cok teşekkür ederim Allah razı olsun..4. Tüp bebek denememle suan ogluma hamileyim allah en yakin zamanda nasip etsin nasi zor sürec oldugunu iyi biliirim .ne güzel düsünmüssün sansli gelin bende hastaneye biraz süs götürücem ikram olarakta iseyler yapicaz kismetse cok ekstra seyler düsünmedim
bende tee 2009da bi düşük yaşamıştım ögrendim hamileyim diyemeden giti hamileyim diye aglarken gözyaşımı gitti diyerek bagladım çok zor insana çekerken hi olmucak gb geliyo ama yaşımız genç şanslıyız yaşları geçipte ümidi tükenenlerde var hamdolsun halimize aslında tam yaşımda anne olcam daha sabırlıyım daha bilinçliyim rabbim herşeyi karalıyo sadece biz sabırsızız kuluz çünü rabbim ne kadarına dayanacagımızı biliyo bi söz var çok hoşuma gitti ''anne dogurduğu yavrusunu nasıl sever , ya allah yarattığı kulunu nice sever?'' allah bizi seviyo sevdiği kuluna dert verirmiş ya hep öyle düşün sen daha sabırlısın ve etrafındaki insanalrıda üzmüyosun mutlu ediyosun duasını alıyosun işte bu çok güzel herşey güzel olcak
kızlar dün doktora gittim..bebeğim hala dönmemiş..inşallah döner..36+3 olduk kilomuz 2685 gr
Bugün oglumuu gördük sükür hersey yolunda sonra hastaneye gittik odamiza karar verdik ameliyattan sonraki yapilan isle leri sordum (bebek benim yanimdan sonra nereye gidicek nerde giyincek, temizlencek, ailemiz babasi görebilcekmi) bunlar hep aklimdaydi hersey istedigimiz gibi bebek benden sonra jep herkezin görcegi biyerde :)) ayy cok heycanlandim onlara bakarken hemsire anlatti kv kiyamam agladi benimde gözlerim doldu sanki oaniyasadik hemsirede sasirdi oda agladi :) bugün az kaldigini anladim son kontrölümüzdü doktorda haa bide bisi dha oldu bizim dr un muaynesindeki kiza dedimki aa bi 4 bi 4.30 diyosun muayneye artik düzene sokalim dedimntelde evdedekv , görümcem, esim oturuyolar bi kahkaha koptu ben anlamadi neye gülüolar sekreterde demezmi hanfendi zaten dogumunuz var son kontrol diye :)))) bütüngün dalgagectiler artik.Cocuk hep icimde kalcak zannettim 9 ay tasiyinca öyle oluyo heralde ... bizden bukadar insallah herkezin yolundadir isleri iyi gecelerr uyuyayim artik
kızlar dün doktora gittim..bebeğim hala dönmemiş..inşallah döner..36+3 olduk kilomuz 2685 gr
canım ya insana hamileliğe alışmak bi zor geliyo böle zor bulunca bide ayrılmak dimi bende tuhaf oluyorum bigün hamile kalcagımı hiç. düşünmemiştim iyice ümidim azalmıştı benim olmucak herelde diyodum nasıl dayanırım nasıl dururum derken rabbim yolladı allah biliyoya artık eşimden başka kimseyle konuşasım gelmiyodu bayrama 1 ay vardı ve ben ölücekmişim gb geliyodu annemin tarafında ablam var onnlarla gezeriz her bayram eşim ya ablamın küçük kızı alır ya eşyasını ya bbek arabasını yardım eder kayınvalde tarafında görümcemin 2 oglu var zaten ikiside küçük aynı şeyler ordada var onalr için emzirme molaları verilir bebek alt değiştirilir falan falan... belki olagan şeyler ama öyle canım acıyoduki anlatamam bayramalr ölüm gelirdi bulabildigim her kuytuda aglardım çünkü tuttukca öyle agrıyodu başım içim ... sonra bazen bakardım sahilde falan yürüyoruz diyelim görümcem eşimle bişi konuşur ben bi yanında o bi yanında eşimin kucanda küçük olan büyük cocukta önce koşturur ben biraz geride kalıp onlara bakıyodum sanki anne baba ve 2 cocuk kendimi o kadar çaresiz hissediyodumkieşim baba olamıyo diye... rabbim ne kadarına dayanıcamızı biliyoda o kadar acı veriyo..meleğim geldi... o bayram nasıl