2014 Şubat Anneleri

Ailede 5 kizin ustine tek ve en kucuk erkegini aldim. Olacagi buydu. Biz ogretmeniz bawka yerde. Onlar burali burada yasayan istiyordu. Tek ogullarini bana zor verdiler zaten.:)))
iste birtakim taktikler gelistirmem lazim

canım benim sözün bittiği yerdeyim.rabbim sana güç versin
saol canım benimmümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum ben ama...iyice durulanmamış demek ki kuzum.
geçmiş olsun jackommm.sadaka ver bebeğim birine
yevrım başında beri bende 26 ocakta nasipse sezeryana gireceğim ama şubat annesiyim.yerimiz burası
kuzummm bol su iç.çok geçmiş olsun.nasıl oldun şimdi acaba

anneler göğüslerinizdeki son durum nedir? bende pek bı buyume yok daha dırı daa sert o kadr...normal mı kı:?

günaydınnnn milletttt
umoyu memleketine yolladım
kefaltımı yapicim birazdan
gazelcim benim memişlerde eskisi gibi sert değil

Ailede 5 kizin ustine tek ve en kucuk erkegini aldim. Olacagi buydu. Biz ogretmeniz bawka yerde. Onlar burali burada yasayan istiyordu. Tek ogullarini bana zor verdiler zaten.:)))
iste birtakim taktikler gelistirmem lazim

kuzum sen nerelisin eşin nereli

durum bilgisi ver yevrım

Ay umarım öyledir!

Sertlik biraz da olsa geçti ama ağrım halen var. Ufak Sancı gibi galiba.

Teşekkürler huzunbazcım. 2,5 litre içiyorum günde. Bazen geçiyor. Demek ki daha fazla içmek lazım. Su an sertlik bitaz geçti ama ağrım var. Sanki karnım düşecekmiş gibi tutup yürüyorum. Doktoru arayayım mı acaba?:44::44:

gunaydın kızlarrrrr gunaydınnn nasılsınız bakalım dun ılk defa saatlerce alısverıs merkezınde gezdım ınsallah bııs olmaz

Başınız sağolsun canım allah sabır versin

Kizlar aranizda kabizlik sorunu yasayan var mi?
Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?
Incir olabilir ve sebze yemek çok etkiliyor + bol su

Kal otur gitme :) benimde doğum Mart başını bulabilir ama baktım oraya geçiş yapamadım
Ayrıca sen istersen yine Şubat ta yaparsın doğumu sonuçta sez. Diye vaktinden önce almaya gerek yok

ben olsam arardım geğurcacı
topıkte haraketsız bır pazar gunu, herkes gezmelerde mı

sanırım bayram telaşesi kuzum

günaydınnnn milletttt
umoyu memleketine yolladım
kefaltımı yapicim birazdan
gazelcim benim memişlerde eskisi gibi sert değil
Hajım kocişini memleketlere göndermeyecektiiinnn yapmayacaktıınnnnn

gunaydın kızlarrrrr gunaydınnn nasılsınız bakalım dun ılk defa saatlerce alısverıs merkezınde gezdım ınsallah bııs olmaz
Bişey olmaz canom merak etme keyfine bak sen

Bayram geldi böyle oldu

odun olmadan aşk ateşi yanmıyor hajım arada romantikliğimde tutabilyor çaktırma ayrıca takvimdeki yazı bence gündüz görünmez olmalı

sabah umoyla okuduk.dedim senmi yazdın bunlar ben uyurken şiddetle reddetti ama 32 dişide gözüktü

Ben izmirlerde sürtüyommm

kocacığım saolsun canım sıkkın diye hadi dedi gidelim annenlere cuma günü döneriz bi kaç gün kafan dağılır dedi

tabi sabah babamla ağlaştık biraz çok özlemiş azcıkta carlostan laf açılınca çok üzüldü

bu arada annemle babam duruyo duruyo karnıma bakıyo

utanıyom

Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…