2014 Şubat Anneleri

iri derken kilo boy ne kadardı mesela. benim bebeğim de iri gidişatta. ona göre kendimi hazırlayayım.

iri derken kilo boy ne kadardı mesela. benim bebeğim de iri gidişatta. ona göre kendimi hazırlayayım.

Benim oğlum 4.135 doğdu ama tam 40 hafta dolmuştu yani sata gore son tarih 6 ekimdi 7 ekimde sezaryen olmuştu:)
Ama 39 da alınsaydı o kadar olmazdı tabi ben normal beklediğim için o kadar beklemiştik baktık sancı yok ben de Zaten annem beni zor doğurduğu için korkuyordum bari sezaryen olsun demiştim..

bende tee 2009da bi düşük yaşamıştım ögrendim hamileyim diyemeden giti hamileyim diye aglarken gözyaşımı gitti diyerek bagladım çok zor insana çekerken hi olmucak gb geliyo ama yaşımız genç şanslıyız yaşları geçipte ümidi tükenenlerde var hamdolsun halimize aslında tam yaşımda anne olcam daha sabırlıyım daha bilinçliyim rabbim herşeyi karalıyo sadece biz sabırsızız kuluz çünü rabbim ne kadarına dayanacagımızı biliyo bi söz var çok hoşuma gitti ''anne dogurduğu yavrusunu nasıl sever , ya allah yarattığı kulunu nice sever?'' allah bizi seviyo sevdiği kuluna dert verirmiş ya hep öyle düşün sen daha sabırlısın ve etrafındaki insanalrıda üzmüyosun mutlu ediyosun duasını alıyosun işte bu çok güzel herşey güzel olcak

14 Subata gun aldik. Bugun kontrolumuz vardi. 35+0 dayiz. 2300 gr 45 cm oglusum.
Erken dogum riski nedeniyle 3. aydan beri yatiyorum. Ocakta dogumlar basladi biz sona kalacagiz herhalde:))

Oglusum donmedi, arada yan gelip tekrar basi yukari oluyor. Donerse normal dogum cok istiyorum.

Tarihi yakin olanlara saglikli kolay dogumlar..

canim masallah oglusuna bendede erken dogum riski vardii allahima sükürler olsun bu zamanimiza kadar geldik..ama benim sancilarim var geceleri uyuyamiyorum sancim oluyor kizim cok hareketli oluyor..en son doktora gittigimde kizim normal dogum pozsizyondaydi ..doktorum rahim uzunlugunun biraz kisaldigini söyledii bi aksilik olmasa normal dogum yapacam..allah hemize yardimci olur.

doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşum nst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:

Amin cnm benimde sancilarla rahimde acilmayla basladi. Cok sukur bugunlere gelebildik. Simdi de agrilarim var tuvalete bile gitmek zor oluyor bazen.
Ilk dogumum normaldi. Bunuda oyle istemistim ama kismet olmayacak sanirim. Saglikla dogsunlarda gerisi onemli degil. Oglusumun hareketlerinde benimde canim cok yaniyor.
Az kaldi sabredecegiz, kucagimiza alinca cekilenlerin hepsi unutulacak ins. :)

doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşum nst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:

Erken ama gelisimi guzel masallah. Bol su ve dinlenmeyle vaktinizi tamamlarsiniz ins. Stres yapma cok tetikliyor. Dogsa bile kuvezsiz alma ihtimalin cok yuksek oldugi icin korkma. Saglikla vaktinde alirsin kucagina ins.

merhaba kızlar 1.5 aydır ayakta biraz kalsam hatta otursam bile aniden bi agrı saplanıyo karnımın altına(kasık degil) neyse doktora gittim bana monurol şase verdi 1 gün iyi geldi sonra yine aynı şuan devam ediyo hala. sorum bu kadar uzun sürer mi idrar yolu enfeksiyonu bebege bi zararı olurmu gerçi doğuma az kaldı ama cok korkuyorum bebegimi etkiler diye ((((

ben 32. haftamda çalısır raporu almayı gittiğimde cıkmıştı ama ben hiç hissetmedim sancıyı bana magnezyum verdi günde 2 defa kasılmaları önlüyomus son gittiğimdede hiç sancı mancı cıkmadı

bende kullanıyorum magnezyum ama gene de çıktı :18: aslında ben farkında değildim sancımın olduğunun öyle deyince şaşırdım

Erken ama gelisimi guzel masallah. Bol su ve dinlenmeyle vaktinizi tamamlarsiniz ins. Stres yapma cok tetikliyor. Dogsa bile kuvezsiz alma ihtimalin cok yuksek oldugi icin korkma. Saglikla vaktinde alirsin kucagina ins.
inşallah bakalım su içme özürlüyüm çok kızıyorum kendime 2,5 lt lik su şişesiyle dolaşcam artık yoksa unutuyorum içmeyi

iyi akşamlar annişler :) doktora gittik bugün herşey yolunda çok şükür doktor muhtemelen haftasını bekler dedi hakkımızda hayırlısı :)

Benim de gece ciddi kasılmaların oldu kalktım dolaştım evin içinde dedim doğum başlıyor herhalde neyse ki geçip gitti...
Bu arada doğum ağrısı geçmiyor... Şubatı görürmüyüm bilmem diyorum artık...
Kızlar artık yürüyüş bile sıkıntı veriyor ayaklarım acıyor... Evde yere bişey düşmesin diye dua edicem:)) Her türlü temizlik de tamam hallettim çok şükür...
Perşembe de doktordayım kısmetse yine...

Sorma yere bisey düstügünde sinirleniyorum elimdende hersey kayar oldu esim niye sinirleniyosun diyo bende egilemedikce elim ayagim bi sakarlik var diyorum :) yazik bu ara egilmeyle ilgili isleri o yapiuo corap ayakkabi vs

4. Tüp bebek denememle suan ogluma hamileyim allah en yakin zamanda nasip etsin nasi zor sürec oldugunu iyi biliirim .ne güzel düsünmüssün sansli gelin bende hastaneye biraz süs götürücem ikram olarakta iseyler yapicaz kismetse cok ekstra seyler düsünmedim

Bugün oglumuu gördük sükür hersey yolunda sonra hastaneye gittik odamiza karar verdik ameliyattan sonraki yapilan isle leri sordum (bebek benim yanimdan sonra nereye gidicek nerde giyincek, temizlencek, ailemiz babasi görebilcekmi) bunlar hep aklimdaydi hersey istedigimiz gibi bebek benden sonra jep herkezin görcegi biyerde :)) ayy cok heycanlandim onlara bakarken hemsire anlatti kv kiyamam agladi benimde gözlerim doldu sanki oaniyasadik hemsirede sasirdi oda agladi :) bugün az kaldigini anladim son kontrölümüzdü doktorda haa bide bisi dha oldu bizim dr un muaynesindeki kiza dedimki aa bi 4 bi 4.30 diyosun muayneye artik düzene sokalim dedimntelde evdedekv , görümcem, esim oturuyolar bi kahkaha koptu ben anlamadi neye gülüolar sekreterde demezmi hanfendi zaten dogumunuz var son kontrol diye :)))) bütüngün dalgagectiler artik.Cocuk hep icimde kalcak zannettim 9 ay tasiyinca öyle oluyo heralde ... bizden bukadar insallah herkezin yolundadir isleri iyi gecelerr uyuyayim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…