2014 Şubat Anneleri

Evet kalmıyo artık bebeğin büyümesine kilosuna boyuna falan bakılıyor ve ayda 1 gidiliyor kontrole..sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyo insana dimi ama az kaldı 2,5 ayın içindeyiz

Evet kalmıyo artık bebeğin büyümesine kilosuna boyuna falan bakılıyor ve ayda 1 gidiliyor kontrole..sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyo insana dimi ama az kaldı 2,5 ayın içindeyiz

3 aydan düştükmü abooooo

düz 2 ay yapsak ya şunu

canım bende yuvarlamayı seviyorum ama sen baya yuvarlamışsın erken dogurtturucan bizi 2bucuk ay olur mu şuan hepimiz 5buçuk ve 6. ayını doldurmak üzere olanlarız hemde 4 haftayı 1 ay sayarsak :44:

yani daha önümüzde en az 3buçuk 4 ay var

ekimdeyiz

kasım
aralık
ocak
şubat

ekimin küsüratını şubatın başında dogurcaqklara eklesek bile 4 ayımız var yani ki ben şubat 19 tarihim yani benim şahsen 4 ayım var

kızlar dün bikaç patik örme vidyosu izledim yapabilirmiyim dedim heveslendim hiç örgü bilmeyen ben gittim iple tığ aldım başladım vidyoya bakarak öğrenmeye önce evde olan bi yumakla başladım bu ilk patiğim eşinide yapıcam ben kötü olur diye başladım güzel oldu eşinide yapayım sonra yeni aldığım toz pembe ve simli beyazla yapıcam ben netten baya bişiler öğrenmeyşi planlıyorum

Üstteki 2 İzmir'li. Bu İstanbul lu gacılar habire buluşuyo hadi bizde buluşalım yaaa

Selam canım. Geçmiş olsun. Son olur inşallah bu. Allah beterinden saklasın..:18:

iyi akşamlar :)

Size bir sorum olacak kızlar , hamileliğin ilerleyen aylarında doktor değiştirmede herhangi bir engel var mı acaba ?

Özel hastanelere bahsedilen zam gelirse ben mecbur değiştiricem canım. Sakıncası olacağını sanmıyorum..

canım çok geçmiş olsun doktorunu arayıp bahsetmedinmi dikkat et üşütme ayaklarını sıcak tut banada olur ne zaman üşütsem.

oyyy oyyy maşallah çok güzel olmuş bayıldım ya bende yapmak istiyorum bundan eline sağlık canım sağlıcakla giymeyi nasip etsin Allahım...

saol canım üşütmekten değil o titreme yarın yani bugün akşam randövum var doktora gidicez söylücem zaten inşiallah kuzum iyidir

ben tığ almmaış insanım ben bile yaptım canım bak öğrendiğim vidyoları eklim

[video=youtube;9uQcvtJlTzQ]http://www.youtube.com/watch?v=9uQcvtJlTzQ[/video]

[video=youtube;c4Si9xfAZgg]http://www.youtube.com/watch?v=c4Si9xfAZgg[/video]

buda ikinci partı

canım aynı dertten muzdaribiz çözümünü de bilmiyorum maalesef tek bildiğim huzur ve mutlulukla yattıgımda böyle şeyler yaşamadıgım.

ilk kez yapıyor olmana rağmen mükemmel olmuş bana da hangi videodan izlediğini söyler misin becerebilirsem denicem ama ben senden daha vahim durumdayım örgüde...

