2014 Şubat Anneleri

ben de pek kullanma taraftarı değilim ama doktor verince eşim her gün içip içmediğime bakıyor, geçen bir çıtlattım "düzenli beslenenlerin vitamin hapına ihtiyacı yokmuş" dedim de kıyameti kopardı hemen, "kimmiş onu diyen, doktor veriyorsa içeceksin" diye.

Ya benim bebeğimde bugün hareketlerde bir azalma var. Sabahtan beri pek bir sakin. Yorgunda değilim. Yemek yedim ama çok az harreket etti. Hareketini hissediyorsak problem yoktur değil mi? Ben mi abartıyorum..

valla al benden de o kadar, daha hiç bi sey almadık doğru dürüst, bebek arabasını da birisi " git şunu al, çok iyi, memnun kalacaksın" dese de gidip onu alsak, hiç araştıracak, bakacak, edecek, eşimle polemiğe girecek halim yok... oto koltuğunu söz verdi dayısı alacakmış :)
port bebe midir nedir, sepet gibi bir seyin içinde taşıyosun ya onu almayı düşünmüom, pek kullanılmadığını duydum yeni bebeği olan bir arkadaştan, hatta kendisi "istersen vereyim, pek kullanmadık " dedi.

Şimdi baktım bu modele. Bu pusetler altı aydan önce kullanım sağlıyor mu? Malum bizim dört aydan sonra yaz olacak. Koyarız bebeleri içlerine çıkarız dimi ya :)

canım tam yatarlı o yüzden kullanılıyor 4aydan sonra.zaten koca bir araba alıp tekrar baston almaktansa hem baston alıp hemde travel sistem olması cok avantajlı geldi

Öff o polemikler olmasa herkes çok rahat olacak. Bugün mail attım bi adet linkle beraber (evet bebek arabası linki ) başına da arabayla aramızda bişey yok sadece bak yazdım Yoksa on tane laf sayacak ben kaldıramayacağım. O gergin ben onu rahatlatmaya çalışıyorum ama söylendiği için ben delireceğim vs vs.. Ya adam gibi otur konuş niye illa olumsuz bi laf etme kalabalığı yapıyorsunuz be adamlar

Ben annemin doğum yaptığı hastanede doğumumu yapacağım inşallah. Tabi annem doğum yapalı 14 sene oldu. Benim tepki ''Anne hala port bebe veriyorlarmıdır?'' Bence de gereksiz görünüyor. Ama araba işi zor ya. Herkesin yaşadığı sıkıntı farklı. Çünkü herkesin önceliği farklı. Bizim apartmanın asansörü var ama bir kat merdiven çıkyorsun. Ee illa araba hafif olmalı. Sonra çok büük olmamalı asansör üç kişilik ufak bir asansör vs vs. Uzayıp gidiyo böyle

kızlar bebeğimize ilk doğduğunda nasıl biberonlar lazım kaç ml olmalı kaç tane almalıyız.birde marka öneriniz nedir.ben philips avent almayı düşünüyorum araştırdım onu çok iyi anlatmışlar.naturel yenidoğan dan almayı düşünüyorum.cam mı alsam acaba.birde emzik öneriniz nedir?onu da avent mi alsam yoksa chicco mu alsam acaba Eki Görüntüle 843828 125 ml yetermi?:125::125:

Son düzenleme:
canım tam yatarlı o yüzden kullanılıyor 4aydan sonra.zaten koca bir araba alıp tekrar baston almaktansa hem baston alıp hemde travel sistem olması cok avantajlı geldi

Doğru ilk dört ay ana kucağı kullanılır sonra da rahat bir şekilde baston kullanımına devam. Mantıklı olan bu valla. Mantıklı olanı yapıp şu travel sistem olan uzay aracı gibi duran bebek arabalarına ağzım açık bakıp durcam muhtemelen

Kızlar Merhaba
Nasılsınız Bugün ??
Neler Kaynatıyorsunuz Bakalım??

