2014 Şubat Anneleri

Aradım aradım. Rahatladım biraz. Yarın sabahın köründe gidecem görünmeye. Bu arada sen niye herifi tek gönderdin? Bayramı tek başına ghçireceksin. Ananlara filan gitseydin
günaydınnnnnnn ne yaptın aga doktora gittinmi
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum.annem ile altlı üstlü oturuyoruz:) kızkardeşimle beş dk uzaklıkta.

keyfin daim olsun yevrummmm

kuzucuğummm bende okudummmm

Günaydın arife demeden çalışanlar,
Günaydın evinde kendini temizliğe verenler,
Günaydın işini gücünü bitirip keyif yapanlar.

Sabah sabah geldik ofise sabahtan beri bayram tebriği yazıyorum millete. Bunun için yatağımdan kalktım geldim, inanamıyorum.

kolay gelsın bacım:) bende cok sıkıldım esım bugun calısıyor daha memlekete gıtmıyoruz zaten ancak bayramın sonuna cokta meraklı degılım zaten ısler bıtsın kayınvalıdemde ole gıderım:)

ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum.annem ile altlı üstlü oturuyoruz:) kızkardeşimle beş dk uzaklıkta.
ah bu erkek tarafı bazen en güzeli görüşmemek sanırım
ne güzel ailene yakınmışın

son ikisini yapıyorum bize milli tatil malum:)
tebriki evde yazaydın yahu evde de mail çalışıodur:)
zor anacım Allah kolaylık versin

Gunaydin kizlarrrrr
Gogsunuze karniniza bIrseyler suruyor musunuz. Gec mi kaldim acaba :))))
Veya gogus ucunuza birsey surmeye basladiniz mi

canım ben Talya diye bir yağ aldım aktardan karnıma onu sürüyorum yaklaşık 2 aydır...son 1 ay kalada göğüsümün ucuna lansinohun göğüs ucu kremi var onu sürmeyi düşünüyorum göğüs için erken başlamak gerekmiş.

ben de okudum canım allahım yardımcın olsun sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah

kötü bişeyler olsa da ben de görüşmesem keşke eltimi sevmezdim bu aralar onu sever oldum onun dışındakıler tırt yaa :)

evet bende merak ediyorum sonucu canim.bendede arada sertlesme oluyor bebis.15saniye sonra falan geçiyor bende gitcektim bugun ama kapaliymis :-(

merhabaa göbikdaşlarr o ne dimekse

alışverişten geldik annemlerle şimdide helva yiyoruz bol fıstıklı

heryerde koyun sesiii

selam kızlaar nabersiniz biz bayram için kvlere geldik cumartesi günü, kalıcaz biraz daha.. benim grip geçti ama bi öksürük kaldı ki bebeğim bile korkuyodur içerde nasıl geçicek bu öksürük :26: bu arada dün babannemiz bize bi sürü cici aldı ben daha hiçbi şey almamıştım çıkarıp çıkarıp seviyoruz meleğimin kıyafetlerini

Selam. Bugun dr a gittim. Idrarda iltihap varmis. O yuzden kasilmalar ve sertlesmeler oluyormus. Ilac verdi tek doz. Bi de bebegin suyu cok gibiymis. Cok olsa dert az olsa dert. Seker yuklemesi yapildi. Cok sukur cikmadi ama takipte kalacakmisim. Sekerli ve hamur isinden uzak kalacakmisim

ben de de su biraz fazla çıktı babbocuğum. şeker yapıldı bişi çıkmadı ayrıntılıda da sorun yoktu
bazen nedensiz olabiliomui
bize şişlik yapması haricinde çok fazla olmadığı sürece bi tehlikesi yokmuş
buara şekerli yiyom valla kendimi çekmem lazım şekerden benim de:S

idrarı tatil bitince ben de yaptırcam ya arada kontrol ettirmek de fayda var sanırım

kızlar cuma günü dr gittim bebek iyi ben 1 ay içinde 2.5 kilo almışım ama bebek 670 gr çok küçük geliyor bana sizce zayıfmı ya.23 hafta 2 günlüktü.

kızlar cuma günü dr gittim bebek iyi ben 1 ay içinde 2.5 kilo almışım ama bebek 670 gr çok küçük geliyor bana sizce zayıfmı ya.23 hafta 2 günlüktü.

canım takvimine göre bebek önde bile gidiyor benim doktorum 16. haftadan itibaren artık haftada 400-500 gr arası kilo almam gerektiğini söylemişti. ama tabii bu benim durumum için. senin doktorun kilonla ilgili bir uyarı yapmadıysa belki senin için 2.5 kilo normaldir.

evet bende merak ediyorum sonucu canim.bendede arada sertlesme oluyor bebis.15saniye sonra falan geçiyor bende gitcektim bugun ama kapaliymis :-(
Ben de bir buçuk gün kesintisiz sertleşme vardı. Ve sancım oluyordu.seninki 15 saniye. Bi sorun yoktur. Bebek karnına sırtını dayamıştır, ondan oluyordur.

Sorduğunu görmedim hüzünbazcım. O yuzden seni alıntılamadan cevap vermişim.

Çok şükür bişey çıkmadı da işte risk olması kötü. Neyse bakacaz artık. 3 hafta sonra bi daha gidecem, o zaman bi daha yapılacak. İdrarı arada yaptırmak lazım gerçekten.

Sağolasın canım antalyadayım ben burda proföser inanç beye gittim ayın 21 de akdeniz üniversitesinde heyete giricem aynı gün amniyosentez yapılacak ayın 24 dede ankaraya tevfik karagöz e muayene olup görüşücem elimden ne geliyorsa çabalıycam inşallah hayırlı sonuçlar alırım[/QUOTE]

Tevekkul bızden taktır Allah tan canım benım, hayırlı haberlerle don ınsallahh tum kalbımle dualrım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…