2014 Şubat Anneleri

günaydın anneler zor geçen bir gecenin ardından dünden beri hastalığım arttı hadi ben neyse de bebişin hareketleri azaldı sabahtan beri 6 da uyandım bu saatte kadar çok az hareket etti

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

''GERÇEĞİ HAYALİNDEN DAHA TATLI OLAN ŞEY EVLATTIR''

hayırlı cumalar rabbim hepimize şifa versinnnnnnnnnnnnnnnn

bebeişlerimiz kilosunda boyunda saglıklı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

vaktinde zamanında bi avazda kolaycacık dogsunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

vatana millete annesine babasına hayırlı evlat olsunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

AMİNNNNNNNNNNNNN

kayınvaldem geliyo metrodan incek simit alcak bekliyorum

mobilyamda yola çıkmış gelir 1-2 saate

Selamlar herkese...

Jackim erken başlamış sırt ağrın geçmez zaman şimdi...Dinlene dinlene yap işini...

Haksever gözünaydın geliyormuş mobilyaların yerleştirince fotoğraf bekliyoruz. Çok yorma kendini...

Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun benimde boğazım şiş bugün ve burnum tıkalı Sanırım sinyal veriyor vücut

Prolet,bilim

öle yapıom zaten kronikim.ofiste tekim şimdilik....dinlene dinlene yapıom

günaydınlar herkese...
haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... ve Allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...

Bugün bende de bir mutluluk mevcut yarın çarşıya gideceğimden sanırım
Bir arkadaşımı ayarladım bebek şekeri için malzeme almaya gidicez. Umarım hemen yorulmam ve aklımdaki herşeyi bulurum
Benim son iş günüm ne zaman acep?
:26:

gunaydın canım dikakt et kendine ılık ballı süt iç bol c vitamini falan al canım oralarda bim varsa bimlerde zencefilli şekerler var onlardan dene birde

ayy ne güzel..kıskanmadım desem yalan olur

Ama senin adına sevindim lipim
selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:
günaydınlar herkese...
Haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... Ve allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...
lip maşallahh canım bişicik kalmamış sonrasında gelebilecekmisin buraya? Benimde son 9 iş günüm bugünü saymazsak
bugünde 35.haftama girdim

prolet selam canım

Haksever hayırlı olsun mobilyanız senin alıntı yapamamışım canım fofot bekliyoruz

ayy ne güzel..kıskanmadım desem yalan olur

ama senin adına sevindim lipim

sağol tatlım, hepimizin hakkında hayırlısı, aslında bugün son iş günüm olacaktı da, işler biraz hafifleyince 1 hafta daha uzatmaya karar verdim. doğum da 3 şubat civarı düşünüldüğü için 4 hafta evde olucam inşallah. bebek doğmadan önce biraz dinlenir kendimi toplarım diye düşünüyorum. doğumdan sonra da 12 hafta ücretli doğum izni kalmış oluyor, 6 hafta da kendi yıllık iznim var. 6 ay da ücretsiz izin almayı düşünüyorum. 10.5 ay bebeğime kendim bakabilicem inşallah. planım bu şekilde bakalım.
tabii hükümet cephesinden doğum paketi ile ilgili bir açıklama gelmedi, güya yıl sonuna yasa çıkacaktı. olsa ne güzel olur ya 2 hafta daha uzar ücretli iznimiz. bir de bizim bankada süt iznini toplu kullandırmıyorlar, işe hemen başlamayacağım için süt iznim yanacak.
valla karışıklığa geldi resmen yalan oldu bizim doğum paketi. fatma bakan da ayrıldı yerine gelen bayan bakan çalışma yapacak mı yapmayacak mı belli değil. yılan hikayesine döndü resmen...insanlar bu kadar beklentiye sokulup da kandırılmaz...

selam proletim,

alışverişe dalıp da fazla ayakta kalayım deme tatlım, insan anlamıyor ama yoruluyor. yarın her şey gönlünce olsun inşallah

selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:

kuzum ne güzel inşallah bi daha artmaz ağrıların....

valla balım ben 3 ay bakabilcem kuzuma.sonra babaannesi bakacak işte....süt iznimi de işten erken çıkarak kullanmayı düşünüyorum.

su an hükümet açığını kapatmakla meşgul fazlasıyla,bizimle mi uğraşacak kuzum....benim bi beklentim kalmadı açıkçası.olursa sürpriz olur

sağol bbilimim, 6 ocak sonrasında buraya gelemiycem çünkü evde internetimiz yok. belki akşamları eşimin telefonundan girer bakarım, özlüycem yaw sizi:)

suda eriyen magnezyum da benim kalça ağrımı ertesi gün kesmişti, gerçi ağrı kesilince bıraktım artık her gün almıyorum, belki de bebeğin kafası azcık ortaya kaydı ondan çok rahatsız etmiyordur.

o yasayı zaten ne zamandan beri söylüyorlar şekerim, ilk söylentilerin çıktığı sanırım 2012 temmuzdu, ozaman gebe kalın kadının bile çocuğu yürüdü artık o derece yani düşün,
birde sokaktaki insan tvde haberde duyduğu her şeye inanıyor şuan git 10 kişiye sor en az 7 tanesi doğum izni 6 ay oldu der haberde çıkınca yasa var sanıyorlar çünkü hükümet çok iyi çalıştı oluyor adı, oysa 6 ay söz konusu bile değil şuan

Son düzenleme:
günaydınnnnn şişko kadunlar
bu hatun kahvaltısını yapıp okula gideerrrr
daha iznine çok var ne mutlu ayrılacaklara
benim 20 ocakk
giderkende size bir artvin türküsü bırakır.
öpüldünüzzzz
yaktıda yandırdı beni
sevdamın yanaklari
ormanda yol açarum
alır seni seni kaçarım
dört bi yan deniz olsada
kanatlanır uçarım.....
karşı karşı oturak
bir sen söyle birda ben oy
bu sevdadan kurtulak....
yarim çuvalladı uni
nenenun saçlari burguli
yanında ufak toruni
yatar yaylada yaylada....
eski yayla direkhisar
oturmaya yürek ister
benim karnım toktur ama
arkadaşlar gevrek istarr...
şu yaylaların yilani
gelir dolani dolani
ben bir kız olsam severdim
adam gibi yar olani
bana güzel yar olani....
[video=youtube;_6WZbSGSYXg]http://www.youtube.com/watch?v=_6WZbSGSYXg[/video]

selam proletim,

alışverişe dalıp da fazla ayakta kalayım deme tatlım, insan anlamıyor ama yoruluyor. yarın her şey gönlünce olsun inşallah

Yoruldukça oturup dinlenicez artık canım. Bu son olur herhalde bi daha gidemem eksikleri tamamlamam lazım. Çok sağol inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…