Merhaba :) Sohbete yeni başladım ben. Bebek arabalarından girdim konuya. Var mı bir tavsiyeniz :)

doktora kilo meselesini sordum dostlar şu ana kadar sadece 4 kilo almamız lazımmış nerdeeeeeeee:)))))

İki aydır tartıya çıkmamıştım. Geçen zorla çıkarıldım Sadece bir kilo fazlalık görünce çok mutlu oldum ama sonra doktorun tartısıyla bizim tartımız arasında büyük bir fark olabileceği aklıma gelip heveslenmemeye karar verdim Ben 5-6 kiloyla tamamlamak istiyordum ama zor

ben de 15-16 ile tamamlasam diyorum 6-7 arası şu an :)))))))

güzelim geçmiş olsun, vücut 2 canlı tabi, normalde olsa açlığa dayanırız da, şu anki durumumuz çok farklı. iyi ki eşini aramışsın, yemek yemişsin...
maşallah bebişine, büyüdüler iyice kuzular...sağlıkla doğsunlar da, günlerini görelim.

benim de bugün hiç iyi başlamadı, dün bebek yatağı konusunda tartışmıştık eşimle, daha doğrusu tartışamadık bile, kendisi bağırarak kendini ifade etmeye başlayınca ben de odaya gittim, nedense dokundu bu olay bana, ağladım bir süre, sonra uyumuşum. bugün de aklıma geldikçe gözlerim doldu, öğlen eve gidince yine ağladım :) herhalde ağlayasım varmış:)) bir de benim büyükbabiş hasta, safra kesesinden ameliyat olacak bugün, 86 yaşında kendisi. annemle babam da bugün ankara'ya gittiler onun yanına...onun da stresi, üzüntüsü var tabii. neyse hayırlısı neyse o olsun...

Ooo hedefi yüksek tutmaa Şaka bir tarafa kolay kilo verebilen için sıkıntı değil bence ya :)

Ben ilk 7 kilo vermiştim. Sayılırmı o sayılır mı? :)))

sorma canım ya vücudum müsait kilo almaya hamilelikten önce rejim yapıp zayıflamıştım şimdi daha o kiloları alıyorum bir daha zayıflıcaz artık :)

Çok saçma şekillerde, saçma sapan tepkiler veriyorlar. Hamile olan onlar mı biz miyiz anlamıyorum hee? Üzülme inşallah sapasağlam kalkar ameliyat masasından. Benim de büyük anneanne bir kaç hafta öne vefat etti.

kızlar dün metro cok kalabalıkdı ve bana yer verdiler.eşimde diyor bu tşortlerden bende giyeceğim ne güzel sana yer verdiler kızım sayesinde oldu.canım kızım şimdiden annesine bissürü faydası var

sorma canım ya vücudum müsait kilo almaya hamilelikten önce rejim yapıp zayıflamıştım şimdi daha o kiloları alıyorum bir daha zayıflıcaz artık :)

Sen yine rejim yapmışsın ben onu da yapmadım. Belim daha 2-3 haftalıkkenden beri çok fena. Doktor disk kayması vardır dedi Eh yapacak birşey yok. Dokuz böyle devam. Kilo vermiş olsaydım belime bu kadar yük binmeyecekti Aman dikkat! diyorum ben artık herkese..

hamileliğin boyunca en az 9 kilo almalısın canım, en sağlıklısı 9-12 kilo almak deniliyor.
bebek 3.5 kilo, plasenta-rahim-amniyon sıvısı 2.3 kilo, artan kan hacmi 1.5 kilo, meme dokusu 0.5 kilo derken zaten en minimum 8 kilo alman gerek. vücut yapına bağlı olarak da ortalama 3.5 kilo yağ depolanıyor vücutta. bunu vücut otomatikman yapıyor, ne yazık ki hiç yağım olmasın diye ayarlama yapamıyorsun. bu yağı da doğum sonrası bir kaç ay içinde vereceğiz inşallah. benim de hedefim 12 kiloyu geçmemek şu an 6. ay bitti ve toplamda 8 kilo aldım.

baston nedir ya:) benmi çok cahilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…