2014 Şubat Anneleri

kızlar dün metro cok kalabalıkdı ve bana yer verdiler.eşimde diyor bu tşortlerden bende giyeceğim ne güzel sana yer verdiler kızım sayesinde oldu.canım kızım şimdiden annesine bissürü faydası var

Ya benim ki hala anlaşılmıyor. Bir de bol giyinince. Ben de hayatta söylemem. Eşimde terslenip dövmektense susmayı tercih ediyo :) Son aylara kadar ayakta devam gibi görünüyor. Sivri bebişlere özeniyorum

başınız sağolsun cnm, mekanı cennet olsun inşallah, eminim doğacak yavrunu görmesini çok isterdin ama yaşlılarımız artık bir süre sonra huzura kavuşmak istiyorlar, bizi bırakıp gidiyorlar, elden bir sey gelmiyor.

Nasilsiniz? subat annelerini birkac haftadir takip ediyorum bende insallah öyle olucam.Umarim saglikli bir sekilde geciririz geciririz kalan zamani.Bizde ufak tefek seyleri almaya basladik onlari seviyoruz :) şimdilik bide cok heycanla bekliyoruz esim zaman gecmiyor diyo.... hakli bencede

selam kızlarr

ancak net buldum
olduğum yerde net yok yahu fenalık geldi sorunu da çözemediler.

moralleri bozuk olanlar kendini toplasın bakalım
kocaları kim takar
istediğinizi alın bağırmak da neymiş öyle

buarada 9 kilo aldım
ben de bi prog var bu haftaya kadar 6-8 kilo aralığı vermiş ben fazla almışım:)
ama verecez sonradan dert etmeyinn yemiciz mi canım kilo alıosak:))

hayırlı olsun canım,

sen de hamilelik takvimini ekle bence profiline. tahmini doğum tarihin ne zaman? ne yiyip ne içiosun, kaç kilo aldın, çalışıo musun,hamilelikle ilgili bir sıkıntın var mı, hangi şehirdesin? bunları belirtirsen ortak noktalar daha rahat ortaya çıkar.

ben vurdurdum gitti canım doktor vurdurabilirsin dedi
ama vurdurmayan da var tabi

doktorum pasl neşter lemi kesecem seni gereği yok dedi. ama sağlık ocağı resmen taciz ediyor beni. dayanamadım bugün gidip vurdurdum. inşallah yan etkisini çok yaşamam. oğlumda da doktorum aynıydı ve vurdurmadan doğurmuştum. çok şükür bişey de olmamıştı.

bi arkadaş eğer olmak istemiosanız alerjim var diyin peşinizi bırakırlar demiti
evvelinde diyeydin akıl verirdik sana
bi yan etki olmadı ben de sende de olmaz inşallah korkma

kızlar selam

sağlık ocağına tetanoz aşısı vurdurmakta direnen var mı aranızda

selam kuta, doktor kararı bana bıraktı, çocukluktan bu yana hiç tetanoz aşısı olmamıştım. ama ben aşı olmaya karar verdim. 2.dozu da oldum geçen hafta.
çevremde aşı olmayanlar da var, tamamen ruhsal duruma bağlı galiba, pimpirikli bir kişi aşı olup kendini rahatlatabiliyor. rahat bir kişi de nasıl olsa doğum hastanede olacak, mikrop kapma riskim yok diyerek aşı olmuyor ve o da kendini rahatlatıyor.

bizim gibi pimpirikli-rahat ortası kişiler de önce kararsız kalıyor sonra da bir taraf ağır basıyor mecbur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…