kızlar medıkal park goztepede dogum yapacak varmıııı?
benim de sürpriz oldu :) aslında kardeş fikri hep güzel gelse de hazır hissetmiyorum kendimi kızım 3.5 yaşında bu sene kreşe başladı, ve kreş hastalıkları çok hastalanıyoruzoğlun kaç yaşında ,hiç dinlenememek öyle zorki allah kolaylık versin
benide kızım yoruyo bu gece oda hastaydı sabaha kadar uyumadık
bu gebeliğim hiç beklenmedik bi anda bize sürpriz oldu
kızıma kıyamıyorum daha 2 yaşında ama bi yandan da iyi oldu diyorum birbirlerine arkadaş olurlar bakalım çok merak ediyorum acaba nasıl olacak diye
Geçmiş olsun.. Biz de aynı durumdayız ne tesadüf o da dün gece bizim yatağa kustu..hepimiz yorulduk, en çok da ben artık iyileşsin yavrularımız ben korkuyorum 2. Gelince evde hep bi kaos hep bi koşuşturmaca olacak diye sanki hiç dinlenemicem ve sonunda deliricem :)amin canım..gerçekten çok zor..inan bugün dağ gibi çamaşır yıkandı..dün bizim yatağa kendi yatağına hep kustu..herşeyi temizledim,şimdi gene aynı senaryo..tam yatağına yatırdım,tekrar kustu..sabaha kadar uyumadık babasıda bende..sanırım yine uykusuz bir gece bizi bekliyor..inşallah hemen iyileşirler..sizede geçmiş olsun.. .
benim oğlumda 26 aylık..kardeş konusuna gelince aralarında pek yaş farkı olsun istemedim..şimdilik 4 gözle kardeşini bekliyor..elif diyor başka birşey demiyor :) inşallah böyle devam eder kardeş sevgisi.bu arada siz naptınız tuvalet alışkanlığını?bizimkisi maşallah herşeyi biliyor,bir karış dili var ama iş tuvalete gelince anne kakam geldi deyip herhangi bir odanın kapısının arkasına geçip yapıyor
benim de oğlan geliyor :) oğlanlar kesinlikle daha yaramaz.. Hakımızda hayırlısı, benim kız da bizimle yatıyor alıştı... Şimdi bebek gelince ne olcak bilmiyorumınsallahh amın ,,,gazsız, sağlıklı bebeler olurllar ınsallah
bıde ben erkek bebeden daha da cok korkuyorum nedense:)
bebege de besık aldınızmı??
Geçmiş olsun.. Biz de aynı durumdayız ne tesadüf o da dün gece bizim yatağa kustu..hepimiz yorulduk, en çok da ben artık iyileşsin yavrularımız ben korkuyorum 2. Gelince evde hep bi kaos hep bi koşuşturmaca olacak diye sanki hiç dinlenemicem ve sonunda deliricem :)
benim kızımda 25 aylık ama öyle herşeyi konuşamıyor bu konuda tembel çıktı tuvalet alışkanlığını bi denedim olmadı üstüne fazla düşmedim yazı bekliyorum şimdi zaten gebelikten dolayı uğraşamam oturup kalkmak işkence
aynen benimkide bugün yatağına bi kustuki herşey battı bende çamaşırlarla uğraştım umarım geceniz güzel geçersenin normal doğum mu olacak
Benimde epudral sezeryan olucak kismetse hastanede 2 gün kalicakmisim bende bayaa bisi aldim orda aranmaktansa hazirlikli gideyim dedim tabi bu benim düsüncem normaldede öyleyimdir tatile vs giderken hep yedekliyimdir :)
kuaförede gitmek istiyorum ama onun içinde direniyorum koca göbegimle hiç gitmedim daha öncede ben bakmaya çekiniyorum korkuturum kuaförüde diye çekiniyorum poff ya hiç cnaım istemiyoaslında kuaföre gidicem kaşımı aldırmaya ama işte o iş için gitmek ne dicem diyorum diyorum dogumum yaklaştı gidemedim komşularım hamileyken bi başladılar resmen bittti diyolar inanamıyorum ya ne güzel bişi ama cesaret edemiyorum işte
Merhaba
Benim de son tarih 9 şubat aynıyız galiba ama biz 3 şubata gün aldık
Senin bu önümüzdeki cuma mı? Erken olmuyor mu?
