güzeller yarın şeker testine gidecem aç gitmem gerekiyo onu biliyom başka önereceğiniz yanıma falan almam gereken bişey var mı
allah allah
bu arada sen nasılsın bakam
biz datıyoruz iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın herkeseee...
Yeni ciciler alanlar hayırlı olsunnn
cok saol şekerim ama cicilerini gördükçe içim kıpır kıpır oluyor diye hep dolaba kaldırıyorum ilk zaman asıyordum şimdi görmicem yere kaldırıyorum.
saolun canlar:) aldık ama bakalım nasıl çıkcak beğenmezsem geri göndercem artık napiyim
bilimim benim de 31 inde yükleme 1 inde kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum nekdar olduk:)
jackim anacım napiosun eksik kalmadı heralde sen de alım falan yok:))
proletciğim geçen aldıklarını gördüm pek bi beğendm güle güle kullanın çok uyguna gelmiş hepsii
ekinci gördükçe heves edio insan yaa
sabah kalkıp beşiği sallıom ben deli kadınlar gibi töbe töbee
valla bende hepsini park yatağını kurup iine doldurdum arasıra bakıyorum ama ben.....seviyorummmm
lepicanım eksik biter mi yahubirden alınca kartlar doldu ay bası ödeyip tekrar doldurcaz limiti
proletin listesinden eksiklerimi çıkardım bile
sorma yaa açlık çok feci beni de vuruyor,zaten hipoglisemi var bende sık sık yerdim hamilelikten önce de ama şimdi extra hızlı acıkıyorum ve aniden oluyor sanki,hiç hazırlık dönemi yapmıyor midem :)) mandalina yoğurt hak getire :))))
bi bakayım ben de ama artık bakmasam iyi olur offff alışverişi çok seven biriyim sınırlanıyor olmak çok gıcık birşeymişşş
canım lütfen moralini bozma çok normal ayaktan üşütmüş olabilirsin,bende de sabahları bi anda geliyor ama akıntı şeklinde ceviz büyüklüğünde ıslatıyor donumu hemen değiştiriyorum ve geçen gülben ergenin programına kadın doğumcu çıkmıştı biri bağlandı telefonda o da senin gibi fazla olunca akıntısı korkmuş gitmiş acile birşey çıkmamış ama suyunda azalma var demişler kadın anlam verememiş,doktor da dedi ki korkmayın herkes doğru bakamıyor başka hekime gidin bazen turnusol kağıtları bile yanılıyor ayrıca suyun gelmesi iç çamaşırınıza bir bardak suyu boşaltmışsınız gibi olur öyle akıntı gibi olmaz dedi....
Eki Görüntüle 841535 Eki Görüntüle 841534 Eki Görüntüle 841533
bu akşam kızım için ördüğüm patikler tabanı pembe üstü simli beyaz ipten çiçeginide pembeden yaptım canım kızım rahatla uyuyabilirim artık
sanırım ben bunlardan yapıp bebek hediyesi götürürüm artık yada çok yaparsam ticaretine bile başlayabilirim
kısa yoldan zengin olmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?