günaydın kızlar bı kaç gundur takıp edemiyorum forumu misafirim varben çok ıyıyımmm gezıyorummm yuruyuşler yapıyorum..tek sorunum midemın yemekten sonra bulanması ve yanması yeıyorum yediğime pişmanlık duyuymm...ama iş işten geçmiş oluyo doktor progestanı kes dedi ama ben yınede günde 100mg içiyorum..amaç ilaç ziyan olmasın:)))))))))inşallah 10 gun sonra muaynemizde bebeğimi görecemmm... kalp atışını dınleyecemmm...
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledimhayatımda duyduğum en güzel sesti herşey yolunda bebeğim çok güzel yere yerleşmiş kesede çok iyi bidahaki kontrolümüz haftaya..darısı duymayan diğer arkadaşlara..
günaydın ;
ben sanırım artık yavaş yavaş düzeliyorum
sabahları ekmek arası getiriyorum evden peynir de yiyebiliyorum çok şükürevde yapamıyorum o ayrı
günaydın ;
ben sanırım artık yavaş yavaş düzeliyorum
sabahları ekmek arası getiriyorum evden peynir de yiyebiliyorum çok şükürevde yapamıyorum o ayrı
Yavaş yavaş evdede yemeğe başlarsın) önemli olan yemek ) beslensin bebiş
günaydın canım....bende iyiyim cok şükür 2 gündür.....dün maşallah yemek yedim ama kendim yapmamıstımsaolsun kv bi ay yemek yapma bana gelin yada iş dönüşü kocişin alsın dedi....
bende bu ara şey oluyo spidi ya.geceleri nefes almakta zorlanıyorum....göğsüm sıkısıyo....gece kalktım elimi yüzüm yıkadım....sabaha kadar da inlemişim
ay inşallah canım ya ne güzel olur artık tatil dönüşü evde yemekte yaparım inşallah
demek belli haftalarda düzeliyor ne güzel maşallah sana da
benimde genelde annem gelip yapıyordu yada yapıp getiriyor ben eve götürüyordum
bende mide yanması oluyor bu aralar onu da şeye bağladım acaba alçak yastıkta yapıyorum da midemi rahatsız ediyor reflü için yüksek yastıkta yatın diyordu sende dene istersen nefes alışın belki zorlanıyordur
dün ben teyzemi gördükten sonra dedim yok anam ben turp gibiyim 22 haftalık şuanda sürekli ayh oyh diyor
mide yanması değil de ağrısı oluyo genelde o da sırt üstü yatınca artıyo.:26:bir de ben yastıksız yatarım.....alışmaya çalışıyorum şimdi.....gece bi uyanıyrm yastıkta değil basım....hemen yastığa koyuyorum tekrar...böyle böyle alışırım belki...
Kızlarrrr bugün doktora gittim kesemizi gördük çok şükür:)) 15 gün sonrada kalp atışını dinlycz:)
günaydın hamişlerrrr,
her şey yolunda bende fakat aksamları olan inanılmaz kasık agrım ve sabahları hiç bir şey yiyememem canımı sıkıyor. eskiden her sabah agzıma bişi atıp evden cıkardım smdi 1 bardak süt bile beni mafediyor. içene kadar bin dereden su getiriyorum. sonra işe geliyorum, malum ogle aram 12 de, o arada tuzlu cubuk fln kemiriyorum, öğleye cıkınca ancak adam gibi yiyebiliyorum..
sabah kahvaltı yapamamak canımı sıkıyor ama.. sizde durumlar nasıl, her sabah kahvaltı yapabiliyor musunuz??
merhaba güzel anne adayları;
2012 şubat annesi olarak sizleri canı gönülden tebrik ediyorum...
güzel bi yolculuğa çıktınız...9 ay süren bir yolculuk...
bu anlarınızın kıymetini bilin hamilelik demek nazlanma,herşeyin en iyisini yeme,herşeyden tatma bir dediğinin iki olmaması vs...inanın süper bir duygu..
2012 şubat anneleri olarak bizde burada çok güzel dostluklar kurduk hala da devam eden dostluklar...
farklı şehirlerde de olsak görüşmeyi başardık hepsi aynı boyda 5-6 miniği düşünün
umarım hepiniz sağlıklı bir şekilde yavrulanızı kucaklarınıza alırsınız...
biz şubat bebiki beklerken 1 martta dünyaya geldi meleğim.
şimdiden hepinizi Allah kurtarsın doğum hikayemi
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/542862-01032012-normal-dogum-hikayem.html
buradan okuyabilirsiniz...
herkese iyi geceler, bugün hamile olduğumu öğrendim, martin ilk haftası görünüyor doğum ama sezeryan olacağı için muhtemelen şubat annesi olacağım, doktor bana düşük tehliken var dedi progestan verdi, aranızda kullanan var mı?
Kızlar günaydın, yazılanları takip etmekte zorlanıyorum artık :) Ben de normalde 21 inde kalp atışlarını dinlemeye gidecektim ama öncesinde biraz (açık kahverengi) lekelenmem olunca panik olup doktora haber verdiğim için 20 sinde gittik. Ankara'da lina Şükran Hanım'a gidiyorum. Biz annem kayınvalidem, eşim ve ben olmak üzere dört kişi gittik (görmemişin bebeği olmuş) kalp atışını duyduğumuz anda hayatımda daha önce hiç hissetmediğim tarif edemediğim bir duygu yaşadım, Allahım herkese nasip etsin. Çok sık yazmıyorum ama yazılanları takipteyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?