oyyyy yerim ben bunlarıııı...çok şeker olmuşlarrrr bbilimmmYanan ellerine sağlık
sağol canım şuanda şekersiz haliyle 0,40 kuruş şekerinde kilosu 30 tl miş ondan ne kadar bilmiyorum 1 kg gitse tanesi bana 0,70 kuruşa gelirbi tane kırmızı pijamalı vardı onun göbeği çok çıkmıştı kimdi o söylesin bakiiimHepimiz aynı hastanede olsak amma kaos olurdu ama yine de eğlenceli olurdu bence
çok güzel olmuşlarEllerine sağlık canım şimdi bunların tanesi kaç tl ye mal oldu sana?
ay bayıldım canım yaaaa. Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar
Güzel plurdu cNm olmazmıydı hiçbi tane kırmızı pijamalı vardı onun göbeği çok çıkmıştı kimdi o söylesin bakiiimhepimiz aynı hastanede olsak amma kaos olurdu ama yine de eğlenceli olurdu bence
çok güzel olmuşlarellerine sağlık canım şimdi bunların tanesi kaç tl ye mal oldu sana?
Çok güzeller eline sağlıkEki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
evet hayatım ne yazık ki bayan çalışanlar cezalandırılıyor, benim de doğum izninden sonra ne olacağım muamma.şu an ticarideyim ama belki de kobiye verecekler, belki de bireysele, belki de ilçelere... bunları kafaya taksan stresten mahvolursun ama ben aştım artık,şu an salla başını al maaşını modundayım. iş miş deil de aile yaşantım önemli benim için. hiç öyle aşırı hırslı bir insan olmadım, olmak da istemem.
senin annen de benimki gibiymiş valla canım, eğer öncesinde çok kilolu deilsen 7 kilo ne ki. millet 15-20 kilo alıyor. hatta bizim ailede 30 kilo alan var:) ben aslında son 3 ay kendimi rahat bırakıp canımın istediğini yemeyi planlıyordum ama gebelik diyabeti çıkınca mecbur diyete girdik. her işte bir hayır var derler ya aynen öyle...
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
çok guzelmış cnm...bende sıparışımı verdım seçtım beğendım ama doğum tarıhı yazsın ıstıyorum ustunde bıde guzel bı yazı bu yuzden başlatamıyorum beklıyoruz bakalım...
bbilimim çok tatlı olmuş bebikinin şekerleri, böyle pembiş pembiş pamuk şekeri gibi:)
elin yanmış çok geçmiş olsun canım, ama yanan el böyle tatlı işlerle uğraşırken yanınca acısı hemen geçiyor herhalde...
merhaba kızlar şubat sonu nasip olursa bebeğimi kucagıma alıcam size sorum var lütfen yanıt verin 22. haftadan beri var olan çatı ağrısı ve gece bazen karnınım sol yanında sertlik oluyor doktorum önemli değil deyip gönderiyor aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı acaba....
Canım, senin hamile kalma hikayeni okumuştum. Kayınvaliden fenalaşmıştı falan, yıllarca beklemişler. . Bence Allah korusun bişey olmasından korkuyordur. Bi doğsun bakalım hala karşıdan bakarlarsa o zaman üzülürsün. Şimdiden üzme kendini emi? Yaşlılar biraz geri kafalı. Ben aldıkça da alma diyenler doluuu.
Ay vişne suyu son alacağım meyve suyudur JAck im , benim bile canım istedi. Bakkala doğru bi yürüyüş de ben yapayım
Üzüldüm canım ya. İnşallah hakkın olanı alırsın. Allah ım böyle insanlara vicdanını hatırlatsın.
günaydın kızlaaarrrrr
sağol proletim,
genel müdürlükten aradılar, benim için uğraşacaklarını söyeldiler bakalım ne olacak...
Neye istinaden çok kilo aldı demişlerki annaneye...
sağol canım şuanda şekersiz haliyle 0,40 kuruş şekerinde kilosu 30 tl miş ondan ne kadar bilmiyorum 1 kg gitse tanesi bana 0,70 kuruşa gelir
ama paletli olduğu için biraz fazla tutuyor şu şekeri koycam şeker paletleri (klipsleri) en çok para tuttan şey oldu mesela hazırlarda böyle paletli olanlar 1,25 den başlıyor bildiğim
sağol tatlım seninde diline sağlık
Günaydın güzel annişler ve yavruşları,
Bugün benim için fazla stresli bir gün. Doktora yeterlilik sözlüsüne gireceğim ve inş kurtulacağım. Ama heyecandan uyuyamadım resmen. Yatınca zaten bir süre döndüm uyuyabilmek için. Sonra da 5 te wc ye kalkınca gitti benim uyku. Onu mu sorarlar bunu mu sorarlar? Öyle mi söylesem böyle mi söylesem? Şunu giymeye karar verdim ama acaba değiştirsem mi? Daha da bu sorulardan bir sürüsü. Offf bi an önce akşam olsun istiyorum artık. Sonra da önümüzdeki hafta itibariyle taptaze bir kan olarak aranıza dönmek istiyorum. Ne muhabbetler dönmüş hep uzak kaldım, üzülüyorum
sağol proletim,
genel müdürlükten aradılar, benim için uğraşacaklarını söyeldiler bakalım ne olacak...
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
aynen tatlım.bu arada diyetin ne alemde
lipcim bozma moralini öyle hak yemek var mı yakarlar adamı vallaaaa
bak burda kaç hamişten ahh aldı
yakarlar diince bbilim geçmiş olsun şekerler çok güzel olmuş,eline sağlık canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?