Ahh bu başlık acayip heycanlı oldu artık. Hani diyorlar ya bir avazda kurtul diye öyle olsun inşallah. Sonra da hiç sancıymış, dikişmiş sıkıntın olmasın. Bebeğinle mutlu mesud günler geçir...
Selam kızlar nasipse sabah doguma girecegim cok heyecanliyim. Gozume uyku girmiyor.Kizima kavusmama saatler kaldi.
Caniminici spinal de BOS( beyin omurilik sivisi)kacagi olma ihtimali var ve buda dayanilmaz basagrisi yapiyormus.benim spinalde olmadi cok sukur.epiduralde de karnina dokunduklarini suyunu patlattiklarini karnindan bebegi aldiklarini falan hissediyorsun.ben uyustuktan sonra anestezi uzmani dr bikac test yapicak aci varmi diye dedi ama o anda ameliyatin basladigi cokkktann anlamistim:)bide ben bu zamana kadar 8 kere ameliyat oldugum icin dr kadar tecrubem var yani:)inan hic korkulucak bisey degil.ben saat 12.30 da ciktim 16.30 da zorla kendimi kaldirttim sabah a kadar yurudum.o his olayini sakin dert etme inan korkulucak bisey degil.oldu bittiye geliyor hemen.benim ameliyatim bu sefer cok uzun surdu cunku daha once oldugum ameliyatlardan karin zarim cok yapisikmis dr um onlari duzeltmeden seni kapatamam dedi.sagolsun onu haloldu ve bittiii.sana tek tavsiyem et dua ni.bebegini al kucagina sonra bol bol yuru..
Selam kızlar nasipse sabah doguma girecegim cok heyecanliyim. Gozume uyku girmiyor.Kizima kavusmama saatler kaldi.
Ben dogumumu 1070 ta ye yaptim.bu fiyat genel icin gecerliymis epidural den benden para almadilar ama tabi tanidik vasitasiyla.bildihim kadariylada epidural e 200 tl ekleniyor.tabi yasadigiz sehirde ne kadar olur iste o degisir...
Saol tatlim yürürken yazarim sana hastaneye götürcem tabletimi havedisleri veririm siz de bana tecrübelerinizi :) senin fistik napiyo bizimkiler olasiya hanfendi kocaman olcak masalah onada
sen nerde dogum yaptın canım
ben bursa medikal parkta dogum yapıcam sizin orda dogum ücretleri ne kadar:44:
cnm burda hastaneden hastaneye fıyat degısıyor...fatıh medıkalparkta 2,5 mılyaR
Goztepede 4,-4,5 arası ama bızım kuzen orda cocuk doktoru oldugu ıcın 3 mılyara fıyat verdıler
bursada nasıl???
günaydın canım bursa daha iyimiş demekki burda geçen sene fiyatları normal 1250 sezeryan 1750 zam geldi ama baştan beri kontrollerini medikalde yapan hamileler ocak dogumalrını eski fiyattan yapıcak dedi hasta yatış bende doktorumla konuştum şubattta ya bizim dogum ben ayrdımcı olurum aynı fiyat olur dedi bakalım ona güveniyoruz son anda bişey yapmazsa nabarız bilmem
ah ah bu ıstanbulun zaten herseyı ucukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?