2014 Şubat Anneleri

anneler günaydın sanki pazartesi gibi bugün yahu çarşamba sendromu yaşıyorum :) bu arada idrar yolları iltihabım tamamen geçmiş çok mutluyum :)ağrılar azaldı artık

geçmiş olsun canım kötü olmuş neyseki atlatmışsın eşinin yanınan gelebilmeside iyi olmuş.bilim karnım çok kaşınıyor küçük kırmızı şekilde döküldüde endişelenmelimiyim
sağol canım evet geelbildi şükür
canım yırtılmaya başlıyorsun sanırım bu anlamda soruyorsun evet endişelenebilirsin ama yırtılma dışınsa başka endişe edeceğin bi sorun yaratmaz

anneler günaydın sanki pazartesi gibi bugün yahu çarşamba sendromu yaşıyorum :) bu arada idrar yolları iltihabım tamamen geçmiş çok mutluyum :)ağrılar azaldı artık

ohh ne güzel bende bugün verdim idrarda lokosit baya yüksek seviyede çıktı 22 kadar
kan değerimde hiç bu kadar düşük olmamıştı 10 çıktı

bebek için sorun olmasında ne yapayım kızardı küçük küçük onlarad yırtılmadanmıki acaba.ben sadece duştan sonra bebe yağı kullanıyorum çünkü son bir ayda göbeğimde kıllandı badem yağı artırıyormuşya tüyleri.ama doktora gidince krem istiycem tabi 15 güne kaadr yırtılmazsamçok kızardı çünkü.kanında düşük çıkmış yaaa pekmeze yüklen bilimcim

Canım bebe yağı alerji yapmış olabilir.Bende bebe yağı alerji yaptı önce küçük küçük kızardı ben anlamadım sürmeye devam ettim sonra yanık gibi oldu çok kötü oldu dikkat et.

güzeller slm ayyyyyy karnı çok kaşınan sadece benmiyim yahuuuu yokmu kaşınan kızaran

HİÇ ÜZÜLME tek değilsin deli gibi kaşınıyorum malesef krem sürünce bir süre rahatlıyorum sonra yine başlıyor

geçmiş olsun canım bende göbek atamadım bak düştk bile 100lerden

herşeyin yolunda gitmesi çok iyi kızında iyiymiş maşallah

geçmiş olsun tatlım

speedy hoş geldin tatlım sen iş başı yaptınmı bugün
teyzen doğum yaptımı geçmişe bakmadım hiç

gerçektenmi canım ya sendede kızarma oldumu yada doktora gittinmi krem ne kullanıyorsun

Canım bebe yağı alerji yapmış olabilir.Bende bebe yağı alerji yaptı önce küçük küçük kızardı ben anlamadım sürmeye devam ettim sonra yanık gibi oldu çok kötü oldu dikkat et.

ay ölemiki acaba ne oldu bilmiyorum kızarmaya başladığında 3 gündür falan yağ sürmemiştim çünkü ne yaptın düzeldimi arkadaşım peki şimdi ne kullanıyorsun

geçmiş olsun canım şeker testinden sonra böyle kötü olman normal allahtan eşin yetişmiş yanına..kızınında iyi olmasına sevindim maşallah kilosuda güzel

speedy hoş geldin tatlım sen iş başı yaptınmı bugün
teyzen doğum yaptımı geçmişe bakmadım hiç

bugün başladım hatta sabah ben oynayamadım bblim sen oyna yazdım
ptesi doğum yaptı kuzumuz geldi

gerçektenmi canım ya sendede kızarma oldumu yada doktora gittinmi krem ne kullanıyorsun

avcumun içi ile kaşıyorum sonrasında kızarıyor tabiki de bazı zamanlar da kendiliğinden yan kısımları kızarıyor kaşımamak için direniyorum resmen

acıbadem bebak kremi ve mor olanından bebek yağı kullanıuyorum sabah akşam sürmeye çalışıyorum çatlamamsı için sürekli nemli olması lazım

işyerinde de çok kuru olursa normal krem sürüyorum

Son düzenleme:
her banyodan sonra bebe yağı ve 2-3 günde bir lierac çatlak kremi sürüyorum..

bu lıerac butikbebede satılıyor şu an güvenilirmidir acaba.su perisi kaça aldın eczanedenmi acaba
speedy acıbadem bebak nedir acaba kızlar kuusra bakmayın doktoruma 15 gün var burda cilt doktoruda yok o yüzden soruyorum

kızlar yeni sorum çatlak kremi ne kullanıyorsunuz:)

canım ben 4. ve 5. aylarımda aktardan talya diye bir yağ almıştım aktardaki kız önermişti içinde her çeşit yağ vardı o bitti şimdide kakao yağlı vazelin aldım başka bir kapta 50 ml lik kakao yağı ile karıştırdım gerçekten çok güzel oldu tavsiye ederim uzun süre nemli kalıyor sürdüğün yer ben sabah akşam sürüyorum

ay ölemiki acaba ne oldu bilmiyorum kızarmaya başladığında 3 gündür falan yağ sürmemiştim çünkü ne yaptın düzeldimi arkadaşım peki şimdi ne kullanıyorsun

Uzun süre hiç bişey süremedim doktorum öyle söyledi dinlendirdim geçince normal yağlı bir nemlendirici aldım onu sürüyorum doktorum çatlamanın yapıya bağlı olduğunu en pahalı kremi bile sürsem çatlayabileceğini söyledi bol su iç ve kaşınmaması için nemlendirici sür dedi öle yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…