aha biri daha
kızlar demekki ocak kocalar açısından bereketli bir tarihmiş
kız ben sana sordum görmedin işe ne zaman başlıcan didim
çok şükür hoşgeldin aramıza o zaman aşure yiyebilcen mi :)))) bir de doktorun nelerin aşırı olduğunu söyledi hani dengeli beslenmekle alakalı ya da doğru beslenmekle alakalı nutuk çekti mi???Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam
Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:
Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...
Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam
Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:
Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...
bizim nişanımız da 2 sene önce 21 ocak'ta olmuştu ama 21 ocak erken benim için, ben en azından şubat ayı içinde doğsun isterim kızlar
kızlar niveanın bakım seti nasıl sizce çantalı olan....migrosta %25 indirim der niveada...kararsız kaldımçok iyi olduğu yazılmış geçen sene...ama çantası ufak görünüyorr fiyatı 53.65 gibi birşey...eğer &25 indirilmemiş haliyse daha inecek....
lip canım hepsini okumadım ben şimdi başlarını okudumda doktoruyla konuşmamış ki bu arkadaş bence kendi ihmalide var, sancımı beklicem demiş gitmiş hastanede oysa sancım gelirse nasıl yaparız doğumumu kim yaptırır diye kendi doktoruyla konuşması gerekti doktor izne ayrılmadan bence birazda kendinin ihmali var bu konuda
şahsen ben olsam konuşur kendimi garantiye alırdım
kızlar niveanın bakım seti nasıl sizce çantalı olan....migrosta %25 indirim der niveada...kararsız kaldımçok iyi olduğu yazılmış geçen sene...ama çantası ufak görünüyorr fiyatı 53.65 gibi birşey...eğer &25 indirilmemiş haliyse daha inecek....
kızlar sanki benimde 10subatı bulmayacak gibi geliyor bana.ocak sonunda doğurcakmışım gibi geliyor.millet sorduğunda bile ocak sonu diyorum.
hadi bakalım luurana peki ne yapcan orda sen görevin bellimi ???bir de mart ayı bereketlidir derler bizimkiler bizi ocaktan garantilemişler :))) bilmiyorum ki güzelim yarın aramam gerekiyor öyle demişlerdi,çarşamba ara şubeni öğren diye bakalım hayırlısı,inşallah bu cuma ya da en geç pazartesi başlarım işe ay çok heycanlıyım hiç bilmediğim bir iş hani öğretmenlik olsa neysee ama bu işin matematikle ne alakası var işte naparsın :))) becerebilirmiyim bilmiyorum yaa çokk farklı duygular içindeyim galiba korkuyorum.....
çok şükür hoşgeldin aramıza o zaman aşure yiyebilcen mi :)))) bir de doktorun nelerin aşırı olduğunu söyledi hani dengeli beslenmekle alakalı ya da doğru beslenmekle alakalı nutuk çekti mi???
bir de mart ayı bereketlidir derler bizimkiler bizi ocaktan garantilemişler :))) bilmiyorum ki güzelim yarın aramam gerekiyor öyle demişlerdi,çarşamba ara şubeni öğren diye bakalım hayırlısı,inşallah bu cuma ya da en geç pazartesi başlarım işe ay çok heycanlıyım hiç bilmediğim bir iş hani öğretmenlik olsa neysee ama bu işin matematikle ne alakası var işte naparsın :))) becerebilirmiyim bilmiyorum yaa çokk farklı duygular içindeyim galiba korkuyorum.....
çok şükür hoşgeldin aramıza o zaman aşure yiyebilcen mi :)))) bir de doktorun nelerin aşırı olduğunu söyledi hani dengeli beslenmekle alakalı ya da doğru beslenmekle alakalı nutuk çekti mi???
adallyim selam,
çok sevindim canım, ben de şeker olayında senin gibi o mertebeye geçerim inşallah. arkadaşına Allah güç kuvvet, bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
kızlar sanki benimde 10subatı bulmayacak gibi geliyor bana.ocak sonunda doğurcakmışım gibi geliyor.millet sorduğunda bile ocak sonu diyorum.
kızlarrrr gene keraate denk geldım ve uyuyamadım cok yorgunum bugun okulda canım cıktı.napıosunuz bakalım
Ne dicem civcivler, bu şişelerin espirisi nedir ?Bilen var mı? geçende bi düğünden geldi, sonrasında bir arkadaşım oğlunun 4 yaş doğumgününde yapmıştı içine çakıl taşı çikolata koymuştu o da güzeldi.
Sizde de gördüm şimdi merak ettim..
bu arada içine çakıl taşı çikolata koymak da ii fikir di mi
bende okudum da aynen dediğin gibi zamanında gelsin bebeğim demiş doktora.istememiş o an doğum yapmayı.ama annesine belimi ov dediği kısımları okudukça çok duygulandım
canım ben Nivea aldım...mavi çantalı.5'li set.içinde alt açma minderi de var.39.90 dı.seninki kaçlı acaba?:26:
Ne dicem civcivler, bu şişelerin espirisi nedir ?Bilen var mı? geçende bi düğünden geldi, sonrasında bir arkadaşım oğlunun 4 yaş doğumgününde yapmıştı içine çakıl taşı çikolata koymuştu o da güzeldi.
bende okudum da aynen dediğin gibi zamanında gelsin bebeğim demiş doktora.istememiş o an doğum yapmayı.ama annesine belimi ov dediği kısımları okudukça çok duygulandım
canım ben Nivea aldım...mavi çantalı.5'li set.içinde alt açma minderi de var.39.90 dı.seninki kaçlı acaba?:26:
öyle deme hayatım, bazen de geç doğuyorlar o zaman millet arayıp arayıp sorar strese sokar seni,
ben 10 şubat diyordum ama artık soranlara şubat ortası gibi bir sey demeyi düşünüyorum
Allah kimseye yaşatmasın inşallah yaşayanlara da sabır ve sağlık versin
SunnyShine alıntı yapmışşsın harika valla
ben 32 de çıkmıcam izne ama doktor çıık dese üzülmem herhalde
azcık totomu sıkıp 37 ye kadar çalışayım diyorum ama 32 gelsin ki tarihim kesim belli olsun ne zaman çıkıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?