2014 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa

canım triko sanırım öyle görün üyor yani ama çok kalın bir triko değil gördüğüm kadarıyla ben zaten çok kalın triko sevmiyorum normaldede

bu arada senlede yeni karşılaştık bayram dönüşü nasılsın iyimisin ?

Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa

çok geçmiş olsun sosyoloji
bol bol dinlen dicem ama çalışan için pek mümkün görünmüyor sanırım
o karışımı ben anımsamıyorum malesef

iyiyiz bilimcim ya nolsun bebeişin karyolasını gardrobunu kurduk bayramda:)
pek cici oldu odamızda çekyatta var misafir bebeiş odası karışık bişi oldu
başka bi de göbüşüm büyüyo çook feci kilo alıyorum 9 kilo oldu:S
bendeki değişiklikler böylee

sen de ne var ne yok bakalım

hüzünbazın tarfini diosun seen
yarım limonu bir portakalı sıkıp ılık suda erittiğim bir tatlı kaşığı ballı ılık suyla karıştır iç şeklinde idi tarif

Merhaba _

sabah kızımla uyandık uyumamam içinde elinden geleni yapıyor sağolsun
ütü yaptım gülbeni izledim ama sıkıldım evde teyzemden haber bekliyorum gün verse de kurabiyeleri yapmaya başlasam
ondan daha çok heycanlıyım sanırım 15:30 da dr gidecek inşallah

maşallah canım odasıda hazır ha
kilo 9 mu oldu benimki kaç oldu acaba en son 6 idi 17 gün önce şuan 2 kilo daha almışımdır kesin bayramda iyi yedim çünkü
bu arada geçen bir yeni bebek evine gittim bayada durumları iyi oda takımınıda pahalı almışlardır kesin çünkü marka takıntıları var ama hiç beğenmedim odayı ya
beyazdı sadeydi ama aşırı sadeydi çekmece ve dolap kulpları bile yoktu mesela çok garip görünüyordu sordum acaba kulplarımı eksik dedim yok dedi bunun modeli böyle
herkesin zevki işte farklı farklı oluyor

teyzeleriii bu da benim güzel kızım :) 680 gr olmuş,şeker yüklemesini de başarıyla geçtim,kansızlığım var biraz hayırlısı...benden bu kaa siz napıonus bakem :)

selam speedyim sen yoksun ya buralar baya sakin bugün
kız senin göbek atımına 5 gün kaldı 5 gün sonra 99 na düşecek senin şafak

çok geçmiş olsun sosyoloji
bol bol dinlen dicem ama çalışan için pek mümkün görünmüyor sanırım
o karışımı ben anımsamıyorum malesef

Zaten normal koşullarda sandalyede oturmak rahatsız ediyordu, şimdi hiç çekilmiyor. Evde olup yatmak vardı.. Yarın da böyle olursam birkaç gün istirahat alayım bari.
Şöyle sıcak bir tavuk suyu çorba olacaktı ki... Üff mis mis..

Yaa bu arada cutemom arkadaşımızın durumu epey ciddiymiş. Yazık yaa. Naptı acaba ?

Canım sağolasın yaa. Heh işte bu tarif. Umarım işe yarar.

canım konu açmış cute mom bebeği yarın alınacakmış sanırım

Canlar annem aradı sabah. Bulgaristandalardı, sınırı geçmişler. Geliyorlarmış. İçim kıpır kıpır. Özlemişim yahuuu..

Ohh maşallah. Gözün aydın canım.

Nesi varmış canım? :18:

canım konu açmış cute mom bebeği yarın alınacakmış sanırım

gerçektenmi nerde açmış konu o arkadaş şu plasenta previa olanmı acaba allahım sen yardım et benim plasentenın durumuda belli değil daha rabbbim sen yardım et onada

gerçektenmi nerde açmış konu o arkadaş şu plasenta previa olanmı acaba allahım sen yardım et benim plasentenın durumuda belli değil daha rabbbim sen yardım et onada

canım onunki plesanta perivadan daha farklı bir durum sanırım bebeğin suyuda bitmiş sanırım
konu bir derdim varda

selam speedyim sen yoksun ya buralar baya sakin bugün
kız senin göbek atımına 5 gün kaldı 5 gün sonra 99 na düşecek senin şafak

aynen az kalmış davulumu zurnamı alır gelirim artık 9 8 oynarız.

28 ekime vermişler günü 1 hafta daha var poffff

Evet plasenta previa vardı onda. Ama onun ki epey ciddi imiş. Çok kanaması oluyordu zaten.
Spse cim sen içini ferah tut. Benim de plesanta öndeydi. 10 gün önceki kontrolde normal yerine çıkmıştı. Senin de problem çıkmayacak merak etme. Cutemom un bizim gibi hafif lekelenmesi falan yoktu. O bildiğin şakır şakır kanıyordu ya..

bu göbekle ve bu bel ağrısıyla nasılda oynarım

28 ekim ne için detaylı içinmi ? şeker yüklemende yapılır belki ?

bel ağrım fena benim de ama yine de oynarım 100 den düşelişm de

28 ekim teyzemin doğum tarihi artık bende o güne rutin kontrol ve şeker testimi alırım aradan oda çıkar

yarında kızımı ayrıntılı da göreceğim kısmetse çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…