2014 Şubat Anneleri

slm kızlar bebek arabası ne aldını aciiil yardımm

Çok araştırdım, baktım, mother Care'dan Greco evo'da aldım. genelde söylenenler çok ağır olmaması, büyük olmaması, rahat kapanması, manevra kabileyeti, metallerinin sağlıklı olması( gerçi şimdi en iyi markalar bile çin'de üretiliyor ama n'apalım), bir de kenarlıklarında metallerin çok açıkta olmaması yani korunaklı olması, çünkü çocuk hareketlenince kafasını saga sola çarpabiliyormui hele biraz yaramaz olursa... inşallah yardımcı olabilmişimdir, bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim...

Valla arabayi almadik daha karar veremedik daha dogrusu esim karar verdi ben emin degilim cok pahali bi araba var onu alalim diyo bendd cok pahali diyemiyorum ogluna laf söyletmiyo :) yaslilik olayini sorma bende 35. Haftama giricem ve iyice agirlatim tavxiyem cok geçe birakma alisverisi insanin yürücek hali kalmiyo

Hasta olan tüm annelere geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsiniz bol bol kivi yiyin su ve ıhlamur için bide bol bol su

Hasta olan tüm annelere geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsiniz bol bol kivi yiyin su ve ıhlamur için bide bol bol su

Günaydiinn iyi uyuyamadim kaburgam ve kasiklarim agridi gece birde dün antalyada kötü bir deprem oldu sükür hasar yokta korkuttu tabii

Gunaydiiinnn herkeseee iyi pazarlar
Kizlar ben hala gecelik pijama vs almadim.sezaryan ya da normal olacaginin garantisi olmadigindan gecelik daha kullanisli oluyor diyorlar ama kisa denk geliyor uzun kollu olur diye dusunuyorum ama serum vs icin kisa kol daha uygunmus bi fikir verir misiniz?bir de kacar tane almaliyiz

kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamış üzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:

kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamış üzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:

Canim beb genelde gecmisi okurum ama görmedim heralde ben yaptim hazirlik bebegin cantasi hazir ama kendiminkini pazartesi hZirlicam az eksigim var sen ne sormustun ? Konusuruz istersen

günaydın cicişler uzun bi pazar kahvaltısından sonra burdayım... sohbete açığım.. öptüm sizi
çok güzel keyifli bi pazar olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…