2014 Şubat Anneleri

cok teşekkür ederim Allah razı olsun..
sizde sağlıcakla alın inşallah yavrunuzu kucagınıza...
gelinimiz sanslı canım ama bizde sanslıyız öyle bi gelin buldugumuz için..
dediğin gibi bende birazcık süs götürücem..ikramlıkları pastaneden almayı düşünüüyorum canım çünkü ben gelinimizin dogumuna giricem nasipse o yüzden hazırlıkları yapamam..
yinede sizlerden fikirler alayım dediydim başka ne olur diye ama sanırım yapacak baska kimse yok

canım benm ilki kimyasal gebelikti 2011 yılında 2013dede kürtaj oldum biliyosun apalım hayırlısı değilmiş diyoruz yürek yangınını söndürmeye calışıyoruz..
aynen canım cok şükür durumumuz kötü değil bi imkanımızda var ama işte bide gönüle söz geçirebilsek
canım bemn evet sabırlıyım daha doğrusu değilim ama sabırlı gözükmeye calışıyorum etrafımdakileride üzmeye ne gerek varki gerçi o zamanda olan bana oluyo ama olsun be canım

kızlar dün doktora gittim..bebeğim hala dönmemiş..inşallah döner..36+3 olduk kilomuz 2685 gr

arkadaslar bebeklerınız hayırlı olsun.bende tam 36 haftamda dogum yapmıstım sezeryanla.heyecanınızı anlıyorum.hayırlı dogumlar hepınıze.

günaydın annişler...bu perşembe dr.gün verecek bakalım ne zaman doğum olacak çok heyecanlıyım yaw

canım ya insana hamileliğe alışmak bi zor geliyo böle zor bulunca bide ayrılmak dimi bende tuhaf oluyorum bigün hamile kalcagımı hiç. düşünmemiştim iyice ümidim azalmıştı benim olmucak herelde diyodum nasıl dayanırım nasıl dururum derken rabbim yolladı allah biliyoya artık eşimden başka kimseyle konuşasım gelmiyodu bayrama 1 ay vardı ve ben ölücekmişim gb geliyodu annemin tarafında ablam var onnlarla gezeriz her bayram eşim ya ablamın küçük kızı alır ya eşyasını ya bbek arabasını yardım eder kayınvalde tarafında görümcemin 2 oglu var zaten ikiside küçük aynı şeyler ordada var onalr için emzirme molaları verilir bebek alt değiştirilir falan falan... belki olagan şeyler ama öyle canım acıyoduki anlatamam bayramalr ölüm gelirdi bulabildigim her kuytuda aglardım çünkü tuttukca öyle agrıyodu başım içim ... sonra bazen bakardım sahilde falan yürüyoruz diyelim görümcem eşimle bişi konuşur ben bi yanında o bi yanında eşimin kucanda küçük olan büyük cocukta önce koşturur ben biraz geride kalıp onlara bakıyodum sanki anne baba ve 2 cocuk kendimi o kadar çaresiz hissediyodumkieşim baba olamıyo diye... rabbim ne kadarına dayanıcamızı biliyoda o kadar acı veriyo..meleğim geldi... o bayram nasıl bi bayramdı öyle öyle mutluydumki cocukkken ayakkabılarıma bayramlıklarıma sarıldıgım kadar mutluydum şeker toplama çıkan para dagıtan yere 2 kere giden cocuk kadar heycanlıydım herkeze hamileyim demek tebrikleri kabul etmek nazlanmak hürmet görmek aman hamilesin sen şöle otur böle yap demeleri ne güzel ne güzeldi.... allah kimseyi evlatla sınamasın çok ağladık canım güle oynaya dogum yapalım inşallah dimi 4. kez tüp bebeğimde kavuştum hastanede agladık deyince bak benim kayışlar gene gevşedi çok aglak oldum ben ya

kızlar dün doktora gittim..bebeğim hala dönmemiş..inşallah döner..36+3 olduk kilomuz 2685 gr

benimde 32de dönmemişti bugün tam 36+0dayız ve kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk çok merak ediyorum herkezinki 2*900lerin üstünde benim cocumada 2 kontrol öncesi zayıf demişti geçenkinde 2kilo çıktı inşallah 2*8000olur en az puff sağlıklı olsunlarda doktor gayet saglıklı kıpır kıpır demişti zaten öyle maşallahı var kızımın üzülme sende

Önemlimolan hareketleri gelisimi canim hicc canini sikma cikinca bol bol emzirirsin insallah yasananlarangelince allah biyerden sınıyo heralde bunada sükür kavuscaz insalah yakinda

Selam kızlar,

Annem bizde. Dün mutfak dolaplarını dilecekti. Onları halletmiş sağolsun ben yokken. Pazara gitmiş gelmiş. Perdelerimiz biraz uzundu, perdeci bulmuş vermiş kestirmeye. Akşam da perde yıkamaya başladık. Sabah kalktık, başladı cam silmeye. Bi kahvaltı yaptık. Koltukları sandalyeleri sildi. Salonun işi bitti sayılır. En son bi süpürüp silcez. Tabii kadın bu kadar iş yaparken ben ancak kapı silip çamaşır attım:) şimdi diğer odaların camlarına geçiyor. Perdeler indi orada da. Derken derken evimiz tertemiz olacak.

