senin almana gerek yok arkadaşım zaten somon yiyorsan en yağlı balık bende omega3 başlamıştım ama cuma günü doktorum bıraktırdı.kesinlikle kullanma kimyasal sonuçta içinde yararı kadar zararıda var dedi.bende cumadan beri kullanmıyorum.bu arada arkadaşlar vitamin ilaçlarının içinde domuz jelatini varmış onuda kesinlikle kullanmayın
pierre cardin ps 102 bebek arabası alıcam ben artık ona karar verdik.hem baston hem travel sistem
Benim gibi uzun süre online görünüp bişey yazmayanlar ne işler yapıyorsunuz dökülün
Benim kalkıp çook iş yapmam lazım ama bebek arabası olayını tek başıma çzecekmişim gibi pc başından kalkmadan yorum okuyup duruyorum.Daha önceliklerimi bile sıralamadım yaBu olayı çözen var mı? Ben bayağı geriden geliyorum gerçi :)
Şimdi baktım bu modele. Bu pusetler altı aydan önce kullanım sağlıyor mu? Malum bizim dört aydan sonra yaz olacak. Koyarız bebeleri içlerine çıkarız dimi ya :)
valla al benden de o kadar, daha hiç bi sey almadık doğru dürüst, bebek arabasını da birisi " git şunu al, çok iyi, memnun kalacaksın" dese de gidip onu alsak, hiç araştıracak, bakacak, edecek, eşimle polemiğe girecek halim yok... oto koltuğunu söz verdi dayısı alacakmış :)
port bebe midir nedir, sepet gibi bir seyin içinde taşıyosun ya onu almayı düşünmüom, pek kullanılmadığını duydum yeni bebeği olan bir arkadaştan, hatta kendisi "istersen vereyim, pek kullanmadık " dedi.
canım tam yatarlı o yüzden kullanılıyor 4aydan sonra.zaten koca bir araba alıp tekrar baston almaktansa hem baston alıp hemde travel sistem olması cok avantajlı geldi
Kızlar Merhaba
Nasılsınız Bugün ??
Neler Kaynatıyorsunuz Bakalım??
doktora kilo meselesini sordum dostlar şu ana kadar sadece 4 kilo almamız lazımmış nerdeeeeeeee:)))))
Merhaba :) Sohbete yeni başladım ben. Bebek arabalarından girdim konuya. Var mı bir tavsiyeniz :)
İki aydır tartıya çıkmamıştım. Geçen zorla çıkarıldımSadece bir kilo fazlalık görünce çok mutlu oldum ama sonra doktorun tartısıyla bizim tartımız arasında büyük bir fark olabileceği aklıma gelip heveslenmemeye karar verdim Ben 5-6 kiloyla tamamlamak istiyordum ama zor
selam kızlar
bugün 99 güne düştük göbek atacaktım ama o kadar halsizim ki sabah doktor randevum vardı şeker yüklemem yapıldı orda hiç bir sorun yaşamadım şükür, sonra muayene falan derken saat 11 de eve geldik 11:30 da okula gitmeyen istemiyorum diye ağlayan oğlumu ağlamalarına rağmen okul servisine bindirdim ve buraya yani iş yerime gelmek için tramvaya bindim, tramvayda bir fenalaştım bayılacaktım sanki biri beni öldürüyor sandım bişiler yemeye fırsatımda olmamıştı çünkü durakta zar zor inip eşimi çağırdım o geldi bi yere götürdü yemek falan yedik işe gitme dedi ama gelmek zorundaydım sadece benim yapabileceğim bir iş var çünkü ugün olması gereken
hala halsizim ama yinede iyi sayılırım
şekerin sonucunu halen almadık bu arada;
kızımızı gördük tabi günün en iyi haberi buydu 940 gr olmuş kızım gelişimi falan gayet iyi dedi doktor amcamız
ben de 15-16 ile tamamlasam diyorum 6-7 arası şu an :)))))))
Ooo hedefi yüksek tutmaaŞaka bir tarafa kolay kilo verebilen için sıkıntı değil bence ya :)
Ben ilk 7 kilo vermiştim. Sayılırmı o sayılır mı? :)))
güzelim geçmiş olsun, vücut 2 canlı tabi, normalde olsa açlığa dayanırız da, şu anki durumumuz çok farklı. iyi ki eşini aramışsın, yemek yemişsin...
maşallah bebişine, büyüdüler iyice kuzular...sağlıkla doğsunlar da, günlerini görelim.
benim de bugün hiç iyi başlamadı, dün bebek yatağı konusunda tartışmıştık eşimle, daha doğrusu tartışamadık bile, kendisi bağırarak kendini ifade etmeye başlayınca ben de odaya gittim, nedense dokundu bu olay bana, ağladım bir süre, sonra uyumuşum. bugün de aklıma geldikçe gözlerim doldu, öğlen eve gidince yine ağladım :) herhalde ağlayasım varmış:)) bir de benim büyükbabiş hasta, safra kesesinden ameliyat olacak bugün, 86 yaşında kendisi. annemle babam da bugün ankara'ya gittiler onun yanına...onun da stresi, üzüntüsü var tabii. neyse hayırlısı neyse o olsun...
sorma canım ya vücudum müsait kilo almaya hamilelikten önce rejim yapıp zayıflamıştım şimdi daha o kiloları alıyorum bir daha zayıflıcaz artık :)
Merhaba :) Sohbete yeni başladım ben. Bebek arabalarından girdim konuya. Var mı bir tavsiyeniz :)
İki aydır tartıya çıkmamıştım. Geçen zorla çıkarıldımSadece bir kilo fazlalık görünce çok mutlu oldum ama sonra doktorun tartısıyla bizim tartımız arasında büyük bir fark olabileceği aklıma gelip heveslenmemeye karar verdim Ben 5-6 kiloyla tamamlamak istiyordum ama zor
Doğru ilk dört ay ana kucağı kullanılır sonra da rahat bir şekilde baston kullanımına devam. Mantıklı olan bu valla. Mantıklı olanı yapıp şu travel sistem olan uzay aracı gibi duran bebek arabalarına ağzım açık bakıp durcam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?