ahaha ben hergün bakıyorum nası gözümün önünden geçip gidio her bir sayınayırrrrristemiyorummmmmmm
hiiç diyet yapmadımhiçte korkmuyom
tartıldımda zaten 75 kilo ile gittik 77 olmuşuk
ben kilo almayı hiç dert etmedim çünkü kolay zayıflayabiliyorum o diyet sürecinide çok seviyorum ayrıca
çocukla ne kadar zevk alabilirim bilmiyorum ama bi an önce o zaman gelsin spor yapıp dinç hissetmek istiyom kendimii
oo 12 tl mi süpermiş ben 62 tl veriyorum 3 haftada birhastanede en son ayrıntılıyı özel muanesine gittik orasıda 120 tl 15 gün sonra yine gel dedi bu perşembe beleşe gitcez yani ayrıntılı ahmet beyde bakıcak bide başka doktorda bakıcaktı medikalde gene 120 tlye mal olcaktı ahmet beyin yapması iyi oldu hem 15 gün sonra gene gel dicekti bi 62 de o zman vercektik böyle kar ettik yani eşimde diyo adamı soyuyolar hem daha az soydular diye sevindirttiriyolar diyo eskiden eşim renoda çalışırken bizimde anlaşmamız vardı seneler önce ama artık fabrikayı bıraktı kendi işini yaptıgı için normal bi kaz gb yolunuyoruz her gidişimizde
dogumda normal 1250 dediler sezeryan 1750 epidural de 750 tl ymiş baharda arkadaş yeni dogurdu 500 dogum 450 epidural medikalde yaparsam çatır çatır çekicem sanırım o sancıyı:18:
hı bide ne dahil deiye sordum bu fiyatlara normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatış dedi allah razı olsun dedim sanki evimde yatcaktım dogurur dogurmaz lütfettikelri şeye bakburda biri yazmıştı oda süslemesi fotorafcılıgıda dahildi medikalde hepsi ayrı para
yavrum ye eti ye tatlıyı bide a 101 e tartı gelmiş eşime aldırdım moralmanım çok bozuk
Kızçelerrr çatlamaya başlayan var mııı :/
Eki Görüntüle 833308 Eki Görüntüle 833311 Eki Görüntüle 833313 Eki Görüntüle 833315 Eki Görüntüle 833316 Eki Görüntüle 833318
bunlarda zeynebimin son fotoraflarıkızım galiba babasına benziyo
pembe yazlık tulumla çoraplar babannemizin bayram hediesi (kayınvaldemin)
saat ve dogar dogmaz giydiricem kışlık tulum halasından bayram hediyesi (görümcem)
bende hiç bişicik yok sadece göbeğimin ortasından yukarıya doğru olan o çizgi baya koyulaştı çatlakım yokKızçelerrr çatlamaya başlayan var mııı :/
oo 12 tl mi süpermiş ben 62 tl veriyorum 3 haftada birhastanede en son ayrıntılıyı özel muanesine gittik orasıda 120 tl 15 gün sonra yine gel dedi bu perşembe beleşe gitcez yani ayrıntılı ahmet beyde bakıcak bide başka doktorda bakıcaktı medikalde gene 120 tlye mal olcaktı ahmet beyin yapması iyi oldu hem 15 gün sonra gene gel dicekti bi 62 de o zman vercektik böyle kar ettik yani eşimde diyo adamı soyuyolar hem daha az soydular diye sevindirttiriyolar diyo eskiden eşim renoda çalışırken bizimde anlaşmamız vardı seneler önce ama artık fabrikayı bıraktı kendi işini yaptıgı için normal bi kaz gb yolunuyoruz her gidişimizde
dogumda normal 1250 dediler sezeryan 1750 epidural de 750 tl ymiş baharda arkadaş yeni dogurdu 500 dogum 450 epidural medikalde yaparsam çatır çatır çekicem sanırım o sancıyı:18:
hı bide ne dahil deiye sordum bu fiyatlara normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatış dedi allah razı olsun dedim sanki evimde yatcaktım dogurur dogurmaz lütfettikelri şeye bakburda biri yazmıştı oda süslemesi fotorafcılıgıda dahildi medikalde hepsi ayrı para
yavrum ye eti ye tatlıyı bide a 101 e tartı gelmiş eşime aldırdım moralmanım çok bozuk
ben geldim herkes gitti yaaanerde bu millet nerde bu devlet :) yarın şeker yüklemem var nolur bilemiyorum bakalım görcez bir de bebeğimin renkli resmini isticem,perinatologların en denyosu bana geldi ve ne renkli görüntü ne de cd alamadım umarım doktorum arıza çıkarmaz ama çıkarırsa da ben çıkarıcam arızayı açacam ağzımı yumucam gözümüüüü
bende hiç bişicik yok sadece göbeğimin ortasından yukarıya doğru olan o çizgi baya koyulaştı çatlakım yok
kızz bizde yarın yüklicez şekeri tadı kötümüş baya öle diyolar :26:
yaw kızlar bişi dicem ama ben doymuyorum ya kilodan değilde korkuyom midem delincek :18:
Selam kizlarrr
Yarin is gunu.hicbisi anlamadim yaa.hemen bitti tatil
Bu arada gobek deligim agrio.disa dogru cikcak galiba.kocaman oldu göbüşüm
Seker yuklemesi iki hafta once yaptirdim canim.korkulacak bisi yok.pudra sekerini suda eritip ictigini dusun.
Kizlar karnim tas gibi sert bi iki saattir
Sizde de oluyor mi
anammm çok tatlı pozlar vermiş kızın kendi gibi :) ayrıca hediyeleri de birbirinden güzel,defteri naptın tutuyormusun hala?
bende hiç bişicik yok sadece göbeğimin ortasından yukarıya doğru olan o çizgi baya koyulaştı çatlakım yok
kaç gösterdi kantar
hoş geldin kuzummmm
bebişkonun cinsiyeti nedir
bende öğretmenim ama daha doğum izni konusunu gündemime almadım
valla benim özellere hiç güvenim yok aslında medikaldeki doktorlar çok iyi ama hastane çok kaoslu geliyo bize çok karışık kim kime dum dumaoo 12 tl mi süpermiş ben 62 tl veriyorum 3 haftada birhastanede en son ayrıntılıyı özel muanesine gittik orasıda 120 tl 15 gün sonra yine gel dedi bu perşembe beleşe gitcez yani ayrıntılı ahmet beyde bakıcak bide başka doktorda bakıcaktı medikalde gene 120 tlye mal olcaktı ahmet beyin yapması iyi oldu hem 15 gün sonra gene gel dicekti bi 62 de o zman vercektik böyle kar ettik yani eşimde diyo adamı soyuyolar hem daha az soydular diye sevindirttiriyolar diyo eskiden eşim renoda çalışırken bizimde anlaşmamız vardı seneler önce ama artık fabrikayı bıraktı kendi işini yaptıgı için normal bi kaz gb yolunuyoruz her gidişimizde
kızlar bu sabah kalktığımdan beri başım dönüyo zaman zaman :18: normal mi? tansiyonumu ölçtüm 10-5,6 çıktı ondan olabilir mi tuzlu ayran falan içtim ama hiç böyle olmamıştı :26: ilk gebeliğim olduğu için bi de size sorayım dedim malum tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?