2014 Şubat Anneleri

şimdi bu aşının gerçeten zarra verme ihtimali varmıki acaba
ben kayseride doğum yapmayı düşünüyorum amaaa gel gelleim olmayadabilir birden bu küçük ilçede doğum yapmak zorunda kalamk hiç hoş olmaz heralde o yüzden 2.yide vurulmayı düşünüyorum kendi doktorumda hiç sormadı sağolsun aşıyı falan bende unuttum.ama küçük bir ilçede yaşayan biri olarak vurulmama lüksüm yok sanırım.bu arada ebemde arycaktı aramadı henüz geççenlerde evlenmişti sanırım oda kafası karışık bi ara giderim

kızlar şeker yüklememin sonucunu aldım 147 çıkmış sınırın az üzerinde ama 100 lük yükleme yapalım dedi doktorum
haftaya 100 lük yükleme için tekrar gideceğim offfffffffffffff

ayrıca yediğim bişey yok ama ben zaten güzel besleniyodum eşim sayesindede tabi o asla meyve yemeden yatmaz ymeekelrimizde 3 çeşit olur asla öyle geçiştirmek bilmez o yüzden alışkınım yani haftada 1 balık yiyorum hatta baan kalsa iki yerim hergün yogurt peynir yumurta yiyorum hergün bazen gün aşrı süt içiyorum ceviz badem gb kuruyemiş yiyorum ben mesela yumuyum çok severim hamişleyken yemedim hiç onu bastırmak için cevizli dut pestili felan yiyorum 5. ayıma kada rttalıdan tiksinmiştim hiç tatlı ymeedim şimdi yavaş yavaş ymeeye başladım geri kalan hep normal biş şekilde yiyorum otçul biriyim koca bi tabak salata yaparım kendime sabah kahvaltı öğlan akşam ymeklerini aksatmıyorum ara öğünlerde bile mandalina elma felan yiyorum gecede emye yiyorum hatta abartıyorum meyvede elma armut üzüm ayva nar mandalina hepsinden ne varsa yiyorum şişiyorum yatıyorum sabah namaza kalkıyorum sanki hiçbişi ymememişim gb içim kazınıyo yani abartılı bi özen göstermiyorum ama ymeem iyi 58le hamile kaldım şuan 62 yim açken 61 çıkıyorum tokken 62 4 kilo aldım

kimmiş o doktor yav saçmalamasın:) herkes 7. aya girdi artık, 4 kilo çok az. Bence normali 6-8 kilo almak.

ben 4 kilşo aldım hatta bayrama kadar 2ydi 60 bile görmğyodum tartıda bayramda resmen 1 haftada evrim geçirdim 63 bile gördüm tartıda hep annemin kayınvaldemin yüzünden şimdi evimdeyim bayramdan beri 62ye düştüm açken 61 tokken 62 yim 58le başlamıştım 4 kilo aldım yani doktorada çok şiştim dedim bayram sonra gidişimizde birden 3 kilo aldım dedim sonra tatrtındım 4 kilo gayet iyi dedi

kızlar şeker yüklememin sonucunu aldım 147 çıkmış sınırın az üzerinde ama 100 lük yükleme yapalım dedi doktorum

tüh bbilimim ya tam sınırda çıkmış, az düşük çıkaydı keşke,
neyse sağlık olsun canım üzülme,

seninki öyle çıktıysa vay halime
niye kız benle ne alakası var
tüh bbilimim ya tam sınırda çıkmış, az düşük çıkaydı keşke,
neyse sağlık olsun canım üzülme,

şeker çıkmayacana nerdeyse eminim aslında 100 lük sonucunda fakat hatanede 3 saat geçirmek istemiyorum ya en az 3 saat sürer çünkü :2:

sen yaptırdınmı lip ?

Son düzenleme:
Kızlar selam bugün ayrıntılı ultrasona gşrdik 24+0 günlük bebişim çok şükür organları sağlam kilosu 672 grammış inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıZa

niye kız benle ne alakası var

şeker çıkmayacana nerdeyse eminim aslında 100 lük sonucunda fakat hatanede 3 saat geçirmek istemiyorum ya en az 3 saat sürer çünkü :2:

sen yaptırdınmı lip ?

bence de şeker çıkmayacak canım ama işte hastanede o bekleme süreci vs... neyse sağlık olsun, yanına kitap götürürsün, ya da bir arkadaş,
ben bu cumartesi yaptırıcam, saat 8.30 a randevu aldık.
aslında rendevumuz geçen hafta cumartesiydi ama ertelendi.

