:2:
Anlıyorum benimkinin de kilosu 1 hafta ilerde aynen:)
İlk oglum da oyleydi ama 40 hafta doldu sancı hissetmedim bir türlü mecburen sezaryen oldu iri oldugu için:)
Belli olmuyor bu işler ama risk almamak gerekli tabi, sezaryen olacagı kesinse.. Bizim de bu akşam kontrolümüz var bakalım çok iri gidiyorsa yine belki 39 u beklemez doktorum:) kısmet bu işler
iri derken kilo boy ne kadardı mesela. benim bebeğim de iri gidişatta. ona göre kendimi hazırlayayım.
evet canım baya geniş bi yelpazesei var bebeklerin..
bende onları düşündümde fikir almak iyi geliyo yine saol canım benm
haklısın kuzumda işte o anları yaşrken agır geliyo insana..
bide subatta kürtaj olmustum ya şubat yaklastı burgum iyice
14 Subata gun aldik. Bugun kontrolumuz vardi. 35+0 dayiz. 2300 gr 45 cm oglusum.
Erken dogum riski nedeniyle 3. aydan beri yatiyorum. Ocakta dogumlar basladi biz sona kalacagiz herhalde:))
Oglusum donmedi, arada yan gelip tekrar basi yukari oluyor. Donerse normal dogum cok istiyorum.
Tarihi yakin olanlara saglikli kolay dogumlar..
Amin cnm benimde sancilarla rahimde acilmayla basladi. Cok sukur bugunlere gelebildik. Simdi de agrilarim var tuvalete bile gitmek zor oluyor bazen.canim masallah oglusuna bendede erken dogum riski vardii allahima sükürler olsun bu zamanimiza kadar geldik..ama benim sancilarim var geceleri uyuyamiyorum sancim oluyor kizim cok hareketli oluyor..en son doktora gittigimde kizim normal dogum pozsizyondaydi ..doktorum rahim uzunlugunun biraz kisaldigini söyledii bi aksilik olmasa normal dogum yapacam..allah hemize yardimci olur.
doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşumnst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:
ben 32. haftamda çalısır raporu almayı gittiğimde cıkmıştı ama ben hiç hissetmedim sancıyı bana magnezyum verdi günde 2 defa kasılmaları önlüyomus son gittiğimdede hiç sancı mancı cıkmadıdoktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşumnst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:
bende kullanıyorum magnezyum ama gene de çıktı :18: aslında ben farkında değildim sancımın olduğunun öyle deyince şaşırdımben 32. haftamda çalısır raporu almayı gittiğimde cıkmıştı ama ben hiç hissetmedim sancıyı bana magnezyum verdi günde 2 defa kasılmaları önlüyomus son gittiğimdede hiç sancı mancı cıkmadı
inşallah bakalım su içme özürlüyüm çok kızıyorum kendime 2,5 lt lik su şişesiyle dolaşcam artık yoksa unutuyorum içmeyiErken ama gelisimi guzel masallah. Bol su ve dinlenmeyle vaktinizi tamamlarsiniz ins. Stres yapma cok tetikliyor. Dogsa bile kuvezsiz alma ihtimalin cok yuksek oldugi icin korkma. Saglikla vaktinde alirsin kucagina ins.
Benim de gece ciddi kasılmaların oldu kalktım dolaştım evin içinde dedim doğum başlıyor herhalde neyse ki geçip gitti...
Bu arada doğum ağrısı geçmiyor... Şubatı görürmüyüm bilmem diyorum artık...
Kızlar artık yürüyüş bile sıkıntı veriyor ayaklarım acıyor... Evde yere bişey düşmesin diye dua edicem:)) Her türlü temizlik de tamam hallettim çok şükür...
Perşembe de doktordayım kısmetse yine...
merhaba arkadaşlar..
hepinize şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum..
aranıza yazma sebebim subat annesi olacak olan gelinimiz için bi takım hediyeler filan yaptım..
şimdi ise doğumda ki odasını süslemek için fikirler istiyorum sizlerden siz bişeyler düşündünzümü yada yapacakmısınz??*
benm malesef cocugum yok tüp bebek tedavisi görüyoruz aramıza katılacak olan yeğenimiz ilk torun hemde saolsun gelinimiz kardeşim gibi ona küçük bi jest yapıp mutlu etmek istiyorum bana yardımcı olabilrmisinz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?