2014 Şubat Anneleri

nayırrrrr istemiyorummmmmmm
ahaha ben hergün bakıyorum nası gözümün önünden geçip gidio her bir sayı hayatımda görmediğim rakamları gördüm 60 lara veda etmek üzereyim de 10 gün daha dayansam diye bakıom
70 psikolocik sınırım:S

hiiç diyet yapmadım
yemek yemeyi severim hiç kendimi aan az yiyim diye çekmemiiştim taki bugüne kadar
bünyem değişti ne yesem kilo yapıo diyette Allah kolaylık versin benim gibi yapamayanlara:)

bak kilona da en azından korkar az yersin:)
ben ekmeği azalttım mesela:)
buaada bebeğinin de senin de iyi olmana sevindim

ben de doğum ücretini merak ediyorum bidaha ki gidişime sorcam
bi defa sordum yarım ağız dediler bu kez net cevap isticem
sanki bu saatten sonra hastane doktor değişcekmişim gibi muamele etmeyin dicem:)

anammm çok tatlı pozlar vermiş kızın kendi gibi :) ayrıca hediyeleri de birbirinden güzel,defteri naptın tutuyormusun hala?

ben geldim herkes gitti yaaa nerde bu millet nerde bu devlet :) yarın şeker yüklemem var nolur bilemiyorum bakalım görcez bir de bebeğimin renkli resmini isticem,perinatologların en denyosu bana geldi ve ne renkli görüntü ne de cd alamadım umarım doktorum arıza çıkarmaz ama çıkarırsa da ben çıkarıcam arızayı açacam ağzımı yumucam gözümüüüü

kizlaar kizlaaar merhaba, ben de araniza yeni katildim. benim de kizim 12 subat gibi gelicek insallah. ilk aylar cok zor gecti adim atamadim. simdi iyiyim cok sukur. simdi de catlak olmasin, neler alsak, nerden alsak, vs olaylari basladi. soguk aylar bebislerimizle sicacik hale gelsiiiin :))

Kızçelerrr çatlamaya başlayan var mııı :/
bende hiç bişicik yok sadece göbeğimin ortasından yukarıya doğru olan o çizgi baya koyulaştı çatlakım yok

kaç gösterdi kantar

kızz bizde yarın yüklicez şekeri tadı kötümüş baya öle diyolar :26:

yaw kızlar bişi dicem ama ben doymuyorum ya kilodan değilde korkuyom midem delincek :18:

Selam kizlarrr

Yarin is gunu.hicbisi anlamadim yaa.hemen bitti tatil

Bu arada gobek deligim agrio.disa dogru cikcak galiba.kocaman oldu göbüşüm

Seker yuklemesi iki hafta once yaptirdim canim.korkulacak bisi yok.pudra sekerini suda eritip ictigini dusun.

vallamı :26:

benimde 2 gündür acıyordu baya banyo yapınca geçti geriniyor galiba:44:

ben de topiği arada takip ediyordum tabi ozaman sayfa 400 civarıydı bu arada amış gitmi maşallah size başta çok hasta oldum ama şimdi alllaha şükür iyiyim alışveriş telaşı bende fazla var kaygı endişe çok sanki ilk bebek gibi kız olunca panikledim aa kızım ne gieck diye malum alışverişi ben yapıyorum ama planlı bir alışveriş değil bazen saçma bir şey alıyorum eksik olacak bcerememekten korkuyorum eksik süslü şeyler kaldı ibron emzik acaba hangisi iyi diye oğlumu 19 yaşında doğum yaptım ama ozaman utür şey düşünmzdim gidip migrotan almıştım hiç hangisi iiyi diye bakmamıştım emzik meselesi falan umrumda değild 31 yaşında anne olmak ruhsal bulanımmış aha herşey eksik gibi geliyor şubat annelerinin aldığı bbebek eşyalları diye sayfa açsak oraya baksak akılakıladan üstündür eksiklerimizi buluruz

herkese iyi akşamlar kilo sorum etmeyim 3 lü rakamlar hepimizin gözdesi tek bebek sağlıklı olsun

anammm çok tatlı pozlar vermiş kızın kendi gibi :) ayrıca hediyeleri de birbirinden güzel,defteri naptın tutuyormusun hala?