Bbilim çok geçmiş olsun. 100lüğe giderken yanına yiyecek bişeyler ve mümkünse birini de al bari. En don verince kanı atıştırırsın hemen. İnşallah onda bir problem çıkmaz.

kızlar ya şeker testini öğlen sonu yaptırsam olur mu acaba illaki sabah mı yapılması gerek bilgisi olan var mı???

Canım benim randevum yarın öğlen 2de. 50lik yükleme yapılacak. Bana söyledikleri şekerli, karbonhidratlı şeyler yeme o gün oldu. Onun dışında bir şey demediler.

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin...

Başın sağolsun canım...

Selam kızlar. Bugun ikinci aşımı oldum, hem vururken çok acıdı hem de daha sonra. Vurdultan iki dk sonra da midem bulanmaya başladı. Ayağa kalkayım dedim bu sefer gözlerim karardı ve başım döndü. 5 dk sonra da geçti ama telaşlandım bayağı. Başına gelen var mı?:26::26:

Bu arada benim doktor detaylı istemedi ama ben içimin rahat etmesi için baktırmak istiyorum. İstediğim doktoru aradım. Özeldeydi, devlete tayini çıkmış. Adamı cepten aradım, haftaya kadar iş başı yapmayacağını söyledi. Geç olur mu detaylı için? Belli haftalarda yapılma amacı sadece yasal olarak aldırma hakkı olması açısından mı yoksa bebeğin haftası ilerledikçe daha az mı net olur görüntü?:26::26::26:

Bu arada bebek arabasıyla ilgili de bir şeyler yazacaktım unutmuşum.
Biz de travel sistem olup büyük tekerlekli olanlardan istiyorduk ama hepsi çok ağırdı. Min 15 kg var hepsi. Kapatması da birçoğunu pratik görünmüyordu. En son britax römer b-agile ı bulduk. O da travel sistem. 8 kg ve kapanışı gösterildiğine göre çok pratik. Haftasonuna kadar elimize ulaşacak bakalım. O zaman özellikle kapanış konusunda test edip ona göre tavsiye ederim:)

kızlar pijama ve gecelik takımı aldınızmı?ben aradığım gibi birtrlü bulamıyorum ya cok kadınsı oluyor yada güzel değil.ayrıca fiyatlarda cok pahalı.alan oldumu aranızda

canım benim de 151 tekrar istemedi yaa benden şekerli falan yeme fazla dedi koruyorum :18::18:

Tatlim bende bugun yaptırdım 2.dozu.ayni etkiyi bende de gösterdi. Ilkinde agrim cok oldu.hatta vuruldugum günün gecesi ateslendim sıtma tuttu snra da.bunda da agri oldu ama mide bulantısı ve baş dönmesi de yasadim.bii saat sürdü gecti.ins gece ateslenmem.

Zaten iki gündür başım cok agriyo.migrenim tuttu

Son düzenleme:
kızlar pijama ve gecelik takımı aldınızmı?ben aradığım gibi birtrlü bulamıyorum ya cok kadınsı oluyor yada güzel değil.ayrıca fiyatlarda cok pahalı.alan oldumu aranızda

Ben daha bakmadim canim.kizimin eksiklerini bi bitireyim kendime başlıcam

teşekkürler canım bilgilendirmen için ama diğerleride yatmıyormuki acaba bu sadece yazın kullanılabilir gibime geliyor:26:
yok canım kış yaz hep kullanılıo bunun kışlık battaniyesi var ayrı olarak hepside yatmaz bunların
araştırmaya başlayınca göreceksin sen de
içine sinen bişi bulunca da alırsın zaten

cüsseli hatunlarız vesselam, o kadar olsun artık:) benim de 8 kilo oldu :))
evet allahtan boy var yoksam işimiz yaş:)

bilimcim inşallah çıkmaz bişi. evet 3 saat çok fena ama ayapacak bişi yok kitap götür yanında okursun

malesef daha kendime bişi bakmadım netten baktım pahalı idi
ama buradan uyguna alanlar var biraz aramak gerkeiyor sanırım

Ben daha bakmadim canim.kizimin eksiklerini bi bitireyim kendime başlıcam

napıosun kızz bebişinin eksiği bitmezz bitmezz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…