- 15 Mayıs 2013
- 265
- 229
- 323
yok kuzum ilk kez duydummm
valla kuşum bunu öğrenmem lazım nasıl yapıldıgını yanı. şimdi düşünüyorum ne huzursuz bır bebektı ablamın bebeği belki de bu dikenler yüzünden ne bileyim bilemedik o zaman bilseydik oyle çırçır çırpındırırmıydık yavruyu... kendi oğlumda başıma gelirse bilmem lazım nasıl yapılıo nette yok video aman bekliyeyim biraz bir bilen çıkar nasılsa...
seen nerden duydun kuzummm
canım internette okudum Bebeklerde Sırt Dikeni Nedir, Zararlı mıdır, Ne Yapılmalıdır? | Sağlık Bilgisi adresinde gördüm çok şaşırdım
Yaaa delirmek uzereyim....wc yye gidiom cisimi yapiom.cikarken yine geliyo. Nolcak boyle yaaa.uyku da haram tabi.kalk yat kalk bisi anlamiyrm uykudan
Merhaba arkadaşlarr. Bebişime ilk cicilerini aldım sonundaaçıp bakıyorum sürekli. Eşimle alışveriş yaptık ama bi daha ki sefere kendim gideceğim. Bişey beğeniyorum yok o güzel değil şunu al yok bunu al. Gerçi benim istediklerim oldu hep Salı günü şeker yüklemesi yapılacak şimdiden korku bastı.Hiç aram yoktur şekerle, nasıl içeceğim bakalım
Yaaa delirmek uzereyim....wc yye gidiom cisimi yapiom.cikarken yine geliyo. Nolcak boyle yaaa.uyku da haram tabi.kalk yat kalk bisi anlamiyrm uykudan
Valla iki litre faln canim.ama portakal mandalina ve sulu baska seyler de yedigim oluyo. Ondan buyuk ihtimalle. Ayrica süt yogurt ayran da var.mutlaka birini iciom.bide kizim baski yapti mi tamamdirkuzum günde ne kadar su içiyosun
Canım bir ara bende de olmuştu. Bebek aşağılarda gezindiğinde olmuştu. Ama sonra yukarı çıkmaya karar verdi bir iki gün sonra geçmişti biraz. İnşallah seninki de çok uzun sürmez.
güzeller yarın şeker testine gidecem aç gitmem gerekiyo onu biliyom başka önereceğiniz yanıma falan almam gereken bişey var mı
Eki Görüntüle 841535 Eki Görüntüle 841534 Eki Görüntüle 841533
bu akşam kızım için ördüğüm patikler tabanı pembe üstü simli beyaz ipten çiçeginide pembeden yaptım canım kızım rahatla uyuyabilirim artık
sanırım ben bunlardan yapıp bebek hediyesi götürürüm artık yada çok yaparsam ticaretine bile başlayabilirim
kısa yoldan zengin olmak istiyorum da
maşallah çok hızlısın canım battaniyemi bitireyim ben de örcem kızıma bi tane ördüm ama bu modeli de örmek istiyorummm
canım ya ben çok beğendimm bunu vidosunu gönderseneeeeee bende yapmak istiyorum benim kızım olucakk buarada kızın güle güle kullansınnnnnnnnnkendime öz güvenim geldi netten vidyolarla ögrenip ördüm bunu şişle örgüde bilmiyorum tığda bilmiyodum bunları yapabildim daha tığla patik o kadar çok çeşit varki hepsini yapmak istiyorum
battaniye nasıl örüyosun bende battaniye yelek örmek istiyorum ama tığla örülen anlatımlı bişiler olması lazım anlamam için sende resmini çekte görelim modelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?