2014 Şubat Anneleri

yok ya ben yapmasamda takmaz yap demez dağınık kalsuın beni rahatsız etmiyor der.. :)

Oyyy oyyy adı güzel kendi yakışıklı oğluşum yaaa teyzen yesin seniiii maasalllah
huzunbaz yahu yerim ben bunuuu amaaa
Allah'ım hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin hepimize insallah..

Her yerden beğenirim her yerdeeeeen maşallah benim kuzuma

çok teşekkür ederim teyzeleriii.çok sağolunn

maşallah annesi

maşallah mustafa kemaleeçokk tatlı...

gunaydın kızlarrrr nasılsınız göbeciğimi çektiydi dün arkadaş az sonra size göbeciğimin resmini atacağım zaten fiili olarak göbecik atmamada 6 gün kalmış 6 gün sonra şafak 99 a indiğinde göbecik atacaktım

çok teşekkür ederim teyzesi,dün çok mutlu oldum bebişi görünce.yanlız 50 gr lık şekerim 161 çıktı.cuma günü 100 gr lık olan var

çok yüksek değil bence iyi çıkar 100 lük
50 lik yanıltıcı olabiliyormuş direk 75 lik yapmak daha iyiymiş aslında

Allah yardımcın olsun o zaman canım

amaannnn bosverrrr...ye gitsin.....bende bu ara cok yiyorum....almadım almadım derken birden şişicem galibaa

kız varya az sık yiyorum gene alıyorum gene alıyorum...nasıl beceriyorum anlamıyorumhesaplatıcıda 7.5 ile 10 arası çıktı alınması gereken benim 11 aslında....okadar da çok değil dimi

çok teşekkür ederim teyzesi,dün çok mutlu oldum bebişi görünce.yanlız 50 gr lık şekerim 161 çıktı.cuma günü 100 gr lık olan var

benim de 50 gr ;

içmeden önce : 90
içtikten sonra : 120

iyi deyince bakmamıştım hiç ama siz söleyince merak edip baktım sonuca

kız varya az sık yiyorum gene alıyorum gene alıyorum...nasıl beceriyorum anlamıyorumhesaplatıcıda 7.5 ile 10 arası çıktı alınması gereken benim 11 aslında....okadar da çok değil dimi

yok yok çok değil can boğazdan gelir deyip vuruyorum valla hamur işi ve tatlılara

bu ara midem yanmalarım oluyo,o yüzden turşu yiyemiyorum artık,ona üzülüyorum...ekmek arası tursu yiyodum her aksam

hayırlı olsun,güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah....cok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…