sağol canım
izindeydim ancak gelebildim
yaa maşallah bebeklerinize benimkine doktor en son gittiğimde 720 gr dedi 25 haftalıktık tam bebğim önceden önde gidiodu kilosu nasıl oldu anlamadım. özellikle yediğiniz bişiler varmı ne yapsam bebişim için beslense
kimmiş o doktor yav saçmalamasın:) herkes 7. aya girdi artık, 4 kilo çok az. Bence normali 6-8 kilo almak.
kızlar şeker yüklememin sonucunu aldım 147 çıkmış sınırın az üzerinde ama 100 lük yükleme yapalım dedi doktorum
haftaya 100 lük yükleme için tekrar gideceğim offfffffffffffff
kızlar şeker yüklememin sonucunu aldım 147 çıkmış sınırın az üzerinde ama 100 lük yükleme yapalım dedi doktorum
kızlar selam
sağlık ocağına tetanoz aşısı vurdurmakta direnen var mı aranızda
niye kız benle ne alakası varseninki öyle çıktıysa vay halime
tüh bbilimim ya tam sınırda çıkmış, az düşük çıkaydı keşke,
neyse sağlık olsun canım üzülme,
İyii iyi canım. Sık sık görüşürüz o zaman artık
niye kız benle ne alakası var
şeker çıkmayacana nerdeyse eminim aslında 100 lük sonucunda fakat hatanede 3 saat geçirmek istemiyorum ya en az 3 saat sürer çünkü :2:
sen yaptırdınmı lip ?
kızlar ya şeker testini öğlen sonu yaptırsam olur mu acaba illaki sabah mı yapılması gerek bilgisi olan var mı???
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin...güzelim geçmiş olsun, vücut 2 canlı tabi, normalde olsa açlığa dayanırız da, şu anki durumumuz çok farklı. iyi ki eşini aramışsın, yemek yemişsin...
maşallah bebişine, büyüdüler iyice kuzular...sağlıkla doğsunlar da, günlerini görelim.
benim de bugün hiç iyi başlamadı, dün bebek yatağı konusunda tartışmıştık eşimle, daha doğrusu tartışamadık bile, kendisi bağırarak kendini ifade etmeye başlayınca ben de odaya gittim, nedense dokundu bu olay bana, ağladım bir süre, sonra uyumuşum. bugün de aklıma geldikçe gözlerim doldu, öğlen eve gidince yine ağladım :) herhalde ağlayasım varmış:)) bir de benim büyükbabiş hasta, safra kesesinden ameliyat olacak bugün, 86 yaşında kendisi. annemle babam da bugün ankara'ya gittiler onun yanına...onun da stresi, üzüntüsü var tabii. neyse hayırlısı neyse o olsun...
Çok saçma şekillerde, saçma sapan tepkiler veriyorlar. Hamile olan onlar mı biz miyiz anlamıyorum hee?Üzülme inşallah sapasağlam kalkar ameliyat masasından. Benim de büyük anneanne bir kaç hafta öne vefat etti.
görüşürüz tabi canımhamilelik nasıl gidiyor ?
bblim ; inşallah 100lükte daha iyi çıkar
Selam kızlar. Bugun ikinci aşımı oldum, hem vururken çok acıdı hem de daha sonra. Vurdultan iki dk sonra da midem bulanmaya başladı. Ayağa kalkayım dedim bu sefer gözlerim karardı ve başım döndü. 5 dk sonra da geçti ama telaşlandım bayağı. Başına gelen var mı?:26::26:
Bu arada benim doktor detaylı istemedi ama ben içimin rahat etmesi için baktırmak istiyorum. İstediğim doktoru aradım. Özeldeydi, devlete tayini çıkmış. Adamı cepten aradım, haftaya kadar iş başı yapmayacağını söyledi. Geç olur mu detaylı için? Belli haftalarda yapılma amacı sadece yasal olarak aldırma hakkı olması açısından mı yoksa bebeğin haftası ilerledikçe daha az mı net olur görüntü?:26::26::26:
kızlar pijama ve gecelik takımı aldınızmı?ben aradığım gibi birtrlü bulamıyorum ya cok kadınsı oluyor yada güzel değil.ayrıca fiyatlarda cok pahalı.alan oldumu aranızda
yok canım kış yaz hep kullanılıo bunun kışlık battaniyesi var ayrı olarak hepside yatmaz bunlarınteşekkürler canım bilgilendirmen için ama diğerleride yatmıyormuki acaba bu sadece yazın kullanılabilir gibime geliyor:26:
evet allahtan boy var yoksam işimiz yaş:)cüsseli hatunlarız vesselam, o kadar olsun artık:) benim de 8 kilo oldu :))
bilimcim inşallah çıkmaz bişi. evet 3 saat çok fena ama ayapacak bişi yok kitap götür yanında okursunkızlar şeker yüklememin sonucunu aldım 147 çıkmış sınırın az üzerinde ama 100 lük yükleme yapalım dedi doktorum
malesef daha kendime bişi bakmadım netten baktım pahalı idikızlar pijama ve gecelik takımı aldınızmı?ben aradığım gibi birtrlü bulamıyorum ya cok kadınsı oluyor yada güzel değil.ayrıca fiyatlarda cok pahalı.alan oldumu aranızda
Ben daha bakmadim canim.kizimin eksiklerini bi bitireyim kendime başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?