benim de öksürükle balım dertte geceleri uyuyamuyırumanneler ben geldim yorgun ve hastayım doktora gideyim diyorum ama gitsem ne olacak ki ilaç da kullanamıyoruz aten tek korkum öksürdükçe bebiş alta baskı yapıyor gibi geliyor
Pekmeze biber Hımm deneyeyim bendeBende sırf bu mantıkla doktora gitmiyorum hastalandığımdaÖksürük için pekmezin içine karabiber atıp içebilirsin. Soğuk algınlığın içinde bir portakal sık,yarım limon sık ılık suyun içinde bal erit portakal ve limonla karıştır ve iç...Çok iyi geliyor...
Geçmiş olsun bu arada...
Şaka bi yana bende aşırı şiddetli öksğrüyorum elim karnımda, çocuğa bişi olacak gibi geliyor o derece bi de şu yanım acıyor ya kaslarım yırtıldı sankigeçmiş olsun canım, ama korkma bişicik olmaz bebikine
öksürmeyle doğrulsaydı doğumhanede karabiber koklatırlardı kadınlara kaygı etme canım sen
marulunda göbeklisi makbuldür canım
çok geçmiş olsun, bende geçirdim baya ağrı yapmıştı..ilaçları tamamen iyileşene kadar almak gerekiyor. Bir de ayakları sıcak tutmakcanim benimde oyleydi dün doktora gittim idrar tahlili istedim yapmicakti yanma falan sikayetim yoktu.deli gibi enfeksiyon çıktı largopen diye bi antibiyotik verdi.ilk defa oldum hamileligin basindan beri geçen ay hicbisi yoktu:-( şimdi sızlıyor yaptıktan sonra insallah hemen geçer
bende korkuyorum bazen 2013 te olursa diyeHerkese selam kızlar. Ya şu 2013 bitsin artık yaa. Ben de nedense acaip bir tedirginlik var. 2013 de doğurmaktan çok korkuyorum. 2014 de istediği zaman gelebilir bebiş. Daha çok erken ama nedense çok kafaya taktım..
Yarın iş yerindeki son günüüüüüüüümNasıl üzgünüm anlatamam Gerçi Ocağın ilk haftası 1-2 gün gelip gidicem yılsonu işlemleri için ama olsun. En azından sabahın köründe kalkmıycam..
ben o şeytanım galibaohhh keyfe gelllll...ne güzel yaw.....özendirme insanı...bu ara seytan dürtüklüyor zaten beni....git raporunu al diye
ay bizim de 22 Şubat yıl dönümü şu an gözüken doğum tarihi de 28 Şubat, bende eşümdüm aynısını. Özel gün, hediyesi arada kaynayacak diyehayırlısı olsun lipim...eşim doktora dicekmiş ki 31 Ocak'ta alınabilir mievlilik yıldönümümüz de o gün....
oo git git ağdacılara kıllı gitmiyoz mukadın yaw benim doktorum....kıllı mı git diyosun sen bu gidişinde şimdi
doğuma mı aldırayım
nefes kesilmesi normal bence bu aylarda ben daha geride olduğum halde nefes nefeseyimKizlar yurtdisinda cati muayenesi yok.dogum anina kadar.iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedim.birde Ben inanilmaz yorgunum ozellikle son 3gundur hic enerji diye birsey yok. Biraz yurusem nefesim kesiliyor cok kiloda almadim diyet yapiyorum gebelik sekerinden zaten. Nefesim kesiliyor ya 8ocakta kontrol var soylucem doktora. Sizde varmi bu durum?
