bende şimdi verdim geldim kan şeker yüklemesi yapıldı. Sonucu merakla bekliyorum.. Tatlı, şeker, çikolata aram hiç iyi değil tüketmedim de doğru düzgün ama bakalım ne çıkacak.. Yazarım öğleden soınra. Senin kaç çıktı sonucun..
bu ara kilo konuları çok gündemde
hanımlar merak ediyorum
diyet yada egzersizlere yada spora ne zaman başlamayı dşünüyosunuz?
valla ben 8 kasımdaki sınavımı atlattıktan sonra inşallah yürüyüşleri sıklaştıracağım. şimdi haftada 2 anca yürüyorum
yok canım doğum sonrası ne zaman başlamayı düşünüyosunuz diye sorduydum :26:
yahu bu ne
bu ne eziyet gebe kadına karnındaki sabiye kim yasakladıysa tez kellesi vurulaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tamam canim bekliyorum..
akşam çekip kendi profilime eklerim canımcım olur mu.
bence güzel durdu kullanışlı da oldu
geçmişler olsun Allah şifa versin inşallah canım
bayıldım beğendiğin odaya
giysin yirim onu ben
kocam y.dışında anama geldim annem de net yok
dünde seminerdeydim:)
hazır halş böyle salı pazarına gittim dediklerimi aldım hehe
bebemin iki parça eşyası var ona da göz dikme hatun
ya kızlar ben süpürge yaparken hafif eğiliriz ya o şekilde duramıyorum artık.....evi süpürecektim ağrı girdi:26:bir de batıyor gibi oluyor oşkeilde hafif eğilince...napacağım ben....eşim süpürse diyeceğim gelene akşam oluyor...canım durmadı ama yapamadım var mı siz dede böyle bir durum yaşayan:26:
Sağol canım amin inşallah .Sende hoşgeldin topiğimize seninki kızmı erkekmi?Kurban olurum maşallah çok güzel ben de bi bakim varsa alırım inş. çok begendim Allah saglıkla kullanmak nasip etsin inş.
Bu arada Ben yeni girdim bu topiğe farketmemiştim SLm Cumleten
Bayıldımnerden aldın? İnternetten mi? Ne diyorlardı bu battaniyelere:44:
bende de oldu canım ben süpürge vileda fln o işlere girmiyorum sadece toz alıp mutfaı toparlıyorum birde çamaşır asıyorum eşim seleyi taşıyor ben asıyorum başka bişi yapmıyorum
ben geldimm
aşımı oldum geldim daha aşı kalmadı bitti
acımadı pek ama inşallah gecede kolay geçer :44:
he bide kilom 77 di benim evdeki tartıyla onlarınkinde fark var ordada 79 çıktı
aman allahım dedim ya
normal hayatımda 88i bile gördüm 88i geçersem sanırım o zaman takmaya başlıcam kafama şimdilik gene sıkıntı yok
tombişim ya la aben
iyi kötü yapmaya çalışıyordum ama benim de kalacak sanırım artık....çamaşır sepetini benim de eşim taşıyor da öbür işler de onun ellerinden öpecek sanırım...ilk zamanlardan tecrübeli
bu ara kilo konuları çok gündemde
hanımlar merak ediyorum
diyet yada egzersizlere yada spora ne zaman başlamayı dşünüyosunuz?
iyi kötü yapmaya çalışıyordum ama benim de kalacak sanırım artık....çamaşır sepetini benim de eşim taşıyor da öbür işler de onun ellerinden öpecek sanırım...ilk zamanlardan tecrübeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?