2014 Şubat Anneleri

kızlar yeni sorum çatlak kremi ne kullanıyorsunuz:)

ben ne olur ne olmaz diye bazı günler mustela çatlak kremi bazı günler de bitkisel yağ karışımı (badem-susam-kayısı yağı) kullanıyorum. evde dedemizin bahçesinin has zeytinyağı var ama kıyamıyorum ona. belki son ay çok ihtiyaç olursa kullanabilirim.şimdilik çatlama,kızarma,kaşıntı vs olmadı.

Son düzenleme:

evet canm haklısın hiç böyle düşünmemiştim en iyisi ertesi gün gitmek

benimde belki süt geldi biraz bilemiyorum yada göğüs ucum yara oldu o yüzden..takipte kalayım o zaman..

off evet aç kalamam dr. çok dolu olduğu için bu saate alabildik neyse artık kont.de dr. derim ertesi gün sabah yaparlar testi
evet imkanın varsa ertesi gün tekrar gidersin

bizimki de böyle oldu işte lavman ile rahatladı
onun gazı bebeği de etkileyince durum daha da kötü oluyor
teyzemi öyle görünce iyice korktum dr sezeryan da diyebilir bana o zman naparım bilmiyorum

haktan hayırlısı olsun tatlım umarım sorun yaşamazsınız
bende öncekide normal olduğu içn normal istiyorum tabi hatta böyle sabah doğum yapayım saat en geç 4 gibide hastaneden çıkayım istiyorum hastanede yatmakta kötü çünkü en azından ben istemiyorum birde evde bir velet daha olunca

benimde belki süt geldi biraz bilemiyorum yada göğüs ucum yara oldu o yüzden..takipte kalayım o zaman..

evet takip et bakalım canım süt olabilir belki

bende normal istiyorum ama dr nasıl doğum olacağı son hafta da belli olur dediği için % 10 bile olsa sezeryan a da alışmaya çalışyorum

kızlar benim sol göğsümün altı mosmor olmuş ve baya bi çatlamış.aslında kremde sürüyordum ama hiç bişey fayda etmedi.karnımda çatlak yokk ama göğsüm felaket oldu

ay benim yavrum değişik bir hallerde içeriye çakıyor yani dışarı karnıma değilde sanki ayaklarını yere vuruyor böle içerden çok hafif hissediliyor:)

inanmıyorum canım ya demir hapı vs. kullanmana rağmen, üstelik eti de seven ve tüketen bir insansın, düzenli besleniyorsun nasıl 10 çıkar?
benim hamilelik öncesi 13.7 filan çıkardı hep, demir hapına başlamadan evvel 3. ayda 13.0 çıkmıştı da kan değerim düştü diye üzülmüştüm. belki şimdi hepimizin 9-10 civarı...ben de cumartesi günü hem kan testi hem de idrar testi isteyeceğim doktordan (kendisi gerekli görmüyor ama). bakalım değerler nasıl çıkacak...

kızlar benim sol göğsümün altı mosmor olmuş ve baya bi çatlamış.aslında kremde sürüyordum ama hiç bişey fayda etmedi.karnımda çatlak yokk ama göğsüm felaket oldu

canım bence görün doktora mor olması enteresan ah burda doktor olsa ben kimsenin kafayı ağrıtmadan direkt doktora gidicemde işte

yaa maşallah bebeklerinize benimkine doktor en son gittiğimde 720 gr dedi 25 haftalıktık tam bebğim önceden önde gidiodu kilosu nasıl oldu anlamadım. özellikle yediğiniz bişiler varmı ne yapsam bebişim için beslense

canım benimde normalde 12 den aşağı inmezdi hiç bende şaşırdım açıkcası
demir habını düzenli kullanmıyorum gerçi aklıma gelikçe yutuyorum oda haftada 5 güne falan tekabül ediyor daha bir kutu bitmedi düşün

canım bence görün doktora mor olması enteresan ah burda doktor olsa ben kimsenin kafayı ağrıtmadan direkt doktora gidicemde işte

zaten ilk çatlaklar o şekilde oluşuyor canım önce mor sonra kırmızı sonrada ten rengine dönüyor.ben ebeyim ve bana kontrole gelen gebeleriminde çatlakları öyle oluyor.

demiri yine de haftada 5 gün alıyormuşsun artık bundan sonra her gün al canım, malum havalar da soğudu. kan değerin düşük olursa üşürsün mazallah.
bbilimcim sen omega 3 desteği alıyo musun, sabah sen yokken biz konuştuk da bazı arkadaşlar kullanıyor, doktorları vermiş. benim doktora sorsam "haftada 2 gün balık ve her gün ceviz yiyorsan gerek yok" der kesin:)
biz balığı çok severiz ve özellikle her hafta 2-3 kez somon, hamsi ve değişik başka bir balık yiyoruz. cevizi de her oturuşta 4-5 tane yerim. yeşil yapraklılardan salata, brokoli vs de tüketirim. bilmiyorum bir soracam doktora ne diyecek bakalım.

ben balık pek tüketmem canım ama hamileliğimin ilk gününden beri omega 3 içiyorum doktor yesende yemesende veriyor sanırım vardır bir bildikleri..sende sor mutlaka vitaminin zararı olmaz sonuçta..

senin almana gerek yok arkadaşım zaten somon yiyorsan en yağlı balık bende omega3 başlamıştım ama cuma günü doktorum bıraktırdı.kesinlikle kullanma kimyasal sonuçta içinde yararı kadar zararıda var dedi.bende cumadan beri kullanmıyorum.bu arada arkadaşlar vitamin ilaçlarının içinde domuz jelatini varmış onuda kesinlikle kullanmayın

Benim gibi uzun süre online görünüp bişey yazmayanlar ne işler yapıyorsunuz dökülün

Benim kalkıp çook iş yapmam lazım ama bebek arabası olayını tek başıma çzecekmişim gibi pc başından kalkmadan yorum okuyup duruyorum.Daha önceliklerimi bile sıralamadım ya Bu olayı çözen var mı? Ben bayağı geriden geliyorum gerçi :)

pierre cardin ps 102 bebek arabası alıcam ben artık ona karar verdik.hem baston hem travel sistem

canım kafana takma, bebek kilosu hesaplayıcıda 25. gebelik haftasının bitiminde 790 gram yazıyor. yani çok büyük bir fark yok.
et-balık, aşurelik buğday, nohut-fasulye, tahin, kuru incir-ceviz vb. gıdalara ağırlık verirsen bebişin kilo alır diye düşünüyorum. bir de internette bir röportajda omega 3 takviyesinin 2.5 kilo doğacak bir bebeğin 3.5 kilo doğmasını sağladığıyla ilgili bir bilgi yer alıyor. serdar ural diye bir doktor söylemiş, kanıtlanmış bir bilgi olduğundan şüpheliyim ama aşağıda linki var bir bak istersen.

Gebelikte Omega-3'ün önemi - Milliyet.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…