2014 Şubat Anneleri

Ben şeker, hamur işi çok yedim arkadaşım ondan oldu muhtemelen 50 gr yükleme yapıldı 1. saat 153, 2. saat 142 çıktı... Sınır 140mış.. 1 hafta yememe dikkat edeceğim ondan sonra 100 gr yükleme yapılacak duruma göre tedavi uygularız dedi doktorum.. İnşallah düşer

yarın benimde şeker yüklemem var inşallah herhangi bi sorun çıkmaz ben tatlıları hamur işlerini maşallah bol bol götürüyorum:)

yahu bu ne
bu ne eziyet gebe kadına karnındaki sabiye kim yasakladıysa tez kellesi vurulaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aman ne bilim telefondan da zor oliyi yokum galiba artik gunduzLeri.

Tamam canim bekliyorum..

ben geldimm

aşımı oldum geldim daha aşı kalmadı bitti

acımadı pek ama inşallah gecede kolay geçer :44:

he bide kilom 77 di benim evdeki tartıyla onlarınkinde fark var ordada 79 çıktı

aman allahım dedim ya
normal hayatımda 88i bile gördüm 88i geçersem sanırım o zaman takmaya başlıcam kafama şimdilik gene sıkıntı yok

tombişim ya la aben

ya kızlar ben süpürge yaparken hafif eğiliriz ya o şekilde duramıyorum artık.....evi süpürecektim ağrı girdi:26:bir de batıyor gibi oluyor oşkeilde hafif eğilince...napacağım ben....eşim süpürse diyeceğim gelene akşam oluyor...canım durmadı ama yapamadım var mı siz dede böyle bir durum yaşayan:26:

bende de oldu canım ben süpürge vileda fln o işlere girmiyorum sadece toz alıp mutfaı toparlıyorum birde çamaşır asıyorum eşim seleyi taşıyor ben asıyorum başka bişi yapmıyorum

Kurban olurum maşallah çok güzel ben de bi bakim varsa alırım inş. çok begendim Allah saglıkla kullanmak nasip etsin inş.
Bu arada Ben yeni girdim bu topiğe farketmemiştim SLm Cumleten
Sağol canım amin inşallah .Sende hoşgeldin topiğimize seninki kızmı erkekmi?

Bayıldım nerden aldın? İnternetten mi? Ne diyorlardı bu battaniyelere:44:

butikbebeden aldım Fluppy Çıtçıtlı Battaniye Şapkalı Patikli diye geçiyor nohut battaniyeyle karıştırdın canım yada başka bişey deniyorsa da ben bilmiyorum krem ve maviside var.

bende de oldu canım ben süpürge vileda fln o işlere girmiyorum sadece toz alıp mutfaı toparlıyorum birde çamaşır asıyorum eşim seleyi taşıyor ben asıyorum başka bişi yapmıyorum

iyi kötü yapmaya çalışıyordum ama benim de kalacak sanırım artık....çamaşır sepetini benim de eşim taşıyor da öbür işler de onun ellerinden öpecek sanırım...ilk zamanlardan tecrübeli

boyun kaç gülüm, boylusundur sen:)
hele şükür kendim gibi birini buldum:))
ben de 75 oldum canım ama sabah aç karnına tartılıyorum. hedefim de maximum 80 olmak...
sen öğleden sonra tartıldıysan en az 1 kilo fark ediyor.

Son düzenleme:
iyi kötü yapmaya çalışıyordum ama benim de kalacak sanırım artık....çamaşır sepetini benim de eşim taşıyor da öbür işler de onun ellerinden öpecek sanırım...ilk zamanlardan tecrübeli

aynen canım, ıslak çamaşır ağır oluyor, ben de eşime taşıtıyorum. süpürge, vileda da kendisine ait:)
ütü bende, yemek, bulaşık bende işte, arada yemeğe de yardım ediyor istersem.
aslında bazı ev işleri ağır oluyor, kadın işi deil erkek işi bence hahahaaa:)))

bu ara kilo konuları çok gündemde

hanımlar merak ediyorum

diyet yada egzersizlere yada spora ne zaman başlamayı dşünüyosunuz?

canım duyduğum kadarıyla vücudu ısıtan, terleten sporlar emzirirken önerilmiyor, nedeni vücut ısındığında sütün tadı değişirmiş.bebek de beğenmeyip memeden ayrılabilirmiş, ilk zamanlar bunu hiçbirimiz istemeyiz tabii. ben Allah izin verirse 1-1.5 yıl emzirmek isterim yavruyu.
emzirirken aynı şekilde ağır diyet de yapılmıyor, sadece hiç bir faydası olmayan paketli gıda, hamurişi, tatlı gibi besinlerden uzak durabiliriz diye düşünüyorum. bol bol su içmemiz lazım zaten günde 3-4 litre.
ben yüzme, hafif tempo yürüyüş, yoga, hafif pilates gibi sporlar yapabilirim belki doğumdan 2-3 ay sonra.
tabi normal doğum olursa göbeği eritmek daha kolay, karın egzersizine daha erken başlanabilir.
bu iler biraz da genetik meselesi galiba bakalım yaşayıp görecez.

dünürüm ona hamilelik dikeni dıolarms buyuklermz bnde temızlık ve snrası cok ayakta durunca kalcadan ıtıbaren batma gbı oluyor yatakta sagdan sola donemiyorum o derece korkuyorum fıtık fln degıldır insallah diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…