Kızlar benim yarın 6+1 hafta olucak. doktorum yarın çağırmıştı gel kalp atışını dinleyelim diye ama bana erken geliyor. Kalp atışını bu haftada duyan var mı?
arkadaşlar gaz ve tuvalet sorunu yaşayan varmı :))çok şükür bulantım filan yok benim öyle normal normal iştahım yiyorum yidikten sonra şişiyorum az kıpraşamıyorum ama sonra geçiyo.. Açken asıl tuhaf oluyorum sanki içimde hiç bişey kalmamış bi bücür hepsini yemiş gb baygınlık geliyo kalkınca hemen bişi yemem lazım oluyo yani
Ama kusura bakmayın afedersiniz büyük tuvalet yapmak sorun sanki yani yapabiliyorum ama öyle eskisi gb değilay çok tuhaf oldu yazamıcam
beeen. bugün vajinal ultrasonla gördük. 6+1 im. sat 16 mayıs. ama görülemeyedebilir bence
Kuta01 naber CANIM.. Bizim sat ve bat ve muhtemel doğum tarihi aynı. İnşallah sonuna kadar böyle gideriz. Embriyo yü kaç mm ölçtü senin dr.
hiç sorma cnm ya telaştan unuttum ben sormayıilk muayenede 9,4 mm demişti kese göründüğünde. senin bebiş kaç mm?
Cnm kese değil bebişin boyunu diyorum. Ben keseyi bilmiyorum ama bugün 3 mm ölçtü hoca. Eğer senin bebek 9.4 mm ise ben de bi sorun var demektir
evet aynı görünüyor ama doktorum bana 6. haftanın içinde olduğumu doğru hesapladığımı söyledi bugün canım. veeee güzel haberi veriyim minik bebeğimin kalp atışlarını duyduk.. herşey normalmiş. çok değişik bir duygu ya zor tuttum kendimi ağlamamak için darısı başına canım
kızlar bazen öyle bir akıntım geliyor ki eyvah deyip korkuyorum, lavaboya koşuyorum, çamaşırıma bakma nasıl bir kabus siz düşünün, çok şükür kahve lekem olmuyor kesildi gibi görünüyor ama biraz sarı bir leke geliyor, sizde de oluyor mu bu sarımsı leke???
kızlar ya,duş aldıktan sonra bacaklarımda kızarık kabartılar oluyor.daha önceden yoktu.sizlerde var mı
Arkadaslar merhaba ben hamileligimi ogrendigimden beri kasiklarima ara ara bicaklar saplaniyordu ani girip cikiyordu ama bu hafta hic olmadi sadece ara ara yayilan bi sizi gibi oluyor ama o giren sancilar degil bir de dun isten gelip uyudum uysndigimda kahverengi akinti vsrdi cok sukur daha olmadi ama korktum yine de yarin doktora gidebilicem bakalim hayirlisi.bir de alttan mi bakildi diktora gidenler
memnuniyetle bilgi veririm. Adana da 1 numara doktor varsa o da HAMDİ KARANFİL dir bence. Ben 3 aylık evliyken oğluma kazayla hamile kaldım. Görümcem çok ciddi sorunlar yaşıyordu ve hamdi beye gidiyordu. Tanıdığım başka kadın doğumcu yoktu daha 3 aylık evliyken doğal olarak :) hamdi beye gittik hemen eşimle. gidiş o gidiş.
işini çok iyi yapar ve seni hiç sıkmaz. esprili ,zaman ayıran ,ne zaman cebinden arasan gece gündüz açıp sabırla seni rahatlatan vs. vs.
şu an medline eray memeç e gittim 2 kere. bugün kalp atışını görürken bile seçtiği kelimeler bizi strese soktu. sağlıklı değil deyişi bebek için miydi anlayamadık. vajinal baktı bebişimin kalbi atıyordu çok şükür. 29 temmuza randevu verdi. fakat sanırım gitmicem. bir sonraki randevum hamdi beye inşallah. kendimi güvenle teslim edecem. muayenesi ve doğumu tamamen ücretli olduğu için başka arayışa girdim ama sağlık parayla ölçülemiyor maalesef.
oğlumu Ortadoğu da doğurdum. üniversal yada Ortadoğu dan hangisinde yapmak istersin demişti hamdi o zaman. biz ortadoğuyu seçtik. şimdi nolur bilemem. köşedeki özel odayı ayarladı hamdi bey hastaneden memnun kalmıştım.
başka sorun olursa çekinmeden sor
oohh içim rahatladı valla, kokusuz benimki de, rengi söylemesi ayıp baya sarı da ondan merak etmiştim, cevabın için sağol
ben de bir folik asit bir de progestan alıyorum, sende de mi kahve lekelenme vardı?
oh ohhh hadigözün aydın darısı başımıza
selamın aleyküm bende 2014 şubat annesi olucam inşallah şubat 19 gözüküyo muhtemel dogum tarihi rabbim nasıl nasip ederse hayırlısı artık... son adet tarihim 14 mayıstı bugün doktora gittim 6 haftayı doldurduk bebeğimi be kalp atışını gördüm çok şükür 24 yaşındayım 6 senelik evliyiz ve bebek için özlem cektik yılalrdır ilk hamileliğim ilk çocugum olucak inşallah benide ekleyin listeye
arkadaşlar gaz ve tuvalet sorunu yaşayan varmı :))çok şükür bulantım filan yok benim öyle normal normal iştahım yiyorum yidikten sonra şişiyorum az kıpraşamıyorum ama sonra geçiyo.. açken asıl tuhaf oluyorum sanki içimde hiç bişey kalmamış bi bücür hepsini yemiş gb baygınlık geliyo kalkınca hemen bişi yemem lazım oluyo yani
ama kusura bakmayın afedersiniz büyük tuvalet yapmak sorun sanki yani yapabiliyorum ama öyle eskisi gb değilay çok tuhaf oldu yazamıcam
Kızlar benim yarın 6+1 hafta olucak. doktorum yarın çağırmıştı gel kalp atışını dinleyelim diye ama bana erken geliyor. Kalp atışını bu haftada duyan var mı?
Benimde 5 gun once kahverengi leke geldi tabi ben stres dr gittim progestn verdi.gunde 1 kre onu iciyorum.pzrt tekrar kontrole gitcem.sukur kahve akinti gelmedi ama sarimsi geliyo arada.acaba bende diyorum ki. Idrar yollarimizi usuttuk.benim kasiklarimda agiriyor.bi fikri olan varsa soylesin pls...
merhaba kızlar...benimde sadece bir elimde parmaklarımın üzerinde benek benek lekeler oluştu...1 hafta önce oluştu ve geçmedi...doğum lekesi olabilirmi daha çok erken değilmi...başka hiçbir yerde yok leke:44::44::44::44:
keyifsiz gibiyim kuzummmmGünaydın hüzünbaz nasılsın
günaydııınlaaar
dün 9 olmadan uyuynca sabah da 7 olmadan uyandım hehe
selam canım tuvalet hariç bütün beliriler bende de var:) ne güzel betimlemişsin. :) tuvalet olayı da yediklerinle alakalı olabilir. Ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce aç karnına dut ve kiraz yedim ve acayip ishal oldum. Sakın yemeyin kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?