günaydın canlarr,

keyifler şahane olsun bugün tımam mı
ayy ben de bi ara bahsetmiştim bi hayırlı olsun demeyen gıcık kadının olduğu yere gitcem bugün
Allah kem gözünden korusun onun ve onun gibilerin inşallah:)

proletim canım foto akşam atamadım eşim evde değil onda çekilmiş foto var inşallah bu akşam atcam
ama modelleri diyim sundvik karyola
brusali 3 kapılı gardrop
Eki Görüntüle 837754
evdeki görünüşü de akşama

buarada dün beşiği netten aldım bugün yarın gelir

bizim hastanede 4 tane canım
1i erkek 3ü kadın

acil doktoru olan mehmet bey erkek gece vey haftasonu olursa o yaptırır sanırım doğumu :26:

tamam işte bayanlar saat kaç olursa olsun gelmiyromuş o dediğim hastanede de....bizim doktor bayram seyran gece gündüz ne zaman olursa olsun geleceğini söyledi....anca çok acil işi çıkıp şehirdışında olursa ozaman diğer dr girecekmiş

vu huuuuuuu süper olmuşşşşşşşş
canım aynı dertten muzdaribiz çözümünü de bilmiyorum maalesef tek bildiğim huzur ve mutlulukla yattıgımda böyle şeyler yaşamadıgım.
daha sık gel yahuuuu
zaman banamı çabuk geçiyor sizede öylmi kızlar ?
hiç geçmiyor zaman yaaa
günaydınnnnnnnn lepimmmmm
bu beşikten alacağım bendeee
yonca markaya baktım burda.iskeleti falan kalın.180 dedi.az daha bakınam dedimm

bizim hastanede 4 tane canım
1i erkek 3ü kadın

acil doktoru olan mehmet bey erkek gece vey haftasonu olursa o yaptırır sanırım doğumu :26:
benim hastanemde 7 tane var ama ben sadece kendi doktorumu isterimmm
benimde 161 çıktı kuzum.cuma 100 grmlığı yapıcaz
yarın benimde şeker yüklemem var inşallah herhangi bi sorun çıkmaz ben tatlıları hamur işlerini maşallah bol bol götürüyorum:)

inşallah güzel haberlerle gelirsin

gunaydın herkese
kızlar dün iş yerinde çok yorulmuştum akşam inanılmaz belim ağrıdı bek ağrısıyla dolu bir gece geçirdim
sabahta dinlenmemiş geldim tabiki işe ve bugün dahada fazla işim var allahtan bana yardım etmesi için dua ediyorum

zaten iş verenin beklentiside aynı yine bende eski bilim neyse şimdide o olsun diyorlar oysa ben eskimiiyim

günaydın canım...sıkıntımız aynı...sen yazdıkça kendi düşüncelerimi okuyorum.....aslında iyi insanlar ama işleri toparlamamı bekliyolar aynı hızla.....izne çıkana kadar bitirirm diyorum işleri bende zorda kalmasınlar diye düşünüyorum ama belimin ağrısı eski hızımı kaybettiriyo.....10 dk calıssam 5 dk ayaktayım...yürüyorum ofiste...yoksa zonkluyor ve aglıcak dereceye geliyorumm

aynen tatlım birde akşamda uzanma şansın falan olmadı 10 a kadar koptu belim koptu

ben ihale işi ile uğraşıyorum mesela ve önemli bir konu bu eski dikkat yok eski hız yok eski performans yok bende ama eskisi gibi herşeyi şakır şakır yapmamı bekliyorlar
off off şu erkeklerde bir gebelik yaşasa keşke hayatları boyuncada bizi anlasalar ya

bende eşime sinirlendim sabah sabah.sinir de demeyelim ama üzdü beni....eski performansım yok.sabahları uyanıp kahvaltı hazırlama işi zor geliyor artık.....normalde kendisi 7 gibi kalkar...cay demler kahvaltılıkları çıkarır....beni uyandırır 8 e çeyrek kala...bende sofrayı kurarım ekmek falan kızaracaksa kızartırım...ama bazı günler uyanamıyorum işte.bugün kendisi de uyandırmadı.bi baktım 8 i on geciyo...kalktım ki tost yapıyo...niye uyandırmadın dedim ses yok....surat bes karış....boğazıma dizildi o tost yiyemedim...kendisi de yemedi...sardım ofiste yesin diye kendi tostunu benimkini de attım...ben bunu hakkedecek ne yaptım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…