2014 Şubat Anneleri

pancar kırmızı pancar ha hani bizim burda pazı diye adlandırılan şeyede pancar deriz biz belki adanada öyledir karıştırma

bu arada seninde karnın hoş duruyor ama bize göre sıskasın pis sıska seni

ay bu arada bir yandan iş yapıyorum hepinize yetişemiyorum kuzular kusura bakmayın

KRONİKİM iyiyim bende çok şükür

pancar kırmızı pancar ha hani bizim burda pazı diye adlandırılan şeyede pancar deriz biz belki adanada öyledir karıştırma

bu arada seninde karnın hoş duruyor ama bize göre sıskasın pis sıska seni

yaaa neen öle diyon ama

bu arada pazıyı biliyorum da pancar zor bulunuyo burda..pazarda falan yok yani.markete bakcam varsa allcam.adanada pek gitmiyor pancar.şalgamcılarda oluyo genelde..olmadı isterim onlardan

mehlukattt

kurban olur teyzesi ona

ben bazı günler badem+susam+kayısı yağı karışımını, bazı günler de mustelanın çatlak kremini kullanıyorum. bunları önce aşağıdan yukarıya doğru göbüşe, göğüslere, belime ve kalçama sürüyorum.

göğüsler öyle aman aman büyümedi benim, bazılarında böyle olurmuş, süt gelince büyürmüş:) inşallah büyüsün de küççülmesin ayol:)))
bu yüzden göğüste bir çatlama kuruma yok şimdilik, doğuma az kala lansinoh mudur nedir, araştırıp o tarz bir sey alabilirim.

Canpareler napıyonuz? Sabahtan beri giremiyorum Kk ya. Heryeri aciyo pc onu acmiyo sirket yasakaladi mi ne? :)) telefondan yaziyorum suan. Boyle idare edicem artık. Muahhhh.

aman diyim yevrım.teste girmeden azalt

Syyy evet bu arada foktorun solediginden bir hafta gec gitsem olurmuki yaaa yani ayn 15 inde kendi 5 inden sonra dedide.anam ta ksyseriye gidince her gifisimiz bize nerden baksan 400 liraya patlıyor o yuzden

Kızlarrrr günaydın dün 75 gr şeker yüklemesi yapıldı bugün sonuçlar çıkacak bakalım merakla bekliyorum bu arada benim çatlaklara uyguladığım yöntemden bahsedeyim şu an oluşma aşamasındayken daha faydalı oluyor farklı formlarda bulabilirsiniz anlatacaklarımı.Öncelikle doktor bana doğal olduğu için tummy honey butter çatlak kremi verdi hergün sabah akşam uyguluyorum,dönüşümlü olarak tatlı badem yağı ve zeytin yağıda uyguluyorum.Onun dışında yukarda dediğim gibi şu an oluşum aşamasında olduğu için 3 tatlı kaşığı türk kahvesine sulu yarım limon sıkıp elimle iyice karıştırıyorum limonun parçaları ve çekirdekleri karışımın içine düşebilir daha faydalı oluyor.Sonra onu iyece çatlak olan yerlere masaj yaparak sürüyorum ılık suyla yıkayıp çıkıyorum inanın faydasını gördüm geçiyor ama düzenli yapmak çok önemli bakın 2 gün yapıp 1 gün ara veriliyor tavsiye ederim maliyeti düşük bişey .

Syyy evet bu arada foktorun solediginden bir hafta gec gitsem olurmuki yaaa yani ayn 15 inde kendi 5 inden sonra dedide.anam ta ksyseriye gidince her gifisimiz bize nerden baksan 400 liraya patlıyor o yuzden

24-28. haftalarda oluyor kuzum

selam hatunlar
anamdayım 2 gündür koca yok başım boş kalmasın dedim:) dün de seminerdeydim net yoktu:)
ne var ne çok bakalım
hayat nası gidio
ben dün oğluma çorap zıbın bir alt bir de 5 li takım aldım
yirim onu benn

Allahımmmmm cnım deli gibi çiğköfte istiyo...etsiz tebisi:18: daha da erkenmiş yawww...offf acıktım daaa

canpareler napıyonuz? Sabahtan beri giremiyorum kk ya. Heryeri aciyo pc onu acmiyo sirket yasakaladi mi ne? :)) telefondan yaziyorum suan. Boyle idare edicem artık. Muahhhh.

yahu bu ne
bu ne eziyet gebe kadına karnındaki sabiye kim yasakladıysa tez kellesi vurulaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin tatlım güle güle giysin bebişin

maşallah senin kuzucana be yaaa korkma şekeri de bir güzel atlatacaksın biraz diyet herşey yoluna girer hehe :)

inşallah güzelim yarısından da fazlası bitti şükür artık geri sayım yapcaz güzel haberlerini bekliyoruz,ayrıntılıya girersen fotolarını da bekliyoruz meleğinin :)

kocan niye yok kıs ?? facede de yoksun şu aralar,bizde hayat nası gitsin işte kıç büyütüp duruyorum,anca pc başında takılıyom,evde canım çok sıkılıyor yaa bugün kuaföre mi gitsem yoksa anneme mi gitsem diye düşünüyorum yani :))) oğluşunun yeni cicileri de hayırlı uğurlu olsun bana getir ben de yiyim :))))
Allahımmmmm cnım deli gibi çiğköfte istiyo...etsiz tebisi:18: daha da erkenmiş yawww...offf acıktım daaa

aaa jack hamilemisin kıs bu saatte istediğin şeye bakanam ben midem kötüler diye korkudan yiyemiyorum yaaa yoksa bazen benim de canım çok çekiyor bir de bizim evin burda var köşede hemen her gördükçe iç geçiriyorum

günaydın kızlar geçmişi anca okudum bitirdim ne var ne yok..bugün öğleden sonra görüş var kızımı çok özledim yeni doktora gidicez bakalım memnun kalıcakmıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…