Evet erken biraz
Ama.benim oglanin kafasi iki hafta, göbüş bacak ve kollari ise bi hafta ilerden gelisiyor. Kilosu da haftasindan ilerde.
Doktor 1 subata kadar bekleyecektim ama eger bekletirsek sancilarin baslar bebek hazir dedi. O yuzden erken tarihe verdi.
Hayirlisiyal dogsunlar insallah
bebek hazır dedi sancın başlar dedi erken alcaklar snein istege baglı sezeryanmı canım neye göre karar verdiler merak ettimde ben yarın doktora gidicem 36 haftalık olcaz dolu dolu 32. haftamda dönememişti kızım acaba hala dönemmeişse sezeryan tarihimi verirler görümcemin oğlu 41. haftada dönmüş normal dogurdu 2 cocugunuda ilk bebekelrde son ana kadar beklenir herelde dimi :18:
merhaba arkadaşlar..
hepinize şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum..
aranıza yazma sebebim subat annesi olacak olan gelinimiz için bi takım hediyeler filan yaptım..
şimdi ise doğumda ki odasını süslemek için fikirler istiyorum sizlerden siz bişeyler düşündünzümü yada yapacakmısınz??*
benm malesef cocugum yok tüp bebek tedavisi görüyoruz aramıza katılacak olan yeğenimiz ilk torun hemde saolsun gelinimiz kardeşim gibi ona küçük bi jest yapıp mutlu etmek istiyorum bana yardımcı olabilrmisinz acaba
haksever arkadaşım ilk bebekte son ana kadar beklemek diye özel bir durum yokmuş.doğumun zamanı ve şekli bebeğe bağlı. suyu azalırsa, kordonu besin taşımamaya başlarsa, çocuk boşaltıma başlarsa alıyorlar. teyzem 41 haftalık oğlunu bu beklemeler yüzünden az kaldı kaybediyordu. normal doğuma kadar illa beklemek istiyorsan çok sık kontrole gitmeli bir de bebek hareketlerini takip etmelisin. kulağımız karnımızda yaşayacaz. 35. haftada doktora gittim. bebek yan duruyor. baş yan tarafta dönmemiş. biraz da tombiş doğacak. sezaryene sıcak bakabilirim.
yüreğimde kopan fırtınaları bi ben biliyorum canım herkesin fırtınası farklı oluyor birbirimiz anlıyoruz ama yasadıgımız duyguları tam anlamıyla yaşayamıyoruzsen varya meleksin herelde canım hem acın hem sevincin nasılda büyük gönüllüsün ben görümcemler ablam dogum yaptıgında hastane gidip görmek bile ölüm gb gelmişti rabbim bu güzel yüreginin mükafatını tez vakitte versin inşallah
bebek odasına gelincede kapıya hg bebekli kapı süsü hazırlıyolar içeriyede balonlar felan ben hastane için bişi düşünmüyorum zaten 1 gece kelınıyo o yüzden yorulmaya gerek görmüyorum ama bence o hastanedeyken evini süsleyebilirsin yani o daha kalıcı olur hem herkezde görür kapısına süs yaparsın bebek odası yapmışsa orayıda balonalrla felan süslersinkeşke benide böle süprizle karşılasalar
sen varya meleksin herelde canım hem acın hem sevincin nasılda büyük gönüllüsün ben görümcemler ablam dogum yaptıgında hastane gidip görmek bile ölüm gb gelmişti rabbim bu güzel yüreginin mükafatını tez vakitte versin inşallah
bebek odasına gelincede kapıya hg bebekli kapı süsü hazırlıyolar içeriyede balonlar felan ben hastane için bişi düşünmüyorum zaten 1 gece kelınıyo o yüzden yorulmaya gerek görmüyorum ama bence o hastanedeyken evini süsleyebilirsin yani o daha kalıcı olur hem herkezde görür kapısına süs yaparsın bebek odası yapmışsa orayıda balonalrla felan süslersinkeşke benide böle süprizle karşılasalar
