2014 Şubat Anneleri

meyve krizine giricem şimdi

brenim kız hala geriniyo ya kaç saat oldu bi derdi mi var acaba içim delindi

bende akşamı kılıp girdim banyoya yatsı okundugunda daha işim bitmemişti 7 buçuk felan oldu banyo yapıp çıkmam çok zor oluyo çoook nabıcam bilmiyorum

Aynen canim nasil yapicaz aklim almiyorbende namaz kilmak icin zorla almaya calisiyorum ozur biliyorum ama iste icim rahat etmiyor alismisiz bugday tanesi kadar buyimicek diye.almayincada olmuyor ani bisey olsa anam anam.artik aynayla idare etcez ne yapalim:)

kızlar 33. haftamıza girdik bugün karnı taş gibi olan var mı

Ben varim canim.3 gun tas gibiydi sancimda oluyordu.dr a gittim kizim iyiydi ultrasonla rahim uzunluguda acilmaya bakti hersey yolunda ama yorgunluktan oluyorsun artik yat dinlen dedi.iki gundur dinleniyorum cok sukur kalmadi.

Yaw kizlar deli gibi sut aseriyorum:) ilk basindan beri iciyorum ama bu ara 1 litre yetmez oldu.her boslukta elimde sut le geziyorum:)

şekerler günaydın hepimiz için çooook güzel bi gün olsun annem kaç gündür yardım amaçlı evdeydi dün gitti evim ben ve huzur oturuyorum....

gunaydın güzel anneler nasılınız. bu haftayıda bitirdik çok şükür hatta ayı bitirdik diyelim hatta yılda bitti

hepinize güzel hafta sonları inş.

Herkese gunaydiiinnn nadilsiniz anneler
Kizimin bebek sekerlwrini asmak icin metal agac almistim ama bebek sekerini farkli tasarlayinca bosa cikti ben de taki askisi yaptim iyi de oldu.cekmecede duruyordu ne nerde bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…