar Gunaydinlar
Esimin memleketine geldik.suan gorumcemdeyim.butun yazi agirr kanama gecirdigimden dolayi yatarak gecirdim. Ilk defa oglumla buraya geldik tani. Ve oglumun halasi bi hayirlu olsun, ne bilim yegenim mi geliyor hic biri yok. Zaten hamile duygusalligim var.iyice siginti gibi kaldim burda. Insan hic mi heves etmez.
Daha da kayinvalideme gececez bugun. O oyle yapmaz herhalde ama. Baska gorumcemin ukala gerizekali kizi var.o geliyor bugunbayrami burda yapmaya. Aular ustune ilk defa hamileyken geliyorum, kismetime bakin. Aptal aptal konusup sinirimi ziplatacak.
Bir hafta nasil gececek. Buralarda gidip dertlesecegim kimse de yok, hatta gidip oturacagim kimsem bile yok burda.
Normalde oyledegilim ama beni burda cok eziyorlar.karsi koyamadan eziliyorum ben de izin verip . :)))
Off sabah sabah arabeske bagladim.
Sonra gorusmrk üzere

ben de 4 aydır var sertleşme o durumda ayaktaysan uzan uzanıosan yan dön biraz ov sertleşen kısmı
ben de biraz erken başladı normalde son 3 ay olurmuş ama bunlar yalancı doğum kasılması rahim kendini hazırlıo
doktorun dedi bu. sancı yoksa kanama yoksa sertlik olup geçiosa endişe etme dedi ben de alıştım olunca ovuyorum seviyorum geçio:)
ağrı da hafif olabilir kasılmadan dolayı korkma:)

amin inşallah sağ salim gelsinlerde ocak şubat hiç farketmez

günaydın ayy kıskançlık mı yapıolar neden hayırlı olsun demek ağızlarına mı yapışıo
bukadar belli etmeselermiş bari sevmediklerini:)
valla sallama hatta yalandan nazlan iş yapamamazlık yap çok ağrım oluo de iş yapma yaptırmaya kalkarlarsa:)
onlar fenaysa sen de nabza göre şerbet ver hehe

günaydın canımmm....valla takma hıc bebekten sonra gormek ısterlerse ona gore davranırsın sende ohhh bakalaım noluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…