2014 Şubat Anneleri

Kızlar benim yarın 6+1 hafta olucak. doktorum yarın çağırmıştı gel kalp atışını dinleyelim diye ama bana erken geliyor. Kalp atışını bu haftada duyan var mı?

Son düzenleme:
Kızlar benim yarın 6+1 hafta olucak. doktorum yarın çağırmıştı gel kalp atışını dinleyelim diye ama bana erken geliyor. Kalp atışını bu haftada duyan var mı?

beeen. bugün vajinal ultrasonla gördük. 6+1 im. sat 16 mayıs. ama görülemeyedebilir bence

selam canım tuvalet hariç bütün beliriler bende de var:) ne güzel betimlemişsin. :) tuvalet olayı da yediklerinle alakalı olabilir. Ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce aç karnına dut ve kiraz yedim ve acayip ishal oldum. Sakın yemeyin kızlar:)

Kuta01 naber CANIM.. Bizim sat ve bat ve muhtemel doğum tarihi aynı. İnşallah sonuna kadar böyle gideriz. Embriyo yü kaç mm ölçtü senin dr.

Kuta01 naber CANIM.. Bizim sat ve bat ve muhtemel doğum tarihi aynı. İnşallah sonuna kadar böyle gideriz. Embriyo yü kaç mm ölçtü senin dr.

hiç sorma cnm ya telaştan unuttum ben sormayı ilk muayenede 9,4 mm demişti kese göründüğünde. senin bebiş kaç mm?

hiç sorma cnm ya telaştan unuttum ben sormayı ilk muayenede 9,4 mm demişti kese göründüğünde. senin bebiş kaç mm?

Cnm kese değil bebişin boyunu diyorum. Ben keseyi bilmiyorum ama bugün 3 mm ölçtü hoca. Eğer senin bebek 9.4 mm ise ben de bi sorun var demektir

Son düzenleme:
Cnm kese değil bebişin boyunu diyorum. Ben keseyi bilmiyorum ama bugün 3 mm ölçtü hoca. Eğer senin bebek 9.4 mm ise ben de bi sorun var demektir

ben de bebişi bilmiyorum unuttum bugün :) ama ilk gidişimde 10 gün önce sadece kese göründüğünde 9,4 mm dedi kese için. bi sıkıntı olsa söylerdi yok öyle bişe annesi 3 mm piricine sevgilerle....

kızlar ya,duş aldıktan sonra bacaklarımda kızarık kabartılar oluyor.daha önceden yoktu.sizlerde var mı

maşallah canım darısı başımıza 6. haftanın içindesin işte canım 6+4 dersen 7. haftanın içinde oluyosun sen 5+5 sin http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi burdan bak daha net görürsün alttan mı baktı karından mı baktı canım :26:

Benimde 5 gun once kahverengi leke geldi tabi ben stres dr gittim progestn verdi.gunde 1 kre onu iciyorum.pzrt tekrar kontrole gitcem.sukur kahve akinti gelmedi ama sarimsi geliyo arada.acaba bende diyorum ki. Idrar yollarimizi usuttuk.benim kasiklarimda agiriyor.bi fikri olan varsa soylesin pls...

merhaba kızlar...benimde sadece bir elimde parmaklarımın üzerinde benek benek lekeler oluştu...1 hafta önce oluştu ve geçmedi...doğum lekesi olabilirmi daha çok erken değilmi...başka hiçbir yerde yok leke:44::44::44::44:

Canım dr a git tabi ama korkma..bazen plesantanın yer değişmesine bağlı kahve akıntı görülebilir..benim ciddi kırmızı kanamam olmuştu çok şükür herşey yolunda..içini ferah tut..evet vajinal ultrason..

Çok teşekkür ederim açıklamalar için.. Evet ben de okuyunca aynı şeyi düşündüm ne sinir bozucu bir yorum! Bir de içinden düşün vajinal ultrasonla bakıp emin olduktan sonra bilgi ver dimi..aynen öyle en önemlisi bizim ve bebeklerin sağlığı..çukurovada birini tavsiye ettiler ama orası da çok yoğun olur.. Ben de kendi hocamdan çok memnum aslında ama devamlı yurtdışına çıkıyor ulaşamama kaygısı aldı beni.. Onun da herşeyi ücretli..hakkımızda hayırlısı..

evet malesef kırmızı şekilde kan gelmişti
tam o esnada doktordaydık progestanın miktarını arttırıp istirahat vermişti çok şükür geçti ama

Allah kavuşturmuş sonunda
ben de 1 buçuk sene bekledim sonunda geldi çok şükür
Allahım kavuşup büyütmeyi de nasip etsin

ben 7 haftada duydum canım
inşalalh dbuyarsın

sarı normal hormonal bi durum çoğu kişide var merak etme

gebelikte deride renk değişimleri olması normalmiş
merak etme
ama artarsa doktora gidebilirsin bence

günaydııınlaaar
dün 9 olmadan uyuynca sabah da 7 olmadan uyandım hehe

ben yiyimde normale dönsün bali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…