tutuyorum canım doktora gittikçe onu gördükçe yazıyorum işte bişiler bisürüde resmi oldu cd si oldu dogdugunda ilk fotosuyla felan birleştirip o sevdiğim şarkıyla güzel bi klip yaparım sanırım

teşekkür ederiz teysesi kızımın resmen simasını tipini gördük ya çok güzle cdyide takıp takıp bakıyorum hatta herkeze izlettim annm hemen tak demedi yemek yapıyodu bayramda bi gücemdim ağlıyorum ama nasıl tak be tak izleyelim zeynebi dedi kadın oturdu izledi rahatladım sonra yaptı yemegisanırım psikolojik tranva yaşıyorum 5 aydan sonra anladımki tamamen hamileyim

bende hiç bişicik yok sadece göbeğimin ortasından yukarıya doğru olan o çizgi baya koyulaştı çatlakım yok

kaç gösterdi kantar

benimde çatlağım yok banyodan sonra bebe yağı sürüyorum o kadar her gece değil 2günde bir filan göğüslerim büyüdü ama onlarada sürüyorum yağ bu arada 58le hamile kaldım 56ya düştüm ilk aylarda geçen aya kadar 58dim şu son bayram haftası 62yi görüyorum tartıdaşoklardayım moralmanım bozuk

yani toplamda 4 kilo aldım ama yarım kilosu kızım yarım kilosu suyu 1 kilo o gerisi tamamen bendenize ait

Bayramınız nasıl geçti? Ne durumdasınııızz??

Ben bayramdan onca detaylıya girdim. Artık cinsiyeti netleştirdik. Kız dedi doktor. Pembiş kıyafetlere devam. Gerçi ben daha hiç bişi almadım. Anneannesi sağolsun. Bu gidişle bizim hiç bişey almamıza gerek kalmıycak Hanfendi poposunu döndü yattı valla. Hiiçç dönmeye çabalamadı sıpa. Doktor biz heveslendik diye renkli görüntünün cd'si var ama bir karede elini agzına götürmüş olduğunu, parmağını emdiğini hayal edebiliyoruz :)ben ultrasondan bişey anlamıyorum zaten .Ancak kemiklerini ve elini anlayabildim :)

Benim tetanoz aşım bir haftadan fazla ağrıdı yahu. Şimdi ikinciyi düşünüp sızlanıyorum.

hoş geldin kuzummmm
bebişkonun cinsiyeti nedir
bende öğretmenim ama daha doğum izni konusunu gündemime almadım

hoşbulduuuk canım. bebişin cinsiyeti erkek.ya yeni düzenlemeyle öncesi kaç hafta sonrası kaç hafta kafam karıştı biraz.rapor almakta geç kalırsak öncesindeki iznimiz yanıyomuş galiba.ondan korkuyorum.kaçıncı haftada başlıyo acaba izin?raporu kaçıncı haftada almamız gerekiyo?

valla benim özellere hiç güvenim yok aslında medikaldeki doktorlar çok iyi ama hastane çok kaoslu geliyo bize çok karışık kim kime dum duma eşim adliyede çalışıyo özel hastanelerin nelerini anlatıyo ben de iyice soğudum şevket yılmazda doğurucam sanırım ya da askeri hastanede :26:

kızlar bu sabah kalktığımdan beri başım dönüyo zaman zaman :18: normal mi? tansiyonumu ölçtüm 10-5,6 çıktı ondan olabilir mi tuzlu ayran falan içtim ama hiç böyle olmamıştı :26: ilk gebeliğim olduğu için bi de size sorayım dedim malum tecrübesizim

günaydın anneler yavrular okula gitmeden bir selam edeyım dedim :) selam :)

canım açlıktan olabilir karnını doyur ama 10a 5-6 düşük değil benim saglık ocanda ilk aylarda 9-5 8-6 felan çıkıyodu hemşire gayet normal gebelikte düşer tansiyon ama yükselmesi zararlı dedi tbi ben bunu sorun edip senin gb tuzlu ayran içip durdum daha fena oldum eczanede ölçtürdüm 12-8 çıktı gayet normal neden ölçtürdün dedi bende hamileyim bikaç gündür düşükte dedim eczacıda sakın tuzlu bişi yeme hamilelikte düşük normal ve iyidir ama yüksek tansiyon çok zararlıdır dedi düşük diye tuzlu yiyip durma dedi bende bida öyle yapmadım

herkese günaydın...tatil boyunca öğlene kadar uyumak isteyen fakat 7 buçuk-8 gibi uynanan ben,bugün uyanmakta nasıl bi zorluk çektim anlatamam.gözler kıpkırmızı...uykummmm vaaaaaaaarrrrrrr

niye bitti ki tatil üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…