hemogram testi
TSH , ANTİ HBs , Anti HCV , HBsAg testi
bunlara ilk gittiğimde bakmıştı.acaba bir daha ne zaman bakar
speedy bu arada bebişlerimiz arasında bir gün gözüküyor sadece allah nasip ederse
niye canım çok mu yiyorsun o kadar almazsın en fazla 80 falan olur heralde normali 12 kiloymuş aslında
sadece keseyi gördü ama haftaya gel dedi bebek falan gözükmedi 6 +1 sin dedi.sırf tahlillerimi yaptırayım diye gittım zaten haftaya özele gıtcem onların makınaları hakkatten daha ii ilk düşük yaptıgımda devlette bebeğide kalp atışınıda göremiyorum dedi doktor ertesi gun kanamayla özele gitmiştim doktor baktı bebeğin burada görüyorum ama gelişmemiş dedi aradaki fark inşallah rabbim bu kez umutlarımı hepımızın umutlarını boşa cıkarmazoooooooooooooooooooooooooooo ne güzel bir haber buuuuuu
cok yemiorum aslında :) kilolu hamiş kaldım ama ona üzülüorm
sadece keseyi gördü ama haftaya gel dedi bebek falan gözükmedi 6 +1 sin dedi.sırf tahlillerimi yaptırayım diye gittım zaten haftaya özele gıtcem onların makınaları hakkatten daha ii ilk düşük yaptıgımda devlette bebeğide kalp atışınıda göremiyorum dedi doktor ertesi gun kanamayla özele gitmiştim doktor baktı bebeğin burada görüyorum ama gelişmemiş dedi aradaki fark inşallah rabbim bu kez umutlarımı hepımızın umutlarını boşa cıkarmaz
aynen cnm adet gibi hem ruhen hemde fiziken ...keyei görmeye gitmiştik ya geçen cuma birdaha gitmedim 28 haziranda çağırdı kısmetse kalbini duyucaz kuzumun
kızlar az önce bebişi hissettim ben yada keseyi bilemiyorum :) karnımın üstüne yere yatmıştım bi taraftan diğer tarafa doğru bişey geçti oynadı. sizde de oldu mu hiç erken aslında biliyorum ama oynadığına eminim
selam annişler nasılsınız bugun dayanamadım gittim doktora bebişiin kesesini gördüm ilk gidişimdi bugun kan tahlıllerimi verdim yarın sonuclarımı alıcam herşey yolunda şuan çok şukur pıt pıt larıda bi duysaydım rahatlıcaktım:)kalp atışını duyan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum darısı bizlere inşallah
cok yemiorum aslında :) kilolu hamiş kaldım ama ona üzülüorm
inşallah canım yaa hormonum 1860 cıkmış ilk yaptırdım ya yükselişi nasıl bilemedimdaha çok küçüküna annesi.bende sadece keseyi gördüm .nazlı bizimkiler ayol
bilmiyorum kine canım yaa ben ankaradayım inşallah vardırKızlar Aranızda Mersinde Yaşayanlar Var Mı?
Aynen bende 63 kilo hamile kaldım bakalım kaç kilo ile biticek çok almamak için dikkat edicem
demir hapı kullanmıyorum canım sadece folik asit verdi doktor bende 62 kiloyla hamile kaldımben de doktora 29 haziranda gideceğim kan testi o zaman yapılacak, bakalım hayırlısı
geçen yıl evlenirken 60 kiloydum, şu an 70 kiloyum dikkatli besleniyorum bu yüzden.
aranızda demir hapı kullanan var mı? ben sadece folik asit kullanıyorum da...
ay insallah almayız canım ben 63 göstermiorm fizik olarak ama rakama bakınca içime bişiler oluyodikkat smdi edebiliriz ama ilerleyen aylarda iştahımız cok acılacak napıcaz ozman :) kilo akısımızı talip edelim madem aynı kiloda kaldık 90 ı bulmayız dimi
2 sene önce sezeryanla doğum yaptım 52 kiloyla hamile kaldım ve 70 kiloyla doğum yaptım yani 18 kilo aldım ve sizin gibi çok endişelenmiştim dikkat etmeyede çalıştım ama iştahım yerindeydi ne kadar edebilirdim ki çok ta kafama takıyordum ya kiloları veremezsem diye. emzirmek en büyük nimet tam hatırlamıyorum ama 6-7. aylarda eski kiloma dönmüştüm hatta 50 ye düştüm eski kilomdanda düşmüştüm kızımı tam 22 aylıkken emmeden kestim eski kiloma ulaştım derken bir baktım 1 kiloda fazladan almışım Allah Allah ben hayatımda sadece hamileyken bu kiloya çıkmıştım dedim ve gerçektende hamileymişim
bu sefer gönlümce yiyicem hiç kısıtlamıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?