2014 Şubat Anneleri

üzülme canım bayramda herkes kilo almış ben de tartılmaya korkuyorum ama sonucu tahmin ediyorum zaten ah o mis gibi yemekler sarmalar tatlılar ah o anneler:)

amannnn dimi:) yiyip yiyip bakıyorum kaan kocatepenin sitesine ona göre gene normalmiş napalım gerçi kendimimi kandırıyorum bilmem şu an 8 kilo almış durumdayım benim br arkadaşım toplamda 6 kilo aldı hamilleğinde doğumdan sonrada 10 kilo verdi bebğide gayet sağlıklı doğdu maşalalh

ben de izledim canım aslında 24 ay olarak planlanmış ama özel sektör karşı çıkmış neyse bunada şükür peki sen 32.haftada izin düşünüyormusun yoksa son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu mu alacaksın ben bi aksilik olmazsa rapor alayım diyorum 2.dönemi komple kapatıyorum o zaman

üzülme canım bayramda herkes kilo almış ben de tartılmaya korkuyorum ama sonucu tahmin ediyorum zaten ah o mis gibi yemekler sarmalar tatlılar ah o anneler:)

biz anneme bu bayramda tatlı, börek, sarma yaptırtmadık, etlerin yanında ekmek ve pilavı çok az yedim. buna rağmen bende de ilave yarım kilo var...

sağol canım inş. çıkarsa öyle gündem deiştirme olayı değilse 6 aya kadar esnek çalışma saati diyor yarı maaş alayım yarım gün çalışırım sorun değil valla benim için keşke olsa sonuna kadar kullanmak isterim her nasıl olacaksa

o arkadaşın bir istisna bence canım

ben genelde şöyle duyuyorum hep kişi gebeliği boyunca az kilo alırsa emzirirken daha çok alıyor sanki hep bunun örneklerini gördüm ben

doğum izninden sonramı rapor alıcaksın canım sanıırm bende öle yapıcam muhtemel doğum tarihin ne zaman benimki 16 şubat inşallah benim komşum devlet hastanesindeki kadın doğumcudan 30 gün rapor almış nasıl oldu anlamadımda sen araştırdınmı nasıl ayarlayacaksın

biz anneme bu bayramda tatlı, börek, sarma yaptırtmadık, etlerin yanında ekmek ve pilavı çok az yedim. buna rağmen bende de ilave yarım kilo var...

ben yaptırdım canım ya zaten canımın çektiği bişey vardı söylemeyeyim şimdi istanbulda bulamadık onlar bulmuşlar saklamışlar o kadar çok yedim ki çok şükür :) artı bir de ciddi anlamda bir kabızlık yaşadım son 10 gündür en son ilaç tedavisi ile düzeldi sayılır o ağrılar kramplar derken zaten ye ye çıkarma geldi kilolar:)

ben genelde şöyle duyuyorum hep kişi gebeliği boyunca az kilo alırsa emzirirken daha çok alıyor sanki hep bunun örneklerini gördüm ben
valla gözüm yok ne yapayım canım o zaten 6 aylık hamileyken bile bilmioduk hamile olduğunu hayatı boyunca çıtırdı ne yapayım:)bende hep şikoyum:)inşalalh şu an tek derdim bebğim iyi olsun bende nefsime engel olamıyorum inşalalh veririm daha sonra

canım şimdi 32. haftada izne çıkmamız gerekiyor ya ücretli izin daha doğrusu dr dan bir rapor talep edebiliyoruz son 3 haftaya kadar çalışabilir diye yani 37. haftada ücretli izne çıkıyoruz bu 5 hafta doğumdan sonraya aktarılıyor tabi dr bi sıkıntı görmezse veriyor raporu yani şöyle bi hesaplayınca 2.dönemi rapor almadan normal hakkımızla kapatabiliyoruz benim 11 şubat olarak gözüküyor canım

ben ne yazık ki memur değilim canım, özel bankadayım. yasal doğum izni 32. haftada başlıyor ama en azından çalışabilir raporu alıp 34. haftaya kadar çalışıp yılı kapatayım diyorum. böylece o 2 haftayı doğum sonrasına atarım. doğum sonrasında 12 haftam kalmış oluyor. 30 iş günü yıllık iznim var. yani şimdilik 4.5 ay cepte. bundan sonra ne olacağıyla ilgili doğum paketini bekliyoruz bakalım. eğer yarı zamanlı çalışma olur da aynı yerde devam edebilirsem çalışırım, ama avantajlı olmazsa 6 ay ücretsiz izin alırım gibime geliyor. o 6 ay sıkıntı çekmemek için de para biriktiriyorum.
hakkımızda hayırlısı...

rapor almadan kapanıyormu :) allahalah dur bi hesaplayım şimdi 3 haftaya kadar çalışırsak 15 hafta kalıyor ikinci dönem kaç hafta acaba dur ona bakıcam:)

işe başladım yine kasık ağrımda başladı yahu
demekki oturmaktan oluyor bu sanırım bebek kasıklara baskı yapıyor çöküyor oraya

bayramda 2.gün çok oturdum onda olmuştu birde onun dışında tatil boyunca bu sıkıntım yoktu oturmaktan olduğuna eminim artık
daha 800 gr civraında böyleyim bebek 2,5 -3 kg olduğunda ne yapcam acaba iş yerinde birde 37 ye kadar çalışırım diyorum

yanlış hesaplamadıysam 1 hazirana kadar kurtarıyor.ayyy çok sevindim ya:)ben mayısta bitecek sanıyordum sonrada 13 gün rapaor alırızda ben bide bişi sorucam rapor alınca sadece ek ders kesiliyor dimi maaş kesilmiyor

güle güle kullan spse çok güzelmiş iyi günlerde yatsın inş. oğlun

ay canım kesinlikle öle oturunca benimkide kıpır kıpır oluyor sıkışıyor yavrular galiba.yatağımızı beğenmene sevindik:) inşallah canım ya inşallah

evet canım sadece ek ders kesiliyor zaten şimdi doğum izninin 2 hafta uzaması muhabbeti var uzamasa bile malesef öğrenciler biz de 1 hazirandan sonra gelmiyor ya da çok az geliyor zaten ders az işlenebiliyor mecburen artık kapatıcaz bi şekilde

Şeker yüklemesi yaptınız mı?

Ben bayramdan önce 50 mg lık yaptırmıştım ve 168 çıktı.Şimdi de 100 mg lık yapıldı.3 kez saat başı kan veriyorum.1 kez verdim daha 2 defa daha vereceğim.Şekeri alınca inanılmaz kötü oldum neredeyse bayılacaktım.Doktor umursamadı ama.İnşallah düşük çıkar.

Ablamın 50 mg lık yüklemesinde 160 çıkmıştı ve doktor 100 mg lık yaptırmaya gerek görmedi ve hemen diyet verdi.Keşke bende 100 mg lık yaptırmasaydım.

ben de aynı düşünüyorum canım,

bir de vücudun besin depolarını hep güçlü tutmak lazım, böylece sütümüz de daha yarayışlı olur.

bbilimim bende öyleyim yaaa...napcam bilmiyorum...geceleri zorlanıyorum saga sola dönerken..ağırlaştım iyice.altı üstü 5 kilo aldım ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…