2014 Şubat Anneleri

ağzımın suyu aktı ama

bende çok seviyorummmm

ekşi acı tuzlu vazgeçilmezim yaaa....şöle toplansak,güzel nar ekşili bi kısır yapsak,yanına marul ve turşu ohhhh

sabah sabah maşallahım var dimi bbilimimm

Selamlar herkese. Umarim herkes iyidir isten ayrilayim demirbasi olucam konunun dedim ama internetim olmadigindan okuyamiyorum bile. Bina yeni oldugu icin ttnet henuz kutu baglamamis.

Bingole geldik pazar gunu. Evi toparlamaya calistim usutmusum sanirim dun titredim resmen. Asida olmustum ondan kaynaklimi onuda bilmiyorum. Kolum inanilmaz agridi gece. Benden haberler simdilik bu kadar sizler nasilsiniz biriniz ozet gecsin bana :)

ay canım ya ne güzel söyledin sabah değilde öğlene yerim valla olsa

Birde ben tvde bi tarif görmüştüm onu yapıyorum kısıra benziyor acayip güzel oluyor çok acılı ekşili değil ama çok besleyici sende yap öneririm içinde ekşi elmai, kırmızı pancar, nar, ceviz var ben yapıp yiyorum arada

günaydın jackim, ben de her sabah zeytin yerim dediğin doğru olabilir. ben ilk başta ekmekten oluyor sandım, ama değil. neyse çok şükür bugün yanma yok henüz, belki de hamilelik süreciyle ilgilidir, vücut yapıyordur.sonuçta rahim ve bebek göbek hizasından yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı. mideye baskı yapıyorsa yanma kaçınılmaz oluyordur.

anammmmmmm krocum gelmişşşşş
özledim haaaa.gerçi dün telefonda konuştuk ama olsun

günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kendine

alışabildinmi bingöle ?
Arada gir yine bizi merakta bırakma

bende lierac almadım.bebe yağıyla idare ediyorum hala...badem yağına da kuaförüm kıllandırır dedi:26:almadım daha tedirgin oldum..

tarifi ayrıntılı istiyorum,en kısa zamanda denemeliyim

kronikim balım canım....aşıdan dolayı üşümüş olabilirsin,bende de oldu çünkü...çok yorma kendini emi....yavaş yavaş hallet işlerini

ben dün hissettim zaten...resmen midemin ordaydı canım ya.o anlarda nefes almakta zorlanıyorum...

Bende ozledim seni hepinizi. Bugun esimin tele el koydum ondan giriyorum. Sana sormayi unutmusum neden ellilik yaptilar seker testini

risksiz olanlara önce 50 gr lık ppt yapılıyor.sonuç benimki gibi çıkarsa 100 gr lık ogtt yapılıyor.ppt daha kolay diye ilk önce onu yaptık ama testten çaktım aga

Bulgurlu Pancar Salatası tarİfi

Malzemeler:
3 adet pancar (kocabaş)
1 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı nar
1 adet yeşil elma
½ demet maydanoz
½ demet dereotu
2 diş sarımsak
½ limon
2 yemek kaşığı elma sirkesi
½ çay bardağı zeytinyağı
Kimyon
Nar ekşisi
Ceviz

Yapılışı:
3 adet pancar güzelce yıkanır ve sap kısımları kesilip, tuz ve biraz şeker ilaveedilmiş suda haşlanır. 1 su bardağı ince bulgur, 2 pardak pancar suyu ile ıslatılır. Pancarların kabukları soyulup küp küp doğranır. Elmalar da kabukları ile birlikte küp küp doğranıp pancarlarla birleştirilir. 1 su bardağı nar ilave edilir. Yarımşar demet maydanoz ve dereotu ince ince kıyılıp salataya eklenir. ıslatılan bulgurlar ve bir tutam ceviz içi ilave edilir. Yarım çay bardağı zeytinyağına, 2 diş sarımsak ve yarım limonun suyu katılır, bir tutam kimyon ve tuz serpilip nar ekşisi dökülür. Hazırlanan sos malzemelerin üzerine gezdirilir ve salata harmanlanır. Üzeri nar taneleri ve ceviz içi ile süslenir.

Bulgurlu Pancar Salatası servise hazırdır.

ALIN SİZE TARİF KIZLAR ÇOK ÇOK LEZZETLİ OLUYOR HEMDE BESLEYİCİLİĞİ ÇOK YÜKSEK ÖNERİRİM HEPİNİZE KIŞ AYLARINDA HEPSİDE BULABİLECEK MALZEMELER

günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kendine

alışabildinmi bingöle ?
Arada gir yine bizi merakta bırakma

Evden cikmiyorumki bilimim.:) sen napiyosun nasilsin hersey yolindami

Dun banyoyu wcyi yikamistim o yuzden usutmus olabilirim. Sen nasilsin jackim

Evden cikmiyorumki bilimim.:) sen napiyosun nasilsin hersey yolindami

Dun banyoyu wcyi yikamistim o yuzden usutmus olabilirim. Sen nasilsin jackim

iyiyim ben kuzum cok şükür...bildiğin gibi.bi değişiklik yok

hacııı sen benden bir gün önceysen ve ben 24+3 isem bu durumda sen 24+4 olmazmısın layoksa benim devrelermi yandı .benim sat 5 mayıs

yok senin devreler yanmamıştır rahat ol

kuzum bebeğin gelişimine göre bahsediyorum ben....dr en son gittiğimde öyle dedi.ultrason haftasına göre yani...

pancar sevmem ama bu tarif aklıma yattı.....denicem en kısa zamanda teşekkürler kuzum

bende ümitlendiydim yahu,26 haftalığız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…