kızlar dün metro cok kalabalıkdı ve bana yer verdiler.eşimde diyor bu tşortlerden bende giyeceğimne güzel sana yer verdiler kızım sayesinde oldu.canım kızım şimdiden annesine bissürü faydası var
Çok saçma şekillerde, saçma sapan tepkiler veriyorlar. Hamile olan onlar mı biz miyiz anlamıyorum hee?Üzülme inşallah sapasağlam kalkar ameliyat masasından. Benim de büyük anneanne bir kaç hafta öne vefat etti.
Merhaba kimse varmiii
Kızlar Merhaba
Nasılsınız Bugün ??
Neler Kaynatıyorsunuz Bakalım??
kızlar selam
sağlık ocağına tetanoz aşısı vurdurmakta direnen var mı aranızda
doktora kilo meselesini sordum dostlar şu ana kadar sadece 4 kilo almamız lazımmış nerdeeeeeeee:)))))
Nasilsiniz? subat annelerini birkac haftadir takip ediyorum bende insallah öyle olucam.Umarim saglikli bir sekilde geciririz geciririz kalan zamani.Bizde ufak tefek seyleri almaya basladik onlari seviyoruz :) şimdilik bide cok heycanla bekliyoruz esim zaman gecmiyor diyo.... hakli bencede
ben vurdurdum gitti canım doktor vurdurabilirsin dedi
ama vurdurmayan da var tabi
kimmiş o doktor yav saçmalamasın:) herkes 7. aya girdi artık, 4 kilo çok az. Bence normali 6-8 kilo almak.
doktorum pasl neşter lemi kesecem seni gereği yok dedi. ama sağlık ocağı resmen taciz ediyor beni. dayanamadım bugün gidip vurdurdum. inşallah yan etkisini çok yaşamam. oğlumda da doktorum aynıydı ve vurdurmadan doğurmuştum. çok şükür bişey de olmamıştı.
hayırlı olsun bebişin
Aaa Canım
Seni Burda Görmek Ne hoş
Çok Teşekkürler
Seninde Bebeğin Hayırlı Olsun
kızlar selam
sağlık ocağına tetanoz aşısı vurdurmakta direnen var mı aranızda
Eki Görüntüle 843854 baston bu tip iki kolu olan bebek arabaları canım
hatta benim aldığım bu 180 dereceye kadar yatabilio hafif oluo az yer kaplıo
bastonlar oyüzden kullanışlıdır:)
bencede yav 4 de neymiş pehh
tabi 9 olmayaydım eyiydi haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?