- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
hafız,merak ettiğim zaten diyetisyenin verdiği listeye göre yemek yiyen ben,şeker çıkarsa napcek
bende ümitlendiydim yahu,26 haftalığız diye
iyiyim ben kuzum cok şükür...bildiğin gibi.bi değişiklik yok
yok senin devreler yanmamıştır rahat ol
kuzum bebeğin gelişimine göre bahsediyorum ben....dr en son gittiğimde öyle dedi.ultrason haftasına göre yani...
pancar sevmem ama bu tarif aklıma yattı.....denicem en kısa zamanda teşekkürler kuzum
mehlukatttAc yasa haji
benim kız aceleci biraz kuzu
pancar kırmızı pancar ha hani bizim burda pazı diye adlandırılan şeyede pancar deriz biz belki adanada öyledir karıştırma
bu arada seninde karnın hoş duruyor ama bize göre sıskasın pis sıska seni
mehlukattt
kurban olur teyzesi ona
oyyyy yirimmm yaaaa.
bende gidicimm okula spse :)
sen şeker testini yaptrdınmı
öyle mi...ben de üzülüyordum alıp hakkından gelemedim bir türlü diyebenim doktor sadece çatlak kremi önerdi...lierac phytolastil...ama sağlık ocağındaki hemşire gerek olmadığını söyledi okadar pahalı kreme....bepantene dedim onu da boşver dedi....badem yağı al dedi aldım onu kullanıyorum şimdilik...iyi mi ettim kötü mü bilmem
Yok bacim yaptirmadim da korkuyorum 5ay ağzıma şeker surmeyen ben deli gbi dadandim bir haftafir ne bulursam yiyorum:)
aman diyim yevrım.teste girmeden azalt
Syyy evet bu arada foktorun solediginden bir hafta gec gitsem olurmuki yaaa yani ayn 15 inde kendi 5 inden sonra dedide.anam ta ksyseriye gidince her gifisimiz bize nerden baksan 400 liraya patlıyor o yuzden
canpareler napıyonuz? Sabahtan beri giremiyorum kk ya. Heryeri aciyo pc onu acmiyo sirket yasakaladi mi ne? :)) telefondan yaziyorum suan. Boyle idare edicem artık. Muahhhh.
selam hatunlar
anamdayım 2 gündür koca yok başım boş kalmasın dedim:) dün de seminerdeydim net yoktu:)
ne var ne çok bakalım
hayat nası gidio
ben dün oğluma çorap zıbın bir alt bir de 5 li takım aldım
yirim onu benn
teyzeleri bugün benim kuzucanla görüştük doktorum geçen ay bana kızmıştı resim isteyince bu ay kendisi açtı ben bişey söylemeden.ağzını açup kapatırken gördük .24 hafta ile uyumlu 28 cm 737 gram olmuş.ama az hareketli.doktorum enerjisini toplayaıp doğarsa yedi bayram işin var dedi50 gramlık şeker testim 161 çıktı.testten çaktım anlayacağınız cuma ogtt yani 100 gram olanı yapacağız
işte teyzeleri oğlum mustafa kemal
Eki Görüntüle 836397
Canım benim yeni gördüm inan mesajını geç de olsa yanıtlayayım dedim.
Benim için fark etmez elbette ki öyle birşeylerden korusun Allahım..
Ama dediğin gibi doktor bi sorun görmedi ki erkenden istemedi. Yada istemesinin nedeni aslında sadece plesantam olabilir.
Yani bebegim de bi sorun yok bence ama yine de meraklandım niye geç tarihe istedi diye..
İnsallah hayırlı haberlerle dönerim..
selam hatunlar
anamdayım 2 gündür koca yok başım boş kalmasın dedim:) dün de seminerdeydim net yoktu:)
ne var ne çok bakalım
hayat nası gidio
ben dün oğluma çorap zıbın bir alt bir de 5 li takım aldım
yirim onu benn
Allahımmmmm cnım deli gibi çiğköfte istiyo...etsiz tebisi:18: daha da erkenmiş yawww...offf acıktım daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?