günaydınnnnnnn ne yaptın aga doktora gittinmiAradım aradım. Rahatladım biraz. Yarın sabahın köründe gidecem görünmeye. Bu arada sen niye herifi tek gönderdin? Bayramı tek başına ghçireceksin. Ananlara filan gitseydin
an itibariyle sabah huzur ve mutluluk içinde bir sultan edasıyla yarı uzanık vazıyette üzüm salkımından agzımla kopararak pc karsısında yiyorum euhueheuhe izleyemediğim muhteşem yüzyılları da dev ekrana bagladım izliyorum biryandan Çınar'la oynayışıyorum karnımdan burdayım arkadasıııım diye tekmelio Allahım ne çok mutluyuz teyzesi bilsenn bu gunune şükür rabbim evim huzur ve temiz çamaşır kokusu dolueheheh kızlar biz oğlumla geri döndük nihahahahaha
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
Günaydın arife demeden çalışanlar,
Günaydın evinde kendini temizliğe verenler,
Günaydın işini gücünü bitirip keyif yapanlar.
Sabah sabah geldik ofise sabahtan beri bayram tebriği yazıyorum millete. Bunun için yatağımdan kalktım geldim, inanamıyorum.
ah bu erkek tarafı bazen en güzeli görüşmemek sanırımgünaydınnnnnnn ne yaptın aga doktora gittinmi
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum.annem ile altlı üstlü oturuyoruz:) kızkardeşimle beş dk uzaklıkta.
Günaydın arife demeden çalışanlar,
Günaydın evinde kendini temizliğe verenler,
Günaydın işini gücünü bitirip keyif yapanlar.
Sabah sabah geldik ofise sabahtan beri bayram tebriği yazıyorum millete. Bunun için yatağımdan kalktım geldim, inanamıyorum.
Gunaydin kizlarrrrr
Gogsunuze karniniza bIrseyler suruyor musunuz. Gec mi kaldim acaba :))))
Veya gogus ucunuza birsey surmeye basladiniz mi
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
günaydınnnnnnn ne yaptın aga doktora gittinmi
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum.annem ile altlı üstlü oturuyoruz:) kızkardeşimle beş dk uzaklıkta.
merhabaa göbikdaşlarr o ne dimekse
alışverişten geldik annemlerle şimdide helva yiyoruz bol fıstıklı
heryerde koyun sesiii
oooh afiyet olsun canım. bizim yerimize de ye:)
Selam. Bugun dr a gittim. Idrarda iltihap varmis. O yuzden kasilmalar ve sertlesmeler oluyormus. Ilac verdi tek doz. Bi de bebegin suyu cok gibiymis.Cok olsa dert az olsa dert. Seker yuklemesi yapildi. Cok sukur cikmadi ama takipte kalacakmisim. Sekerli ve hamur isinden uzak kalacakmisim
kızlar cuma günü dr gittim bebek iyi ben 1 ay içinde 2.5 kilo almışım ama bebek 670 gr çok küçük geliyor bana sizce zayıfmı ya.23 hafta 2 günlüktü.
Ben de bir buçuk gün kesintisiz sertleşme vardı. Ve sancım oluyordu.seninki 15 saniye. Bi sorun yoktur. Bebek karnına sırtını dayamıştır, ondan oluyordur.evet bende merak ediyorum sonucu canim.bendede arada sertlesme oluyor bebis.15saniye sonra falan geçiyor bende gitcektim bugun ama kapaliymis :-(
ben de de su biraz fazla çıktı babbocuğum. şeker yapıldı bişi çıkmadı ayrıntılıda da sorun yoktu
bazen nedensiz olabiliomui
bize şişlik yapması haricinde çok fazla olmadığı sürece bi tehlikesi yokmuş
buara şekerli yiyom valla kendimi çekmem lazım şekerden benim de:S
idrarı tatil bitince ben de yaptırcam ya arada kontrol ettirmek de fayda var sanırım
canım, benım gercekten zor bı surecten gecıyosun ama lutfen sogukkanlılıgını yıtırme hepımız hayatımızın bellı donemlerınde,bazı ımtıhanlardan gecıyoruz Rabbim cok buyuk derdı veren Allah dermanınıda verır. ama nacızane fıkrım bı rısklı gebelık uzmanına gozukmen, artık tıp ve teknelojı o kadar gelıstı kı herseye bır cagre bulunuyor o yuzden kendınıde mınıgınıde uzme.. hepımızın duaları senınle, hersey yoluna gırecek canımm benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?