2014 Şubat Anneleri

oyyyy yerim ben bunlarıııı...çok şeker olmuşlarrrr bbilimmm Yanan ellerine sağlık

sağol canım şuanda şekersiz haliyle 0,40 kuruş şekerinde kilosu 30 tl miş ondan ne kadar bilmiyorum 1 kg gitse tanesi bana 0,70 kuruşa gelir
ama paletli olduğu için biraz fazla tutuyor şu şekeri koycam şeker paletleri (klipsleri) en çok para tuttan şey oldu mesela hazırlarda böyle paletli olanlar 1,25 den başlıyor bildiğim

ay bayıldım canım yaaaa. Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar

sağol tatlım seninde diline sağlık

Kızlar bankalardan bahsediyorsunuz ama öyle bayan eleman almamakla bu işleri yürütemezler
af edersiniz aklı eksik bir çok iş veren patron yani mini etekli bankacılarla çalışmayı seviyor hoşuna gidiyor adamların
kazma bankacılarla iş yürütemezler

ayrıca malesef çocuğunuz olunca hayat yüzünüze vuruyor o çocukta yaparım kariyerde işleri hikaye kızlar bunu ben oğlum doğduğunda anladım evet ikiside yapılır belki ama birinden taviz vereceksin
ya kariyerinde ilerlememek uğruna çocuğunla evde daha çok vakit geçirip süt izni doğum sonrası iznini kullanacaksın
yada bu izinlerini kullanmayıp anneliği layığıyla yapamayacksın ikisinden biri biraz eksik olacak yani

Güzel plurdu cNm olmazmıydı hiç belki bebeişlerle buluşuruz bir gün
Çok güzeller eline sağlık

Aynen canım huzur çok önemli ben mühendisim özel sektördeydim sabah akşam çakışıyordum ama baktım ki evime vakit ayıramıyorum huzursuzluğumu eşime yansıtıyorum gebelik olunca bıraktım şimdi bu dönemi huzurlu geçirmeye çalışıyorum evet annem kiloyu zaten sevmez kendide zayıf ben ideal kilomdaydım aslında 63 kilo ile hamile kaldım sonra 59 a düştüm şu an 66 çıkıyorum işte ama göbek birden büyüdü iki haftadır onun etkisi var kilolu görünmede birde kalçam genişledi

bbilimim çok tatlı olmuş bebikinin şekerleri, böyle pembiş pembiş pamuk şekeri gibi:)
elin yanmış çok geçmiş olsun canım, ama yanan el böyle tatlı işlerle uğraşırken yanınca acısı hemen geçiyor herhalde...

çok guzelmış cnm...bende sıparışımı verdım seçtım beğendım ama doğum tarıhı yazsın ıstıyorum ustunde bıde guzel bı yazı bu yuzden başlatamıyorum beklıyoruz bakalım...

sezeryanmı olacak senin ?
O yüzden doktoru bekliyorsun sanırım
benim normal olacağı için allah izin verirse

beklemedim çünkü gübü son anda belli olacak o yüzden tarih yazmıcak yada şu şekil yazacak doğunca elle doldurcaz onları ...../...../2014 gibi yazmayı planlıyorum
matbaayla konuştum hediye yapacaklar bana etiket kısmını öyle halledecem onu kesip kesip üzerine zımbalarım artık

Aynen tatlım haklısın buz falan koydum hemen zaten geçti gitti
allah hep böyle uğraşlar versin insana zevkle yapıyor insan

canım aynısı bendede var merak etme çatı kemiği yumuşuyomuş doğuma hazılık yavaş yavaş o yüzden oluyoruş sanırım :)

sağol proletim,
genel müdürlükten aradılar, benim için uğraşacaklarını söyeldiler bakalım ne olacak...

baya uygun olmuş hem de çok güzel arkasında mıknatıs da var mı dolaba yapıştırmak için? ne çok soru sordum yahu :26:

eminim bebişinle çok sevimli olucaksın ve sana heepp kolay kolay sorular soracaklar,başarılaarrr başarılarrr

sağol proletim,
genel müdürlükten aradılar, benim için uğraşacaklarını söyeldiler bakalım ne olacak...

lipcim bozma moralini öyle hak yemek var mı yakarlar adamı vallaaaa
bak burda kaç hamişten ahh aldı
yakarlar diince bbilim geçmiş olsun şekerler çok güzel olmuş,eline sağlık canımmm

dün bir soru sormak için uğramıştım buraya ama takıldım kaldım dünden bu yana ne kadar hoş ve derin bir muhabbet varmış çok çok çook beğendim

canım çok geçmiş olsun bundan sonraki tek sancın vaktinde gelen doğum sancın olsun inşallahh

aynen tatlım.bu arada diyetin ne alemde

diyete uyuyorum canım, çünkü haftada 3 gün evde parmaktan kan ölçümü alıyorum, onların iyi çıkması lazım.onları 14 aralıkta doktora göstericem, orada benden tekrar kan alınacak, sonuçların iyi çıkması lazım. bir de sağlık için başa gelen çekiliyor. alıştım artık...

selam kızlar dun yazdım çıktım yaa:S
nasılsınız nasıl gidiyor bakalım
bugün evdeyim yrn misafirim var bugün hazırlık yapayım dedim
saolsunlar her gelen bişi getircek:)
ama evi toplamam temixlemem gerek

yarın sabahtan bir de bebişimi görcem en son 1 ay evvel görmüştüm 780 gr dı şimdi nekadar oldu merak ediyorumm

bi de yrn gelcek arkadaşım bana bişiler getircek onu da merak ediom

vakit bulup da anneme gidemedim hala lohusa pijamam yok
aralık ikinci haftadan sonra yıllık ıznımı kullancam o vakte kalcak sanırım:S

başkada havadis yok bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…