Ben burdayımmm evde kızımla oturuyoruz teyzesiii siz napıosunuxx
slm kızlar bebek arabası ne aldını aciiil yardımm
gene kimsecikler yok hadi ben hastalıktan harap düştüm diğerleri nerede
sanırım grip olacam bütün kemiklerim ağrıyor ya
Ahşaplar pahalı geldi. Şu sepetlerden almak istemedim zaten. En fazla yedi aylık olana kadar yatar dediler. Sonra onu koyacak yerim yok. Aldığıma ğişman olacağım. O yüzden bir tanıdıktan bulduk. İnşallah onu anneanneme süslettireceğim ya da satın alacağım. Böylece uzun bir müddet benimle beraber yatacak. Bir yaşından önce ayrı odada yatıramam. Pimpirikliyim zaten. Eşimi bile nefes almıyosun diye uyandırmışlığım çok
Odamız ayrı olacak. Odaya göre büyütülmül bir gardırop, kapitone başlıklı büyüyen yatak düşünüyorum. Takım halinde alacakmışız gibi duruyor. O yüzden şifpnyer de girer işin içine. Bir de tabi ben kendime sallanan koltuk istiyorum.
Biz bebek arabalarına da daha yeni yeni bakmaya başladık. Fuara girmeyi düşünüyoruz. Hala almayan arkadaşlar varsa fuar varmış. Yanılmıyorsam 16 Ocak dediler. Doğru düzgün araştırmak lazım tabi
Bebek hediyeleri vs. kafamda kurdum ama daha bulup bulamayacağım belli değil. Bakalım istediğim gibi olacak mı? alışverişe çıkacak zaman lazım bir de tabi kocaHamileliğin başından beri yaşlılar gibiyim :2:
sanırım grip olacam bütün kemiklerim ağrıyor ya
ii geceler kızlar uyumayan varmı?
kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamışüzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?