inşallah canım yaaaçok yüksek değil bence iyi çıkar 100 lük
50 lik yanıltıcı olabiliyormuş direk 75 lik yapmak daha iyiymiş aslında
ne tatlılar yaaaaaaa.güle güle kullansın bebişkoooooOğluma ilk cicilerini aldım:)Eki Görüntüle 836548 Eki Görüntüle 836549 Eki Görüntüle 836545 Eki Görüntüle 836546 Eki Görüntüle 836547
taş gibisin bebişimmm maşşalllahbenim de 50 gr ;
içmeden önce : 90
içtikten sonra : 120
iyi deyince bakmamıştım hiç ama siz söleyince merak edip baktım sonuca
yok yok çok değil can boğazdan gelir deyip vuruyorum valla hamur işi ve tatlılara
bu ara midem yanmalarım oluyo,o yüzden turşu yiyemiyorum artık,ona üzülüyorum...ekmek arası tursu yiyodum her aksam
ya hamur tatlı gördüğüm de yok ki benimmm:44:kıyamammm turşusuz kaldın demek..ben de aramıyorum artık...bir ara salatalık turşusuna sarmıştım ben de...ama geçti artık...
inşallah canım yaaa
ne tatlılar yaaaaaaa.güle güle kullansın bebişkooooo
taş gibisin bebişimmm maşşalllah
ya hamur tatlı gördüğüm de yok ki benimmm:44:kıyamammm turşusuz kaldın demek..ben de aramıyorum artık...bir ara salatalık turşusuna sarmıştım ben de...ama geçti artık...
dün yemeye kalktım da fena yandı bi lokmadan bile...bıraktım bendeee...şimdi sadece bakışıyoruz tursuyla
ne yapcaksın peki kuzumsaol kuzum da benim kan düşüyo sürekli...kan ilacını düzene sokmuştum...içiyodum günde iki tane...bayram tatilinde kusturdu içemiyorum yine.napcam bilmiyorum
dün yemeye kalktım da fena yandı bi lokmadan bile...bıraktım bendeee...şimdi sadece bakışıyoruz tursuyla
Oğluma ilk cicilerini aldım:)Eki Görüntüle 836548 Eki Görüntüle 836549 Eki Görüntüle 836545 Eki Görüntüle 836546 Eki Görüntüle 836547
günaydn kızlar
şeker yüklemesine açmı tok karnına mı gittiniz benim dr bir şey söylemedide
günaydn kızlar
ne yapcaksın peki kuzum
uzaktan aşkkk :)
bir süre ara vermiş olursun geçince yersin yine inşallah
kızlar göğüs kremi kullanmaya başladınız mı acaba:26:ben o mu bu mu derken kararsızlıktan alamadım lansinohun adı çok geçiyor.....
günaydn kızlar
günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,
benim artık hafta ortası pilim bitiyor, hele perşembe-cuma çok zor geçiyor...
ev turşusu ben yiyorum arada, dokunmuyor. ama bana sabah kahvaltısında dokunan bir sey var ki daha çözemedim, o yanma yapıyor öğlene kadar.ya da oturma pozisyonu iyi gelmiyor bana, saat başı kalkıp 2 kat aşağıya iniyorum, merdiveni kullanıyorum hala, ama demek ki daha çok ayakta dolanmak lazım belki de
günaydn kızlar
aç karnına canım
bana aç gitmem gerektiği söylendi canımaçken bir aldılar kan,sonra glikozu içtim hiçbir şey yemedim,1 saat sonra yine alındı
günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,
Ev turşusu ben yiyorum arada, dokunmuyor. Ama bana sabah kahvaltısında dokunan bir sey var ki daha çözemedim, o yanma yapıyor öğlene kadar.ya da oturma pozisyonu iyi gelmiyor bana, saat başı kalkıp 2 kat aşağıya iniyorum, merdiveni kullanıyorum hala, ama demek ki daha çok ayakta dolanmak lazım belki de
50 gr lık için farketmediğini söyledi ama 100 için aç gitmek lazımmışgünaydn kızlar
günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,
ev turşusu ben yiyorum arada, dokunmuyor. ama bana sabah kahvaltısında dokunan bir sey var ki daha çözemedim, o yanma yapıyor öğlene kadar.ya da oturma pozisyonu iyi gelmiyor bana, saat başı kalkıp 2 kat aşağıya iniyorum, merdiveni kullanıyorum hala, ama demek ki daha çok ayakta dolanmak lazım belki de
yok canım doğumdan bi ay önce başlayın diyolar genelde ama emin değilim bende...dr a sorcam bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?