bi bayramdı öyle öyle mutluydumki cocukkken ayakkabılarıma bayramlıklarıma sarıldıgım kadar mutluydum şeker toplama çıkan para dagıtan yere 2 kere giden cocuk kadar heycanlıydım herkeze hamileyim demek tebrikleri kabul etmek nazlanmak hürmet görmek aman hamilesin sen şöle otur böle yap demeleri ne güzel ne güzeldi.... allah kimseyi evlatla sınamasın çok ağladık canım güle oynaya dogum yapalım inşallah dimi4. kez tüp bebeğimde kavuştum hastanede agladık deyince bak benim kayışlar gene gevşedi çok aglak oldum ben ya
benimde 32de dönmemişti bugün tam 36+0dayız ve kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk çok merak ediyorum herkezinki 2*900lerin üstünde benim cocumada 2 kontrol öncesi zayıf demişti geçenkinde 2kilo çıktı inşallah 2*8000olur en az puffsağlıklı olsunlarda doktor gayet saglıklı kıpır kıpır demişti zaten öyle maşallahı var kızımın üzülme sende
günaydın herkeslere bu hengamede biz birde ev taşıyoruz:)
Selam kızlar,
Annem bizde. Dün mutfak dolaplarını dilecekti. Onları halletmiş sağolsun ben yokken. Pazara gitmiş gelmiş. Perdelerimiz biraz uzundu, perdeci bulmuş vermiş kestirmeye. Akşam da perde yıkamaya başladık. Sabah kalktık, başladı cam silmeye. Bi kahvaltı yaptık. Koltukları sandalyeleri sildi. Salonun işi bitti sayılır. En son bi süpürüp silcez. Tabii kadın bu kadar iş yaparken ben ancak kapı silip çamaşır attım:) şimdi diğer odaların camlarına geçiyor. Perdeler indi orada da. Derken derken evimiz tertemiz olacak.
Tabii bu arada bi de 2 apartman ötede oturan kv var ki iş olmadığı, annem sadece gezmeye geldiği zamanlar bizi bi başbaşa bırakmaz, her an damlar. Ama 2 gündür uğramıyor bile. İş var ya. Amaan neyse, eli de biraz ağırdır. O bi iş yapana annem 3 iş hallediyor.
Kolay gelsin canım. Yavrun azıcık daha dayansın. Bi yerleşin de sonra gelsin inş. Ama sen de kendini çok yorma. Bi anda gelivermesin:)
Selam kızlar,
Annem bizde. Dün mutfak dolaplarını dilecekti. Onları halletmiş sağolsun ben yokken. Pazara gitmiş gelmiş. Perdelerimiz biraz uzundu, perdeci bulmuş vermiş kestirmeye. Akşam da perde yıkamaya başladık. Sabah kalktık, başladı cam silmeye. Bi kahvaltı yaptık. Koltukları sandalyeleri sildi. Salonun işi bitti sayılır. En son bi süpürüp silcez. Tabii kadın bu kadar iş yaparken ben ancak kapı silip çamaşır attım:) şimdi diğer odaların camlarına geçiyor. Perdeler indi orada da. Derken derken evimiz tertemiz olacak.
Tabii bu arada bi de 2 apartman ötede oturan kv var ki iş olmadığı, annem sadece gezmeye geldiği zamanlar bizi bi başbaşa bırakmaz, her an damlar. Ama 2 gündür uğramıyor bile. İş var ya. Amaan neyse, eli de biraz ağırdır. O bi iş yapana annem 3 iş hallediyor.
Kolay gelsin canım. Yavrun azıcık daha dayansın. Bi yerleşin de sonra gelsin inş. Ama sen de kendini çok yorma. Bi anda gelivermesin:)
ben geldim anneler izne ayrıldım ama okul işleri bitmiyorki sırtım tutulmuş çok fena o yüzden 2 gündür tam uğrayamıyorum bilgisayar başında duramıyorum nasılsınız bakalım :)
teşekkür ederim ben hiç bişey yapmıyorum eşim topladı herşeyi bu arada evden eveye anlaştık ama yine içimize sinmedi kendimiz koliledik cuma kısmetse yeni evimizde olacağız ben sadece olayları izliyorum eşim sağolsun bebeğim de annesini hiç üzmedi şimdiye kadar inşallah 2-3 hafta daha sabreder de:) annesine dinlenme payı bırakır daha doğum iznine bile ayrılmadım son haftamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?