2014 Şubat Anneleri

Evet herkes öyle söylüyor doğum sonrasında daha çok lazım oluyormuş izin dayancaz artık mecbur bende allah nasip ederse 37.haftaya kadar sıkcam dişimi

anneler ben geldim yorgun ve hastayım doktora gideyim diyorum ama gitsem ne olacak ki ilaç da kullanamıyoruz aten tek korkum öksürdükçe bebiş alta baskı yapıyor gibi geliyor
benim de öksürükle balım dertte geceleri uyuyamuyırum öksürmekten karnım yırtılacak gibi geliyor dün akşam da bi akraba vardı evde öksürürken yanlarında kendimi kastım mı nedir, bi acı girdi karnımın yanına sağ yanım şimdi her öksürükte acıyor
Sabah aç karna limonu ballı, ıhlamur içtim. Şifa ver bizlere yarabbim..

Pekmeze biber Hımm deneyeyim bende
geçmiş olsun canım, ama korkma bişicik olmaz bebikine
öksürmeyle doğrulsaydı doğumhanede karabiber koklatırlardı kadınlara kaygı etme canım sen

marulunda göbeklisi makbuldür canım
Şaka bi yana bende aşırı şiddetli öksğrüyorum elim karnımda, çocuğa bişi olacak gibi geliyor o derece bi de şu yanım acıyor ya kaslarım yırtıldı sanki
çok geçmiş olsun, bende geçirdim baya ağrı yapmıştı..ilaçları tamamen iyileşene kadar almak gerekiyor. Bir de ayakları sıcak tutmak

bende korkuyorum bazen 2013 te olursa diye

ohhh keyfe gelllll...ne güzel yaw.....özendirme insanı...bu ara seytan dürtüklüyor zaten beni....git raporunu al diye
ben o şeytanım galiba

hayırlısı olsun lipim...eşim doktora dicekmiş ki 31 Ocak'ta alınabilir mi evlilik yıldönümümüz de o gün....
ay bizim de 22 Şubat yıl dönümü şu an gözüken doğum tarihi de 28 Şubat, bende eşümdüm aynısını. Özel gün, hediyesi arada kaynayacak diye

kadın yaw benim doktorum.... kıllı mı git diyosun sen bu gidişinde şimdi

doğuma mı aldırayım
oo git git ağdacılara kıllı gitmiyoz mu
Ya şimdi bili dicem ben ağdacılardan daha çok çekiniyorum bazen çok içlere girme diyorum, aa olmaz deyip sağı solu her yeri alıyorlar, bitince de oh kaymak gibi oldu muhabbeti sapkınca geliyo bana hemen giyinmek istiyorum

nefes kesilmesi normal bence bu aylarda ben daha geride olduğum halde nefes nefeseyim

oy ailedostu olması da zorumun azıcık, gerçi bizim de Dr. Erkek ama ona çok gittim ben biraz samimi de olduk eskisine kıyasla, tuhaf geliyor bazen adam diyorum heryerimi gördü bi de face de ekledim ben onu

Aynen CNm bende onu demek istemiştim, bi kere acilde alttan muayene gerekti bana Dr, erkekti oha dedim yine mi açıcaz...sonra bi baktım adam aleti haşırt diye bakmadan soktu

[video=youtube;dgIhFJ8srQg]http://www.youtube.com/watch?v=dgIhFJ8srQg[/video]

yok artık

günaydın kızlar
ben nezle olmuşum burnum tıkanmış geçmek bilmez şimdi off
Burnu tıkananalraaaa okyanus suyu sterimar geldi haaaanım

ayh benimde 31 ocak geliverse keske esimin dogum gunu ne guzel olurrr

ohhh gözün aydın şekerim artık daha çok görüşcezz
laaaaa ben doğuruyom kanımca bugün yarın otur bana dua et sancım var :84:
bende sana edicem söz :86:

selam sunny,
senin oğlun balık burcu olacak takvime göre, ama sezaryen olursan kova olabilir canım,
benim pazartesi sabahı doktor randevum vardı zaten, beraber çalıştığım arkadaş o güne müşteri programı koymuş, dolayısıyla ben de doktoru aradım randevumu 16.30'a aldırdım. bu durumda da çıkışta tekrar işe dönmem ve yılbaşı partisine de katılmam:))

biz de 5 haftalıkken doktora gittiğimizde bebeğin kalp atışlarını dinlemek için hiç oraya bakmadan aleti sokmuştu resmen içeriye. temiz gitmiştim gerçi ne olur ne olmaz diye...o yüzden ben utanmıyorum doktordan, doktor zaten safinazın belalısı kabasakal amca gibi bir şey. valla benim canım daha tatlı, ağda canımı acıtıyo:) bir de benim eşim önemsemez böyle şeyleri, biz doğal halimizle takılıyoruz genelde:)

ohhh gözün aydın şekerim artık daha çok görüşcezz
laaaaa ben doğuruyom kanımca bugün yarın otur bana dua et sancım var :84:
bende sana edicem söz :86:

Oyy kuzum yaa, telefondan surekli girip bakiyorum zaten sende bir degisiklik var mi diye.
Dua etmez miyim kiz, innnnnsallah bu aksam efe beyi carcabuk,agrisiz sancisiz alirsin kucagina.... İsin zor canim. Daha 1 ayim var ama dotu gobegi toplayamiyorum vallahi.