oy ailedostu olması da zorumun azıcık, gerçi bizim de Dr. Erkek ama ona çok gittim ben biraz samimi de olduk eskisine kıyasla, tuhaf geliyor bazen adam diyorum heryerimi gördü bi de face de ekledim ben onukızlar ben de bu hafta muayenem var diye eşimle birlikte kendime ağda yapmıştımsizden duyduğum kadarıyla çatı muayenesi için. ama bakmadı almış olduğum için 3 hafta sonraki muayeneye ne kadar uzar ne olur bilemiyorum. bizim doktor ailedostu bi de kıllı kıllı hoş olmayacak ama el mahkum gibi görünüyo. yapacak hiçbişi yok
Aynen CNm bende onu demek istemiştim, bi kere acilde alttan muayene gerekti bana Dr, erkekti oha dedim yine mi açıcaz...sonra bi baktım adam aleti haşırt diye bakmadan soktue öyle ama gülüm, zaten doktorlarda da öyle şey yok yani aman şunun şurasına bakayım derdi yok adam ne şekilli şemallı şeyler görmüştür onca yıllık meslek hayatında benimkinimi hatırlıcak yada bakayım diye yırtacak kendini zaten o usg probuyla bakarken veya çat muayenesi yaparken aşağıya eğilmiyorlar bile elleriyle yapıyolar hepsini bakmıyor görmüyorlar öyle diyim
yok artık[video=youtube;dgIhFJ8srQg]http://www.youtube.com/watch?v=dgIhFJ8srQg[/video]
Burnu tıkananalraaaa okyanus suyu sterimar geldi haaaanımgünaydın kızlar
ben nezle olmuşum burnum tıkanmış geçmek bilmez şimdi off
evet canım belki de, senin kız 40. haftayı bekleyecek olursa eğer ben senden daha erken doğurabilirim,
ya aslında sezeryan olunca adı doğurmak değil de doğurtturulmak gibi bir şey oluyor ya neyse...
bir de bizim topiğin büyük kısmı ocak sonu şubat başı civarı teker teker doğuracaz gibi geliyor, çok arkaya kalan olmayacak sanki
Herkese selaaaaaam. Bugün benim son iş günüüüüüüüüümDarısı bekleyen herkesin başına..
Dün gece yine uykusuz kaldık kızımla.. Mide ağrısı,yanma, çıkarma seanslarımız bittiğinde saat 3 tü. 7 de de kalkıp işe geldik napalım..
ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıkta
erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:
Şimdi jilet yapalım diyecem onu da sevmiyorum..bunca zaman ağda yaptım, sonra jilet bile olsa altımızı göremiyoruz ki
ben varım benŞubat sonu gözüküyor benim, erken gelmEzse...
CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di mi
acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttı
erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansa
ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorum
Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hepyemek yapıcım 2 saattir üşenşyorum..
Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yok
Serviste saatler geçirmek yok, sandalye tepesinde 9 saat geçirmek yok ve tabi erken kalkmak...
benim de öksürükle balım dertte geceleri uyuyamuyırumöksürmekten karnım yırtılacak gibi geliyor dün akşam da bi akraba vardı evde öksürürken yanlarında kendimi kastım mı nedir, bi acı girdi karnımın yanına sağ yanım şimdi her öksürükte acıyor
Sabah aç karna limonu ballı, ıhlamur içtim. Şifa ver bizlere yarabbim..
Pekmeze biber Hımm deneyeyim bende
Şaka bi yana bende aşırı şiddetli öksğrüyorum elim karnımda, çocuğa bişi olacak gibi geliyor o derece bi de şu yanım acıyor ya kaslarım yırtıldı sanki
çok geçmiş olsun, bende geçirdim baya ağrı yapmıştı..ilaçları tamamen iyileşene kadar almak gerekiyor. Bir de ayakları sıcak tutmak
bende korkuyorum bazen 2013 te olursa diye
ben o şeytanım galiba
ay bizim de 22 Şubat yıl dönümü şu an gözüken doğum tarihi de 28 Şubat, bende eşümdüm aynısını. Özel gün, hediyesi arada kaynayacak diye
oo git git ağdacılara kıllı gitmiyoz mu