Tabii bu arada bi de 2 apartman ötede oturan kv var ki iş olmadığı, annem sadece gezmeye geldiği zamanlar bizi bi başbaşa bırakmaz, her an damlar. Ama 2 gündür uğramıyor bile. İş var ya. Amaan neyse, eli de biraz ağırdır. O bi iş yapana annem 3 iş hallediyor.

günaydın herkeslere bu hengamede biz birde ev taşıyoruz:)

Kolay gelsin canım. Yavrun azıcık daha dayansın. Bi yerleşin de sonra gelsin inş. Ama sen de kendini çok yorma. Bi anda gelivermesin:)

ben geldim anneler izne ayrıldım ama okul işleri bitmiyorki sırtım tutulmuş çok fena o yüzden 2 gündür tam uğrayamıyorum bilgisayar başında duramıyorum nasılsınız bakalım :)

teşekkür ederim ben hiç bişey yapmıyorum eşim topladı herşeyi bu arada evden eveye anlaştık ama yine içimize sinmedi kendimiz koliledik cuma kısmetse yeni evimizde olacağız ben sadece olayları izliyorum eşim sağolsun bebeğim de annesini hiç üzmedi şimdiye kadar inşallah 2-3 hafta daha sabreder de:) annesine dinlenme payı bırakır daha doğum iznine bile ayrılmadım son haftamız

Selam canlarim.nasilsiniz.ben halsizim.bide kalcamdan bi agri giriyo ki offf.ne yurutuyo.ne yatiriyo.zorla pazara gittim geldim kv ile.persembe dogum var.eksiklerimi aldim.kv tasidi saolsun.simdi de buzdolabimi temizleyip yerlestrcem.ortaligi toplicam.camasirlarimi yikicam.yarin da annemle halam gelip evimi temizlicek.persembe de kizima kavuscam Rabbim izin verirsecok heyecanliyim yaaaa

Ayy herkezde ayni telas var bende bugün ayni isleri yapiyorum annem bi önceki geldiginde cok yorulmustu kiyamam cocugun herseyi yikandi ütülendi busefer okadar yormakmistemedim onu bugün kadin geldi dip köse islerini yapiyo anemde cuma gelcek kismetse. bide evi düzenliyorum dolap cekmece falan mutfak yatak odasi , ben yatarken herkezin eli heryerde olucak düzgün dursun yani böyle ince düsüne düsüne koca göbekle :) .....

ben geldim anneler izne ayrıldım ama okul işleri bitmiyorki sırtım tutulmuş çok fena o yüzden 2 gündür tam uğrayamıyorum bilgisayar başında duramıyorum nasılsınız bakalım :)

Gözün aydın canım. Umarım en kısa zamanda dinlenebilir hale gelirsin:)

Biz de dün akşam kızımın bebek süslerini yapmaya başladık. Sandalyede oturmaktan benim de belim kopmuş. Gece bi uyandım ki ayağımın üzerine basamıyorum. Çok korktum da neyse ki sabaha geçmişti. Basabiliyordum artık. Ama temizliğe girişince şimdi gene ağrıyor belim malesef
onun dışında işler bitmek üzere, artık zaman azaldı. Önceden işler var diye telaş yapıyordum. Şimdi bitmek üzereler diye artık tam beklemedeyiz:) eşim her iş bittiğinde zaten tamam mı artık gelebilir mi diyor. Annemle ikimiz yoook daha şu işler var diye sayıyorduk. Artık pek bi iş de kalmadı:)

Aman iyi canım. İzle sen. Bebeğine de maşallah:) inş dinlenmene fırsat verir. Ben telden girdiğim için göremiyorum da canım kaçıncı haftadasın? Ben 36+2 yim bugün. Normalde ben de cuma ayrılacaktım izne ama geçen hafta ufak bi kaza geçirdik. O yüzden eşim biraz korktu. Boşver ayrıl izne dedi de şimdi evde yoruluyorum:) inş ben de önümüzdeki haftadan itibaren dinlenebileceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…