2014 Şubat Anneleri

canlarim cogunuzun dogumuna cok az kaldi allah yardimciniz olsun.insallah bebislerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz..benim bi aksilik cikmasa normal dogum yapicam..

Son düzenleme:

Saol tatlim yürürken yazarim sana hastaneye götürcem tabletimi havedisleri veririm siz de bana tecrübelerinizi :) senin fistik napiyo bizimkiler olasiya hanfendi kocaman olcak masalah onada

Selam kızlar nasipse sabah doguma girecegim cok heyecanliyim. Gozume uyku girmiyor.Kizima kavusmama saatler kaldi.

Benim 9 gün kaldi esimle acayip heycanliyiz son günü nasil geciririz bilmiorum sen simdi uyumuyosundur kesin keske azcik uyusan söylemesi kolay tabi bana ama iyi olurdu haberlerini fotolarini bekliyoruz hafifcecik dogumlarr insallah

Ben dogumumu 1070 ta ye yaptim.bu fiyat genel icin gecerliymis epidural den benden para almadilar ama tabi tanidik vasitasiyla.bildihim kadariylada epidural e 200 tl ekleniyor.tabi yasadigiz sehirde ne kadar olur iste o degisir...

sen nerde dogum yaptın canım

Saol tatlim yürürken yazarim sana hastaneye götürcem tabletimi havedisleri veririm siz de bana tecrübelerinizi :) senin fistik napiyo bizimkiler olasiya hanfendi kocaman olcak masalah onada

Yaz tabiiii.ben burdan desteklerim seni:)benim fistik suan mama yiyor kollarimda:)ilk banyomuzu bilem yaptik:)gunduz uyuyor gece 12 de kalkiyor.altini acincaelime cissss yapiyor:)buyuyecek insalllahhhh....

sen nerde dogum yaptın canım

Rentip ta yaptim hayatim.suyum gelmeye baslayinca zubeyde deki dr um um olmadigini ogrendik.ilk basinda gebeligin bahar a gidiyordum
Orddan bir iki kere rentip a gitmistim selim akgun e.suyum gelince yine ona gittim.cokta iyi oldu.eskiden 1500 tl idi dogum bahar hastanedi ile birlesince fiyatlar ayni oldu.icinde ilk bebek muayenesi ilk topuk kanj isitme testi ilk asilar var.dofdugunda zaten bebek dr u mayene ediyor.odalarda guzel cokta uygun oldu valla canim.

cnm burda hastaneden hastaneye fıyat degısıyor...fatıh medıkalparkta 2,5 mılyaR
Goztepede 4,-4,5 arası ama bızım kuzen orda cocuk doktoru oldugu ıcın 3 mılyara fıyat verdıler
bursada nasıl???

günaydın canım bursa daha iyimiş demekki burda geçen sene fiyatları normal 1250 sezeryan 1750 zam geldi ama baştan beri kontrollerini medikalde yapan hamileler ocak dogumalrını eski fiyattan yapıcak dedi hasta yatış bende doktorumla konuştum şubattta ya bizim dogum ben ayrdımcı olurum aynı fiyat olur dedi bakalım ona güveniyoruz son anda bişey yapmazsa nabarız bilmem

ah ah bu ıstanbulun zaten herseyı ucukkkk

ah ah bu ıstanbulun zaten herseyı ucukkkk

insanalr nasıl askeri ücretle geçiniyolar aklım sırrım ermiyo valla ya ilaçalrımı hep vitaminle jkan ilacını ucuz diye parayla alıyodum yazdırmadan geçen hadi saglık ocandayken yazdırayım dedim ilaçlar 6 küsür tuttu 50tlye yakın muane ücreti çıktı acile gittiklerim bile 5 tl sayılmış kulak burun bogaz her ay gittigim endokronoloji güya devlette gidiyoruz allahım parası olmayanlar nabıyo acaba alamaz ilacınıda döner nabsın yazık valla yazık sinir oluyorum bide böle özellere yüzde 200 zam yapmadılarmı deli oldum kaşla göz arasında geçiiyolarda geçiriyolar oyumu vermicemde vercek adamda yokki allah sonumuzu hayır etsin

Günaydıııın,

Ben de sözde bu cuma ayrılacaktım izne ama kaza sonucu araba servise girince eşim niye şimdi dolmuşlarda git gel yapçan yorulcan, bi hafta önce çıkıver izne deyince bi anda kendimi izinde buldum:) hoş bugün yine okul günümdü. Okula da son gelişim ama artık işe gitmeyeceğim. Annem de izmirden şöyle bir dolanmaya geldi. Bi hafta burda. Dün kızımın ütülerini yapıp yerleştirdik. Bugün de mutfak dolaplarını silecek annem sağ olsun. Haftaiçinde koltukları sileceğiz, perdeleri yıkayacağız derken epey toparlamış olacak annem bizi. Bir ara da şöyle bi temizledik mi tamaaam. Birini tutmaya gerek kalmayacak inş.

Selam kızlar nasipse sabah doguma girecegim cok heyecanliyim. Gozume uyku girmiyor.Kizima kavusmama saatler kaldi.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım:))

yarın kızımı görücem sonunda hasreti canıma yetti en son 28 aralıkta gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben 36yı bekledim 3haftayı geçti 23 gün oldu görmeyeli 36da nstyle tanışıcaz sanırım bundan sonra haftada bir çarcak çok heycanlıyım kilosu boyu ne kadar oldu acaba zman yaklaştıkça heycan basıyo bide dün gece rüyamda dönmüş gördüm bebeğimi inşallah dönmüştür kanala girmiş girmiş diyodum allahım her gece bizürü rüya görüyorum uyurken yoruluyorum

çokoprens şimdi bebeğiyle koklaşıyodur darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…