üzülme canım bayramda herkes kilo almış ben de tartılmaya korkuyorum ama sonucu tahmin ediyorum zaten ah o mis gibi yemekler sarmalar tatlılar ah o anneler:)
evet canım, eylül ekim diye diye şimdi de yılbaşı oldu.ben galiba pazartesi günü iki büyük kanalın ana haber bülteninde izledim haberi.sonrasında ücretsiz izinle ilgili bir bilgi vermediler, sadece 18 hafta olarak paket hazırlanıyor, 2 ay da yarı zamanlı çalışma olacak ama maaşı tam yatacak denildi.
hürriyette de 15 ekim de konuyla ilgili şu haber vardı:
Doum izni artyor, izin sonras anneye esnek alma imkan geliyor - Hrriyet EKONOM
üzülme canım bayramda herkes kilo almış ben de tartılmaya korkuyorum ama sonucu tahmin ediyorum zaten ah o mis gibi yemekler sarmalar tatlılar ah o anneler:)
evet canım, eylül ekim diye diye şimdi de yılbaşı oldu.ben galiba pazartesi günü iki büyük kanalın ana haber bülteninde izledim haberi.sonrasında ücretsiz izinle ilgili bir bilgi vermediler, sadece 18 hafta olarak paket hazırlanıyor, 2 ay da yarı zamanlı çalışma olacak ama maaşı tam yatacak denildi.
hürriyette de 15 ekim de konuyla ilgili şu haber vardı:
Doum izni artyor, izin sonras anneye esnek alma imkan geliyor - Hrriyet EKONOM
amannnn dimi:) yiyip yiyip bakıyorum kaan kocatepenin sitesine ona göre gene normalmiş napalım gerçi kendimimi kandırıyorum bilmem şu an 8 kilo almış durumdayım benim br arkadaşım toplamda 6 kilo aldı hamilleğindedoğumdan sonrada 10 kilo verdi bebğide gayet sağlıklı doğdu maşalalh
ben de izledim canım aslında 24 ay olarak planlanmış ama özel sektör karşı çıkmış neyse bunada şükür peki sen 32.haftada izin düşünüyormusun yoksa son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu mu alacaksın ben bi aksilik olmazsa rapor alayım diyorum 2.dönemi komple kapatıyorum o zaman
biz anneme bu bayramda tatlı, börek, sarma yaptırtmadık, etlerin yanında ekmek ve pilavı çok az yedim. buna rağmen bende de ilave yarım kilo var...
valla gözüm yok ne yapayım canım o zaten 6 aylık hamileyken bile bilmioduk hamile olduğunu hayatı boyunca çıtırdı ne yapayım:)bende hep şikoyum:)inşalalh şu an tek derdim bebğim iyi olsun bende nefsime engel olamıyorum inşalalh veririm daha sonrao arkadaşın bir istisna bence canım
ben genelde şöyle duyuyorum hep kişi gebeliği boyunca az kilo alırsa emzirirken daha çok alıyor sanki hep bunun örneklerini gördüm ben
doğum izninden sonramı rapor alıcaksın canım sanıırm bende öle yapıcam muhtemel doğum tarihin ne zaman benimki 16 şubat inşallah benim komşum devlet hastanesindeki kadın doğumcudan 30 gün rapor almış nasıl oldu anlamadımda sen araştırdınmı nasıl ayarlayacaksın
ben de izledim canım aslında 24 ay olarak planlanmış ama özel sektör karşı çıkmış neyse bunada şükür peki sen 32.haftada izin düşünüyormusun yoksa son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu mu alacaksın ben bi aksilik olmazsa rapor alayım diyorum 2.dönemi komple kapatıyorum o zaman
canım şimdi 32. haftada izne çıkmamız gerekiyor ya ücretli izin daha doğrusu dr dan bir rapor talep edebiliyoruz son 3 haftaya kadar çalışabilir diye yani 37. haftada ücretli izne çıkıyoruz bu 5 hafta doğumdan sonraya aktarılıyor tabi dr bi sıkıntı görmezse veriyor raporu yani şöyle bi hesaplayınca 2.dönemi rapor almadan normal hakkımızla kapatabiliyoruz benim 11 şubat olarak gözüküyor canım
Eki Görüntüle 834320
buda yatağımız teyzeleri
canım şimdi 32. haftada izne çıkmamız gerekiyor ya ücretli izin daha doğrusu dr dan bir rapor talep edebiliyoruz son 3 haftaya kadar çalışabilir diye yani 37. haftada ücretli izne çıkıyoruz bu 5 hafta doğumdan sonraya aktarılıyor tabi dr bi sıkıntı görmezse veriyor raporu yani şöyle bi hesaplayınca 2.dönemi rapor almadan normal hakkımızla kapatabiliyoruz benim 11 şubat olarak gözüküyor canım
işe başladım yine kasık ağrımda başladı yahu
demekki oturmaktan oluyor bu sanırım bebek kasıklara baskı yapıyor çöküyor oraya
bayramda 2.gün çok oturdum onda olmuştu birde onun dışında tatil boyunca bu sıkıntım yoktu oturmaktan olduğuna eminim artık
daha 800 gr civraında böyleyim bebek 2,5 -3 kg olduğunda ne yapcam acaba iş yerinde birde 37 ye kadar çalışırım diyorum
güle güle kullan spse çok güzelmiş iyi günlerde yatsın inş. oğlun
yanlış hesaplamadıysam 1 hazirana kadar kurtarıyor.ayyy çok sevindim ya:)ben mayısta bitecek sanıyordum sonrada 13 gün rapaor alırızda ben bide bişi sorucam rapor alınca sadece ek ders kesiliyor dimi maaş kesilmiyor
o arkadaşın bir istisna bence canım
ben genelde şöyle duyuyorum hep kişi gebeliği boyunca az kilo alırsa emzirirken daha çok alıyor sanki hep bunun örneklerini gördüm ben
işe başladım yine kasık ağrımda başladı yahu
demekki oturmaktan oluyor bu sanırım bebek kasıklara baskı yapıyor çöküyor oraya
bayramda 2.gün çok oturdum onda olmuştu birde onun dışında tatil boyunca bu sıkıntım yoktu oturmaktan olduğuna eminim artık
daha 800 gr civraında böyleyim bebek 2,5 -3 kg olduğunda ne yapcam acaba iş yerinde birde 37 ye kadar çalışırım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?