2014 Şubat Anneleri

slm şubat anneleri..sizden yardım istiyorum.biliyorum hepinizi doğum stresi heyecanı sardı ama canım çok yanıyor..
iki gün önce kabız olmadıgmıza rağmen aniden hemoroid olduk.sancısı tarıfsiz...kanama yok.ama memeler çok fazla ve kocaman.okadarki popomdan sarkmaya başladı resmen....yardım ltfen yapabileceğim yada kullanabileceğim birşeyler varmı..tecrübelerinize ihityacım var.....mevlam hepinizi bir avazda yavrularınıza kavuştursun

...........................................

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun eczanelerde hamilelere yönelik kremler var onlardan alabilirsiniz bide bol su içmelisin kabız yapacak ekmek,pirinç vb ürünlerden uzak durup bol su içmelisin tuvalette sakın ıkınma umarım işine yarar....

Allah yardımcın olsun inşallah.Sıcak suya oturabilirsiniz banyoda sıcak su tutun biraz faydası olur en azından...

Günaydınnnnnnnçalışan bi benim galiba bugün

aynen öyle kuzum.çalışıyorum maalesef

sabah kahvaltı masasını toplarken nefesim kesildi,çarpıntım oldu.oturdum hemen....hala da devam ediyo az da olsa.cok kötü oldum ama o an ya

Çok hızlı mı hareket ettin acaba...Yorma kendini yafrum artık işimiz zorlaşıyor yatarken bile nefesimiz yetmiyor

Çok hızlı mı hareket ettin acaba...Yorma kendini yafrum artık işimiz zorlaşıyor yatarken bile nefesimiz yetmiyor

hızlı hareket etmek ne mümkün bacım.kaplumbağa bile benden hızlıdır....neyse olur böyle seyler deyip geçiştiriyorum...son ay sonuçta.zorlanmamak mümkün mü

ayy bu arada canım turşu çekti fena halde....eve gitsem de yesem yaaaaa

günaydın anneler benim hasstalığım hala devam ediyor dikkat edin siz de ilaç da kullanamıyorum dr en son artık parol al bari dedi o derecedeyim

hanımlar selamlar size 2 sorum olcak. Bebeğiniz için aldığınız uyku setini yıkadınız mı? Bir de uyku seti için nevresim takımı aldınız mı yoksa uyku setini mi kullanıcaksınız nevresim takmadan. Ben henüz nevresim tk almadım da bi fikir alayım dedm

Arkadaşlar normalde benim doğumum 7 Mart olarak gözüküyo ama doktorum bebeğin gelişiminin bir buçuk hafta önden gittiğini söyledi, sanırım şubat sonu gibi olacak Allah nasip ederse :) daha bebişe hiç bişey almadım ayrıca yoğun olarak çalıştığım için de pek fırsat bulamadım internetten listelere falan bakıyorum hastane çantası içine konulacaklara. sizlerden hastane çantasını falan hazırlayan varmı, aciliyeti olan neler almam lazım?

uyku setini yıkadım ben canım....zaten nevresimi falan içinde uyku setinin.ama ben yedek bi tane nevresim takımı diktirecem.

herşeyini aldım yıkadım ütüledim fakat çantamız hazır değil daha.bugün hazırlıcam inşallah.

canım daha hiçbi şey almamısssın,hangi birini desem ki ben sana.....:26:

öncelikli olarak bebeğin ihtiyaçlarını al derim. hastane cıkısı,çıtçıtlı badi,patikli pantolon,eldiven,ssapka,2-3 çift pijama...

bakım ürünleri,küveti falan da var alınacak.

ya bence sen alınacakların listesini yap.....basla hemen tatlım almaya....

Kızlar bebeğimizi Eki Görüntüle 911607 n beşiğini aldık; ama bir de ufak - portatif bi beşik almak istiyorum taşınabilsin evin içerisinde diye... Resimlerini ekliyorum hangisinden öneririsiniz? Hamak beşikler hakkında fikriniz nedir? Paylaşırsanız çok sevinirimm... Şimdiden teşkürrr ettiiimm..

canım hamak olanlar pek hoşuma gitmiyor,kullanıslı değil gibi geliyor ,o acıdan hoşuma gitmiyor yani.ama diğeri daha iyi gibi

Ben yikadim canim sonuctq tekstil isi yerlerdemi geziyo noluyo belli degil hangi marka olursa olsun bence yikanmali.Uyku setimiz var birde nevresim takimi al yedek uyku setinin icindede carsaf varda genede yedek lazim olur kolay gelsin

Ben yikadim canim sonuctq tekstil isi yerlerdemi geziyo noluyo belli degil hangi marka olursa olsun bence yikanmali.Uyku setimiz var birde nevresim takimi al yedek uyku setinin icindede carsaf varda genede yedek lazim olur kolay gelsin

internetten falan bakıyorum taç kristal nevresim takımlarından bi tane alıcam masraf çok olunca parça parça alıyoruz mecbur ilerleyen günlerde bi tane daha alırım yedek olması mantıklı tabi sağol cnm herşeyini yıkadım da uyku seti sonradan aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…