- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
gunaydın canım dikakt et kendine ılık ballı süt iç bol c vitamini falan al canım oralarda bim varsa bimlerde zencefilli şekerler var onlardan dene birde
selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:
lip maşallahh canım bişicik kalmamış sonrasında gelebilecekmisin buraya? Benimde son 9 iş günüm bugünü saymazsak
bugünde 35.haftama girdim
prolet selam canım
Haksever hayırlı olsun mobilyanız senin alıntı yapamamışım canım fofot bekliyoruz
Sabah meyve suyu yapıp içtim limonlu ve ballı...Birazdan da ballı süt içerim
Birileri beni özlemişşşşşşş
Yirim ben seni... Mapıstaydın gördüm özledim tabi
Çeneme kelepçe taktırsam işe yarar mı dersin
Çeneme kelepçe taktırsam işe yarar mı dersin
Elmayram gelmiş hoşgelmiş kıs yinemi düştün mapus damına :)
çeneni bence ayakkabı kutusuna koy
Sanmam benim tanıdığım elmayraya oda fayda etmez
o yasayı zaten ne zamandan beri söylüyorlar şekerim, ilk söylentilerin çıktığı sanırım 2012 temmuzdu, ozaman gebe kalın kadının bile çocuğu yürüdü artık o derece yani düşün,
birde sokaktaki insan tvde haberde duyduğu her şeye inanıyor şuan git 10 kişiye sor en az 7 tanesi doğum izni 6 ay oldu der haberde çıkınca yasa var sanıyorlar çünkü hükümet çok iyi çalıştı oluyor adı, oysa 6 ay söz konusu bile değil şuan
gunaydın güzel anneler nasılınız. bu haftayıda bitirdik çok şükür hatta ayı bitirdik diyelim hatta yılda bitti
hepinize güzel hafta sonları inş.
günaydınlar herkese...
haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... ve Allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...
evet tatlım aynen dediğin gibi,
zaten aramızdaki bazı arkadaşlar bile doğum izninin 18 haftaya çıktığını sanıyordu, düşün sen artık halkımızın ne düşündüğünü, herkes yasa çıktı sanıyor, televizyon ve gazetelere servis edilen haberlerden sonra...
Herkese selaaaaaam. Bugün benim son iş günüüüüüüüüümDarısı bekleyen herkesin başına..
Dün gece yine uykusuz kaldık kızımla.. Mide ağrısı,yanma, çıkarma seanslarımız bittiğinde saat 3 tü. 7 de de kalkıp işe geldik napalım..
Herkese selaaaaaam. Bugün benim son iş günüüüüüüüüümDarısı bekleyen herkesin başına..
Dün gece yine uykusuz kaldık kızımla.. Mide ağrısı,yanma, çıkarma seanslarımız bittiğinde saat 3 tü. 7 de de kalkıp işe geldik napalım..
Evet kontrolde tutuyorlar bizi 2 ayda bi telefonla çağırdılar beni tetenoz aşımıda yaptılar geçenlerde de kiloma ve bebeğin kalp atışlarına baktılarKızlar sağlık ocağına gidiyormusunuz arada felan .
slm kizlarrr izne ayrilanlar eminim rahatlamistir evin tadini cikarin
bu arada geceleri yuz kere uyaniyorum uyumak oldukca zorlasti sol tarafim curudu morardi resmen:111:
Evet kontrolde tutuyorlar bizi 2 ayda bi telefonla çağırdılar beni tetenoz aşımıda yaptılar geçenlerde de kiloma ve bebeğin kalp atışlarına baktılar
ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıktamalesef öyle, ama benimde umudum yok kendi paçalarının derdinlere şimdi yasa masa yalan oldu
geçmiş olsun canım
ama son iş gününmüş bu çok güzel bir haber
erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:ya bakacaksa baksın artık,korkunun ecele faydası yok dedikleri gibi
benim taktığım su....şimdi dr a gitmeden önce kuaföre gidicem alttan bakcak diye.e 2-3 hafta snra doğum dese.... çıkacak yine ama alınmayacak halde olacak.jilet vurmak istemiyorum ben
ben varım benevet canım belki de, senin kız 40. haftayı bekleyecek olursa eğer ben senden daha erken doğurabilirim,
ya aslında sezeryan olunca adı doğurmak değil de doğurtturulmak gibi bir şey oluyor ya neyse...
