2014 Şubat Anneleri

ah canım sen benimkini görsen bi de topgibiyim nasılsın diyenlere yuvarlanıp gidiyorum ama mecazi anlamda değil diyorum :) bazen göbeğin altından tutup taşıyorum o derece:)
aynı bende oyleyim beni goren nolmuş gobeğine diyo bi sinirleniyorum hamileyiz heralde die fırçayı çekince geri adım atıyolar :))

Korkma sakın en fazla seker cıkar oda rejimle hersey yoluna giriyo ama moral bozukluğunun telafisi yok iyi dusun hep iyi olsun bizim gobişlerde kocaman sen hiç merak etme attş ölçeri felan annem sen anlamazsın ben alırım dedi ama kesinlikle eczaneden al onları tırnak makasıydı felan bide kremler var pişik kremleri felan onlarda gerekliymiş heralde annem alınca sana markasını soylerim sen gene netten araştırda kiraz baby de baya bişeylrr var bi takip et bakalım

Canım çok teşekkür ederim . Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum erken doğum riski var o beni çok endişelendiriyor. Kiraz baby e bakıcam çok saol .. Öpt

canım bende de var benzer bi sıkıntı üstelik bende hamilelik şekeri yok ama ona rağmen suyum biraz fazla tabi göbüş biraz büyük oluyor o sebepten ayrıca sürekli bi gerilme hissi falan oluyor ama bu suyun ne kadar fazla oda önemli bazen fazlaoluyormuş ama tehlike sınırı içinde olmuyormuş senin de öyledir belki dr umun bana söylediğini söylüyorum kafanı takma rahat olerken doğum her zaman bi risktir ama sürekliüzerine düşersen daha da artan bi risktir moralini yüksek tut canım

Çok teşekkür ederim ..Benimde şeker sonucum 1 saat sonra çıkıcak bakalım. Ben yürüdüğümde karnımın altında çekilme oluyo ve yürümemde sorun oluyo .. Bakalım umarım herşey yolunda olur.

merhaba tatlım, iyi ki yaptırmışsın, sonuçların inşallah temiz çıkar.
ben daha o tarz alışverişini yapmadım, yeni bebeği olan doktor arkadaşlarım var onlara bir sorayım burada paylaşırım.

geçenlerde süt sağma cihazını sormuştum, çocuk doktoru olan arkadaşım annelere medela marka cihazı tavsiye ediyormuş ama kendisi phlip avent in hem elektrikli hem manuel setini almış, memnun kaldığını söyledi. (bu ürün de çok pahalı ya, 250 TL neredeyse!)

bir de duyduğum bebeğinize ilk başta yıkama süngeri almak yerine bebeği temiz bir tülbentle yıkamak daha sağlıklıymış. süngerler tam kurumadığı zaman bakteri barındırabiliyormuş. bu yüzden ben sünger almıycam.

tırnak makaslarının da ışıklısı bile varmış:) ben görmedim ama.

•Medifine Temassız Ateşölçer – Okulların açılması ve mevsimlerin dönmeye başlamasıyla birlikte çocuklu evlerin vazgeçilmesi haline gelen ateşölçerler arasında dikkat çekici bir alternatif. Vücuda temas etmeden ve çevre faktörlerinden etkilenmeden %95 doğrulukla ölçüm yapabilen bu ürün 92,37 TL’den 59.90 TL’ye düşmüş. (hepsi burada da)
•Arzum Bebbe Nem ve Sıcaklık Ölçer - Özellikle fazla ısınan (ya da soğuyan) çocuk odalarında gerekli olabilen bir ürün olan nem ve sıcaklık ölçer bu hafta 17,70 TL’den 16,99 TL’ye düşmüş.(hepsi burada da)

mrb hanımlar; bugün doktor kontrolüm vardı en son 10 gün önce kanamam olmuştu.bugün de gittiğimde doktor su kaybı yaşadığımı söyledi :18: gelişimi de geride imiş. su kaybı yaşayanınız varmı ne yapmalıyım bilmiyorum:18:

Merhaba ,
Çok teşekkürler yorumunuz için,, süt sağma bende philip avent elektrikli aldım . Çünkü çok olumlu şeyler duydum. Maalesef biraz pahalı ama dediğim gibi kullananlar çok memnunlar.bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür eserim .bebişini ve seni öpüyorum :))

geçmiş olsun tatlım,

spse adlı arkadaşımızda bu tarz bir sorun vardı diye hatırlıyorum, istersen kendisine özel mesaj at.

ben de sizi öpüom canım:)

blogcuanne ve slingomom diye bloglar var onları takip ediyorum, faydalı bilgiler oluyor bebek ihtiyaçları ile ilgili...

cok geçmiş olsun canım hiç fikrim yok doktor ne yapman gerektiğini soyledi mi izne ayrıl dinlen bol su iç bilmiyorum ki ne yapmalı

cok geçmiş olsun canım hiç fikrim yok doktor ne yapman gerektiğini soyledi mi izne ayrıl dinlen bol su iç bilmiyorum ki ne yapmalı

çok sağol canım... Zaten hamileliğin başında işimden ayrıldım,su iç dedi ama çok tehlikeli dedi bi ped yazdı onu kullanacağım eğer su kaybı fazla ise alırız dedi ve yaşamaz dedi dua edin ne olur

Son düzenleme:
Arkadaslar son bir haftadir legen kemigim ve ozel bolgenin ust kismindaki kemik aciyor ve ayaga kalkinca alt katnim asahi dogru gerilip canimi acitiyor sizlerde de oluyor mu bu normal mi neden olur ki

Çok geçmiş olsun inşallah bebiş birkaç hafta daha sabreder,32 haftadan sonra ciğerleri de gelişiyor,dr yaşamaz demiş ama Rabbim bilir 29.haftada doğup yaşayan bebekler de var canım,bol bol dinlen çok zor ama moralini yüksek tut,dualarımız seninle..

nollurrr su mıdde yanmasına ıı gelecek bsey dıyın...çok fenayımm
Rennie duo şurup denedin mi..

Ben tarak tırnak makası mothercare den aldım bizim yiğenlerde ablamlar memnun kalmışlardı..uzaktan ateş ölçerler çok hassas olduğu için doğru ölçmüyor diyorlar..

Çom geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…