2014 Şubat Anneleri

Kızlarrr dün bebeğimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt pıt... Ne kadar heyecanlandım ve mutlu oldum anlatamam Allah evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...

çok güzellll benimde dün kontrol günümdü aslında...dr bebeğinin kalp atışlarını dinleticem demişti ama gidemedim maalesef...öğretmenim ben okulda sorumluluk sınavları var görevliydim...pazartesi de görevliyim...kaldı benimki çarşambaya...keseyi ilk gördüğümde gözlerim dolmuştu...

günaydın güzellikler bugün nasılız? ben enerjik uyandım çok şükür hemen çamaşır attım makinaya. gece 3 te canınız çekmesin işkembe çorbası içmiştim ondan mı acaba

günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????

Tatlım gözün aydın cok sevindim darısı basıma muckk ))

çok sağol canım, ben olmaz diye bekliyordum ama kendim farkettim daha doktor söylemeden orda birşey açılıp kapanıyor gibi dedim evet o kalp dedi ve dinletti Allahıma şükürler olsun dedim bugünleride görmek varmış 4 mm miş daha çok küçük ama büyücek dedi. normalmi boyutu sence canım. sen nezaman gidiyorsun darısı başına inş. çok güzel bir duygu

sen nezaman gidiyorsun canım darısı başına inş. Rabbim hiç kimseyi o güzel pıt pıt sesinden mahrum bırakmasın. ağladım dinlerken titredim resmen heyecandan çok güzel bir duygu en kısa zamanda sende yaşarsın inş.
haklısın öle hesaplamak lazım ama öyle karışmazmı. alttan bakıyor iki seferdir benim doktorum hiç karından bakmıyor

amin cnm. hayırlı olsun pıt pıtınız. biz de dün gördük çok mutlu olduk. oğlum bile anne atıyomuymuş kalbi dedi evet oğlum dedim olleeeyyy diyor karnımı seviyor abisi

canım benimde kasık ağrısı ,göğüslerde hassasiyet birde aşırı halsizlik uyku halim vardı ...halada öyle...ara ara mide bulantım yeni olmaya başladı ama çok yoğun değil

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya - YouTube

kahvaltı yapıyoruz gelin hadi o midesi bulananlarrr mımm ben sizin agzınızın tadını düzeltiyim

kaşar peyniri süzme peynir yumurta kaymak bögürtlen reçeli bide şeftali suyu

amin canım saol ben ilk gittiğimde lekelenmelerim vardı canım o yüzden alttan bakmadı sanırım.. 3 hafta sonra gelin dedi bize kalp atışı için.. 15ine denk geliyor ama 20sinde gidicez biz garanti olsun diye :18: inşallah duyarız kalp atışını meleğimin

manyukkk.gidemde çıbık kraker kemirim

uzmanlar kussanızda bulansanızda mutlaka yemelisiniz herşeyden diyoreee çünküm bebek hemen alıyomuş besinleri mineralleri vitaminleri

içinizde minücük fil var hortumluyo ne yeseniz krakermi hortumlucak bebiş yazık kuzuma

aç agzını mımmmmmmmmmmm böğürtlenli reçel mım cok gözel

bende ölüyorum bitiyorum diyemem cnm lütfen huzursuz olma.
en belirgin sıkıntım göğüs ağrısı asla sütyensiz gezemez yatamaz oldum.
bir de ara ara bulantı başka bişe yok cnm
başım dönmüyor kusmuyorum normal hayat devam ediyor
uyku hali kasık ağrısı ara ara
şanslıyız diyelim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…