bir de bizim topiğin büyük kısmı ocak sonu şubat başı civarı teker teker doğuracaz gibi geliyor, çok arkaya kalan olmayacak sanki
CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di miamin canım saolasın
yani olcak olsa gündüzde bişiler olabilir allah korur elbet çok tenha uzak yerlerde değiliz çok merkezi biyerdeyiz elbet bi çözüm bulunur bende yakından bi taksi telefonunu alıcam annem yanımda olursa taksi çarır gideriz kimseyi rahatsız etmeyiz malum su patlar kan gelir utanırım ben
canım komşum hep 4buçuk kilo üstü doğum yapıyo hatta oğlu 4*800felan dogdu sanırım cocuk şuan 2-3 aylık oldu ama 6-9 ay gb duruyo ilk gittim beşikte koca herüf yatıyodedim seni kandırmışlar kız kocaman cocuk vermişler sneeye askere gider bu edim arkadaşa maşallah ded diyo çocuga meme yetmiyo mamada veriyolar iricene ya içim bi hoş oldu onu görünce benim kızım sanırım en fazla 3 kilo olur 30 haftalıkken 1385 ti kilosu doktor zayıf bi bebek olcak ama sağlıklı dedide:44:
saglıklı olsunda meleğim annsi ona tatlı tatlı süt verir hemencik büyür inşallah
maşallah canım en tombiş senin yawrun sanırım inşallah vaktinde zmanında gelir meleğin hayırlısı olsun korkma kilosu boyu gayet iyi
adı güzel canım kilosuda iyi 32. haftada 1800 olması bekleniyo zaten bende cumartesi gidicem inşallah 1800 ve üstü birakkam olur kilosu zayıf dmeesin yine içerliyorum
acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttıKızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?
erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansaaslında diyabet olduğu için beni 2 haftada 1 çağırıyor galiba, ama normal giden gebeliklerde de senin gibi 2 haftada 1 gidenler var canım, artık son haftalara girdik çünkü.
evet yediklerime dikkat ediyorum, diyete devam canım. artık bankadakiler de alıştı, bir şey dağıtılırken beni transit geçiyorlar. yalnız bu bankada dağıtılan tatlı, çikolata ve pastaları herhalde bir yerde biriktirsem dağ olurmuş, şimdi yemeyince daha çok dikkatimi çekmeye başladı.
gerçi iyi bir şey olduğu zaman alıp eve eşime götürüyorum, geçen iyi bir markanın çikolatası gelmiş, bana da tuttular aldım, eşim hepsini birden hüpletti yanımda:)
bir de bizim klasik her yıl yılbaşı kutlaması yapılır, çerez, cips, pastalar, hatta ara sıcak türü atıştırmalıklar, kanepe gibi seyler de olur bazen. hele bir yıl dışardan hindi ve pilav sipariş etmişlerdi, saçmasapan bir fikirdi, hindiyi parçalamak ve yemek çok zor olmuştu çünkü:)
bu sene de yine çok abartmadan o tarz bir kutlama yapılacak. e ben tabii hiç birini yiyemiycem, hepsi zararlı benim için... bir kenarda mahsun gibi duracağıma acaba herkesin yeni yılını kutlayıp erken ayrılsam mı? evde de eşim yemek için bekliyor olucak çünkü, ona da kıyamıyorum...
ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorumbende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne
gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da)
bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:
Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hepKızlar dünden beri bel ağrım var .. Bişeyde yapmadım ağrıtıcak bazen kasıklarımda ağrıyo ..
Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yoko zaman yapacak pek bi şey yok be kuzum....az daha sabır....bak 35.haftandasın....sen yine de dikkat etmeye devam et.
sorma kronikim.....cinnetin eşiğine geldim....gönül diyoki git raporunu al işler ona kalsın
ben bu rapor işine taktım bu aradazor tutuyorum kendimi...
kuzum bu arada 36 hafta ve sonrasında binemiyomusum rapor olsa bile...35.hafta için geçerliymiş.tekrar bi şey sormak için aradım da öle dediler.
ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıkta
erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:
Şimdi jilet yapalım diyecem onu da sevmiyorum..bunca zaman ağda yaptım, sonra jilet bile olsa altımızı göremiyoruz ki
ben varım benŞubat sonu gözüküyor benim, erken gelmEzse...
CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di mi
acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttı
erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansa
ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorum
Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hepyemek yapıcım 2 saattir üşenşyorum..
Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yok
Serviste saatler geçirmek yok, sandalye tepesinde 9 saat geçirmek yok ve tabi erken kalkmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?