- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
ay insallah almayız canım ben 63 göstermiorm fizik olarak ama rakama bakınca içime bişiler oluyodikkat smdi edebiliriz ama ilerleyen aylarda iştahımız cok acılacak napıcaz ozman :) kilo akısımızı talip edelim madem aynı kiloda kaldık 90 ı bulmayız dimi
ben de evlendiğimde 65 kiloydum.. ama önüne geçemiyorum kiloların 73le hamile kaldım şuan 75im..
boy 168... 90ı geçmekten korkuyorum.. çok kolay kilo alığ çok zor veriyorum.. :18::105::125:
slm kızlar nasılsınız? bende 67 kiloyla hamile kaldım boyumda 1.68 falan. evlendiğimde 57 kiloydum 1 yıl içinde 12 kilo aldım.inş hamilelikte çok almam diyorum kendi kendime ama almamak içinde yememezlik yapmıcam asla.
şimdi bebeklerimizi düşünelim doğumdan sonra 2014 şubat anneleri beraber zayıflıyor başlıklı bir konu açarız beraber yürürüz bu yollarda:))))))))))))
valla o zaman bebişlerimizle uğraşmaktan buraya girebilirmiyiz bilmiyorum :)))
aynen benimde midem kötü canım bu arada forumda yemek ismi söylememeye dikkat ediyoruz canım malum hamıle herkez su an mesala ekşidim birden erik dedin canım cekti ahanda adamda evde yok ne yapcazselam kızlar, mide bulantılarınız nasıl gidiyor, aç karnına da tok karnına da bulanıyor, yeşil eriği tuzlayıp yiyerek rahatlıyorum biraz, 8+0 da dr.a gitmiştim, boyumuz 1 cm olmuştu, kalp atışlarını gördük, cuma tatile çıkıyorum, bir daha ki randevumuz 20 temmuzda, ikili tarama yapılacak
heyecandan gidene kadar tansiyonum falan düşmüş mide bulantılarım arttı ama çok şükür ya :)))))) bu arada şükran hanımı soran arkadaşlar vardı ben çok memnun kaldım beta değerim yüksekti onu falan güzel güzel açıkladı
beril bu sükran hanım dediğiniz ankaradamı ?canım çok sevindim, kalp atışını duydunuz mu, ben olabildiğince geç gitmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra falan.. ebru hanımda kalp atışını duymaya yarayan aparat yoktu.. birde benimde beta hcg çok yüksek, ebru hanım ne sorcam bi sıkıntı yok deyip bırakıyordu, neden yüksekmiş, sende bize anlatır mısın? :)
of kızlar ya midem kötü bulantıda değil bi garip kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum nasıl canlancaz ya bu hamılelık sıcakla bulustu zor.bu arada oruç tutacakmısınız arkadaşlar ben bu zamana kadar hep tuttum kendimi kötü hissedecegım bılyorum doktora sorucam haftaya tutma dicek biliyorum.tutmamak cok zor olacak bana bebişim için sonra tutarı inşallah teraviye götürürüm bende onu:)))
aynen benimde midem kötü canım bu arada forumda yemek ismi söylememeye dikkat ediyoruz canım malum hamıle herkez su an mesala ekşidim birden erik dedin canım cekti ahanda adamda evde yok ne yapcaz
yazdıklarınızı henüz okuyamadım halim yok desem yeridir.Sizleri merakta bırakmamak için girdim.kahverengi lekelenmeler azaldı inş artıp kırmızı kana dönüşmez.Bebişim benimle olur (Amin) progestan sadece günde 1 kere alıyorum acaba doktorun dediğini yanlış mı anladım diye kafama takıldı .akıntım fazlalaşırsa ararım ama ilaç acayip sersemlik uyku hali yapıyor.
beril bu sükran hanım dediğiniz ankaradamı ?
kıs inşallah öle bişey olmaz gerçi yaz meyveleri daha cok onları yemekten kış meyveleri aklımıza gelmez:)bende ilk kızımda tutamamıştım lousaydım canım emzirmeyi bırakayım eksikleri tutarım derken yine hamile kaldım ama tutmam mümkün değil gibi hem çok acıkıyorum hem halsiz kalıyorum ama tutmayı çok isterdim
tv de gördüğünde ne yapıyosan onu yapçen hehe
aklına getirmemeye çalış bence hem öyle tv dekiler gibi her gördüğüü canın istemiyo merak etme onlar abartı
mevsimi olmayan şeyler olmasında gerisi problem olmaz benim kış ortasında canım yaz meyvesi çekmişti ve çok fazla aramamıza rağmen bulamamıştık rüyalarımda yiyordum artık :))
anladım canım teşekkürler ankarada da var da sükran ismınde doktor o sandım canım:)istanbulda, kurtköy emsey hastanesinde canım.. Anadolu yakasında dr adı soran arkadaşa da önerilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?