2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar geçmişi anca okudum bitirdim ne var ne yok..bugün öğleden sonra görüş var kızımı çok özledim yeni doktora gidicez bakalım memnun kalıcakmıyım..

hadi hayırlı haberlerle gel güzelim olursa bir foto da bekliyoruz...umarım bu sefer memnun kalacağın bir doktor olur çünkü istenilen gibi doktor bulmak çok zor bir de herkesin doktordan beklentisi de farklı...inşallah Allah gönlüne göre verir

inşallah canım ya kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı doğum orda..bakalım bu doktoru çok önerdiler inşallah iyi giderde memnun kalırım..foto alırsam hemen eklicem kızımı

Güzellikler günaydın. Keyifler yerinde mi?

Yavrum ekler misin resmini? Bende ikea dan almayı planlıyorum. Nasıl durmuş odanda merak ettim.
akşam çekip kendi profilime eklerim canımcım olur mu.
bence güzel durdu kullanışlı da oldu

geçmişler olsun Allah şifa versin inşallah canım

bayıldım beğendiğin odaya

hoşgeldin tatlım güle güle giysin bebişin
giysin yirim onu ben

kocam y.dışında anama geldim annem de net yok
dünde seminerdeydim:)
hazır halş böyle salı pazarına gittim dediklerimi aldım hehe
bebemin iki parça eşyası var ona da göz dikme hatun

merhaba kızlar,
geçmişi ancak okuyup yetiştim.

anaaaam yesinler o çileği!!!ne kadar da tatlıı

Teşekkür ederim canım .İçinde hayal ediyorum da off offf offf....

çok güzel canım güle güle giysin bende kızıma bunun balon etek modelinden almıştım ilk yazlarında giyerler inş.

Evet canım inşallah miniklerimizi bunun içinde göreceğimiz günlerde gelecek.

slm kızlarrr
bu şeker yüklemesini neye göre 50lik yada 75lik yapıyolar anlamadım ben
bana 75lik al dedi tabi taaa 11 kasımda yapılacak

slm kızlarrr
bu şeker yüklemesini neye göre 50lik yada 75lik yapıyolar anlamadım ben
bana 75lik al dedi tabi taaa 11 kasımda yapılacak

bence doktorlar kafalarına göre takılıyorlar bu konuda yaa....mesela bana direk 75 lik yapcaz dedi ben de açlığa gelemiyorum 50lik yapın dedim, ok yaparız ama değerin yüksek çıkarsa tekrarlarız dedi bende bir daha tekrarlanmasın diye 75liği yaptırdım,aslında dayanamıyordum bırakacaktım bi baktım hastanenin karşısında cami var gittim orda yata yata geçirdim hiç de sıkılmadım ohh mis :)))

Arkadaşlarımmm yemelerinize çok dikkat edin hamilelik şekerim çıktı ((

bende şimdi verdim geldim kan şeker yüklemesi yapıldı. Sonucu merakla bekliyorum.. Tatlı, şeker, çikolata aram hiç iyi değil tüketmedim de doğru düzgün ama bakalım ne çıkacak.. Yazarım öğleden soınra. Senin kaç çıktı sonucun..

İyi yapmışsın canım zaten yürüyüp enerji sarfedilmeyecek şeker yüklemesinden sonra 1 saat kan alınana kadar.Duada etseydin hepimize hazır camideyken :)

he bacım accık ucundan hamileyim...

birazdan söleyip yicem vallaaa.....dayanamiremmmm

Günaydın kızlar feci bi baş ağrısıyla uyandımm bugün şimdi biraz geçti gibi

bugn tetenozn ikinci dozu vurulacak aşı günü :44:

bu ara kilo konuları çok gündemde

hanımlar merak ediyorum

diyet yada egzersizlere yada spora ne zaman başlamayı dşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…