2014 Şubat Anneleri

hiç ne örem evde bi başıma işte can sıkıntısı

anladım canım aynı dertten gidioruz. çamaşırlar bozdu benım de dengemı yıka Allah yıka kurut Allah kurut... İzmirli hamişler buluşuo bakıorum istanbuldakilerde tık yok oturun anacım oturun

anladım canım aynı dertten gidioruz. çamaşırlar bozdu benım de dengemı yıka Allah yıka kurut Allah kurut... İzmirli hamişler buluşuo bakıorum istanbuldakilerde tık yok oturun anacım oturun

arkadaş davet etti bakalım nasip olusa görüşüp tanışmak isterim arkadaşlarla 2 tane daha var burda iyi konuştum arkadaş yakın olsa onlarlada tanışmak isterdim

kızlar göbişlerdeki çatlak durumları ne alemde? çatlak patlak var mı ? bişiler kullanıyor musunuz?

çatır çatır patır patır anacıgım kilo olmuş 102 bebeğin durumu belli daha mını mını yarım kilo fakir kıyması hamılelıge de bahane edemioruz yani she butter diye bir krem var ona başladım bakalım kızarıklıklar gıttı bıraz...

canım valla çok güldüm o kadar mı kötü ya. ben kilo almadım çok çatlak falan yok ama herkes krem kullan vs diyo. sadece bebe yağı kullanıyorum. dün de body shoptan kakao yağı kremi aldım tavsiye üzereine. ya nasip dicez beklicez artık göbeklerin çatlamamasını. ben 62 den 64,5 kiloya çıktım sadece hamileliğimin başından beri.

tamam canım insallah denk gelir günlerimiz birbirimizin görüşürüz eşimin tatil günleri hafta içine denk geliyo benim ya 1 tatil oluyo ondan birlikte vakit geçiriyoz sen nerde oturuyon

Gaziemir de oturuyorum canım ben. Merkeze biraz uzağım maalesef. Olsun. Bak tombikkuş un da işi çıktı başka zaman inşallah. Benim herif de izinli sanırım. Bende onunla uğraşırım o gün

Cancanlar, size kötü bi haberim var tatili fırsat bilen bir arkadaşım izmire geliyor. sanırım tatili onunla geçirmek zorunda kalıcaz, hayırlısı

Tamam canım. Başka bigün diyelim o zaman. Müsait günü olan diğerlerine mesaj atsın

kızlar göbişlerdeki çatlak durumları ne alemde? çatlak patlak var mı ? bişiler kullanıyor musunuz?

Göbeğimde hiç yok çok şükür canım ama popom çatlak içinde maalesef. Ben yağ karışımı kullanıyorum. Aktardan aldım markası akzer. Bi de arkadaşım bi çatlak kremi vermişti arada da onu kullanıyorum. Bakalım neler olacak..
:26:

bence sen hiç konusup da moralimizi bozma kuşum 6. ayına gelmış 2.5 kilo almış sordugu soruya bak isyeeeeeaaaaaaannnnnnnn Allaaam Allaaam intaaar etcem kulamı kerim çarpsın

ben gribe yakalandım ne içebilirim rahatlatsın kızlar?

nane limon yap içine elma ayva kabuğu da koy. sonra içerken de içine biraz daha limon sık. sonra biraz tarçın ve karabiber de koyabilirsin. hatta biraz da bal. ben de baya kötüydüm iki gün bunu yapıp içtim baya iyileştim başka bişi yapmadım. bol bol dinlen bi de
bu dediğimi de öyle çok değil en fazla 2 bardak falan iç. geçmiş olsun

Yorgun savaşçııııı geldiiii selam verdiiii ve gittiiii
Seviyorum sizi hamişler

Sabah evden bi çıktım akşam anca girdim :s mutfak dağınıktı onu topladım evi süpür sil yoruldum azcık . Bebişde oynamadı oturdum onu bekliyorum şimdi :))

ACİL ACİL ÇOK ACİL
arkadaşlar bebeklerde sırt dikeni diye bir şey varmış yıkarken avucunuzun içiyle nazık nazık masaj yapınca cıkıyormus ve bır hafta ıcınde dökülüyormuş boyle bir şey duyan bılen var mı bu masaj nasıl yapılıyor acaba bilen biri tarif etsin ayol çıldırıciyimm internette bişey bulamadım

Merhaba arkadaşlarr. Bebişime ilk cicilerini aldım sonunda açıp bakıyorum sürekli. Eşimle alışveriş yaptık ama bi daha ki sefere kendim gideceğim. Bişey beğeniyorum yok o güzel değil şunu al yok bunu al. Gerçi benim istediklerim oldu hep Salı günü şeker yüklemesi yapılacak şimdiden korku bastı.Hiç aram yoktur şekerle, nasıl içeceğim bakalım

ilk defa duydum ve şaşırdım doğrusu.Masaj yaptıkça geçiyormuş sanırım.Banyo yaptırıken avcunun sert yeriyle masaj yapılacakmış sanırım öyle bişeyler okudum.

yok kuzum ilk kez duydummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…