canım bu arada boyum 1*60 bile değil yani bende ki 4 kilo baya ene dogru yayılır kare olcam diyorum kayınpederim metre kare olursun diyo düşünkendileri kalebodur fayans ustasıda heryeri ölçüyolar benide yenie vlendigimizde eşime daha küçük büyür demişler 17 yaşımda evlendim hergün avuç hesabı ölçüyodu beni
özledim hajım yaa.pertim çıktı bugün
moraller nasılll yevrımm
bu arada benim memişler 4,5. cu ayda başladı çatlamaya
allah o baskülün belasını versin
oyyy teyzesi kurban olsunnn
bebişin adı varmı yevrımmm
vben ebebekte gördüm haftasonu 39 tl di tam incelemedim ama tüllü bişeydi bi ara gidip bakıyım bari senin dediğine göre benim baktığım uygunmuş baya:26:sağol canım amin inşallah .
teşekkür ederim canım evet mevlütte giydiricem külotlu çorap birde içine body ve üzerine hırkada alıcam.Ebebek'ten aldım pahalı ama kuzum için kıydım paraya valla 75,90 tl.
benimde belki süt geldi biraz bilemiyorum yada göğüs ucum yara oldu o yüzden..takipte kalayım o zaman..
kızlar bebeğimize ilk doğduğunda nasıl biberonlar lazım kaç ml olmalı kaç tane almalıyız.birde marka öneriniz nedir.ben philips avent almayı düşünüyorum araştırdım onu çok iyi anlatmışlar.naturel yenidoğan dan almayı düşünüyorum.cam mı alsam acaba.birde emzik öneriniz nedir?onu da avent mi alsam yoksa chicco mu alsam acabaEki Görüntüle 843826 Eki Görüntüle 843828 125 ml yetermi?:125::125:
ya kızlar birşey sordum ama çok geride kaldı görünmedi?Bi fikriniz yokmu?
Gunaydin arkadaslar.
Bende dr browns aldim biberonu. Arkadasim ozellikle tavsiye ettigi icin onu aldim ben.
LCWye gittik eşimle.Rahat bi eşofman iki tane penye biri kırmızı düz diğeri pembe bebekli bir tane de kırmızı mont aldım.Malum içine giremiyorum çoğu kıyafetimin.Ama en çok monta sevindim 9 aylıkkende doğumdan sonra da rahatlıkla giyebilicem lastikli kış serisini beğendim
ya kızlar birşey sordum ama çok geride kaldı görünmedi?Bi fikriniz yokmu?
Gunaydin arkadaslar.
Bende dr browns aldim biberonu. Arkadasim ozellikle tavsiye ettigi icin onu aldim ben.
kalan günleri de onlarla geçirirsin ne güzel güle güle giy
canım bende dr bwons aldım yenidoğan ve anne gögüs ucu ile birebir uyumlu
günaydın nasılsın canım ? aldığını güzel günlerde kullanın nasıl gidiyor ?
günaydın nasılsn ?
Gunaydin spidim. Iyiyim sukur sen nasilsin. Evdeyim cogunlukla kendimle vakit geciriyorum :) sen nasilsin ne var ne yok
ahanda bu kızlar bakmak isteyen olursa erkekler için daha 2 çeşit var hatta kızlar için sadece bu birde unisex olarak vinili var
Avissa Princess Elips Çocuk Odası Sarkıt | hızlıal.com
günaydın canım.iyiyim tşkler sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?