hafıza için bana ne önerirsin kuzum
Oh maşallah sana çabbık geçsin inşallah ballım
Mutlu günler efenimm
Yok anasının gözü artık ya ben bu exleri bi elime geçirsem zaten.Ama haline şükret canım çünkü ben benimkinin eski nişanlısını görüyorum sürekli canlı canlı aynı mahalledeyiz de her seferinde dövecek gibi bakar bana ama gıcıklık benim değil mi takmam onu hiç.Son zamanlarda karnımın büyüdüğünü gördükçe iyice değişti bakışları ve o hala bekar
Canım belki anormal bir anına denk gelmiştir çünkü söylediğin çok normal birşey kafasında başka birşey var ve ona takıldıysa senin dediğini farklı algılamış bile olabilr dur bakalım belki farklı düşüncesi oluşacaktır bir kaç zamana
Halı çok güzel canım güle güle kullanın ama bellona da erkek bebekler için hiç güzel halılar yok
Canım cidden pozisyonundan dolayı görememiş olabilir dur bakalım bi diğer kontrolde inşallah her organı tam olarak görülecektir doktorlar biraz garanticidir o yüzden o şekilde söylemek zorunda kalıyorlar hani sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına hesabı :26:
Sanki çok ihtiyacı varmışta
canım cevabın için sağol omega 3 zaten günde 2 kere demir bi de decavit çok olur diye düşündüm ben de şişeriz valla :) doktor da benden sona ameliyata girecekti sormayı akıl edemedim doğuma kadar ikisine mi devam edeceksin canım
kızlar yeni sorum çatlak kremi ne kullanıyorsunuz:)
benim göğsümde bir kaşınma falan yok canımkızlar göğüsleriniz ne durumda benim uçları deli gibi kaşınıyo ve ağrıyo göğüslerim kopacak gibi
gözünüz aydın speedy nasıl bari teyzen iyimiş bebecik nasılbugün başladım hatta sabah ben oynayamadım bblim sen oyna yazdım
ptesi doğum yaptı kuzumuz geldi
avcumun içi ile kaşıyorum sonrasında kızarıyor tabiki de bazı zamanlar da kendiliğinden yan kısımları kızarıyor kaşımamak için direniyorum resmen
acıbadem bebak kremi ve mor olanından bebek yağı kullanıuyorum sabah akşam sürmeye çalışıyorum çatlamamsı için sürekli nemli olması lazım
işyerinde de çok kuru olursa normal krem sürüyorum
ben çatlak kremi kullanmıyorum canım oğlumdada hiç kullanmadım ve çatlamadım bundada henüz kaşıntı falan yok çatlamam umarımkızlar yeni sorum çatlak kremi ne kullanıyorsunuz:)
geçmiş olsun canım şeker testinden sonra böyle kötü olman normal allahtan eşin yetişmiş yanına..kızınında iyi olmasına sevindim maşallah kilosuda güzel
kızlar yeni sorum çatlak kremi ne kullanıyorsunuz:)
gözünüz aydın speedy nasıl bari teyzen iyimiş bebecik nasıl
canım ben 4. ve 5. aylarımda aktardan talya diye bir yağ almıştım aktardaki kız önermişti içinde her çeşit yağ vardı o bitti şimdide kakao yağlı vazelin aldım başka bir kapta 50 ml lik kakao yağı ile karıştırdım gerçekten çok güzel oldu tavsiye ederim uzun süre nemli kalıyor sürdüğün yer ben sabah akşam sürüyorum
Uzun süre hiç bişey süremedim doktorum öyle söyledi dinlendirdim geçince normal yağlı bir nemlendirici aldım onu sürüyorum doktorum çatlamanın yapıya bağlı olduğunu en pahalı kremi bile sürsem çatlayabileceğini söyledi bol su iç ve kaşınmaması için nemlendirici sür dedi öle yapıyorum..
bu lıerac butikbebede satılıyor şu an güvenilirmidir acaba.su perisi kaça aldın eczanedenmi acaba
speedy acıbadem bebak nedir acaba kızlar kuusra bakmayın doktoruma 15 gün var burda cilt doktoruda yok o yüzden soruyorum
kızlar ya şeker testini öğlen sonu yaptırsam olur mu acaba illaki sabah mı yapılması gerek bilgisi olan var mı???
kızlar ya şeker testini öğlen sonu yaptırsam olur mu acaba illaki sabah mı yapılması gerek bilgisi olan var mı???
haftasonu benim gögsümden süt geldi ilk kez çok şaşırdım bir daha gelmedi o ayrı
kaşınma ve acı yok bebek yağı ben gögsüme de sürüyorum
güvenilirdir sanırım butikbebedeki..bende internetten aldım eczanelerde daha pahalı oluyo1 tanesi 75tl oluyo ben 2 tane 85tl vermiştim aldığımda..butikbebede kaç tl?
teyzem gaz sıkıntısı olduğu için 2 gece hastanede yattı bugün evlerine geldiler çok şükür
sezeryan olmanın tek kötü yanı sanırım bu gaz çıkmadığında hem anneyi hem bebeği rahatsız ediyor aynı zaman da da hastaneden çıkarmıyorlar neyseki düzeldiler şimdi iyiler
gelen süt sarımıydı peki?bu sabah sütyenimde gördüm sarı bişey gelmiş şaşırdım bende..bebe yağını ve kremide sürüyorum göğüslerime ama ucuna hiçbişey sürmedim orayada sürmelimiyim?
teşekkür ederim kızlar eğer şu anki kızarıklıklarım çatlağa dönüşürse bitttim demektirartık mecbur sürücem bişiler
evet o gaz sorunu var
geçenlerde alt komşumlar konuştum eylülde yaptı doğumu bu sezeryandaki narkozdan ötürü bağırsaklarına bişi olmuş hiç çalışmamış bağırsaklar doğumun üzerine tam 10 gün yatmış hastanede halada çok iyi değilim ilçalarla çıkıyorum wcye diyyordu
demekki aneztezi ilaçları bağırsakları etkileyebiliyor
canım kızarıkların kaşınıyosa çatlıyosundur mutlaka başla sürmeye en aznından nemlendiricili krem sür ama ihmal etme ne olur ne olmaz biz önlemimizi alalımda gerisi artık vücudumuzun yapısına kalmış
canım o kadar uzun süre aç karnına durabilmessin bence o yüzden en mantıklısı sabah yaptırmak yoksa öğlen sonuna kadar aç kalman gerekki bu hamile için çok çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?