2014 Şubat Anneleri

Sabah meyve suyu yapıp içtim limonlu ve ballı...Birazdan da ballı süt içerim

evet tatlım aynen dediğin gibi,
zaten aramızdaki bazı arkadaşlar bile doğum izninin 18 haftaya çıktığını sanıyordu, düşün sen artık halkımızın ne düşündüğünü, herkes yasa çıktı sanıyor, televizyon ve gazetelere servis edilen haberlerden sonra...

gunaydın güzel anneler nasılınız. bu haftayıda bitirdik çok şükür hatta ayı bitirdik diyelim hatta yılda bitti

hepinize güzel hafta sonları inş.

günaydınlar herkese...
haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... ve Allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...

Herkese selaaaaaam. Bugün benim son iş günüüüüüüüüüm Darısı bekleyen herkesin başına..
Dün gece yine uykusuz kaldık kızımla.. Mide ağrısı,yanma, çıkarma seanslarımız bittiğinde saat 3 tü. 7 de de kalkıp işe geldik napalım..

malesef öyle, ama benimde umudum yok kendi paçalarının derdinlere şimdi yasa masa yalan oldu

geçmiş olsun canım
ama son iş gününmüş bu çok güzel bir haber

Ohhhh yarasın izniniz yavrum. Daha çok yazarsın artık bize dimi?

Sosyolojimm gozun aydin. Darisi bizlere olsun inşallah.

Kizlarr ben eve geldim.evi havalandırip kizimin battaniyesini yikayim dedim ama bi mide bulantisi başladı. Uzandim hemen.

slm kizlarrr izne ayrilanlar eminim rahatlamistir evin tadini cikarin
bu arada geceleri yuz kere uyaniyorum uyumak oldukca zorlasti sol tarafim curudu morardi resmen:111:

Aranızda bitek ben uyuyabiliyorum heralde hatta utanmadan horluyomuş eşim çok dalga geçiyo ben böyle horlama görmedim diyoacaba bebişim horlama sesini ninni sanıyoda o da mı gece uyuyo

slm kizlarrr izne ayrilanlar eminim rahatlamistir evin tadini cikarin
bu arada geceleri yuz kere uyaniyorum uyumak oldukca zorlasti sol tarafim curudu morardi resmen:111:

ben de en az 1 kez uyanıyorum canım, hem tuvalete gidiyorum, hem de boynum, ensem sırılsıklam terlemiş oluyor, üzerimi değiştiriyorum. yoksa soğuk ve ıslaklık yüzünden boynum kireçlenecek şu hormonlar maymun etti bizi resmen, tek güzelliği cildimin daha iyi olması ve saçlarımın dökülmemesi:)

Evet kontrolde tutuyorlar bizi 2 ayda bi telefonla çağırdılar beni tetenoz aşımıda yaptılar geçenlerde de kiloma ve bebeğin kalp atışlarına baktılar

valla ben sadece tetanoz aşılarını olmaya gittim 2 kez. onda da ne kalp atışına baktılar ne bir şey.. sadece kilomu sorup tansiyonumu ölçtüler. daha da arayan olmadı

malesef öyle, ama benimde umudum yok kendi paçalarının derdinlere şimdi yasa masa yalan oldu

geçmiş olsun canım
ama son iş gününmüş bu çok güzel bir haber
ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıkta

erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:
Şimdi jilet yapalım diyecem onu da sevmiyorum..bunca zaman ağda yaptım, sonra jilet bile olsa altımızı göremiyoruz ki

ben varım ben Şubat sonu gözüküyor benim, erken gelmEzse...

CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di mi

Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?
acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttı

erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansa

ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorum

Kızlar dünden beri bel ağrım var .. Bişeyde yapmadım ağrıtıcak bazen kasıklarımda ağrıyo ..
Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hep yemek yapıcım 2 saattir üşenşyorum..
Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yok
Serviste saatler geçirmek yok, sandalye tepesinde 9 saat geçirmek yok ve tabi erken kalkmak...

Kendime eziyet ettigimin farkindayim ama kizimla daha cok vakit geçirmek için dayanmaya çalışıyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…