Ya şimdi bili dicem ben ağdacılardan daha çok çekiniyorum bazen çok içlere girme diyorum, aa olmaz deyip sağı solu her yeri alıyorlar, bitince de oh kaymak gibi oldu muhabbeti sapkınca geliyo bana hemen giyinmek istiyorum
nefes kesilmesi normal bence bu aylarda ben daha geride olduğum halde nefes nefeseyim
oy ailedostu olması da zorumun azıcık, gerçi bizim de Dr. Erkek ama ona çok gittim ben biraz samimi de olduk eskisine kıyasla, tuhaf geliyor bazen adam diyorum heryerimi gördü bi de face de ekledim ben onu
Aynen CNm bende onu demek istemiştim, bi kere acilde alttan muayene gerekti bana Dr, erkekti oha dedim yine mi açıcaz...sonra bi baktım adam aleti haşırt diye bakmadan soktu
yok artık
Burnu tıkananalraaaa okyanus suyu sterimar geldi haaaanım
ohhh gözün aydın şekerim artık daha çok görüşcezz
laaaaa ben doğuruyom kanımca bugün yarın otur bana dua et sancım var :84:
bende sana edicem söz :86:
Ay sende benim gibi, burçlarla ilgilsinselam sunny,
senin oğlun balık burcu olacak takvime göre, ama sezaryen olursan kova olabilir canım,
benim pazartesi sabahı doktor randevum vardı zaten, beraber çalıştığım arkadaş o güne müşteri programı koymuş, dolayısıyla ben de doktoru aradım randevumu 16.30'a aldırdım. bu durumda da çıkışta tekrar işe dönmem ve yılbaşı partisine de katılmam:))
bak bu durum bizde de aynı, benimkide önemsemez çok, yapınca beğenir ama o ayrıbiz de 5 haftalıkken doktora gittiğimizde bebeğin kalp atışlarını dinlemek için hiç oraya bakmadan aleti sokmuştu resmen içeriye. temiz gitmiştim gerçi ne olur ne olmaz diye...o yüzden ben utanmıyorum doktordan, doktor zaten safinazın belalısı kabasakal amca gibi bir şey. valla benim canım daha tatlı, ağda canımı acıtıyo:) bir de benim eşim önemsemez böyle şeyleri, biz doğal halimizle takılıyoruz genelde:)
Oy benim daha 2 ay var ama ...nineler gibi şikayet halindeyimOyy kuzum yaa, telefondan surekli girip bakiyorum zaten sende bir degisiklik var mi diye.
Dua etmez miyim kiz, innnnnsallah bu aksam efe beyi carcabuk,agrisiz sancisiz alirsin kucagina.... İsin zor canim. Daha 1 ayim var ama dotu gobegi toplayamiyorum vallahi.
günaydınnnnn şişko kadunlar
bu hatun kahvaltısını yapıp okula gideerrrr
daha iznine çok var ne mutlu ayrılacaklara
benim 20 ocakk
giderkende size bir artvin türküsü bırakır.
öpüldünüzzzz
yaktıda yandırdı beni
sevdamın yanaklari
ormanda yol açarum
alır seni seni kaçarım
dört bi yan deniz olsada
kanatlanır uçarım.....
karşı karşı oturak
bir sen söyle birda ben oy
bu sevdadan kurtulak....
yarim çuvalladı uni
nenenun saçlari burguli
yanında ufak toruni
yatar yaylada yaylada....
eski yayla direkhisar
oturmaya yürek ister
benim karnım toktur ama
arkadaşlar gevrek istarr...
şu yaylaların yilani
gelir dolani dolani
ben bir kız olsam severdim
adam gibi yar olani
bana güzel yar olani....
[video=youtube;_6WZbSGSYXg]http://www.youtube.com/watch?v=_6WZbSGSYXg[/video]
Yine kimse yok
Eh herkes gelmiş buraya :)
Kızlar ya alışverişinizi bitirdiniz mi? Ben de bebeğimin kıyafetlerini dolabına yerleştirmek istiyorum ama daha eni yeni kafamda oturtabiliyorum. Bir de el oyması bebek odaları harikalar ama sanki biraz fazla pahalılar. Organik olanlarda öyle :)
Ahşap olanlar o kadar güzel ki kahverengi hiç düşünmediim halde resmen aşık oldum Hugo bebe'de ki bir modele :)
Ben bitirdim bizim yatak odasina yapicaz odasini odam genis diye ailecek yatcaz :) ama bizim yatak odasi beyaz diye onun odasinida beyaz aldim klasik güzel bir ada takimai aldik cicili bicili degil yani odaya uygun oldu . Ama dedigin gibi ahsaplarda cok güzel olur eee neye karar verdin bu arada ayri odami yapiosun?
Laurana ne yapıyor, sesi çıkmıyor.konuşan görüşen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?