2014 Şubat Anneleri

ben de evlendiğimde 65 kiloydum.. ama önüne geçemiyorum kiloların 73le hamile kaldım şuan 75im..
boy 168... 90ı geçmekten korkuyorum.. çok kolay kilo alığ çok zor veriyorum.. :18::105::125:

slm kızlar nasılsınız? bende 67 kiloyla hamile kaldım boyumda 1.68 falan. evlendiğimde 57 kiloydum 1 yıl içinde 12 kilo aldım.inş hamilelikte çok almam diyorum kendi kendime ama almamak içinde yememezlik yapmıcam asla.

bende yakınım beraber takip edelim kilolarımızı korkuyorum şişko bi hamiş olcam diye

ben de evlendiğimde 65 kiloydum.. ama önüne geçemiyorum kiloların 73le hamile kaldım şuan 75im..
boy 168... 90ı geçmekten korkuyorum.. çok kolay kilo alığ çok zor veriyorum.. :18::105::125:

Kesinlikle haklısın cAnım minikler sağlıklı olsun önemli olan o

şimdi bebeklerimizi düşünelim doğumdan sonra 2014 şubat anneleri beraber zayıflıyor başlıklı bir konu açarız beraber yürürüz bu yollarda:))))))))))))

valla o zaman bebişlerimizle uğraşmaktan buraya girebilirmiyiz bilmiyorum :)))

kızımı 2 yıl önce doğurdum ve hergün giremeden duramadığımız grubumuz devam ediyor :) buralarda öyle güzel dostluklar kuruluyor ki hem özleniliyo hemde doğumdan sonra daha çok ihtiyaç duyuluyo buraya tecrübelerden yararlanılmak için. şimdi nasıl testleri kalp atışlarını soruyorsanız doğduktan sonrada gaz problemlerini uykularını diş çıkarmalarını soracaksınız. eminim çok güzel dostluklar kurulacak burda da

of kızlar ya midem kötü bulantıda değil bi garip kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum nasıl canlancaz ya bu hamılelık sıcakla bulustu zor.bu arada oruç tutacakmısınız arkadaşlar ben bu zamana kadar hep tuttum kendimi kötü hissedecegım bılyorum doktora sorucam haftaya tutma dicek biliyorum.tutmamak cok zor olacak bana bebişim için sonra tutarı inşallah teraviye götürürüm bende onu:)))

Boyun 1.62 benim 47 kiloyla evlendim. 3 ay sonra 52 oldum :)) evlenmek çok yaradı :))
59 kiloydum martta bebek istiyoruz diye başladım spor diyet 55i gördüm. hamile olduğumu öğrendim.
Şuan 56-57 arasında gidip gelio ama şişkinliğim çok ve tuvalete çıkamıyorum sık sık.
Halsizlikten yemek falan hak getire :))
Meyve ve su çok tüketiyorum bu aralar.
Sütle aram yok peynir ve yoğurt yiyorum.
Şimdiye kadar yumurtadan tiksindim bi.. Yemek kokusu pek etkilemedi yani.
İstanbul avrupa yakasındayım. Avrupa Şafak hastanesinde İnci Öz varmış.
Çok duydum adını. Şu kanamalar bitsin kalp atışını duyayım görüşmeye gitcem bakalım.

Başka doktor-hastane önerisi olan var mı???

selam kızlar, mide bulantılarınız nasıl gidiyor, aç karnına da tok karnına da bulanıyor, yeşil eriği tuzlayıp yiyerek rahatlıyorum biraz, 8+0 da dr.a gitmiştim, boyumuz 1 cm olmuştu, kalp atışlarını gördük, cuma tatile çıkıyorum, bir daha ki randevumuz 20 temmuzda, ikili tarama yapılacak

aynen benimde midem kötü canım bu arada forumda yemek ismi söylememeye dikkat ediyoruz canım malum hamıle herkez su an mesala ekşidim birden erik dedin canım cekti ahanda adamda evde yok ne yapcaz

canım çok sevindim, kalp atışını duydunuz mu, ben olabildiğince geç gitmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra falan.. ebru hanımda kalp atışını duymaya yarayan aparat yoktu.. birde benimde beta hcg çok yüksek, ebru hanım ne sorcam bi sıkıntı yok deyip bırakıyordu, neden yüksekmiş, sende bize anlatır mısın? :)

beril bu sükran hanım dediğiniz ankaradamı ?

yazdıklarınızı henüz okuyamadım halim yok desem yeridir.Sizleri merakta bırakmamak için girdim.kahverengi lekelenmeler azaldı inş artıp kırmızı kana dönüşmez.Bebişim benimle olur (Amin) progestan sadece günde 1 kere alıyorum acaba doktorun dediğini yanlış mı anladım diye kafama takıldı .akıntım fazlalaşırsa ararım ama ilaç acayip sersemlik uyku hali yapıyor.

Kızlar kalp atışlarınızı ne zaman duydunuz ? Ben 5+4 de kontrole gidicem perşembe günü dr o gün gel bebeği görür kalbini dinleriz dedi , acaba belli olur mu. ?

bende ilk kızımda tutamamıştım lousaydım canım emzirmeyi bırakayım eksikleri tutarım derken yine hamile kaldım ama tutmam mümkün değil gibi hem çok acıkıyorum hem halsiz kalıyorum ama tutmayı çok isterdim

aynen benimde midem kötü canım bu arada forumda yemek ismi söylememeye dikkat ediyoruz canım malum hamıle herkez su an mesala ekşidim birden erik dedin canım cekti ahanda adamda evde yok ne yapcaz

tv de gördüğünde ne yapıyosan onu yapçen hehe
aklına getirmemeye çalış bence hem öyle tv dekiler gibi her gördüğüü canın istemiyo merak etme onlar abartı

mevsimi olmayan şeyler olmasında gerisi problem olmaz benim kış ortasında canım yaz meyvesi çekmişti ve çok fazla aramamıza rağmen bulamamıştık rüyalarımda yiyordum artık :))

Son düzenleme:

Canım doktorun biliyordur benim bşr tane düşüğüm var rabbim hiç birimize yaşatmasın ben şu an 300 mg alıyorum eğer lekelenmen olursa druna sor , dualarımız seninle

kıs inşallah öle bişey olmaz gerçi yaz meyveleri daha cok onları yemekten kış meyveleri aklımıza gelmez:)
istanbulda, kurtköy emsey hastanesinde canım.. Anadolu yakasında dr adı soran arkadaşa da önerilir
anladım canım teşekkürler ankarada da var da sükran ismınde doktor o sandım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…