2014 Şubat Anneleri

slm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ben 4 kere tüb bebk denemesinden sonra normal yolla hamile gecen ghafta doktora gitigimfe bebgim 5milimdi Doktor cok Kücük dedi 2 hata sonra gel kalp atisini duyabiliriz dedi regene göre 7 haftalik hamileyim siz ne Zaman duydunuz kalp atisini bebegini ne Kadar büyümütü tesekkür ederim.

Hosgeldin canim :)

amin teşekkür ederim..sanada çok sevindim ne güzel o kadar kötü günler geçirmişsin tüp bebekten sonra bebeğin kendiliğinden gelmiş..sağlıkla al kucağına inşallah..anladığım kadarıyla senin geç döllenme olmuş doktorun sana bebeğin kaç haftalık göründüğünü söyledimi peki?ben 7+3 günlüğüm cnm geçen kontrolde keseyi,bebeği ve kalp atışını görmüştüm ama dinlememiştik sesini..bugün duyduk kalp atışını..2 hafta sonra sende duyabilirsin kalp atışını hiç moralini bozma..

hayırlısı olsun cnm. benim 6+3 te gittiğimde kalp atışları vardı ve 8 mm dedi dr.
bence 7 haftasa duyarsın.

bu arada ben sadece patates haşlamasını limonlayarak yiyebiliyorum midem bulanıyo şişkinlik hazımsızlık var. hep midem yanıyooo.
yemekten zevk alamaz oldum

oh oh, dogru bir tercih yaptık canım, ebru hanıma giden arkadasım düşük yaptı biliyor musun? tabiki takdiri ilahi ama kız mide agrısıyla hastaneye gidiyor, serum vs takılmış sonra kanama başlamış.. dr ben ultrasonda teyit etmeden iğne yapmam demiş, bakmış sonra iğne yapmış kanamayı durdurmak için.. 1 gün sonra tekrar gitti ebru hanım hersey gayet iyi vs gibi konuşmuş.. 5 gün sonra düşük oldu.. insanın aklına hersey geliyor..
canım benim 2 gün erken döllenme olmuş, 5+4 te gittiğimde bebeği gördüm kalbi de atıyor dedi, ama duyma aparatı yoktu.. şuan sata göre 6+2 bitiyor bugün.. döllenmeyi baz alırsak 6+4 bitti.. sence cuma gitsem mi şükran hanıma,, cünkü anneme gideceğim 10 gün falan yokum.. duyabilir miyim kalp atısını.. cuma günü sata göre 6+5 olcak inş.. eşim dr a görün git diyor ,aklım karıştı

canım mide yanması bende de oluyo .sana tavsiyem yatarken yeme ve yastığını yüksek tut

Kizlar ablam 7 haftalik hamile.Bugun sandviç yemis icinde mayonez varmis biraz.Sizce bebegine birsye olur mu cok evham yaptik ((

tesekkür edrim aminnn insallah doktorda gec dölenme dedi o kadrar zorluklar yasadim rabbime sükürler olsun ki bu günleride gördüm insallah haftaya kalp atisini duyarim.

rabbim saglila kucagimiza almayi nasip etsin insallah insalah hamileligimiz güzel gecer.

kızlar iyi geceler... ben de şubat annesi olacağım.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş

herkese iyi geceler, bugün hamile olduğumu öğrendim, martin ilk haftası görünüyor doğum ama sezeryan olacağı için muhtemelen şubat annesi olacağım, doktor bana düşük tehliken var dedi progestan verdi, aranızda kullanan var mı?

bende progestan kullanıyorum.önlem olsun diye verdi doktorum.ben günde 3 tane içiyorum.doktorum öyle söyledi.prospektüsünde de öyle yazıyor.kimisinde yan etki yaparmış ama bende çok şükür yok.

kızlar ben adet göremedim, 7 gündür hergün 1 damla 1 damla kahve lekem oluyordu, bugün kan testi yaptırdım ve doktora gittim, hamile olduğumu öğrendim, doktor daha öncesinde 2 düşük yaptığım ve bir erken doğumum olduğu için bir iğne verdi ve progestan yazdı, günde bir defa almam gerekiyormuş, kahve leke düşük belirtisidir çok dikkat etmen gerek dedi. progestanı ve iğneyi de düşük olmaması için veriyorum dedi, keseyi gördük ama düşük yaşamaktan çok korkuyorum

topic hayırlı uğurlu olsun :)
bat bekliyorum inşallah bu sefer olur bekleyen herkesin ekim 2013 olacaktı olamadı şubat 2014 olur inşallah...

arkadaşım aynı durumdayız bende ekim 2013 te bekliyordum şimdi şubat 2014 te bekliyorum benimde 3 düşüğüm var çok acı hala korkuyorum bebeğime bir şey olqcak diye öyle korkuyorum ki..

iyi geceler kızlar..ALLAH nasip ederse ben de Şubat annesi adayıyım..Şu stres beni yiyip bitirmeden iyi haberler alırım inşallah.sat a göre 6+4 günlük hamileyim.6. haftaya girdiğim gün keseyi gördük.doktor ultrason ölçümüne göre 5+1 olduğumu 10 gün sonra bebeği görmek için tekrar gitmemi söyledi.ben de bulantı,tiksinme,kusma gibi hiç bir belirti yok...Bunların normal olabileceğini kabullenmeye başlamışken bir kaç gündür hafif şişen ve acıyan göğüslerimin o hassasiyeti kaybettiğini fark ettim.2 gündür aldı beni bir telaş.:18: kanamam ya da kahverengi akıntım yok ama azıcık olan belirtiminde kaybolması panikletiyor işte....birileri bunun normal olduğunu söylesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…