böle istisna durumları tabi anladımda canım yani daha cok varken bikaç hafta önceden şu tarihte sezeryana alıcaz diyolarya onu sordum acaba neye göre diye evet son günler çok dikkat etmek lazım allah korusun bi tanıdıgımız 9ay 3 günlük ölü dogurdu bebeğini malesef hep aklımda o var yanı sapasaglam görüyosun yavrunu ama belki suyu azalmıştı farketmediler tabiki takdiri ilahi eceli geldimi yaşıcak günü olmadımı ne yapsak fayda etmez ama tedbir bizden takdir allahtan dikkat etmek lazım korkuyorum cok zaten allah korusun hepimizin evladını
yüreğimde kopan fırtınaları bi ben biliyorum canım herkesin fırtınası farklı oluyor birbirimiz anlıyoruz ama yasadıgımız duyguları tam anlamıyla yaşayamıyoruz
canım bez pastası kapı süsü bebek şekeri yaptım hoş geldin bebeğim yazısınıda köpükten yapmışlar hazır aldım..
dediğin gibi 1 gün kalıcak ama özeniyorum hem onu için hemde o ara onlarla ugrasırken başka seyler düşünmeyeceğim
..
ikramlık filan bişeyler yapsammıki dedim:44:
balonlar ve mavi kurdaleler alıp birazcıkta olsa süsemek istiyorum acıkcası canım...
belki sizlerden fikir çıkar diye danısmak istedim
amin amin inşallah cümleten sağ salim sevinç paylaşırız. acil ihtiyaç olmazsa en erken 38. haftada alıyorlarmış. bebeklerin kilosundan yana korkmayacakmışız. doğunca bir kısım şişkinlik kilosu 200 gr en fazla atılırmış. sonra da günde 40 gram alırlarmış bebekler. ayyy bi doğsaydı bu çocuklarımız. dik oturamıyorum karnım batıyoooor.
evet canım baya geniş bi yelpazesei var bebeklerin..ikramlıkta yapabilirsin tabi sen becerikli hatunsun netten örneklerine bak b,mde satılıyomuşşeker hamuru gıda boyasıyla renk verip şekillendirmek snein yaratıcılıgına kalıyo ablam sağ olsun bez pasta ve kurabiye getircek hastaneye eşimede bi pasta aldırırım diyorum görümcemdede öyle yiyip içmiştik asıl dogum günü o zman oluyo tabikiama ablam dedi çok güzel yeni dogan için pastalsrda varmış ama pahalıymış böle poposu havada bebek koymuşlar pastnaın üstüne çok şirin demişti bende aman gerek yok parayla alam sakın dedim yicez bitcek kendin yaparsan olur ama senin de kurabiyelride kürdana felan yapıyolar böle uzun kürdana saksı gbde şeyin içne koyuyolar aman bu bebek sektörü baya genişmiş neler öğrendim bende net olmasa haberimiz olmaz hiçbirinden
canım üzülme desemde üzlünüyo ama emin ol geçicek sanki bin yıldır hamileymişim sanki o acıları ben çekmemeişim gb geliyo tabi unutmuyosun ama geçiyo yani kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah
canım ben medikal park göztepede yapacağım doğumu...doktorum mehtap yazıcıoğlu sen de mi orada yapacaksın doktorun kim...benimki büyük ihtimal sezeryan olacak 2 şubat gibi gözüküyor.....
Evet erken biraz
Ama.benim oglanin kafasi iki hafta, göbüş bacak ve kollari ise bi hafta ilerden gelisiyor. Kilosu da haftasindan ilerde.
Doktor 1 subata kadar bekleyecektim ama eger bekletirsek sancilarin baslar bebek hazir dedi. O yuzden erken tarihe verdi.
Hayirlisiyal dogsunlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?