kızlar size ne dicem
ya benim göbüş buzzzz gibi, o kadar soğuk ki anlatamam
eşim her akşam kontrol ediyo :)))
bu niye bu kadar soğuk, üşütüyosun sen diye
normal mi ya sizin nasıl göbüşlerrr
alsaydı kız fiyatı bişi değil 100 milyar kadar
benim ikinci bebeğim ya belki ondan biraz daha rahatımdır diye düşünüyorum
bilmiyorum canım ya onu bir resmi muhasebeci arakdaşa danışmanda fayda var böyle personel işleri ile ilgilenen
ye bakalım benimde mide yanmam feci bugün sabah iki lokma simit yedim arkadaş almıştı mayalı mahvetti beni
ben de çok terleyen bir insan olduğum için akşam eve gelince üzerime kısa kollu bir body, onun üzerine de kolsuz uzun bir yelek giyiorum genelde. Odada termometremiz var bu ara hep 24 derece. Tabi bir süre sonra göbek üşüyor sırtım terliyor. Aslında benim alttan çıtçıtlı bodylerim şu ara oluyor işe gelirken onları giyiyorum, ama bir süre sonra göbek kızmı dar gelir. Onların hamile için olanlarından bulmak lazım. Hem göbüşümüz açılmaz sıcak durur.
bayramda baktımda hamile için çıtçıtlı body bulamadım canım ya
kilotlu çorap aldım bir tane pentiden sabah açtım ama beli sanki sıkacak gibi geldi gözüme
hüç hamileleri düşünmüyolar yaaaa
bu arada yolda pentinin mağazasına uğraöıştık, orda yarım slip şeklinde sütyen aldım 2 tane 30tl
o kadar memnun kaldım ki , osıkmalar yok çok rahatım, destekliler kadar dik durmuyor tabi ama rahatlığı önemli
keşke 2tane daha alsaymışım dedim kendime
bide internette straplez body gibi göbek için hamilelere özel bişey görmüştüm, bütün çamaşırcılara sordum yok ya
gören duyan var mı kızlarrrr
slm kızlar hepiniz geçmiş bayramı kutlu olsundün şeker yüklemesi yaptırdım 24. haftamdayım... 50 gr lık şeker yükleme sonucum
açlık :88
tokluk :164
araştırmalarıma göre 140 üzeri olmaması gerekiyormuş .. perşembe günü doktor kontrolüm var.. sanırım büyük ihtimal 100 gr lık istiyebilirmiş...
birde ara sıra karın ağrısı çekiyorum... normal mi acaba
Sagol kuzucum poyrazimin odasi kadar olmasada:)
şişko hatunlarrrr günaydınnnn
bugün nihayet görüş günü.bakalım bebişkom ne durumda
ohoooooo bu ne uyku yahuuuu
uyanın hadiiii
[video=youtube;GchEVSx9XEA]http://www.youtube.com/watch?v=GchEVSx9XEA[/video]
kızkar eskişhire giderken inegölde mobilya baktık demiştim ya şu model vardı hiçkimsede hiçbiyerde görmedim bunun beşiğini yapmışlar beşikte aynı öyle başı kadife süslü dolabı şifoniyeri var genç odasıymış aslında bitane beşik yapmışlar hatta bida isteseniz yapamayız biz bunu sadece teşir için yaptık dediler kafamda bi bu var ama 2. cocukta hemen olursa erkek olursa kız odası olcak diye düşünüyorum ya bunu alıcam yada beyaz bi model vardı onu alıcam oda gayet şık taşlı felan sitesi yok resmi yükleyemedim daha bursayıda gezmedim yavaş yavaş hepsini göreyim öyle karar vericemben aralık sonu gb alırım erkenden alıp evde kalabalık istemiyorumayrıca çocuk odam olmadıgı için oturma odamı bozup cocuk odası yapıcam misafir odasını oturma odası da olarak kullanıcaz yani
beşiği bu yatagın aynısı model olarak çok güzel büyüyen beşik yapmışlar ilerde genç odasına dönüşücek ayak ucundaki 2 çekmeceli dolapta çıkartılıp dolap olucak sonra 3 kapaklı dolabı ve şifoniyeri var bunu çok begendim aslında hele tutma yerlerini yakından görseniz kat kat tülden gül yapmışlar tam prenses odası cibinliğiyle felan
Eki Görüntüle 835280 Eki Görüntüle 835281
kızlar bu arada bizim bebişin ismini eşim koyacaktı ya geçen AYBÜKE dedi önce kulağıma pek hoş gelmedi ama sonra benimsedim eşim karar değiştirmesse aybüke olacak kızımızın adı
Ben geldim oyyy bir top kağıt elimi kestiogrencilerede acaip bagirdim oglusum korkmustur:) kizdirdilar beni herkes iyimi cicisler
Kızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
Bebeğin yüzünde sivilceler çıkmış. Onlar ateş yapınca soğuk kompres yapmışlar. Ciğerlerini üşütmüş. Kalbinin etrafında su toplanmış.