Ay sende benim gibi, burçlarla ilgilsin şahsen ben bir yay olarak balıklarla pek anlaşamadım bugüne dek kv balık he he o da çok sevindi balık diye ama 1 hafta erken olma ihtimali bence daha yüksek, sonuçta sezeryan olacak gibi...sezeryan sonrası normale ..
Bizde ben yay, eşim ve kızım boğa boğaları sevdiğim gibi kovalarlar da aram hep iyidir . Hadi bakalım hayırlısı olsun
bak bu durum bizde de aynı, benimkide önemsemez çok, yapınca beğenir ama o ayrı kocam boğa ya doğal seviyo deirmişim. Bak bu aralar ona kızıyordum biraz., güzel özelliklerini getirdim aklıma

Oy benim daha 2 ay var ama ...nineler gibi şikayet halindeyim
Yemek yaptım, bi çamaşır bi bulaşık ve bittim ...karnım taş oldu yine popom ağrıyo resmen ve tabi sırt ve bel

Eh herkes gelmiş buraya :)

Kızlar ya alışverişinizi bitirdiniz mi? Ben de bebeğimin kıyafetlerini dolabına yerleştirmek istiyorum ama daha eni yeni kafamda oturtabiliyorum. Bir de el oyması bebek odaları harikalar ama sanki biraz fazla pahalılar. Organik olanlarda öyle :)

Ahşap olanlar o kadar güzel ki kahverengi hiç düşünmediim halde resmen aşık oldum Hugo bebe'de ki bir modele :)

Ben bitirdim bizim yatak odasina yapicaz odasini odam genis diye ailecek yatcaz :) ama bizim yatak odasi beyaz diye onun odasinida beyaz aldim klasik güzel bir ada takimai aldik cicili bicili degil yani odaya uygun oldu . Ama dedigin gibi ahsaplarda cok güzel olur eee neye karar verdin bu arada ayri odami yapiosun?

Ahşaplar pahalı geldi. Şu sepetlerden almak istemedim zaten. En fazla yedi aylık olana kadar yatar dediler. Sonra onu koyacak yerim yok. Aldığıma ğişman olacağım. O yüzden bir tanıdıktan bulduk. İnşallah onu anneanneme süslettireceğim ya da satın alacağım. Böylece uzun bir müddet benimle beraber yatacak. Bir yaşından önce ayrı odada yatıramam. Pimpirikliyim zaten. Eşimi bile nefes almıyosun diye uyandırmışlığım çok

Odamız ayrı olacak. Odaya göre büyütülmül bir gardırop, kapitone başlıklı büyüyen yatak düşünüyorum. Takım halinde alacakmışız gibi duruyor. O yüzden şifpnyer de girer işin içine. Bir de tabi ben kendime sallanan koltuk istiyorum.

Biz bebek arabalarına da daha yeni yeni bakmaya başladık. Fuara girmeyi düşünüyoruz. Hala almayan arkadaşlar varsa fuar varmış. Yanılmıyorsam 16 Ocak dediler. Doğru düzgün araştırmak lazım tabi

Bebek hediyeleri vs. kafamda kurdum ama daha bulup bulamayacağım belli değil. Bakalım istediğim gibi olacak mı? alışverişe çıkacak zaman lazım bir de tabi koca Hamileliğin başından beri yaşlılar gibiyim :2:

odayı yerleştirdikkkkkkkkkkkkkkkyorgunum

bütün odayı kayınvaldem sildi süpürdü yerleştirdi kaç su sildi dolapları içini dışını herşeyide o ütüledi ben sadece düzenleyip yerleştirdim totom düşücek gb ağrıyo

ay çarşaflarını bilem yaydım yirim ben bunları yirimmmmmmmmmmmmm

özledimmmmmmmmm minigim o minnak ayakalrını özledimmmmmmmmmmmmmmmm

yarında kızımı görücem ne kadan mutluyum ne kadan mutluyum

ama kocacım dünden beri boluda masur kaldı bitürlü malı yükleyip gelemedi en son bize sıra gelmiş kaçakçılık vamış bütün tırları aramışlar şaka gb 4te yüklenmişti araba 8bucuk 9 gb konuştum hala çıkıcaz yola diyodu nasıl olcak böyle ya moralim ona bozuluyo rabbim güzel bi kapı açsın önümüzde bunaltmasın onuda bizide kıyamam ki ben aşkıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…