- 15 Mayıs 2013
- 265
- 229
- 323
hiç ne örem evde bi başıma işte can sıkıntısı
anladım canım aynı dertten gidioruz. çamaşırlar bozdu benım de dengemı yıka Allah yıka kurut Allah kurut... İzmirli hamişler buluşuo bakıorum istanbuldakilerde tık yok oturun anacım oturun
Benimki de evde sanırım canım. Günü henüz kesinleştirmedik. Haberleşiriz tekrar..
kızlar göbişlerdeki çatlak durumları ne alemde? çatlak patlak var mı ? bişiler kullanıyor musunuz?
çatır çatır patır patır anacıgım kilo olmuş 102bebeğin durumu belli daha mını mını yarım kilo fakir kıyması hamılelıge de bahane edemioruz yani she butter diye bir krem var ona başladım bakalım kızarıklıklar gıttı bıraz...
tamam canım insallah denk gelir günlerimiz birbirimizin görüşürüz eşimin tatil günleri hafta içine denk geliyo benim ya 1 tatil oluyo ondan birlikte vakit geçiriyoz sen nerde oturuyon
anladım canım aynı dertten gidioruz. çamaşırlar bozdu benım de dengemı yıka Allah yıka kurut Allah kurut... İzmirli hamişler buluşuo bakıorum istanbuldakilerde tık yok oturun anacım oturun
Cancanlar, size kötü bi haberim var tatili fırsat bilen bir arkadaşım izmire geliyor. sanırım tatili onunla geçirmek zorunda kalıcaz, hayırlısı
kızlar göbişlerdeki çatlak durumları ne alemde? çatlak patlak var mı ? bişiler kullanıyor musunuz?
canım valla çok güldüm o kadar mı kötü ya. ben kilo almadım çok çatlak falan yok ama herkes krem kullan vs diyo. sadece bebe yağı kullanıyorum. dün de body shoptan kakao yağı kremi aldım tavsiye üzereine. ya nasip dicez beklicez artık göbeklerin çatlamamasını. ben 62 den 64,5 kiloya çıktım sadece hamileliğimin başından beri.
neyin var canım hayırdır
ben gribe yakalandımne içebilirim rahatlatsın kızlar?
canım benim ya çok hızlı kilo alıyorum son 2 haftadır sinir oldum ya hele dünden beri 1 kilo 200 gram almışım yuh artık dedim bir günde ya
yemen nasıl canım hareket ediyon mu yuruyuş falan yap musait oldun zaman
ACİL ACİL ÇOK ACİL
arkadaşlar bebeklerde sırt dikeni diye bir şey varmış yıkarken avucunuzun içiyle nazık nazık masaj yapınca cıkıyormus ve bır hafta ıcınde dökülüyormuş boyle bir şey duyan bılen var mı bu masaj nasıl yapılıyor acaba bilen biri tarif etsin ayol çıldırıciyimm internette bişey bulamadım
ACİL ACİL ÇOK ACİL
arkadaşlar bebeklerde sırt dikeni diye bir şey varmış yıkarken avucunuzun içiyle nazık nazık masaj yapınca cıkıyormus ve bır hafta ıcınde dökülüyormuş boyle bir şey duyan bılen var mı bu masaj nasıl yapılıyor acaba bilen biri tarif etsin ayol çıldırıciyimm internette bişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?