İzmir e gelmişler gece, araştırma hastanesine. Şuan yoğun bakımdaymış bebek. Allah rızası için dua ediverin. Annesi çok üzgün..
Dün geceden beri karnımda özellikle göbek deligi cevremde bi gerginlik bi ağrı var. Sanki bebeğim oraya dayanmış gibi. Az da olsa hareketli bu sabah. Yani hiç hareket etmiyor değil. Ama ben korkuyorum yine de. Hareket ediyorsa sorun yok demektir dimi? Bebek büyüdüğünden dolayı mı böyle gerginlik ve ağrı oluyor sizce? Sizde de oluyor mu kızlar? Bi de mesela gece wc'ye kalktığımda sırt üstü yatarken buluyorum kendimi. Ve bebegim karnımda sivrilip dikiliyor sanki. Ve az da olsa ağrı veriyor bi anlık. Bu kasılmamı yani? Ama neredeyse sürekli oluyor bende. Bir de affınıza sığınarak ve çok çok utanarak bir soru daha sormak istiyorum. Hamilelikte orgazm bebeği olumsuz etkiler mi? Günde iki kere ama ard arda değil bikaç saat aralıklarla olan?Kusura bakmayın çok soru sordum ama bu gün panik tarafımdan kalktım yataktan sanırım..
selam kızlar,uyudum uyandım burdayım :) biraz baktım geçmişe de karın ağrıları bende de oluyor,ilk ağrımın sebebi idrar yollarımdaki iltihaptı,sonraları yine ağrıdı bu seferde büyümeye bağlıdır dedim takmadım çünkü çok kısa süreli ağrıyor ve 1 hafta ağrımıyor,geçen yine çok az karın ve kasık ağrım oldu meğer kum döküyormuşum ama o kadar kısa süre acıdıkı ağrı katagorisine sokup doktoru bile aramadım :) yani anlayacağınız bu karın ağrıları ya büyümeyle alakalı ya da böbreklerle alakalı oluyor:)
Arkadaslar bir sey sorucam ayrintili ultrason ne zaman cekiliyorsunuz ben haftaya pazartesine gun bulabildim o zaman da 22+3 oluyorum gec degil dimi?
pentiden hamile çorabı bende aldım canım siyah 40 den olanından, en büyük beden aldım karın kısmı sıkmıyor güzel oldu. hamileler için çıtçıtlı body boyner mağazasında bir kaç ay evvel görmüş gibiyim, sonra bakarım diyerek almamıştım. yeni sutyen hiç almadım, çok büyümedi benimkiler, 2-3 tanesi oluyor şimdilik onları kullanıyorum. pentiden memnun kaldıysan ben de bakayım.
selam kızlar,uyudum uyandım burdayım :) biraz baktım geçmişe de karın ağrıları bende de oluyor,ilk ağrımın sebebi idrar yollarımdaki iltihaptı,sonraları yine ağrıdı bu seferde büyümeye bağlıdır dedim takmadım çünkü çok kısa süreli ağrıyor ve 1 hafta ağrımıyor,geçen yine çok az karın ve kasık ağrım oldu meğer kum döküyormuşum ama o kadar kısa süre acıdıkı ağrı katagorisine sokup doktoru bile aramadım :) yani anlayacağınız bu karın ağrıları ya büyümeyle alakalı ya da böbreklerle alakalı oluyor:)
kızlarrr nasılsınızzzbenim moralim bozuk yaa doktora gittim bugün..şekerim ölüldü...o iyi çıktı 111miş glikozu içtikten sonra...ama kilom fazla olmuşşşş okadar dikkat ediyorumm engel olamıyorum yinedee napacağım ben....
slm kızlar hepiniz geçmiş bayramı kutlu olsundün şeker yüklemesi yaptırdım 24. haftamdayım... 50 gr lık şeker yükleme sonucum
açlık :88
tokluk :164
araştırmalarıma göre 140 üzeri olmaması gerekiyormuş .. perşembe günü doktor kontrolüm var.. sanırım büyük ihtimal 100 gr lık istiyebilirmiş...
birde ara sıra karın ağrısı çekiyorum... normal mi acaba
geldim şeker,bayramdan sonra kendime gelemedim,bir de bir face bir burası yavaşlatıyor hızımı haliyle :) ee anlat bakalım neler yapıosun?nerelerdesin bacım yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?