- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
canım benim sözün bittiği yerdeyim.rabbim sana güç versinHepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama malesef iyi değilim oğlumun kalbinin sağ tarafı gelişmemiş çok zor bir süreç beni bekliyor amniyosentez yapılacak kromozomlarda bir problem varmı diye hamileliği sonlandırabilirmişiz ama tabiki bunu yapamam kıpır kıpır kuzum
Doğumum ankara yada istanbulda olmalı ve bebeğim direk ameliyata alınmalıymış zor bir ameliyatmış kurtulma şansı varmış ama tabiki Allahımın takdiri berbat durumdayım ama bir meleğim var 15 aylık onun için ayakta durmaya çalışıyorum milyonlarca şey geçiyo aklımdan her ayrıtıyı düşünüyorum ben oraya gittiğimde kızım rezil olur diye,ailemin yanımda olmasını çok isterim ama kızımı onlardan başka kimseye emanet edemem Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin...
geçmiş olsun jackommm.sadaka ver bebeğim birinesaol canım benimmümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum ben ama...iyice durulanmamış demek ki kuzum.
yevrım başında beri bende 26 ocakta nasipse sezeryana gireceğim ama şubat annesiyim.yerimiz burasıKizlar ben size soylemeyi unuttum..
Doktorum; "sezeryan olacagin icin subati beklemeyiz ocak sonu gibi aliriz bebegi" dedi.
Simdi ben subat annesi degil miyim yani?
sizlere alismistim.
Gerci sat'a göre subat annesiyim ve en azindan simdilik burada kalmak istiyoruum
kuzummm bol su iç.çok geçmiş olsun.nasıl oldun şimdi acabaSela kzlar. Gün boyu hep oturuyorum.Alt karnımda agrı var ve karnım cok sert. Allah korusun, Bebeğime bi şey olmuş olabilir mi?:18::18::18: karnımı sıkıp kendimi öne çekemiyorum bile! Karnımda sancı hissediyorum. Ne olmuş olabilir sizce?
Bi de vajınada dısardan yanma var ve idrarım bulanık. Bunun sebebi enfeksiyon mudur acaba? Doktoruma da yeni gittim. Gittiğimde öyle bi şikayetim yoktu. Ne yapayım bilemedim???????:44::18:
Ailede 5 kizin ustine tek ve en kucuk erkegini aldim. Olacagi buydu. Biz ogretmeniz bawka yerde. Onlar burali burada yasayan istiyordu. Tek ogullarini bana zor verdiler zaten.:)))
iste birtakim taktikler gelistirmem lazim
yok kuzum diildik bu arada cuma gunu gıtmedıler yarın gıdeceklermıs allah nasıp ederse ınsallahAllahım neler dusunuyorum kendımden utandım valla nerdeyswe kurban kesıcem ya aaa boyle de bunaltılmaz kı kardesım
vallaha yapmam kiii
saolsun ben söylemeden yapar
zaten hayatta duramaz çok titiz benim yapmıcağımı bildiği için yapıyor
hatta yapma sen ben işten gelince yaparım dediğide çok oldu
Çakma Şubat Annesi senii
kız olurmu öle şey hepimiz anayız sonuçta (anam analık damarım geldi)
kal bizle
telaş yapma canım gaz vardır üşütmüşsündür yada hareketsiz kaldığından dır
önemli bişey olacağını sanmam
aminn
ben de 4 aydır var sertleşme o durumda ayaktaysan uzan uzanıosan yan dön biraz ov sertleşen kısmı
ben de biraz erken başladı normalde son 3 ay olurmuş ama bunlar yalancı doğum kasılması rahim kendini hazırlıo
doktorun dedi bu. sancı yoksa kanama yoksa sertlik olup geçiosa endişe etme dedi ben de alıştım olunca ovuyorum seviyorum geçio:)
ağrı da hafif olabilir kasılmadan dolayı korkma:)
amin inşallah sağ salim gelsinlerde ocak şubat hiç farketmez
günaydın ayy kıskançlık mı yapıolar neden hayırlı olsun demek ağızlarına mı yapışıo
bukadar belli etmeselermiş bari sevmediklerini:)
valla sallama hatta yalandan nazlan iş yapamamazlık yap çok ağrım oluo de iş yapma yaptırmaya kalkarlarsa:)
onlar fenaysa sen de nabza göre şerbet ver hehe
canım benim sözün bittiği yerdeyim.rabbim sana güç versin
geçmiş olsun jackommm.sadaka ver bebeğim birine
yevrım başında beri bende 26 ocakta nasipse sezeryana gireceğim ama şubat annesiyim.yerimiz burası
kuzummm bol su iç.çok geçmiş olsun.nasıl oldun şimdi acaba
off allahımmm nasıl bi gün böyleeee
çok ağlıyorum ben yarım saat önce can dostum bi tanem canım köpeğim carlosu kaybettim sabahtan beri keyfi yoktu temizlik yapılıyordu masanın altında yatıyordu süpürülcek diye kaldırıcaktım kalkmadı ölmüştü kahroldum ne yapacağımı bilemiyorum ...
12 senedir dizimin dibinde şimdi yok
dayanamadım ya
Incir olabilir ve sebze yemek çok etkiliyor + bol suKizlar aranizda kabizlik sorunu yasayan var mi?
Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?
Kal otur gitme :) benimde doğum Mart başını bulabilir ama baktım oraya geçiş yapamadımKizlar ben size soylemeyi unuttum..
Doktorum; "sezeryan olacagin icin subati beklemeyiz ocak sonu gibi aliriz bebegi" dedi.
Simdi ben subat annesi degil miyim yani?
sizlere alismistim.
Gerci sat'a göre subat annesiyim ve en azindan simdilik burada kalmak istiyoruum
ben olsam arardım geğurcacıAy umarım öyledir!
Sertlik biraz da olsa geçti ama ağrım halen var. Ufak Sancı gibi galiba.
Teşekkürler huzunbazcım. 2,5 litre içiyorum günde. Bazen geçiyor. Demek ki daha fazla içmek lazım. Su an sertlik bitaz geçti ama ağrım var. Sanki karnım düşecekmiş gibi tutup yürüyorum.Doktoru arayayım mı acaba?:44::44:
topıkte haraketsız bır pazar gunu, herkes gezmelerde mı
Hajım kocişini memleketlere göndermeyecektiiinnn yapmayacaktıınnnnngünaydınnnn milletttt
umoyu memleketine yolladım
kefaltımı yapicim birazdan
gazelcim benim memişlerde eskisi gibi sert değil
Bişey olmaz canom merak etme keyfine bak sengunaydın kızlarrrrr gunaydınnn nasılsınız bakalım dun ılk defa saatlerce alısverıs merkezınde gezdım ınsallah bııs olmaz
Hajım kocişini memleketlere göndermeyecektiiinnn yapmayacaktıınnnnn
erkek yok sorun yokkkk hajımmm
benim bugünkü hamilelik takvimi açıklamam ne kadar da +18 yahu
odun olmadan aşk ateşi yanmıyor hajım arada romantikliğimde tutabilyor çaktırma ayrıca takvimdeki yazı bence gündüz görünmez olmalı
sabah umoyla okuduk.dedim senmi yazdın bunlar ben uyurkenşiddetle reddetti ama 32 dişide gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?